|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 cz III
Cytat:
Hehe, każdy ma swój kalkulator.
|
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ poszedł z dwoma kolegami do baru, jeden z nich przyjechał z Lublina i dość długo się nie widzieli. No i dzwoni przed chwilą, że jest jeden typek w barze, który kiedyś do niego coś strzelał (był naćpany i pijany) no i mówi, że oni się ubierają, a ten typek z pięcioma kolegami też wyszedł i chyba na nich czeka. Boję się
![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- No właśnie ciężko wzorować się na jednej rzeczy, bo wg położnej TP mam na 14 lipca, wg gina na 16 lipca, wg OM 19 lipca wg ostatniego usg na 8 lipca. Gubię się w tym powoli
|
|
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam już dość tego miasta ![]() Ostatnio jeden koleś z mojego osiedla zabił 34 letniego mężczyznę, bo nie chciał mu dać papierosa... Normalnie boje się wychowywać tu dziecko Oby TŻ wrócił cały i zdrowy
|
|
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to ja się zdenerwowałam...
|
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z miasta ma 20-30 minut drogi, chyba zawału dostanę do tego czasu Jeszcze nie kazał dzwonić, żeby mu nie ukradli komórki, gdyby coś się stało
|
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Jest
Podwiózł go kolega. |
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra, że okolica jest taka niebezpieczna. Z drugiej strony u nas jest niby normalnie, a tż kiedyś zaatakował chłopak na osiedlu. Na szczęście nic mu się nie stało i to w biały dzień.
Rozumiem, że wraca pieszo. Nic mu nie będzie, nie może! ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- No i dobrze! Huh, zmartwił dwie ciężarne
|
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nie powinno się wychodzić o zmroku, bo naprawdę może stać się krzywda...
Teraz do TŻ dzwoni prywatny numer i nikt się nie odzywa ![]() Nie wiem o co tym typkom chodzi... |
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, że jest w domu.---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Buziaki, dobranoc
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Ale i tak martwi mnie ta sytuacja
---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- dobranoc
|
|
|
|
#3433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zdrabniają to jako Werosia, czy Werocha, co mi zupełnie nie odpowiada. Na Śląsku słyszałam też zdrobnienie Wera/ Werka. chmielinka - najważniejsze, że serduszko bije i maleństwo fika, ale przezierność karkowa i kość nosowa są ważne, więc ja poszłabym jeszcze na badanie innym aparatem. prince - oby do jutra ból minął Cytat:
buena - branzoletka - postaraj się nie spalić mieszkania, bo co Wam wtedy po nowej wannie. No i kota szkoda, bo dla zwierzaka dym oznacza zagrożenie, więc pewnie bardzo się bał. Cytat:
Soleika - chyba tż powinien na jakiś czas zrezygnować z takich wypadów, albo chodzić z kilkoma kolegami; dobrze, że dzisiaj dotarł bezpiecznie. Idę spać i mam nadzieję, że jutro będę się lepiej czuła , bo rano jadę na pobieranie krwi - kolejny raz TSH i glukoza, ale na razie tylko na czczo. Niestety endo i to badanie mam w centrum, czyli muszę tam dojechać.
Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-02-10 o 01:44 |
|||
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to się ludziom w tych głowach dzieje. Byłam na badaniach tych płatnych - 98zł za wszystko....nie tak najgorzej.
|
|
#3435 |
|
Wtajemniczenie
|
witam moje drogie
![]() jak tu dzisiaj cicho, wczoraj byłam z Wami ale jakoś nie miałam ochoty na pisanie, a dziś o zgrozo, i mi śniło mi się że TŻ mnie zdradza, jesteście zaraźliwe albo to jakiś do tej pory nie odkryty objaw ciążowy
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jestem zdruzgotana!
Polowe nocy nie spalam o 7 obudzilam sie z dusznosciami i wymiotami, mam cos zablokowane w gardle i nie wiem co to! Boli mnie klatka piersiowa i nie umiem oddychac! czekam jeszcze 10 minut bo o 8..30 otwieraja moja przychodnie! |
|
|
|
#3437 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Branzoletka, dobrze, że skończyło się tak, jak się skończyło, współczuję strat i zamieszania teraz. Powodzenia na USG! |
||
|
|
|
#3438 |
|
Wtajemniczenie
|
Soleika ja bym zabiła TŻ za to że mnie tak zdenerwował
![]() Ja mieszkam na szczęście w spokojnej okolicy Mnie denerwuje że w ciąży tak rano wstaje jak wcale nie mam potrzebyChce być mama ale coś połknęłaś czy samo z siebie? Mam nadzieję że już ok! Ja miałam taką akcję z liściem laurowym bo zachłannie jadłam
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2012-02-10 o 09:27 |
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
wkurza mnie to cos w gardle bo nie umiem tego ani polknac ani wypluc zwymiotowalam juz z 3 razy nei wem co to
i tak boli mnie klatka piersiowa jak odkrztuszam szczegolnie
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
mam chrype
![]() no wlasnie probuje sie do dzwonic do lekarza a niby maja otwarte od 8.30 a juz jest 8.30 i dzwonie i jeszcze mi mowi ze jest zamkniete ☠☠☠☠a! |
|
|
|
#3441 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak robię, wtedy jak tak szarpnęło to nie zdążyłam Nadal masz mdłości? Chociaż z tym jednym mi sie poszczęściło.Cytat:
Cytat:
jesli chcesz je zrobić, to masz czas do 13 tc+6 Cytat:
jak jest ze szczepieniami w ciąży? Chyba bym sie trochę bała. Cytat:
Kurczę nic nie wiedziałam na ten temat.. Cytat:
są różne sposoby, również bez ceraty na pewno będę szukać innych rozwiązań niż pampers Cytat:
Biedna.. Będzie dobrze... Masz gorączkę? |
|||||||
|
|
|
#3442 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() a ja zaczne od mojego snu snilo mi sie ze bylam w Bedronce i poszukiwalam mufinek hehe to chyba znak ze musze je kupic wlasnie zjadlam dwie kanapki z zoltym serem i ogoreczkiem korniszonym mniam mniam ale powiem wam ze nie bardzo sie najadlam i chyba bede musiala zaraz zrobic kolejne dwie ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- a ja juz wogole nie mam watpliwosci ze to dzidzius mnie tak stuka ![]() codziennie jak sie klade spac to zaczyna tak robic heheh musze zapamietac ze od 17 tc tak czuje bede musialam powiedziec ginowi zeby zapisal do karty ciazy
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
na szczescie nie... ale nie wiem czy w nocy nie mialam bo jak nie umialam spac to bylo mi niby zimno a bylam cala spocona...
|
|
|
|
#3444 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za udane zakupy!![]() :pi jemy:Cytat:
Dzien dobry
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110430040119.html http://www.suwaczki.com/tickers/mhsv3e5elv15wq8s.png Edytowane przez muminek82 Czas edycji: 2012-02-10 o 09:44 |
||
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
i znowu mi niedobrze!
czekam na tz bo on mial w yej przychodni wizyte o 8.40 i stwierdzilismy ze jak sie nei umiemy dodzwonic to on jak bedzie na wizycie to sie od razu zapyta lekarza co robic, i pojechal, juz pewnie w gabinecie siedzi a ja czekam jak na szpilkach ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- tz mi umowil wizyte na 11.15 |
|
|
|
#3447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo nawet więcej. Ja zamierzam kupić 10 sztuk tetry.Cytat:
Ale ze mnie gapa Ciasta nie mam, ale mogę Was poczęstować domowym chlebkiem. Wczoraj piekliśmy wieczorem. Pycha
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry wszystkim
wczoraj nie miałam czasu nadrabiac za bardzo Waszych wypowiedzi, wiec teraz nadrabiam
|
#3449 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ad2. Chusty raczej nie kupię. Zamierzamy kupić nosidełko. Takie które zapina się albo na brzuchu albo na plecach.
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
moze sie chowac ja tez mam czasami mniejszy jednego dnia a wiekszy nastepnego, nie wiem od czego to zalezy....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

Hehe, każdy ma swój kalkulator.

wg ostatniego usg na 8 lipca. Gubię się w tym powoli

. Zdrabniają to jako Werosia, czy Werocha, co mi zupełnie nie odpowiada. Na Śląsku słyszałam też zdrobnienie Wera/ Werka.
Za każdego świcha chcą kasę... A przy takim zaświadczeniu to ani się nie napracował...

Mnie denerwuje że w ciąży tak rano wstaje jak wcale nie mam potrzeby
za udane zakupy!