Mamusie wrześniowo-październikowe 2012 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-10, 09:30   #1891
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home
Dot.: Mamusie wrześniowo-październikowe 2012

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
No to na śląsku chyba epidemia ciąży w tym samym czasie nastała Ja ze świętokrzyskiego, wiem, że Lukrecja tak samo, więc jest nad aż dwie! Chyba, że ktoś jeszcze się ukrywa?
Żeby wbić się w rozmowę, to jedyne co mnie łączy ze Śląskiem to to, że nocuje w Kato podczas zjazdów, bo studiuje w Sosnowcu :P
Adunia, bo ty chyba bociany pobłądziły heheheh najlepsze jest to że moja sąsiadka z naprzeciwka spodziewa się dzieciaczka tylko trzeciego z tym ze ona ma na początek sierpnia a ja wiadomo i mój małż mówi no naszej ulicy epidemia ciężarówek

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski

Edytowane przez Bafi@Home
Czas edycji: 2012-02-10 o 09:35
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 09:32   #1892
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość
Helo, helo

No proszę, same sąsiadki się pozbierały Ja to jestem z Wrocka, są tu tacy?
Dziś brak gorączki, ale doszedł bół gardła i głowy

Ja karty też jeszcze nie mam, bo byłam na początku 6go tyg. i lekarz jeszcze nie widział zarodeczka, więc mam nadzieje, że w środę go zobaczymy i wtedy założy mi tę kartę. Widzę, że to zależy od jakości sprzętu, u mojego gin jest starawy, taki malusieńki telewizorek.

Konczitko, wspaniała niespodzianka, ja uwielbiam takie, bo też mi rodzinka parę razy zrobiła My nie obchodzimy imienin w cale, tylko urodziny, ale to zawsze, nawet chociażby jakaś kawa i ciasto

Ja mam straszną ochotę na takie konserwowe pomidory, ale nigdzie ich nie ma, więc muszę czekać, aż mamusia zrobi na lato, tylko obiawiam się, że wtedy to już na coś zupełnie innego będę miała ochotę

Kurcze to nie dobrze że tak Cię rozbiera hmm może czosnkiem się faszeruj ? albo jakieś miodowe tabletki na gardło - no sama już nie wiem tego speca Twego podpytaj zdrówka życzę

ja za to mam ochotę na rybki dzisiaj sobie w pomidorkach na śniadanko zapodałam
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 09:33   #1893
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

Bafi ja Ci pomacham jak będę z pracy wracać lub jechać do niej ale póki co na l4 jestem więc musisz zaczekać moment w pracusi
Ty Konczi siedź na L4 chocby tylek miał ci do łózka przyrosnąc dla fasolki wszystko praca poczeka, najwazniejsza rodzina i dzieci - tak mówił mój szef.

ks. Jan Twardowski
Stary 2012-02-10, 09:34   #1894
katarzinka
Wtajemniczenie

Elmira - na gardło Propolki są dobre (chyba, że masz uczulenie na pszczele produkty) - można je w ciąży zażywać

Baffi - czasem przechodzę koło tego biurowca chyba - na skrzyżowaniu?? ale na codzień moja droga to dworzec pkp - Konarskiego więc w drugą stronę chadzam
Zanim czas pokona nas"

Edytowane przez katarzinka
Czas edycji: 2012-02-10 o 09:37
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 09:36   #1895
alfabia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

ja za to mam ochotę na rybki dzisiaj sobie w pomidorkach na śniadanko zapodałam
Ja dziś męża wysłałam po makrelę, majonez i jajka. Zrobię pastę makrelową.

U mnie w pracy to już chyba wszyscy chorowali albo teraz chorują. Oprócz mnie

Edytowane przez alfabia
Czas edycji: 2012-02-10 o 09:37
alfabia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 09:41   #1896
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alfabia Pokaż wiadomość
Ja zanim oczy otworzę już mi burczy w brzuchu. Czasem głód mnie budzi w nocy ale dzięki temu że sypialnia na górze, mąż uruchomił łazienkę na górze (wcześnie trzeba było zejść na dół w niebezpieczne okolice kuchni), narazie udaje mi się stawić czoła nocnej pokusie. Drugi motywator to paląca zgaga jak coś zjem, zwłaszcze przed położeniem się w pozycji horyzontalnej.
Pamiętam, że z dziewczynkami w ciąży jak byłam miałam probelmy ze zgagą w wersji hard!
zgaga mnie tez meczy,ale ja mam dopiero 7 tydzien wiec niewiem czemu tak wczas czesto jak sobie pomysle o jakims jedzeniu to mam odruch wymiotny,ostatnio zajadalam sie pomidorowa a teraz nawet boje sie o niej pomyslec. Tak samo nie cierpie jablek,wogole ich nie jadam a wczoraj mialam taka ochote ze szok,jablko smakowalo jak nigdy maz mi zrobil sniadanie i pojechal po wypis ze szpitala. W pon ide do nowego ginekologa bo juz czas karte ciazy zalozyc a zmienilam ginekologa z racji tego ze nie moge chodzic a ten ginekolog jest blok dalej.
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 09:41   #1897
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Ty Konczi siedź na L4 chocby tylek miał ci do łózka przyrosnąc dla fasolki wszystko praca poczeka, najwazniejsza rodzina i dzieci - tak mówił mój szef.
wiem wiem ale już mi troszkę tęskno do tych moich łajz kochanych ... no nie poradzę że się do nich przyzwyczaiłam .. ale fasolinka najważniejsza i ile trzeba tyle będę siedzieć

Cytat:
Ja dziś męża wysłałam po makrelę, majonez i jajka. Zrobię pastę makrelową.

U mnie w pracy to już chyba wszyscy chorowali albo teraz chorują. Oprócz mnie

Oj to uważaj na siebie, u mnie tez choróbsko przeleciało przez firmę ale mnie od razu po 2 dniach złapało .. nafaszerowałam się czosnkiem miodem cytryną, amol poszedł w ruch no i jakoś mnie opuściło na szczęście

jutro jadę do teściów .. no to bydzie nie ?

no dobra jest 9 a naszej hanuli nie ma .. pewnie się obija ... HANKA melduj się !
Stary 2012-02-10, 09:43   #1898
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

dzien dobry ja wlasnie oczy otwarlam i pierwsze co to wizaz haha i 3 strony nadrobione
nie chce zapeszac ale chyba mi mdlosci przeszly
czy u was tez tak zimno u mnie znowu -15
konczita to ale ci rodzinka imprezke zafundowala, fajna niespodzianka

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 09:44   #1899
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
dzien dobry ja wlasnie oczy otwarlam i pierwsze co to wizaz haha i 3 strony nadrobione
nie chce zapeszac ale chyba mi mdlosci przeszly
czy u was tez tak zimno u mnie znowu -15
konczita to ale ci rodzinka imprezke zafundowala, fajna niespodzianka
niegrzeczna lepiej przemilczeć, wczoraj tyż myślałam że już minęło ...
Stary 2012-02-10, 09:45   #1900
sandra23s
Zadomowienie

witam mamuski!!!
pare dni mnie tu nie bylo.widze,ze duzo nowych mamus przybylo wiec witam serdecznie.
mnie jeszcze delikatne mdlosci mecza ale juz po malu przechodza.u mnie juz 11 tydz.ale to szybko leci.snilo mi sie dis,ze córke urodzilam i odrazu umiala siedziec

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 09:50   #1901
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Haj dziołchy!!!!
zapomniałąm co miałam pisać no hmm...

a! powitac miałam nowe mamy coby sie nie poczuły przez ciocie Lucie nie przywitane

hmm... co jeszcze....
kurde no co miałąm pisać kto wie????? jezusie noo.... nie nie ma mowy żebym sobie przypomniała

jadłam juz 3 śniadania malutkie ale jednak 3 no bo ja srednio co godzine taka głodna jestem ze szok! Ugotowałam sobie wczoraj pyyszną ogórkową zupę jejuuu jaka mi pyszna wyszła jak nigdy albo mi się wydawało odkryłam też ze kurczak smierdzi mi nie wiem czym ale śmierdzi strasznie a TŻ tego nie czuł więc na bank to ze mną cos nie teges

Konczi a jakie imiona wybrałaś że cie rodzinka wyśmiała ?? powiedz miiiii Ja dla chłopca to Olaf albo Natan no ewentualnie Grzegorz lub Bruno ale bruno to mi sie troche z imieniem dla psa kojarzy
ON jeszcze nie wie ze takie imiona se wybrałam ale wiem ze mu się podobo Olaf

a dla dziewczynki to nie mam pojęcia Hania mi się podoba Dorotka mi się podoba iiii.... Patrycja też

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
gaga mnie tez meczy,ale ja mam dopiero 7 tydzien wiec niewiem czemu tak wczas

Kochana! Ja mam ogólnie nadkwasotę znaczy rok juz mnie zgaga nie męczyła ale że teraz jestem dopiero jednak tydzień 6 i to początek a zgaga juz mnie dopadła na samym początku musiał to być jakiś 3/4 tydzień ciąży męczyła 3 dni i przeszła dzisiaj jednak tez lekka jest takze ja nie wiem co MY będziemy w takim razie miały pod koniec ciąży jak wtedy podobno zgaga największa ale wolę to niż jak bym miała rzygać
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 09:51   #1902
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
Elmira - na gardło Propolki są dobre (chyba, że masz uczulenie na pszczele produkty) - można je w ciąży zażywać

Baffi - czasem przechodzę koło tego biurowca chyba - na skrzyżowaniu?? ale na codzień moja droga to dworzec pkp - Konarskiego więc w drugą stronę chadzam

Tak na skrzyżowaniu na przeciw Avansu go widać

ks. Jan Twardowski
Stary 2012-02-10, 09:52   #1903
Martarynka
Rozeznanie

Witam się w piątkowy poranek
Marika20 yjaśnij o co chodzi z tym testem podwójnym dokaldnie?
Ellena ja dostalam od kuzyki książkę "w oczekiwaniu na dziecko", ona ją sobie bardzo chwalila, a skoro mi ją dała to nie bede już kupowała innej. Osobiscie mi się podoba, bardzo uspokajajaca dla mlodej mamy jest.
A jesli chodzi o gazety to ogólnie malo czytam, ale jak np. jade do szkoły i nie mam nic do roboty to kupuje to, co akurat znajde w kiosku, ostatnio kupiłam marcowy numer M jak mama i znalazlam tam kilka ciekawych artykulow dla siebie.
Ja jestem z kujawsko-pomorskiego Chyba sama tutaj
Konczita wszystkiego najlepszego Ale cudną niespodzianke Ci zrobili, też napewno bym się ucieszyła, lubie takie niespodzianki, niestety u mnie nikt nie jest tak pomyslowy żeby mi tak dogodzić Doszlo nawet do tego, że musiałam sama sobie prezent na walentynki kupić
Adunia89 ja to nawet nie wiem kiedy mam imieniny Mnie dziś też głód ściągnął z lożka i niestety odkad jestem w ciazy zdarza mi sie to bardzo czesto. Ostatnio o 3:00 w nocy mąż mnie obudzil, bo nie mogł spać i tak sobie rozmawialismy w lóżku i póxniej oczywiście tak mi burczało w brzuchu, że za nic bym nie zasnęla, o 4:00 w nocy jadłam jogurt
Dziewczyny ja też marze już o wiośnie i o tych cudownych spacerkach w pierwsze cieple dni, ale cudnie... a tak w ogóle chce oglosić, że od kilku dni nie miewam już mdłości, u mnie uz 13 tc wiec pewnie się skonczyly no i ani razu nie wymiotowałam
Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
witam mamuski!!!
pare dni mnie tu nie bylo.widze,ze duzo nowych mamus przybylo wiec witam serdecznie.
mnie jeszcze delikatne mdlosci mecza ale juz po malu przechodza.u mnie juz 11 tydz.ale to szybko leci.snilo mi sie dis,ze córke urodzilam i odrazu umiala siedziec

No odpisałam to co miałam, nic nie zapomniałam Ale rym
Milego dnia dziewczynki
Stary 2012-02-10, 09:52   #1904
alfabia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Haj dziołchy!!!!

a dla dziewczynki to nie mam pojęcia Hania mi się podoba Dorotka mi się podoba iiii.... Patrycja też

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Kochana! Ja mam ogólnie nadkwasotę znaczy rok juz mnie zgaga nie męczyła ale że teraz jestem dopiero jednak tydzień 6 i to początek a zgaga juz mnie dopadła na samym początku musiał to być jakiś 3/4 tydzień ciąży męczyła 3 dni i przeszła dzisiaj jednak tez lekka jest takze ja nie wiem co MY będziemy w takim razie miały pod koniec ciąży jak wtedy podobno zgaga największa ale wolę to niż jak bym miała rzygać

Ja mam pomysły tylko na imię dla dziewczynki: Hania, Sara, Liliana, Alicja, Delfina...

Dla chłopca pustka w głowie. Podoba mi się Kosma.
Ale już zapowiedziałam mężowi, że dla syna on wybiera imię
alfabia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 09:55   #1905
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Lukrecjo z tą zgagą to różnie bywa, ja w pierwszej ciąży w pierwszym trymestrze miałam okropną zgagę za to koniec ciąży nic a nic. żadnych mdłości, wymiotów i zgagi - ja dosłownie miałam taka energię i tak się dobrze czułam że sama w to nie wierzyłam. Najlepiej było jak robiłam krzywą cukrową bo wynik pierwszej krzywej był gorszy od tej drugiej i az lekarz się dziwił, że zwykle pod koniec ciąży jest on gorszy a u mnie było na odwrót - hahaha

ks. Jan Twardowski
Stary 2012-02-10, 10:02   #1906
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Haj dziołchy!!!!
zapomniałąm co miałam pisać no hmm...

a! powitac miałam nowe mamy coby sie nie poczuły przez ciocie Lucie nie przywitane

hmm... co jeszcze....
kurde no co miałąm pisać kto wie????? jezusie noo.... nie nie ma mowy żebym sobie przypomniała

jadłam juz 3 śniadania malutkie ale jednak 3 no bo ja srednio co godzine taka głodna jestem ze szok! Ugotowałam sobie wczoraj pyyszną ogórkową zupę jejuuu jaka mi pyszna wyszła jak nigdy albo mi się wydawało odkryłam też ze kurczak smierdzi mi nie wiem czym ale śmierdzi strasznie a TŻ tego nie czuł więc na bank to ze mną cos nie teges

Konczi a jakie imiona wybrałaś że cie rodzinka wyśmiała ?? powiedz miiiii Ja dla chłopca to Olaf albo Natan no ewentualnie Grzegorz lub Bruno ale bruno to mi sie troche z imieniem dla psa kojarzy
ON jeszcze nie wie ze takie imiona se wybrałam ale wiem ze mu się podobo Olaf

nareszcie jesteś nio !
a mi się Kajetan podoba i Natanael ... ale ani jedno ani drugie nie uzyskało poparcia nawet mój mąż zmienił zdanie dziad jeden .. dla Córki Hanulka ale oczywiście już chyba nie przejdzie ono i jeszcze Lenka wchodzi w rozmyślenia

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Martarynka Pokaż wiadomość
Witam się w piątkowy poranek

Konczita wszystkiego najlepszego Ale cudną niespodzianke Ci zrobili, też napewno bym się ucieszyła, lubie takie niespodzianki, niestety u mnie nikt nie jest tak pomyslowy żeby mi tak dogodzić Doszlo nawet do tego, że musiałam sama sobie prezent na walentynki kupić

Dziewczyny ja też marze już o wiośnie i o tych cudownych spacerkach w pierwsze cieple dni, ale cudnie... a tak w ogóle chce oglosić, że od kilku dni nie miewam już mdłości, u mnie uz 13 tc wiec pewnie się skonczyly no i ani razu nie wymiotowałam

Milego dnia dziewczynki

Martynko dziękuję - nio familie to ja mam najwspanialsza na świecie więc nie mogę nawet na nich narzekać ... jakbym nawet bardzo chciała to hmm o na brata mogę, wczoraj nie chciał na pierogi wpaść bo dziad jechał szybko na niespodziankową imprezkę i nic nie powiedział
jejku Ty już 13t ? ale ten czas leci .... !

Edytowane przez Konczita
Czas edycji: 2012-02-10 o 10:04
Stary 2012-02-10, 10:03   #1907
lukrecja_25
Wtajemniczenie

O! Lena też mi się podoba ale ja wiem ze to chłopok bedzie kurde no nie wiem why ale czuje tak chociaz jeszcze zarodka nie było na usg widać
Stary 2012-02-10, 10:04   #1908
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
Adunia, bo ty chyba bociany pobłądziły heheheh najlepsze jest to że moja sąsiadka z naprzeciwka spodziewa się dzieciaczka tylko trzeciego z tym ze ona ma na początek sierpnia a ja wiadomo i mój małż mówi no naszej ulicy epidemia ciężarówek
U mnie w sąsiedztwie też epidemia i to większość na lipiec-sierpień-wrzesień. Mam już 3 inne koleżanki, które też są w ciąży 2012 rokiem porodów! haha

Martarynka Ty już 13tc? Jak Ty to liczysz? Ja dopiero 11t5d, a niby z OM mamy 1 dzień różnicy. Zmieniło Ci się po usg?

Co do zgagi to był to mój pierwszy objaw ciąży. Jak jeszcze nie zrobiłam testu to chyba ze 3 dni ze zgagą chodziłam, ale miewałam wcześniej więc myślałam, że to jakieś rewolucje w przewodzie pokarmowym

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 10:04   #1909
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
witam mamuski!!!
Mi się głównie chłopiec śni
Ja jestem w 10 tygodniu i też się nieco lepiej czuje. Życie powoli we mnie wraca, a mdłości są dalej, ale mniejsze.

A jakieś Cieżarówki z Trójmiasta są?
Stary 2012-02-10, 10:04   #1910
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Ty już 13t ? ale ten czas leci .... !

komu leci to leci no.... ja ciągle jestem w tym 6 tygodniu juz od 2 tygodni i martwie sie kurcze czyw szystko bedzie dobrze no chce juz to USG i widzieć ze jest tam ten kropek no.... kurde! dłuży mi się o kro pnie!!!
Stary 2012-02-10, 10:06   #1911
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Ja mam pomysły tylko na imię dla dziewczynki: Hania, Sara, Liliana, Alicja, Delfina...
O jeszcze komuś podoba się imię Alicja
Ja jestem prawie pewna, że tak będzie miała na imię nasza córunia.
Stary 2012-02-10, 10:07   #1912
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak na skrzyżowaniu na przeciw Avansu go widać
no to mamy jasność

Konczi, Bafi - to teraz czekamy do wiosny i się umawiamy na żywo i Gliwice są nasze
Zanim czas pokona nas"
Stary 2012-02-10, 10:07   #1913
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie w sąsiedztwie też epidemia i to większość na lipiec-sierpień-wrzesień. Mam już 3 inne koleżanki, które też są w ciąży 2012 rokiem porodów! haha
podobno rok 2012 to najlepszy rok na rodzenie dzieci Bo to rok smoka jest i dzieci urodzone w tym roku podobno mają mieć szczęście we wszystkim i mają być bogate mądre i w ogóle taki rok co 12 lat jest ten rok smoka no to chyba sie cieszyć powinnyśmy ze w takim szczęśliwym roku bedziemy rodzić

http://echiny.pl/kultura/chinski-zodiak/rok-smoka/

Edytowane przez lukrecja_25
Czas edycji: 2012-02-10 o 10:09
Stary 2012-02-10, 10:07   #1914
zielona1911
Zakorzenienie

moja psychika mi chlopca znowu podpowiada
u mnie bedzie Maja albo Nikodem
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 10:07   #1915
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

komu leci to leci no.... ja ciągle jestem w tym 6 tygodniu juz od 2 tygodni i martwie sie kurcze czyw szystko bedzie dobrze no chce juz to USG i widzieć ze jest tam ten kropek no.... kurde! dłuży mi się o kro pnie!!!
pewnie że wsio ok jest se myślisz że przy długich cyklach to Ci się 2 tyg rozpłyną ? a ni ma tak ! no skoro ja jezdem w 8 to Ty musisz w 6 inei panikuj ...

chociaż mój gin wpisał mi że to 10tc od @ ale z życia maluszka to wychodzi 8 ....
Stary 2012-02-10, 10:08   #1916
adunia89
Zadomowienie

Co do imion to już wiem, że u nas będzie wojna
Dla dziewczynki moje typy to Oliwia albo Wiktoria (kiedyś chciałam też Kalinkę, ale moja mama mi zabrała dla siostry!). Dla chłopaka trudniej mi wymyślić, tż chce Ksawery (kompletnie mi się nie podoba), ja chce jakieś proste, podoba mi się Igor albo Daniel (tż kojarzy się z jeleniem... )

Amelia
Stary 2012-02-10, 10:09   #1917
katarzinka
Wtajemniczenie

a ja dziś idę na pierwsze USG - rany to już 12ty tydzień się zaczął
Zanim czas pokona nas"
Stary 2012-02-10, 10:09   #1918
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Cytat:
Wszytkie wrześniówki dostały już karty ciąży? Mi o dziwo dała już na pierwszej wizycie w 6 tygodniu. Jak nigdy. Ale to pewnie dlatego że już widziała zarodek i serduszko.
Dostałam na pierwszej wizycie w 5 tc, wtedy to gin stwierdził ciąża zdrowa, żywa i założył kartę ciąży.

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
No to na śląsku chyba epidemia ciąży w tym samym czasie nastała Ja ze świętokrzyskiego, wiem, że Lukrecja tak samo, więc jest nad aż dwie! Chyba, że ktoś jeszcze się ukrywa?
Żeby wbić się w rozmowę, to jedyne co mnie łączy ze Śląskiem to to, że nocuje w Kato podczas zjazdów, bo studiuje w Sosnowcu :P
Ja też ze świętokrzyskiego, 5 lat w Kielcach mieszkałam na Czarnowie, wróciłam jednak do rodzinnego miasta, do obecnego męża, który silnie związany z miejscowością. Poświęciłam się, w Skarżysku mieszkam, 40 km od Kielc

Nie pamiętam co tam jeszcze miałam napisać ...
Wszystkiego najlepszego Konczita
Stary 2012-02-10, 10:09   #1919
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
moja psychika mi chlopca znowu podpowiada
u mnie bedzie Maja albo Nikodem

Małż mój chce Maje ..
ale ja myślę że chyba Sebastian będzie albo Przemek ? kurcze no Kajetanka bym chciała ale nie przejdzie nie ma szans jak sobie wspomne miny moich familijnych wybrańców którzy płakali wczoraj po mych oświadczynach to chyba nie chcę już az tak bardzo ...
Stary 2012-02-10, 10:10   #1920
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
a ja dziś idę na pierwsze USG - rany to już 12ty tydzień się zaczął
trzymam kciuki w takim razie, za Ciebie i siebie, bo ja też mam usg, wizytę mam na 18, a ja już bym chciała żeby mnie badali, haha, jak nigdy :P

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Dostałam na pierwszej wizycie w 5 tc, wtedy to gin stwierdził ciąża zdrowa, żywa i założył kartę ciąży.

Ja też ze świętokrzyskiego, 5 lat w Kielcach mieszkałam na Czarnowie, wróciłam jednak do rodzinnego miasta, do obecnego męża, który silnie związany z miejscowością. Poświęciłam się, w Skarżysku mieszkam, 40 km od Kielc
o proszę, ja całe życie na czarnowie mieszkam i nigdzie się stąd nie ruszam, od szpitala blisko :P

Amelia

Edytowane przez adunia89
Czas edycji: 2012-02-10 o 10:12
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości