MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-09, 20:04   #2581
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez arsea Pokaż wiadomość
Matko... nie chce mi się niczego udowadniać. Pisałam o tym aż za dużo w innym wątku. Tak, jest zdrowy, tak, ma duże libido. Tak, woli bycie z osobą którą kocha+brak seksu od utraty tej osoby.

.
poważnie?
za co on robi z tym libido ,zamienia popęd sexualny na popęd do pracy
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 20:05   #2582
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez millenka80 Pokaż wiadomość
Jasne Bober kobiety uwielbiają chodzić do ginekologa!Właśnie widać Twoją zerową wiedzę na te tematy,to,że ktoś jest prawiczkiem,nie znaczy ,że nie może mieć wytrysku!Skąd ja to wiedziałam,że nie znajdziesz żadnej zalety
Prawiczek nie może mieć przedwczesnego wytrysku. Dopefield zakładasz że jak ręką szybko dochodzisz to z kobieta bnędzie tak samo nie ma takiej reguły pozatym to jest problem do przejscia według mnie.
Kiedyś myślałem że jestem inteligentny i ładny teraz nie mam zalet. Chyba że takie w stylu że nie mam odstających uszu albo nie mam rudych włosów albo mam wszystkie palce.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 20:07   #2583
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
poważnie?
Poważnie, są ludzie którzy by zostali z partnerem, który na przykład zachorował i nie jest w stanie uprawiać seksu.

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Prawiczek nie może mieć przedwczesnego wytrysku.
Stary 2012-02-09, 20:15   #2584
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Matko... nie chce mi się niczego udowadniać. Pisałam o tym aż za dużo w innym wątku. Tak, jest zdrowy, tak, ma duże libido. Tak, woli bycie z osobą którą kocha+brak seksu od utraty tej osoby.

Bober, nie migaj się od pytań. Wiesz, że winne są hormony, ale nie pójdziesz ich leczyć? Czemuż to?

W ogóle powinniście mieć pretensje tylko do siebie, a nie do wszystkiego dookoła (to przez hormony, to przez to, tamto). Winni jesteście sami sobie że nie zrobiliście badań/leczenia na czas. Kropka. Teraz do jęczenia też nie macie prawa, bo nadal możecie to zmienić, ale wam się nie chce.
Smutne.
Jakie leczenie okres dojrzewania mam już za sobą, jądra mi nie urosną. Mam mało testosteronu ale to jeszcze nie choroba po prostu jedni mają więcej a inni mniej. Mam tak mało że jestem beznadziejny. Ale terapia hormonalna ma swoje skutki uboczne. Gdybym nie miał wzwodów to wtedy mógłbym zacząć brać hormony. Sam sobie tego nie zrobiłem.
Twój mąż jest inny niż wszyscy.
Możesz się śmiać ale lepiej pomyśl chronologicznie jak bedzie miał przedwczesny wytrysk to nie będzie już prawiczkiem.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-02-09 o 20:18
Stary 2012-02-09, 20:53   #2585
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Poważnie, są ludzie którzy by zostali z partnerem, który na przykład zachorował i nie jest w stanie uprawiać seksu.

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

chorobe zrozumiem,ale to chyba problem czasowy ,a nie stały.zresztą są inne sposoby zadowalania partnera,a nie tylko sex?
Cytat:
Jakie leczenie okres dojrzewania mam już za sobą, jądra mi nie urosną. Mam mało testosteronu ale to jeszcze nie choroba po prostu jedni mają więcej a inni mniej. Mam tak mało że jestem beznadziejny. Ale terapia hormonalna ma swoje skutki uboczne. Gdybym nie miał wzwodów to wtedy mógłbym zacząć brać hormony. Sam sobie tego nie zrobiłem.
Możesz się śmiać ale lepiej pomyśl chronologicznie jak bedzie miał przedwczesny wytrysk to nie będzie już prawiczkiem.
w każdym wieku można poddać się terapi,wystarczy spojrzeć na transeksualistów,którzy poddają się operacji zmiany płci .
czy wiesz,że jeśli zdrowemu facetowi zacznie się podawać hormony kobiece to zaczną mu rosnąć piersi?,a kobiecie po męskich hormonach rośnie zarost na twarzy?wacek jej nie urośnie,ale tobie może
wystarczy chcieć!!!

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-02-09 o 20:54
Stary 2012-02-09, 20:57   #2586
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
chorobe zrozumiem,ale to chyba problem czasowy ,a nie stały.zresztą są inne sposoby zadowalania partnera,a nie tylko sex?
A jeżeli stały? Wózek na przykład? Są ludzie, którzy by nie odeszli, nawet kosztem własnego libido.
Stary 2012-02-09, 21:11   #2587
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Jakie leczenie okres dojrzewania mam już za sobą, jądra mi nie urosną. Mam mało testosteronu ale to jeszcze nie choroba po prostu jedni mają więcej a inni mniej. Mam tak mało że jestem beznadziejny. Ale terapia hormonalna ma swoje skutki uboczne. Gdybym nie miał wzwodów to wtedy mógłbym zacząć brać hormony.
Możesz też teraz. Jeśli to przez nie masz małe jądra, to ci urosną. Tak jak piersi rosną od tabletek antykoncepcyjnych.

Cytat:
Przestań mówić o nim "mąż", dobrze? Przecież nim nie jest.
Aha, mój "mąż" kontra reszta świata. Nikt więcej tak nie ma jak on, tak? Zgłoszę go do naukowców, skoro to taka anomalia.

Cytat:
poważnie?
Nie chce mi się tego tłumaczyć, naprawdę. Tłumaczyłam gdzie indziej
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:15   #2588
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
A jeżeli stały? Wózek na przykład? Są ludzie, którzy by nie odeszli, nawet kosztem własnego libido.
dlatego pozostaje jeszcze "pomoc",ale całkowite odsunięcie się drugiej strony

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:

Nie chce mi się tego tłumaczyć, naprawdę. Tłumaczyłam gdzie indziej
wybacz,ale tego wątku Jakie potrzeby mężczyzny powinna zaspokajać kobieta, aby związek był szczęśliwynie będę przetrzepywać w poszukiwaniu odpowiedzi,bo jest zbyt zaśmiecony
Stary 2012-02-09, 21:38   #2589
bober111
Rozeznanie

Cytat:

w każdym wieku można poddać się terapi,wystarczy spojrzeć na transeksualistów,którzy poddają się operacji zmiany płci .
czy wiesz,że jeśli zdrowemu facetowi zacznie się podawać hormony kobiece to zaczną mu rosnąć piersi?,a kobiecie po męskich hormonach rośnie zarost na twarzy?wacek jej nie urośnie,ale tobie może
wystarczy chcieć!!!
Łechtaczka może się powiększyc. NIe potrzebuje żadnej terapii hormonalnej.

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Ci na wóżku przeważnie mogą uprawiać seks. Są przecież ludzie którzy odchodzą od zdrowych bo porostu seks ich nie zadowala. Zresztą to co innego nie odejść od kogoś bo przytrafiło się coś takiego a co innego związać się z kimś takim.

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Po co pisąc o takich ludziach jak mąż arsei. Reguła jest taka że związek bez udanego seksu jest słabszy i może się łatwo rozlecieć, najlepiej wogóle nie wchodzić z kimś w związek jeśli seks jest do dupy i pomimo prób z obu stron nic się nie da zrobić czyli np. jak jest za luźno niestety penisa nie powiększy się. Mam libido coraz mniejsze i seks jest dla mnie coraz mniej ważny a jego ważność głównie wynika z tego że moja potencjalna partnerka chciałaby dobrego seksu, niestety nie mogę tego zapewnić.
Stary 2012-02-09, 22:10   #2590
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
NIe potrzebuje żadnej terapii hormonalnej.[COLOR="Silver"]

.
to czego potrzebujesz prócz solidnego bzykanka?
jak chcesz sobie pomoc?
Stary 2012-02-09, 22:11   #2591
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
No własnie nie wiem i ty też nie wiesz. Pierwszy raz zsunołem napletek jak zaczołem się masturbowac i miałem wytryski może 13 lat a tak do końca to jeszcze później, mam chyba za krótkie wędzidełko. Wcześniej nie miałem takiej potrzeby, nie wiem czy nie był on przyklejony do penisa bo mam takie znamię na główce. Stulejka może ograniczać wzrost penisa myślę że przez to że późno ją sciągnąłem mam małą główkę. Wydaje mi się że najlepiej jest zsunąć jak najwcześniej bo potem jak ma 5 lat to przecież nie weźmiesz go za siusiaka a i trudno jest to wytłumaczyć takiemu małemu dziecku. Przypuszczam że moi rodzice nie wiedzą nawet co to jest stulejka.
Mi nikt nawet nie powiedział ze powinno sie sciagac skore z... Moi pewnie wiedza ale mieli to w dupie, oni potrafia tylko mówić, ze zaluja, ze sie urodzilem, ze wstyd tylko im za mnie, ze jestem nic nie wart (z czym akurat moge sie zgodzić), ze syn tych i tych dobrze sie uczy a ty ledwo zdajesz... ale wiedzialem, jak chce zarobic pieniadze i szedlem w tym kierunku i przyokazji uczylem sie jeszcze inaczej zdobywac pieniadze, minelo kilka lat a oni wciaz potrafia mowic (nie prosto mi w o czy bo z nimi w ogole nie rozmawiam. ) ze zadne z ich znajomych nie ma tak beznadziejnego dziecka, co mnie doprowadza do lez (ze smiechu) syn tych i tych ma prawo jazdy jakiegos starego forda i studiuje a jest o rok mlodszy odemnie. Dobra, ja nie mam prawa jazdy ale, ktory dzieciak ich znajomych zarobil (nie ukradłem, nie biegałem z towarem) tyle pieniedzy zeby kupic mieszkanie za poand 200tys i kilkadziesiat wylozyc na remont i sprzet.

Borsuk
a skad wiesz, ze prawiczek, ktory na recznym krotko wytrzymuje, będzie wytrzymywał dłuzej z kobieta.

Cytat:
to czego potrzebujesz prócz solidnego bzykanka?
jak chcesz sobie pomoc?
Niektorym ludziom nie da się pomóc, chyba, ze na siłe co i tak nie daje pewnosci, ze tej osobie sie polepszy.
ALE
"Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć
Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz"

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-02-09 o 22:14
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 22:21   #2592
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Tak jak piersi rosną od tabletek antykoncepcyjnych.
Potwierdzam, dzięki tabsom (i jedzonku ) nabrałam kształtów, a mój TŻ z dumą patrzy na moje cycki, chwaląc że są duże

bober, byłeś u specjalisty że WIESZ że niepotrzebujesz? jak serio nie - idź do seksuologa.

Cytat:
Reguła jest taka że związek bez udanego seksu jest słabszy i może się łatwo rozlecieć, najlepiej wogóle nie wchodzić z kimś w związek jeśli seks jest do dupy i pomimo prób z obu stron nic się nie da zrobić
seks jest ważny, ale uwierz - na seksie nie oprzesz związku.

ja jestem chora i nie mogę uprawiać seksu od jakiegoś czasu prawie w ogóle, czekam na zabieg, który MOŻE coś zmieni, może nie. i co, mój facet powinien mnie zostawić?

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 22:25   #2593
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
ja jestem chora i nie mogę uprawiać seksu od jakiegoś czasu prawie w ogóle, czekam na zabieg, który MOŻE coś zmieni, może nie. i co, mój facet powinien mnie zostawić?
Zostowaić kogoś kogo z kim sie jest od jakiegos czasu to po prostu kurewstwo. Ale nie chcac sie wiazac z kims kto nie moze/nigdy nie mogl to inna sprawa ;]
ALE
Stary 2012-02-09, 22:28   #2594
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
wybacz,ale tego wątku Jakie potrzeby mężczyzny powinna zaspokajać kobieta, aby związek był szczęśliwynie będę przetrzepywać w poszukiwaniu odpowiedzi,bo jest zbyt zaśmiecony
No ok pod wpływem tego właśnie wątku spytałam go o najważniejsze rzeczy w związku. wymienił wszystko tylko nie seks, a gdy go o niego spytałam, stwierdził, że nie przyszedł mu do głowy. Upierałam się, że przecież seks jest szalenie ważny, a on stwierdził, że tak, ale bez przesady; że kocha mnie tak bardzo , że nawet bez seksu by ze mną był. Dopytywałam wielokrotnie czy jest pewien, on poważnie odpowiadał, że tak.
Więc, no, ważniejsza jest dla niego ta osoba, którą kocha, niż żeby miał ją stracić, bo seksu nie ma/ jest kiepski. Powiedział, że by się z czasem przyzwyczaił. Też wydawało mi się to mało wiarygodne, no ale... skoro tak mówi.
Cytat:
Po co pisąc o takich ludziach jak mąż arsei.
Którego słowa w "nie nazywaj go mężem" nie rozumiesz? Mogę o tobie mówić trup, skoro w końcu kiedyś umrzesz?
Cytat:
Reguła jest taka że związek bez udanego seksu jest słabszy i może się łatwo rozlecieć
Reguły są, ale wśród ludzi o takim samym podejściu. Ale podejść do związków jest mnóstwo, i tam już ta reguła nie istnieje.
No ale ty znasz wszystkich ludzi na świecie i każdy z nich potrzebuje seksu jak wody. No cóż...
Stary 2012-02-09, 22:32   #2595
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Napisane przez Dopefiend Pokaż wiadomość
Zostowaić kogoś kogo z kim sie jest od jakiegos czasu to po prostu kurewstwo. Ale nie chcac sie wiazac z kims kto nie moze/nigdy nie mogl to inna sprawa ;]
Nie możesz pieścić partnerki palcami? Językiem? Przykre

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 22:38   #2596
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
No własnie nie wiem i ty też nie wiesz. Pierwszy raz zsunołem napletek jak zaczołem się masturbowac i miałem wytryski może 13 lat a tak do końca to jeszcze później, mam chyba za krótkie wędzidełko. Wcześniej nie miałem takiej potrzeby, nie wiem czy nie był on przyklejony do penisa bo mam takie znamię na główce. Stulejka może ograniczać wzrost penisa myślę że przez to że późno ją sciągnąłem mam małą główkę. Wydaje mi się że najlepiej jest zsunąć jak najwcześniej bo potem jak ma 5 lat to przecież nie weźmiesz go za siusiaka a i trudno jest to wytłumaczyć takiemu małemu dziecku. Przypuszczam że moi rodzice nie wiedzą nawet co to jest stulejka.
Więc zamiast snuć przypuszczenia i tworzyć wyolbrzymione teorie, skończ bawić się w lekarza tylko idź do niego,doktor nie gryzie!
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 00:00   #2597
bober111
Rozeznanie

Cytat:
za poand 200tys i kilkadziesiat wylozyc na remont i sprzet.
Gdzie zarobiłeś ? za granicą ? W Polsce jak.
Cytat:
Borsuk
a skad wiesz, ze prawiczek, ktory na recznym krotko wytrzymuje, będzie wytrzymywał dłuzej z kobieta.
Nie wiem. Zetknąłem z jednym takim przypadkiem. Nie wiadomo jak by bylo.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Potwierdzam, dzięki tabsom (i jedzonku ) nabrałam kształtów, a mój TŻ z dumą patrzy na moje cycki, chwaląc że są duże
Gdybym zaczął brać zastrzyki z testosteronu to oczywiście ze stałbym sie bardziej męski. Tylko że to jest zwykly doping to jest niebezpieczne. Gdybym zaczal brac zastrzyki moje jadra przestalyby prosukowac swoj testosteron a organizm przyzwyczaja sie do zastrzykow i trzeba by wciaz zwiekszac dawke. Mozna tez wchodzic na cykle tak jak sterydziarze. NIe mam na to kasy ani ochoty, nie znam tez takich ludzi. Dopoki mam wzwodu to nie zrobie czegos takiego. Zwazywszy w jakiej sytuacji materialnej i psychicznej teraz jestem to i tak jest niemozliwe.
Jest taka tabletka proviron ja bym chetnie zazywal watpie zeby jakis lekarz mi to przepisal, a pieniedzy zeby go przekonac nie mam na lewo tez nie umiem zalatwic. Pewnie i tak nie wiele by to zmienilo w tym wieku. Niestety w naszym kraju nie ma wolnego rynku w handlu lekami.
Cytat:
bober, byłeś u specjalisty że WIESZ że niepotrzebujesz? jak serio nie - idź do seksuologa.
Bylas kiedykolwiek u seksuologa? Co ja mu powiem on mi nic nie pomoze zreszta nie mam pieniedzy.

Cytat:
seks jest ważny, ale uwierz - na seksie nie oprzesz związku
Nie pisze o zadnym opieraniu zwiazku na seksie. Dla was seks jest czyms normalnym a dla mnie czyms do czego sie nie nadaje. Po prostu mam swiadomosc ze bez dobrego seksu zwiazek nie jest dobry.
Cytat:
Co znaczy powinien. Macie slub, dzieci? Jesli ktos z dwojga osob poczuje ze zwiazek nie daje mu tego czego oczekuję to niby dlaczego mialby byc dalej w takim związku?

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Reguły są, ale wśród ludzi o takim samym podejściu. Ale podejść do związków jest mnóstwo, i tam już ta reguła nie istnieje.
No ale ty znasz wszystkich ludzi na świecie i każdy z nich potrzebuje seksu jak wody. No cóż...
Nie pisze już o swoim dziwnym narzeczonym bo to nic nie wnosi do tematu. Podejscie jest wszedzie takie same takie same ludzie chca uprawiac i lubia dobry seks.

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Cytat:
Nie możesz pieścić partnerki palcami? Językiem? Przykre
Tak to mozna pare miesiecy. Palce i jęszyk nie zastapia sobrego seksum. Prawie każdy to wie.
Stary 2012-02-10, 00:05   #2598
Jenna__
Rozeznanie

Cytat:
może to lubisz
Nie mam wielu zalet ogólnie jestem złym człowiekiem pasożytem, krzywdze najbliższych i na nic nie zasługuje.
Bober, do ch..a Wacława!! Ja Cię pytam o zalety, a Ty mi wypisujesz kolejne wady. Czy Ty naprawdę nie potrafisz znaleźć w sobie pozytywów?
I skąd Ty bierzesz te wszystkie teorie na temat testosteronu? Wyczytasz coś na necie i udajesz wszechwiedzącego. Nie rozumiesz, że sam się tym krzywdzisz? Jak byś żył w czasach przedinternetowych, to pewnie byś poleciał do lekarza, a tak to sobie poczytasz, dołożysz do tego swoje 3 grosze i żyjesz w ciągłej udręce, przy okazji wrzucając nas wszystkie do jednego wora - fanatyczek dużych pał i gorącego seksu z facetami rodem z pornosów.
Stary 2012-02-10, 00:21   #2599
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Nie pisze już o swoim dziwnym narzeczonym
A gdzie ja w zacytowanym przez ciebie fragmencie o nim pisałam? Masz coś z oczami?
Narzeczonym też nie jest. Świat składa się tylko z mężów i narzeczonych?
I wybacz, ale dziwny to jesteś co najwyżej ty
Cytat:
bo to nic nie wnosi do tematu.
Owszem, wnosi, bardzo wiele. Ale ty wolisz to ignorować.
Cytat:
Podejscie jest wszedzie takie same takie same ludzie chca uprawiac i lubia dobry seks.
Co z tego, że chcą i lubią, skoro inne rzeczy mogą być dla nich ważniejsze i wybierają te drugie?
Ale ty zaraz powiesz, że to niemożliwe... Aha... a gdzie jakieś argumenty? "Bo tak i już", "bo tak jest na filmach", "bo tak przeczytałem w internecie"...
Stary 2012-02-10, 00:33   #2600
bober111
Rozeznanie

Jenna moze nie potzrebnie pisze o tym calym testosteronie. To nie sa zadne wymyslone teorie ten hormon ma wplyw prawie na wszystko a w szczegolnosci na relacje damsko meskie, atrakcyjnosc i przydatnosc faceta. Bez tego hormonu chlopiec nie zmienia sie w mezczyzne a wrecz nabiera niektorych cech kobiecych.
Nie wrzucam nikogo do fanatykow duzych pal. Raczej do milosniczek normalnych penisow i normalnego seksu. Reprezentuje za malego penisa i beznadziejny seks. Nie moge robic w lozku tego co wy bo nie mam czym.
Nie moge opisac swoich zalet bo nic mi nie przychodzi do glowy. Co mam napisa c ze mam male dlonie i krotkie palce a moze ze mam dlugie i smukle ramiona albo waski rozstaw barkow to nie sa przeciez zalety w powszechnym mniemaniu albo ze mam 170cm wzrostu ze waze 55kg ze mam szeroka miednice i biodra wklesla lejkowata klatke zakola zrastajace sie i niesymetryczne brwi duzy ns cofnieta waska dolna szczeke krzywe zolte zeby chye nogi obwisly tylek duzy brzuch ze jestem powszechnie nie lubiany i denerwuje ludzi ze czego sie nie dotkne to zepsuje moj jedyny sukces to prawo jazdy z porazek najgorsza przerwane po 4 semstrze studia nie pojscie na wlasna studniowke i bezrobocie

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Cytat:
Owszem, wnosi, bardzo wiele. Ale ty wolisz to ignorować.
Wnosi tylko tyle ze na swiecie sa wyjatki dziwni ludzie. Nie mam pojecia czemu on nie lubi seksu.
Cytat:
Co z tego, że chcą i lubią, skoro inne rzeczy mogą być dla nich ważniejsze i wybierają te drugie?
Ale ty zaraz powiesz, że to niemożliwe... Aha... a gdzie jakieś argumenty? "Bo tak i już", "bo tak jest na filmach", "bo tak przeczytałem w internecie"...
Nie zuwazylem zeby celibat byl jakos szczegolnie popularny.
Stary 2012-02-10, 00:41   #2601
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Wnosi tylko tyle ze na swiecie sa wyjatki dziwni ludzie. Nie mam pojecia czemu on nie lubi seksu.
A gdzie tak napisałam?
Zdawało mi się, że napisałam, że uwielbia seks.
I nie są to wyjątki. Prawdopodobnie w mniejszości, ale tacy ludzie są.

Cytat:
Trochę źle to wszystko pojmujesz. Po co rezygnować bez powodu z czegoś, co się lubi? Tu chodzi o sytuację, gdy powód istnieje. Np. dla ukochanej osoby, by jej nie stracić. Jeśli dla kogoś jest to ważniejsze od seksu, to tak wybiera.
(Wyobraź sobie: zakochałeś się bez pamięci w kobiecie. Jest twoją bratnią duszą, idealną partnerką, itp. Byłoby dla ciebie łatwe ją rzucić, gdyby nie chciała się bzykać? Być może tak - ale nie dla wszystkich. To kwestia priorytetów.)

Edytowane przez 2016071135
Czas edycji: 2012-02-10 o 00:42
Stary 2012-02-10, 07:42   #2602
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Borsuk

Niektorym ludziom nie da się pomóc, chyba, ze na siłe co i tak nie daje pewnosci, ze tej osobie sie polepszy.
Co do onanizmu,czytałam gdzieś,że jest on wskazany zwłaszcza dla mężczyzn nie posiadających żadnego lub większego życia seksualnego,ponieważ pomaga 'wytrenować' penisa,oraz uczysz się wyłapywać moment,kiedy przekroczysz granicę i masz wytrysk.W momencie,kiedy masz już 'wystrzelić' spermę,zwolnij lub całkowicie zaprzestań 'głaskać' swojego penisa tak by mięśnie Kegla wyćwiczyły się na tyle,że będziesz mógł dłużej 'uprawiać' seks.Są jeszcze oczywiście inne ćwiczenia na mięśnie Kegla.
Zawsze można pomóc ludziom,jednym w mniejszym stopniu innym w większym,a nawet jak się nie polepszy,to przynajmniej człowiek ma satysfakcję,że coś robił w tym kierunku!P.s. ciekawi mnie,czy Ty lub Bober kiedykolwiek,byliście z siebie dumni,zadowoleni.Uśmiecha cie się w ogóle,macie jakieś pasje,hobby

Cytat:
Napisane przez Jenna__ Pokaż wiadomość
Bober, do ch..a Wacława!! Ja Cię pytam o zalety, a Ty mi wypisujesz kolejne wady. Czy Ty naprawdę nie potrafisz znaleźć w sobie pozytywów?
I skąd Ty bierzesz te wszystkie teorie na temat testosteronu? Wyczytasz coś na necie i udajesz wszechwiedzącego. Nie rozumiesz, że sam się tym krzywdzisz? Jak byś żył w czasach przedinternetowych, to pewnie byś poleciał do lekarza, a tak to sobie poczytasz, dołożysz do tego swoje 3 grosze i żyjesz w ciągłej udręce, przy okazji wrzucając nas wszystkie do jednego wora - fanatyczek dużych pał i gorącego seksu z facetami rodem z pornosów.
Podejrzewam,że w czasach bez internetowych,Bober nie miał by tylu kompleksów,bo by nie miał porównania.Na nic nasze rady,bo niestety On sam z tym nie chce nic zrobić!
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 10:03   #2603
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
[

bo prócz sexu liczy się jeszcze miłość?
"pukanie" to nie wszystko,są jeszcze wyższe uczucia od podniecenia.nie jesteśmy zwierzętami
Stary 2012-02-10, 11:18   #2604
chwast
Zakorzenienie

bober jak Ci się brwi zrastają to je wyrwij, ale nawet czegoś tak banalnego nie zrobisz
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 11:48   #2605
Jenna__
Rozeznanie

Cytat:
Jenna moze nie potzrebnie pisze o tym calym testosteronie. To nie sa zadne wymyslone teorie ten hormon ma wplyw prawie na wszystko a w szczegolnosci na relacje damsko meskie, atrakcyjnosc i przydatnosc faceta. Bez tego hormonu chlopiec nie zmienia sie w mezczyzne a wrecz nabiera niektorych cech kobiecych.

Nie moge opisac swoich zalet bo nic mi nie przychodzi do glowy. Co mam napisa c ze mam male dlonie i krotkie palce a moze ze mam dlugie i smukle ramiona albo waski rozstaw barkow to nie sa przeciez zalety w powszechnym mniemaniu albo ze mam 170cm wzrostu ze waze 55kg ze mam szeroka miednice i biodra wklesla lejkowata klatke zakola zrastajace sie i niesymetryczne brwi duzy ns cofnieta waska dolna szczeke krzywe zolte zeby chye nogi obwisly tylek duzy brzuch ze jestem powszechnie nie lubiany i denerwuje ludzi ze czego sie nie dotkne to zepsuje moj jedyny sukces to prawo jazdy z porazek najgorsza przerwane po 4 semstrze studia nie pojscie na wlasna studniowke i bezrobocie
Nie chodziło mi o to, że piszesz o funkcjach testosteronu, ale to, że mógłbyś brać zastrzyki z testosteronem, ale tego nie robisz, bo organizm by się przyzwyczaił i przestałby sam produkować ten hormon. Powiedział Ci to endokrynolog? Idź do niego, weź skierowanie na badanie hormonów, spróbuj terapii hormonalnej. Zobaczysz, jak się będziesz czuł. Wtedy będziesz miał prawo pisać swoje opinie na ten temat. A teraz to sobie wszyscy możemy pogdybać.
Weź się za siebie, zrzuć brzuch, wzmocnij mięśnie, także te kręgosłupa, skoro masz z nim problemy. Wiesz, że operacyjnie możesz usunąć nadmiar tkanki z okolic sutków? A jak będziesz brał testosteron, to problem nie powróci.

Ty jesteś naprawdę chory, ale Twoją podstawową chorobą nie jest Zespół Klinefeltera, ale jakieś zaburzenia psychiczne. To nie jest normalne, że człowiek nie widzi swoich zalet (każdy z nas je ma), nie chce się leczyć, nigdy nawet nie był u lekarza z takimi problemami.

Poczytałam trochę o Zespole Klinefeltera. Wiesz, że jeśli rzeczywiście go masz, może grozić Ci cukrzyca, rak?

Nie wiem, który z Was ma gorzej. Pokuszę się o małe podsumowanie.
Dopefiend - uważa się za atrakcyjnego, potrafi poderwać kobietę, świadomie zrezygnował z seksu.
Bober - uważa się za nieatrakcyjnego, nie potrafi poderwać kobiety (ba! Nigdy nawet nie próbował), marzy o porządnym bzykanku, ale nie ma z kim.

Edytowane przez Jenna__
Czas edycji: 2012-02-10 o 11:53
Jenna__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 14:16   #2606
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Dopefiend - uważa się za atrakcyjnego, potrafi poderwać kobietę, świadomie zrezygnował z seksu.
Bober - uważa się za nieatrakcyjnego, nie potrafi poderwać kobiety (ba! Nigdy nawet nie próbował), marzy o porządnym bzykanku, ale nie ma z kim.
Ja mama gorzej Nie uwazam się za atrakcyjnego, w ogole skad taki pomysl, za mocno powiedziane czasami tylko zadziala wypracowany urok osobisty i wystarczy tylko "dobic"

Cytat:
Co do onanizmu,czytałam gdzieś,że jest on wskazany zwłaszcza dla mężczyzn nie posiadających żadnego lub większego życia seksualnego,ponieważ pomaga 'wytrenować' penisa,oraz uczysz się wyłapywać moment,kiedy przekroczysz granicę i masz wytrysk.W momencie,kiedy masz już 'wystrzelić' spermę,zwolnij lub całkowicie zaprzestań 'głaskać' swojego penisa tak by mięśnie Kegla wyćwiczyły się na tyle,że będziesz mógł dłużej 'uprawiać' seks.Są jeszcze oczywiście inne ćwiczenia na mięśnie Kegla.

P.s. ciekawi mnie,czy Ty lub Bober kiedykolwiek,byliście z siebie dumni,zadowoleni.Uśmiecha cie się w ogóle,macie jakieś pasje,hobby
Probowałem. Zawsze "więdnie", a jak nie to co jedne pelne obsuniecie (gora i dol) musze robic przerwe. A jak maluch sie nastroi i zciagne skore to gdy probuje przeciagnac reka po zoledziu bo az mnie wykreca.

A no bylem po zrobieniu pierwszych drobnych hajsow za gowanirza (niecale 2tys w wieku 15lat) no i 2 lata temu gdy wyczailem dobry klimat i walilem po kilkadziesiat tysiecy miesiecznie (legalnie, przeciez za lewe bym mieszkania nie kupil ) Usmiecham sie gdy ktos mowi, ze mnie nienawidzi a ja nawet ich nie znam albo nie wiem o co tej osobie chodzi a jak sa to dziewczyny to najchetniej taka bym zatulil i zacalowal na smierc tak mnie rozbrajaja . Ogolnie jakis tam smutas nie jestem, nawet teraz sie smieje - sam nie wiem z czego ale to szczego :P Po prostu sa takie dni, tygodnie, ze caly burdel w okol mnie wyniszcza w duzej mierze beznadziejny penis i to, ze nawet gdyby sie cudownie naprawil, do tego troche urosl to i tak bym nie potrafil zadnej pannie go zapakowac.

Chodzić pare dni pijany mieć caly syf gdzies wiedzac, ze zaliczylem tak duzo progres o jakim moglem sobie tylko marzyc i ze to niekoniecznie musi byc koniec sukcesow materialnych i wchodzeniu na nastepny poziom wszystkeigo olewania ;] "I'm seein nuttin but my dreams comin true
While I'm starin at the world through my rearview"
Robić pieniadze i jeszcze pare zwyklejszych jak muzyka, sport ;p

Bober naucz nie dmuchać sobie w kasze to zobaczysz, ze pieniadze leza na ulicy (i nie sa to samochydy) i mozesz je podniesc zupelnie legalnie.
ALE

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-02-10 o 15:45
Stary 2012-02-10, 16:04   #2607
Jenna__
Rozeznanie

Dopefiend - nie rozumiem Cię. Masz mieszkanie bez kredytu, nic, tylko budować jakąś poważną relację męsko-damską. A Ty uciekasz, bo masz 1 kompleks. Poznaj jakąś dziewczynę, przecież nie musisz jej od razu pokazywać penisa, skoro boisz się, że przez to Cię odrzuci. Zakochaj się, a wszystko samo się potoczy swoim rytmem. Spróbuj chociaż.
Stary 2012-02-10, 16:17   #2608
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Co do onanizmu,czytałam gdzieś,że jest on wskazany zwłaszcza dla
Onanizm ogólnie jest szkodliwy i można się uzależnić i uczy egoizmu.

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
bo prócz sexu liczy się jeszcze miłość?
"pukanie" to nie wszystko,są jeszcze wyższe uczucia od podniecenia.nie jesteśmy zwierzętami
troche jesteśmy zwięrzętami po co rezygnować z czegoś tak wspanialego jak seks lepiej znalezć partnera gdzie sa i uczucia i seks a nie tylko uczucia
Stary 2012-02-10, 16:24   #2609
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Onanizm ogólnie jest szkodliwy i można się uzależnić i uczy egoizmu.

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

troche jesteśmy zwięrzętami po co rezygnować z czegoś tak wspanialego jak seks lepiej znalezć partnera gdzie sa i uczucia i seks a nie tylko uczucia
dopóki się nie zakochasz to nie zrozumiesz,a poza tym życie w związku to nie tylko sex,to jeszcze wspólne życie,pasje,dzieci,kredyt y,dorobek ,majątek.ciężko jest to wszystko zostawić dla kilku sekund rozkoszy.
poza tym pewne rzeczy można wynagrodzić,bo jak mówiłam sex to nie tylko ruchy frakcyjne,to jeszcze bliskość,pieszczoty oralne,petting .zawsze można skorzystać z akcesoriów jak wibrator,sztuczna pochwa i wiele innych gadżetów
Stary 2012-02-10, 16:40   #2610
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Poczytałam trochę o Zespole Klinefeltera. Wiesz, że jeśli rzeczywiście go masz, może grozić Ci cukrzyca, rak?

Żeby było jasne nie mam żadnego zespołu kinfeltera napisałem tylko o tym żeby pokazac co sie dzieje z chlopcem w przypadku skrajnego niedoboru testosteronu i estrogenow, chcialem pokazac na co ma wplyw testosteron. Mialem jakas wade jader i przez to wolniej i mniejsze rosly wiec mialem mniej testosteronu (ale nie zero) niz przecietny czlowiek i dlatego jestem niemęski, mam słabsze libido i sprawnosc seksualna. Terapia hormonalna jest dla ludzi ktorzy maja powazne niedobory i problemy z erekcja.
Mam gorzej bo Dopefiend wystarczy ze zmieni podejscie mi to niewiele da.
Cytat:
marzy o porządnym bzykanku, ale nie ma z kim.
Nie mam czym i z kim Dopiefiend ma z kim.

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
dopóki się nie zakochasz to nie zrozumiesz,a poza tym życie w związku to nie tylko sex,to jeszcze wspólne życie,pasje,dzieci,kredyt y,dorobek ,majątek.ciężko jest to wszystko zostawić dla kilku sekund rozkoszy.
poza tym pewne rzeczy można wynagrodzić,bo jak mówiłam sex to nie tylko ruchy frakcyjne,to jeszcze bliskość,pieszczoty oralne,petting .zawsze można skorzystać z akcesoriów jak wibrator,sztuczna pochwa i wiele innych gadżetów
to nie jest kilka chwil tylko przynajmniej godzina tygodniowo i nie ma zbyt wielu rzeczy na swiecie równie przyjemnych jak dobry seks i w dodatku jeszcze za darmo. Seks jest jedna z najwazniejszych rzeczy w zwiazku i jednym z najwazniejszych kryteriow doboru partnera poprstu jak z kims seks jest do bani to rozsadne jest nie wiazanie i nie planowanie przyszlosci z ta osoba. Zadne gadzety i lizanie nie zastapia ruchow frakcyjnych. Po co zyc z kjims z kim nie mozana nawet tych kilku ruchow frukcyjnych przez kilka seksund raz na jakis czas zrobic. Po co ktos mialby sie pakowac w cos takiego podczas gdy inni nie maja z tym zadnych problemow i nawet nie zauwazaja jakim darem jest mozliwosc uprawiania seksu dla ciebie to jest cos prozaicznego niedoceniasz. Gdybym powiekszyl sobie penisa to umialbym docenic te kilka chwil.

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Dopefiend - nie rozumiem Cię. Masz mieszkanie bez kredytu, nic, tylko budować jakąś poważną relację męsko-damską. A Ty uciekasz, bo masz 1 kompleks. Poznaj jakąś dziewczynę, przecież nie musisz jej od razu pokazywać penisa, skoro boisz się, że przez to Cię odrzuci. Zakochaj się, a wszystko samo się potoczy swoim rytmem. Spróbuj chociaż.
Dopefiend musisz miec jakis za☠☠☠isty talent albo fach i inteligencje w ręku skoro zarobiles tyle kasy w tym wieku. W zyciu tyle nie osigne, nie umiem rozmawiac z ludzmi a bez tego nie da sie cokolwiek osignac. Brak mi podstwowych umiejetnosci spolecznych.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-02-10 o 16:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości