|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Kocia i psia mama :)
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII
Następna gazetka będzie nosiła tytuł: Wszystko w porządku. Będzie obowiązywać od 15 lutego, będą w niej rzeczy chemiczne
|
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odnośnie cen to zupełnie popieram. I jeśli świeczki są już po ponad piątaka to ja dziękuję bardzo, obecnie nie mogę sobie na takie świeczki pozwolić
|
|
|
#3663 | ||
|
Zakorzenienie
|
http://www.biedronka.pl/artykuly_spo...erta_tygodnia/ czy wiesz ktoś może, czy ta polędwica jest wieprzowa czy z indyka? baaardzo byłabym wdzięczna za odp.
---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3665 |
|
Raczkowanie
|
Słuchawki Philipsa kupiłam wczoraj, jak tylko córka przetestuje to dam znać.
Oto reszta grzechów: -świeczka La Rissa -mieszanka krakowska Magnetic (pyszna i chyba dosyć korzystnie wychodzi cenowo w porównaniu z "oryginałem", dodatkowy atut: jest zagęszczona agarem nie żelatyną) -skarpetki garniturowe dla Tż -żurawinę suszoną -sok Don Simon -trzy jogurty do picia -trzy serki Tutti -masło ...i naprawdę więcej grzechów nie pamiętam a wydałam 126zł A "najlepsze" jest to, że poszłam do Biedronki głównie po granaty a tych nie było. |
|
|
|
|
#3666 |
|
Konto usunięte
|
dzis ide do biedronki jak nie bedzie balsamow to ja chyba podpale
planuje kupic ten zestaw mop,szufelka itp...
|
|
|
|
|
#3667 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! Od jakiegoś czasu czytam sobie Wasze opinie i skusiłam się by wreszcie zalogować się i do Was dołączyć. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów
|
|
|
|
|
#3668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest wieprzowa na 100%.
|
|
|
#3669 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Deskę mam starą bambusową i jest OK. Kupiłam za to bambusową miskę na wagę(za kilogram około 25zł) - dużą, zieloną. Będzie na sałatki. Chciałam kupić do niej bambusową łyżkę i widelec, ale nie kupiłam, bo z miski nic się nimi nie wyjmie(ciężkie i nieporęczne), a do mieszania w garnkach, mam sporo innych. Kupiłam tez ciepłe podkolanówki - takie szaro różowe - super . Dzisiaj polecę i dokupię jeszcze ze dwie pary , bo znowu idą mrozy |
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Raczkowanie
|
Czy znajdę w B czerwoną herbatę i proszę o opinie na temat jej ewentualnego działania na metabolizm.
|
|
|
|
|
#3672 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Miskę bambusową też kupiłam u mnie na owocki ![]() Łyzki z bambusa też wydały mi się jakieś takie, nieporęczne ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
Jeśli zalezy Ci na prawdziwej herbatce czerwonej to polecam jednak taką liściastą sypaną. Ew są tez w kostkach, ale to droższe. Piłam ogromne ilości kiedyś na diecie, wyzbyłam się toksyn że hoho, cellulit zniknał (oczywiście w połączeniu z dietą, bez ćwiczeń bom leń ) Mówi sie że czerwona herbata odchudza, no nie odchudza Ale w moim przypadku reguluje ładnie metabolizm.A jesli chcesz sobie tylko popic dla smaku to znajdziesz je w Biedrze
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-10 o 09:31 |
||
|
|
|
|
#3673 |
|
Raczkowanie
|
Są paczkowane pu-erh w róznych smakach. Nie są złe, no ale to paczkowany miał Jeśli zalezy Ci na prawdziwej herbatce czerwonej to polecam jednak taką liściastą sypaną. Ew są tez w kostkach, ale to droższe. Piłam ogromne ilości kiedyś na diecie, wyzbyłam się toksyn że hoho, cellulit zniknał (oczywiście w połączeniu z dietą, bez ćwiczeń bom leń ) Mówi sie że czerwona herbata odchudza, no nie odchudza Ale w moim przypadku reguluje ładnie metabolizm.A jesli chcesz sobie tylko popic dla smaku to znajdziesz je w Biedrze [/QUOTE]Dziękuję, masz rację, że paczkowane to dla zmiany smaku, a te "działające" to liściaste. Czuję jednak, że ta zima spowodowała u mnie mały przyrost tkaneczki tłuszczowej - muszę coś z tym zrobić koniecznie
|
|
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.biedronka.pl/offer/new_products/
|
|
|
#3675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.herbata-czerwona.pl/index.html Lubię mocne herbaty czarne(w Biedrze pyszna i tania afrykańska Ramsay) i zielone - w ich działanie bardziej wierzę(bo trudniej sprawdzić ) no i lubię ten smakhttp://www.herbata-zielona.com/wlasciwosci.htm |
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Raczkowanie
|
Tak czy siak na pewno herbata zdrowsza od kawy. Zobaczymy jaka będzie reakcja organizmu na moje herbaciane testy. Aż strach się bać....
|
|
|
|
|
#3677 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Latam po niej do kibelka jak w zegarku. No ale to co pisza na tej stronie że dzięki piciu traci się kilogramy to mocne przekolorowanie ![]() Poza tym, no wiadomo, co działa na jednego, na drugiego nie działa. Smak czerwonej tez mi nie przeszkadza, bardzo lubię moja mama nie lubi ale chciała pić to robiła sobie taka mieszankę: dwie łyzki zielonej, dwie łyzki czerwonej, plaster cytryny, kilka gożdzików, zaparzała i odcedzała. Pyszne to było ![]() Herbatki Feel Green sa smaczne, bardzo. Ale jakościowo do zielonych im daleko. No ale ja to mam manię herbaciana i kupuje szusze i liściaste na kilogramy. Co nie przeszkadza mi mieć w szafce wszystkie dostępne herbatki z Biedroneczki Portfel chudy, trzeba oszczędzać ![]() Poza czarnymi, tych niecierpię. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
Jesli nie w jakimś ogromnym nadmiarze czy coś. Nie sądzę żeby jakieś rewelacje Ci wzięły
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-10 o 09:53 |
||
|
|
|
|
#3678 |
|
Zadomowienie
|
Moja biedronka jak z reklamy: pół długości sklepu zajmuje stoisko warzywne, kolejne pół - mrożonki. Poprzestawiali i trzeba będzie się na nowo przyzwyczaić gdzie co leży
Właśnie zażeram wafle ryżowe paprykowe i serowe. Te dodatki są bardzo intensywne, mniam. Dla mnie zdecydowanie lepsze serowe Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
codziennie droższe! Cytat:
kiedys kupilam z suszonymi pomidorami tą oryginalną, ale na co dzien nie kupuję bo kosztują ok 2,30 więc..
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
wszędzie z dnia na dzień drożeje to i u Nas ceny rosną
Co do tortilli..kurde no aż szwagierkę z wyrka poderwałam i bidna poleciała 1km do B aby mi cenę sprawdzić- 3,4zł Jak coś to mam 4 opakowania w lodówce..oddam bo u mnie ciągłe dostawy na gyrosa ^^Co do świeczek..u niej ta La Rissa kosztuje UWAGA 4,75zł:| No normalnie mnie kopara w dół opadła...
|
|
#3681 |
|
Raczkowanie
|
A propos herbat - wiem jedno: na pewno zadziałają jeżeli są wypijane gorące lub co najmniej ciepłe, zimna traci wszelkie właściwości no i nie rozgrzeje w taki mroźny dzionek jak dzisiejszy
|
|
|
|
|
#3682 |
|
Raczkowanie
|
Jak przyrządzasz tortillę?
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny i jak te kubki termiczne, trzymaja dlugo cieplo?
|
|
|
|
|
#3684 |
|
Wtajemniczenie
|
nowa gazetka obowiazujaca od 15.02
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
A ile jest kremu w tubce ?
|
|
#3686 |
|
Wtajemniczenie
|
kolejne
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
|
#3687 |
|
Wtajemniczenie
|
next
|
|
|
|
#3688 |
|
Wtajemniczenie
|
ostatnie.kolejna gazetka to " być kobietą" obowiazujaca od 29 lutego
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png Edytowane przez tiaara Czas edycji: 2012-02-10 o 10:52 |
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Kawałki z piersi kurczaka w kostkę- na patelni smażone z przyprawą do gyrosa, w misce mieszam pokrojone:
-papryka -ogórek świeży -kapusta pekińska dodaje do tego majonez/jogurt naturalny. Jak przestygnie mięsko to łącze to. Biorę 1 placek tortilli na to łycha tego nadzienia, do mikrofali na ok 0,5minuty, wyciągam, składam i wcinam A do tego polecam sos czosnkowy: jogurt naturalny, czosnek i majonez ![]() Ślinka mnie pociekła...Taka uczta dla mnie raz w miechu na 2 kebaby góra ale moja rodzina się tym opycha co 2 tygodnie ![]() DZIĘKUJĘ ZA GAZETKĘ
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
O będą tabletki do wc
super i granulki o odkurzacza
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

codziennie droższe!