|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012
Cytat:
![]() Aguska jak ladnie wygladasz, tez wlasciwie to chyba tylko w brzuch Ci poszlo! Taka pilka fajna! A Filipek zawsze taki radosny na wszytskich zdjeciac ze az milo popatrzec Adas umiescil zabek pod poduszka, zasnal, matka wyjela, 5 zl podlozyla i zabek juz odlozony w bezpieczne miejsce Konia spakowalas sie juz czy moze juz w szpitalu jestes? Tikki wpadaj kiedy chcesz Ja sniadania nigdy nie dostalam
|
|
#1622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
a masz może przepis gdzieś na komputerze na swoje leczo?
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Aguśka super zdjęcia brzuszkowe!! i śliczny kącik dla Malca!
Słodziaki z Filipka i Adasia
|
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój zrobi raz na ruski rok, ale zrobi - tak sam o siebie ![]() ostatnio mi przyniósł do łóżka śniadanko jajecznice, świeży chlebek, kawa z mlekiem - pychotka a wcześniej zrobił też śniadanko parówki i jajka gotowane i kawka z mlekiem, ale nie przyniósł do łóżka bo zdążyłam zejść na dół do kuchni i tam zjedliśmy ![]() a tak ogólnie co jakiś czas robi obiady Nam - niby wspólnie robimy ale głównie to On ![]() ale jak bym go poprosiła to zrobił by bez problemu co tylko bym chciała ![]() też miałam zjeść kisiel, ale chyba postawie na jabłko
|
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
desiu cytrynko dziekuje
![]() desiu jak pomysle ze kiedys moj maly wyfrunie z gniazdka to mi slabo
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Karolca, jakby truskawki były dostępne przez cały rok to nie było by takiej frajdy jak w końcu się pokażą w sklepach
![]() Aguśka...jeszcze masz trochę czasu na myślenie o dziewczynach i żonie synka
|
|
|
|
#1629 |
|
Wtajemniczenie
|
Na komputerze nie mam bo to taki moj wlasny przepis troche, ale z checia Ci napisze tyle ze jutro bo teraz uciekam juz na film!
Milej nocki drogie Panie! Aguska ja nawet staram sie nie myslec ze wyfruna, mam tylko nadzieje zebeda chetnie wracac czasami do nas
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w tym roku będziemy musiały z truskawkami uwazać karmiąc nasze maluszki. Ale od małej porcji nie powinno się nic dziać. Jak zjadłam te kilka, to malutka nawet nie zareagowała
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z Sandra dluuugo tez chodzilam z brzuchem po kolana Ale powiem wam, ze mimo tego przeziebienia jakos sily mi naplywaja, czuje sie o wiele lepiej i sprawniej niz kilka tygodni temu... no i mam ochote na pucowanie domu ... chcialam to zrobic juz dzis, ale musialam zalatwic kilka innych zaleglosci... mam tylko nadzieje, ze ochota na sprzatanie jutro jeszcze bedzie ![]()
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia, instynkt wicia gniazdka
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też to wicie gniazdka dopada a później nie mogę się schylić
.
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
tikki
A co do synka to tak czasu duzo do tych powaznych spraw ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- gucia tym razem moze byc inaczej
|
#1636 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie obejrzałam zdjęcia na mailu.
Aguśka kącik dla Maluszka śliczny A co do Waszych pociech Dziewczyny to piękni Mężczyźni
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
ano gniazdko czas zaczac wic... do tej pory sie opieprzalam
![]() nooo... tym razem to moge nie zdarzyc do szpitala , bo tym razem mloda jest ustawiona dobrze, czyli grzbietem przy scianie brzucha...a tak powaznie, to na kontroli nie mialam przeciez zadnych skurczy, szyjka zamknieta i dluga... takze nie spodziewam sie nic przez przynajmniej najblizsze 2 tygodnie ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2012-02-09 o 22:12 |
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najczęściej muszę sama się prosić
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Tynka, moj maz czesto gotuje kolacje, w weekendy przygotowuje sniadania, czasami cos upiecze... nie ma z tym najmniejszego problemu, ani on, ani ja
|
#1640 | |||
|
Gang Iren
|
Cytat:
. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Desia fajny szczerbolek z Adasia,a jakie ma piekne rzesy Aguska brzuszek fajny,rzeczywiscie nizej,ogolnie wygladasz ladnie w ciazy.Jak patrze na te kaciki uszykowane i duze brzuszki,to az mnie dreszcz taki przechodzi i taka podekscytowana jestem.To naprawde za chwile sie zacznie!
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
gosiu dzieki
Ja mam stracha, jak pomysle co nas czeka. Ta swiadomosc mnie przerasta---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- desia bez tych jedynek na dole zabawnie to wyglada hehehAle masz slicznego syna! Oczka i oprawy oczu ma niespotykane, rzesy podkrecone Niezly z niego przystojniak!
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Hallloooo
jestem , spakowana i gotowa, kącik maluszkowy uszykowany ( sama przemontowałam poziom w łóżeczku , więc troszkę mi zeszło, bo tam takie dziwne śruby)w razie gdybym jednak już wróciła z Małą to tż musi tylko zamontować ochraniacz i załozyć właściwe prześcieradło. Torbę teraz mam średnią, a w domu zostaje ta na kółkach , a w środku cuda na kiju podkłady, gacie , pieluszki itp.Mam też na teraz plecak z jedzeniem ![]() , jutro dopakuję kawę, herbatę , cukier i tabor cygański rusza do szpitala o 6 rano.Ciuszki na wyjście uszykowane, tak że w sumie mogę rodzić, jedyne co to staników nie przerobiłam , ale to się zrobi w szpitalu ( ostatnio też szyłam w szpitalu). A no i laktator muszą mi wyszorować i wygotować ,bo mi się już nie chciało dzisiaj, w razie co będę się doić ręcznie. Nie było mnie wcześniej ,bo tż mi net mobilny montował ( od Teścia mam załatwiony, więc będę na bieżąco ) potem tż czyscił lapsa ,bo buczy jak pralka, a wiadomo że z ludzmi z pokoju chcę dobrze żyć. Trochę sobie dziś popłakiwałam, bo takie tam różne myśli do głowy głupie przychodzą, ale już się naprostowałam .Przepraszam,,że tak o sobie znów tylko , ale padam na ryjas. Gratuluję udanych wizyt ![]() Desia fajny szczerbolek , rzęsy ma dlugaśne, no i jest podobny do mojego eks w dzieciństwie .Aguśka fajny brzusio, kącik pikny , no i mój Zięc to wiadomo cmok cmok Mam nadzieję,że jeszcze wyjdę do domu, bo zdjęć nie mam , a w szpitalu to wiadomo ,że nie będę się w topmodel bawić.
|
|
|
|
#1643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakąś godzinę temu skończyły mi się skurczybyki takie średnio co 30 min...Było ich chyba z 6 pod rząd i przestraszyłam się trochę I ten znajomy rodzaj bólu, taka niby obręcz krzyżowo-brzuszna![]() ![]()
|
|
|
#1644 |
|
Rozeznanie
|
Cześć!
Siostra już jest... Ale ma swojego faceta,więc mało co z nią nawet siedzę. Trochę szkoda,ale w końcu mogą być sam na sam.. Więc niech korzystają póki mogą Byłam na wizycie. Jak zwykle za dużo to ja sie nie dowiedziałam. Tego remi..... nie ma w moim szpitalu. O okuliście zapomniała oczywiście. Zapytałam o torbę to mi powiedziała,żebym za dużo nie brała rzeczy. "spakuj się tak jakbyś miała jechać na noc do kogoś"-to jej odp była. No fajnie,dużo mi to mówi Aalegna ja miałam ten clotrimazolum w tabletce. Tzn dostałam 2 tabletki. Dawkowanie było 1/tydz. i powiem Ci że upławy zniknęły. Ale zaraz po aplikacji nieźle mi się bożena pieniła.... Konia trzymaj się kochana!!! A Ninka jest w dobrych rękach,więc się nie martw. Teraz najważniejsi jesteście Ty i Twoje dzieciątko w brzuszku. Cziqua gratuluję synka. Niepewność się opłaciła,nie? I imiona śliczne,a przede wszystkim nie aż tak popularne. Mnie się to podoba osobiścieA! i była mowa o truskawkach. Ja w morissonie wyhaczyłam ostatnio promocję. 250g za 1funta. Ale kwasieluchy przeokropne były.... Jutro chyba pączki albo faworki zrobię... O ile Tomek mi "pozwoli" bo wolne ma...
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak robicie ziemniaczki smażone na patelni to najpierw je gotujecie i potem kroicie w kółka i na patelnie czy od razu wrzucacie surowe?
|
|
|
|
#1646 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Konia dasz rade!!Piec dni zleci,ale dobrze ze taka zorganizowana jestes,wszystko masz przemyslane. ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Ugotowane
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie i takie też zawsze robie moim zdaniem są lepsze niż wrzucane surowe na patelnie
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
konia moja kochana! Tak wlasnie myslalam ze sie szykujesz. Super ze dalas pieknie rade ze wszystkim, jestes dzielna babeczka!
Super ze vedziesz z nami w kontakcie! Bez Ciebie jest smutno. Nie moze tylko do mnie dojsc ze sie juz "sypiemy"
|
#1649 |
|
Zadomowienie
|
Witam wieczorem nadrobiłam po łebakach bo jakoś tak dzisiaj nie miałam jak siąść i poczytać
![]() aalegna Miałam infekcję na początku ciąży i Clotrimazolum dopochwowe wyleczył mnie. Rano będziesz miała tylko mokrą i biała bieliznę po tym leku. Jolkaa U mnie to się kroi w plastry i surowe na patelnię aż staną się miękkie. Oczywiście posolić i trochę tłuszczyku daj... Młody mnie dzisiaj wymęczył tak, że kładę się spać Dobranoc
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki komplement![]() Nina dzisiaj miala dzień z serii trudnych ....nie nie nie nie tak że jesteśmy dziś umęczone.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

dopiero wróciliśmy do domku, bo po USG byłam u kosmetyczki na pedicure+manicure i regulacje brwi. Fajnie było tak oddać się w czyjeś ręce i dać pielęgnować
bardzo zabawne. Więc generalnie do rodzenia droga wolna, gdybym nie urodziła to za tydzień KTG.

a masz może przepis gdzieś na komputerze na swoje leczo?
. Wolę takie miękkie z działki niż te twarde

.

, a w szpitalu to wiadomo ,że nie będę się w topmodel bawić.
Jakąś godzinę temu skończyły mi się skurczybyki takie średnio co 30 min...Było ich chyba z 6 pod rząd i przestraszyłam się trochę