Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-10, 12:50   #3091
Brydzia_
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
kochana znasz może rozmiar wkładki do butów roz. 37 z zamówienia 13
wiesz co nie mam pojęcia ale niut zamawiała takie tylko czarne... więc musimy ją pomęczyć

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 12:51   #3092
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Kabriela wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! I wszytskiego tego- czego tylko pragniesz

Mnie od samego rana jakies choróbsko meczy...
Zaraz będę sie zbierała na Uczelnie i proszę o kciuki jak zwykle o 17:20
Ale na prawde bedzie ciezko zdac u tego Pana

takze milego dnia zycze!

gosza-- 2 miesiace... NIE WIERZE JAK TO SZYBKO LECI

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Puk, puk

Sto lat mnie nie było, więc mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ponownie

Witam się piątkowo i słonecznie. Gratuluję wszystkim postępów w przygotowaniach pochwalę się też swoimi "osiągnięciami"

przede wszystkim: kupiłam suknię!!!
http://suknieslubne.pl/foto/kolekcje/foto/ikony/241.jpg
http://suknieslubne.prata.pl/site_me...8fd56bccc0.JPG

jestem w niej zakochana po uszy bałam się, że będzie mi ciężko znaleźć kieckę, w której poczuję to WOW, ale kiedy ją założyłam, to uśmiech miałam dookoła głowy, a łzy spływały mi po twarzy ze szczęścia i wzruszenia - więc to chyba to, jak myślicie?

szukam teraz butów i dodatków. jeśli chodzi o te pierwsze, to myślę nad czymś z kolekcji Menbur albo Paradox London, np.:
http://www.mariamodes.com/accessorie...2011/tease.jpg
http://www.feherliliomszalon.hu/admi...k/Lipstick.jpg
http://www.mariamodes.com/accessorie...2011/fancy.jpg

wczoraj TŻcik kupił wódkę, zamówiliśmy zaproszenia i jesteśmy na etapie tworzenia projektu wnętrza http://www.gaiaart.pl/allegro/nowe/wzor2_2.jpg nasze będą z pomarańczową tasiemką, byliśmy na jednych naukach...

dzieje się coraz więcej, a czas pędzi jak szalony - we wtorek zostały nam już tylko 4 miesiące do ślubu... za to w niedzielę minęło 7,5 roku odkąd jesteśmy razem

najserdeczniejsze życzenia dla Kabrieli - oby kolejny rok życia był pełen pięknych chwil, radosnych przeżyć i cudownych wspomnień
gratuluje zakupu sukni bardzo ładna, buty najbardziej podobają mi się 1 lub 2 , zaproszenia też ładne

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Jeśli nie macie nic przeciwko z wielką chęcią przyłączę się do rozmowy do naszego ślubu zostały tylko 4 miesiące i jakoś zaczynam odczuwać stres Tyle jeszcze pierdółek i nie tylko zostało do zrobienia

Mam do was pytanie i bardzo proszę o poradę. Otóż ślub mam o godz.13:00. Fryzjerka do której chcę iść się czesać może mnie przyjąć o 8 rano... czy nie uważacie, że to za wczesna pora? dodam, że po drodze czeka mnie również wizyta i kosmetyczki ale to myślę gdzieś w okolicach 10:30.
Bardzo proszę poradźcie mi czy taka wczesna godzina to nie będzie problem? Bo w razie czego będę musiała szukać innej fryzjerki, a nienawidzę chodzić w niesprawdzone miejsca

Pozdrawiam was gorąco!
Witaj
Wydaje mi się że nie jest to za wcześnie bo musisz liczyć na to co najmniej 2 godz. na makijaż chyba liczy się 1,5 godz., a gdzie jeszcze ubieranie itp.
Stary 2012-02-10, 12:52   #3093
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Witam
Co do fryzjera o 8 to raczej nie jest to wczesna godzina, zwykle na fryzurze typu ślubnej schodzi ok 1,5 h + licz dojazd do miejsca gdzie Pani bedzie Cie malowała ( ok 15-30 minut) wiec razem nie jako 2 godziny czyli stoimy na 10 godzinie, malowanie ok godziny czyli 11 i znowu dojazd do domu (15-30 minut) ok 11.30 powinnaś być w domu. Trzeba się jeszcze ubrac i pewnie ogólnie zrobić pare rzeczy wieć powinno byc akurat. Lepiej zostaw tą 8 rano bo jesli zapiszesz sie poźniej możesz robić wszystko z jezykiem na brodzie.
Kumpela miała ślub na 12:00 i u fryzjera była już o 6:00 i wszystko elegancko zrobiła i nie miała za dużo wolnego czasu pomiędzy kolejnymi etapami.
Zostaw tą 8:00
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 12:52   #3094
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Jeśli nie macie nic przeciwko z wielką chęcią przyłączę się do rozmowy do naszego ślubu zostały tylko 4 miesiące i jakoś zaczynam odczuwać stres Tyle jeszcze pierdółek i nie tylko zostało do zrobienia

Mam do was pytanie i bardzo proszę o poradę. Otóż ślub mam o godz.13:00. Fryzjerka do której chcę iść się czesać może mnie przyjąć o 8 rano... czy nie uważacie, że to za wczesna pora? dodam, że po drodze czeka mnie również wizyta i kosmetyczki ale to myślę gdzieś w okolicach 10:30.
Bardzo proszę poradźcie mi czy taka wczesna godzina to nie będzie problem? Bo w razie czego będę musiała szukać innej fryzjerki, a nienawidzę chodzić w niesprawdzone miejsca

Pozdrawiam was gorąco!
Hej
Mam slub o 12.30, czyli pół godziny szybciej od Ciebie i tez chciałam się czesać o 8. Na fryzjera przeznaczyłabym 2 godz, potem makijaż do godz. i po 11 byłabym w domu. Pół godziny na przebranie i potem przyjechałby TŻ. Ale moja fryzjerka sama zastanawia się, czy nie czesać mnie szybciej, tak o 7.30 (wszystko okaże się po próbnej ile czasu potrzebuje), bo twierdzi, że lepiej mieć te pół godziny zapasu i na spokojnie ze wszystkim zdążyć. A TŻ nie przyjedzie przecież pół godz. przed Mszą tylko szybciej, bo jednak trochę czasu zejdzie na przywitaniu, błogosławieństwie i dojściu do kościoła. Dlatego nie zastanawiaj się i bierz tą godz. na 8 rano, inaczej możesz się nie wyrobić.

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Pamiętam jak pisałaś może z miesąc temu, że musisz dziewczyną organizaorką przypomnieć, że karnawał się kończy w lutym, a ślub zaraz po Wielkanocy
Nie pisały się
im się należy i to porządny
No i wstępnie miało być 18 lutego, ale jedna z najbliższych mi przyjaciółek jedzie na urlop do Egiptu, no jak to tak panieński bez niej... Poza tym, ja mam za nimi latać i się spinać... Póki co odechciało mi się. Tylko niech potem nikt nie ma do mnie pretensji, że nie urządziłam imprezy z tańcami i zabawami w klubie, bo przepraszam, ale kiedy mam to zrobić, dzień przed ślubem????

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 12:53   #3095
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
wiesz co nie mam pojęcia ale niut zamawiała takie tylko czarne... więc musimy ją pomęczyć
już nie ma dla mnie rozmiaru
niutek gdzie jesteś ????????
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 12:56   #3096
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
No i wstępnie miało być 18 lutego, ale jedna z najbliższych mi przyjaciółek jedzie na urlop do Egiptu, no jak to tak panieński bez niej... Poza tym, ja mam za nimi latać i się spinać... Póki co odechciało mi się. Tylko niech potem nikt nie ma do mnie pretensji, że nie urządziłam imprezy z tańcami i zabawami w klubie, bo przepraszam, ale kiedy mam to zrobić, dzień przed ślubem????
Z ostatnich ślubów, jakie były, to świadkowa organizowała panieńskie, PM dawała tylko listę z numerami telefonów, kogo by chciała.
Kto u Ciebie jest organizatorem?
Stary 2012-02-10, 12:59   #3097
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Z ostatnich ślubów, jakie były, to świadkowa organizowała panieńskie, PM dawała tylko listę z numerami telefonów, kogo by chciała.
Kto u Ciebie jest organizatorem?
Chyba się wszyscy przyzwyczaili, że jestem główną organizatorką wszystkich imprez, sylwestrów, wyjazdów, koncertów, nawet zwykłych spotkań... ale ja się nie wytrącam. Najwyżej schleję się z własną siostrą i będzie gitez... chociaż nie, ona pić nie może, bo karmi piersią, więc z kotem się schleje i taki będzie mój panieński...

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-02-10, 12:59   #3098
Irmelin333
Raczkowanie

Cytat:
Puk, puk

szukam teraz butów i dodatków. jeśli chodzi o te pierwsze, to myślę nad czymś z kolekcji Menbur albo Paradox London, np.:
Pierwsze i drugie cuuuuuudowne!!!!!:l ove:
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:00   #3099
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Kumpela miała ślub na 12:00 i u fryzjera była już o 6:00 i wszystko elegancko zrobiła i nie miała za dużo wolnego czasu pomiędzy kolejnymi etapami.
Zostaw tą 8:00
Zawsze trzeba mieć zapas czasu bo po drodze może coś wypaść, korki czy tego typu rzeczy. Tego nie da się przewidzieć

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-02-10 o 13:06
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:00   #3100
Inusiaa88
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za tak liczne odpowiedzi, zostałam błyskawicznie uspokojona
Teraz tylko w poniedziałek muszę lecieć się zapisać na makijaż i będzie ok.
Macie racje, lepiej mieć więcej czasu niż za mało...

Ale mam jeszcze jeden głupi problem...
Otóż z tego co wiem, zapowiedzi w kościele u nas mają lecieć 3msc przed ślubem, czyli pierwsza zapowiedź wypadałaby na mniej więcej 11.03. ale obawiam się, że nie wyrobimy się z naukami, bo mieliśmy zrobić je teraz w lutym ale niestety kolidują mi bardzo ze szkoła i z najważniejszym egzaminem, którego nie mogę sobie odpuścić i mamy dokończyć je w połowie marca... Nie wiecie jak to wygląda, czy aby ksiądz puścił zapowiedzi musi mieć w ręce papierek z nauk? lub czy nie mogę one być później, np.na dwa miesiące przed ślubem? Matko, ostatnio same problemy narosły mi w głowie

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:02   #3101
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Suknia jak marzenie Gratuluję Jesli bedziesz miała fotki na sobie to wrzucaj
Jak widze przygotowania ruszyy z kopyta
Dziękuję Fotki na sobie będą w kwietniu, bo wtedy jadę na przymiarkę. Teraz nawet nie myślałam o tym, żeby się obfocić

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Gratuluję! Oryginalna sukieneczka Jestem ciekawa, jak się w niej pezentujesz
Tobie również dziękuję

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Suknia piękna w moim stylu bardzo oryginalna.
Zauważyłam że teraz koronki na topie... ale to chyba syndrom po ślubie Kate i Wiliama

Co do dodatków to zdecydowanie pasuje coś skromnego bo sama suknia jest bardzo ozdobna.
rzeczywiście wszędzie coraz więcej koronek i być może masz rację, że jakiś wpływ miała na to kreacja Kate właśnie ta koronka i te plecy to to, co kocham najbardziej w tej sukni zawsze marzyłam o koronkowej sukni, a mój pierwszy typ był w całości koronkowy myślałam też o sukniach Nabli, bo ich koronki też są urocze, ale w okolicy nie ma salonów z tymi sukniami...
dziękuję za sugestię odnośnie dodatków - rzeczywiście nie planuję szaleć, pewnie będą jakieś kolczyki, może bransoleta, na głowie woalka albo jakiś delikatny stroik, włosy upięte w kok z boku (jeszcze nie wiem czy luźny, czy gładki - w środę idę na próbną).

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Witaj
ja też ślubuję o 13 dwa dni przed Tobą dlaczego myślisz, że wczesna godzina czesania mogłaby być problemem? boisz się, że fryzura nie wytrzyma, czy obawiasz się, że to zbyt wcześnie na pobudkę w dniu ślubu? ja mam czesanie na 9:30 - nie boję się, że fryzura się nie utrzyma, bo wierzę, że fryzjerka zna się na swojej robocie i zrobi tak, żeby było dobrze a co do wyspania, to znając siebie i tak będę miała problem ze spaniem w tę noc, więc trochę kaw pewnie wyżłopię i chyba będzie dobrze Jeśli ufasz tej fryzjerce, z którą jesteś umówiona, to może porozmawiaj z nią o swoich obawach

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:04   #3102
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
DZIĘKUJĘ za kciuki dla taty. Już z nim rozmawialam wczoraj po operacji. Jest bardzo zadowolony, bo lekarz się nim opiekuje także jest super. Kolejny dowód na moc działania wizażowych kciuków.

Cytat:
Piękna

Kabriela sto lat i pięknego ślubu !

A ja zatwierdziłam w końcu projekt zaproszeń i się teraz będą robić
Stary 2012-02-10, 13:06   #3103
madzia2306
Zakorzenienie

Kabriela sto lat!!!

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:06   #3104
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba się wszyscy przyzwyczaili, że jestem główną organizatorką wszystkich imprez, sylwestrów, wyjazdów, koncertów, nawet zwykłych spotkań... ale ja się nie wytrącam. Najwyżej schleję się z własną siostrą i będzie gitez... chociaż nie, ona pić nie może, bo karmi piersią, więc z kotem się schleje i taki będzie mój panieński...
Co za baby!!!

Mam ochotę sama Ci zorganizować panieńskie , bo tak być nie może, Ty jesteś PM i Ty nie organizujesz, to ma być Twój wieczór!!!
Jamee, E87, Oriflame_Rybnik, Ty i ja <- tyle wiem, że są z naszego okręgu, już nas piątka jest.

Kto jest chętny na panieński goszy? Impreza jeszcze w karnawale, a więc czasu coraz mniej
Stary 2012-02-10, 13:07   #3105
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję Fotki na sobie będą w kwietniu, bo wtedy jadę na przymiarkę. Teraz nawet nie myślałam o tym, żeby się obfocić

Tobie również dziękuję

rzeczywiście wszędzie coraz więcej koronek i być może masz rację, że jakiś wpływ miała na to kreacja Kate właśnie ta koronka i te plecy to to, co kocham najbardziej w tej sukni zawsze marzyłam o koronkowej sukni, a mój pierwszy typ był w całości koronkowy myślałam też o sukniach Nabli, bo ich koronki też są urocze, ale w okolicy nie ma salonów z tymi sukniami...
dziękuję za sugestię odnośnie dodatków - rzeczywiście nie planuję szaleć, pewnie będą jakieś kolczyki, może bransoleta, na głowie woalka albo jakiś delikatny stroik, włosy upięte w kok z boku (jeszcze nie wiem czy luźny, czy gładki - w środę idę na próbną).

Witaj
ja też ślubuję o 13 dwa dni przed Tobą dlaczego myślisz, że wczesna godzina czesania mogłaby być problemem? boisz się, że fryzura nie wytrzyma, czy obawiasz się, że to zbyt wcześnie na pobudkę w dniu ślubu? ja mam czesanie na 9:30 - nie boję się, że fryzura się nie utrzyma, bo wierzę, że fryzjerka zna się na swojej robocie i zrobi tak, żeby było dobrze a co do wyspania, to znając siebie i tak będę miała problem ze spaniem w tę noc, więc trochę kaw pewnie wyżłopię i chyba będzie dobrze Jeśli ufasz tej fryzjerce, z którą jesteś umówiona, to może porozmawiaj z nią o swoich obawach
W sumie na początku właśnie sobie pomyślałam, że może to być za wcześnie i fryzura w jakiś sposób mi się zepsuje czy coś ale w domu gdzie nie będę za bardzo nic robiła to chyba mi nie grozi. Tylko nie wiem co z welonem? mam z nim chodzić od samego rana czy ktoś mi go będzie umiał wpiąć w domu podczas ubierania ...
Fakt, ja też na 100% nie będę mogła spać w noc poprzedzającą ten wielki dzień, więc tak czy siak nie będę wyspana

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:10   #3106
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Co za baby!!!

Mam ochotę sama Ci zorganizować panieńskie , bo tak być nie może, Ty jesteś PM i Ty nie organizujesz, to ma być Twój wieczór!!!
Jamee, E87, Oriflame_Rybnik, Ty i ja <- tyle wiem, że są z naszego okręgu, już nas piątka jest.

Kto jest chętny na panieński goszy? Impreza jeszcze w karnawale, a więc czasu coraz mniej
to samo mialam pisac ze jak dziewczyny zawioda to przyjedziemy MY!
Kurcze ze tez z Krakowa to kawalek drogi, ale jesli nie bede miala poprawek to kto wie :brzyda l:

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:18   #3107
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Co za baby!!!

Cytat:
to samo mialam pisac ze jak dziewczyny zawioda to przyjedziemy MY!
Kurcze ze tez z Krakowa to kawalek drogi, ale jesli nie bede miala poprawek to kto wie :brzyda l:

Dzięki dziewczyny! To już nawet w karnawale jak dla mnie być nie musi. Chociaż w poście nie tańczę zrobiłabym sobie jednodniową dyspensę. Jakoś to będzie. Tylko gdzie ja znajdę imprezę do potańczenia w poście. Nie wiem, czy w mojej okolicy gdzieś coś się w tym czasie dzieje

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-02-10, 13:19   #3108
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Co za matka
Gratuluję 2 mdś
Ja planuję dla świadkowej taki mały stroik jak na zdjęciu, żeby miała wolne ręce i nie musiała się bukietem martwić jak będzie mi pomagać
piekne stroiki

Cytat:
Puk, puk

Sto lat mnie nie było, więc mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ponownie

Witam się piątkowo i słonecznie. Gratuluję wszystkim postępów w przygotowaniach pochwalę się też swoimi "osiągnięciami"

przede wszystkim: kupiłam suknię!!!
http://suknieslubne.pl/foto/kolekcje/foto/ikony/241.jpg
http://suknieslubne.prata.pl/site_me...8fd56bccc0.JPG

jestem w niej zakochana po uszy bałam się, że będzie mi ciężko znaleźć kieckę, w której poczuję to WOW, ale kiedy ją założyłam, to uśmiech miałam dookoła głowy, a łzy spływały mi po twarzy ze szczęścia i wzruszenia - więc to chyba to, jak myślicie?

wczoraj TŻcik kupił wódkę, zamówiliśmy zaproszenia i jesteśmy na etapie tworzenia projektu wnętrza http://www.gaiaart.pl/allegro/nowe/wzor2_2.jpg nasze będą z pomarańczową tasiemką, byliśmy na jednych naukach...

dzieje się coraz więcej, a czas pędzi jak szalony - we wtorek zostały nam już tylko 4 miesiące do ślubu... za to w niedzielę minęło 7,5 roku odkąd jesteśmy razem

najserdeczniejsze życzenia dla Kabrieli - oby kolejny rok życia był pełen pięknych chwil, radosnych przeżyć i cudownych wspomnień
super kiecka naprawde bardzo w moim guscie i butki nr 1

Kabriela 100 lat

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:22   #3109
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Witajcie ślicznotki
ja juz po pracy, więc weekend oficjalnie rozpoczęty z synkiem szwagierki an czele przyjeżdża dziś do nas na nockę więc będziemy mieli wesoło
A teraz idę Was nadrabiać
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:22   #3110
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny! To już nawet w karnawale jak dla mnie być nie musi. Chociaż w poście nie tańczę zrobiłabym sobie jednodniową dyspensę. Jakoś to będzie. Tylko gdzie ja znajdę imprezę do potańczenia w poście. Nie wiem, czy w mojej okolicy gdzieś coś się w tym czasie dzieje
W Pogrzebieniu w OKEY, swego czasu zawsze było i w poście i poza postem, non stop. Nie wiem, już tak dawno tam nie byłam, że nawet nie wiem, czy to istnieje.
W poście też nie tańczę.
21 lutego do północy mamy karnawał.
Wiemy, że 18 lutego idziesz z TŻ na zabawę karnawałową.
Podaj przykładowe terminy, a my załatwimy resztę

Edytowane przez niusia_87
Czas edycji: 2012-02-10 o 13:44
Stary 2012-02-10, 13:24   #3111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
ta...nie przypominaj...jest źle starzeję się i to strasznie z każdym dniem, a teraz to mi już bliżej niż dalej do 30
to najlepszego
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:25   #3112
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Piękna
A ja zatwierdziłam w końcu projekt zaproszeń i się teraz będą robić
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
super kiecka naprawde bardzo w moim guscie i butki nr 1
dziękuję

Cytat:
W sumie na początku właśnie sobie pomyślałam, że może to być za wcześnie i fryzura w jakiś sposób mi się zepsuje czy coś ale w domu gdzie nie będę za bardzo nic robiła to chyba mi nie grozi. Tylko nie wiem co z welonem? mam z nim chodzić od samego rana czy ktoś mi go będzie umiał wpiąć w domu podczas ubierania ...
Fakt, ja też na 100% nie będę mogła spać w noc poprzedzającą ten wielki dzień, więc tak czy siak nie będę wyspana
Jeśli chodzi o welon, to chyba zależy od tego jaką chcesz mieć fryzurę i jak bardzo skomplikowane miałoby być wpięcie do niej welonu...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:31   #3113
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
W Pogrzebieniu w OKEY, swego czasu zawsze było i w poście i poza postem, non stop. Nie wiem, już tak dawno tam nie byłam, że nawet nie wiem, czy to istnieje.
W poście też nie tańczę.
21 luty do północy mamy karnawał.
Wiemy, że 18 lutego idziesz z TŻ na zabawę karnawałową.
Podaj przykładowe terminy, a my załatwimy resztę
Dobra jesteś
Jakoś to ogarnę. Dzisiaj będę gadała z moimi dziewczynami (niestety tylko z częścią) to powiem w prost o co chodzi.

Macie jakieś pomysły na bezmięsną sałatkę na wieczór ( tylko nie tortellini), taką co dobrze smakowałaby do grzanego wina??? Zaprosiłam paru znajomych, zrobię przekąski z ciasta francuskiego i jeszcze coś by się przydało...

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-02-10, 13:34   #3114
Konto usunięte

Cytat:
Korbiela!!!!!! Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin!!!! Zdrówka, szczęścia, pomyślności, niegasnącej miłości i dużo uśmiechu na twarzy!!!!! Do tego spełnienia marzeń i rewelacyjnego ślubu i wesela!!!

filmik wymiata
Stary 2012-02-10, 13:36   #3115
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra jesteś
Jakoś to ogarnę. Dzisiaj będę gadała z moimi dziewczynami (niestety tylko z częścią) to powiem w prost o co chodzi.
Moja propozycja jest aktualna

P.S. Napisz potem co wynikło z rozmowy
Stary 2012-02-10, 13:38   #3116
Konto usunięte

Cytat:
Laski, jak to się robi, żeby coś co dodajemy z YT było widoczne w okienku do wyświetlenia w poście???? Ciemnota ze mnie zaściankowa, że hoho!!!!

A tak w ogóle, to w mojej okolicy następny przykry przypadek bezsensownej śmierci noworodka. Babka urodziła w domu, by nikt nie wiedział, że była w ciąży (jakby tego widać nie było) . Podobno chciała dziecko oddać do okna życia, niestety nie zdążyła, bo dziecko zmarło. I by zakryć wszystkie ślady spaliła zwłoki dzieciątka w piecu...
Ja kur! wa nie wiem co to się na tym świecie dzieje...

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

BTW mam dzisiaj 2 miesiące do ślubu (tym samym zostało 60 dni)
nie wiem w co mam ręce włożyć...
słyszałam wczoraj o tej kobiecie nogi z dupy bym jej wyrwała, a najlepsze jest to że już ma kilkoro dzieci

Jak ja Ci zazdroszczę że masz tylko 2mdś

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Dziewczyny pytanie ślubne Czy dla świadkowej zamawiacie bukiecik?
ja nie zamawiam
Stary 2012-02-10, 13:41   #3117
Blacky
Zadomowienie

Hej ho hej ho

Kabriela - wszystkiego najlepszego!

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość

jak dla mnie idealne! obcas 5 cm, białe i rozmiar 35

obcas nie szpilka tylko taki słupek - ja na obcasach nie umiem chodzic.
Pojechalam, zmierzylam i kupiłam od razu

za całe 25 zł :ju pi:

zaoszczedzilam z 150zł

pewnie Wam sie nie spodobaja bo nie szpile, nie odkryte paluszki itp. Ale jak na moje koslawe kopyta sa akurat idealne

jestem taka szczesliwa!

tz tez ze zaoszczedzimy

musze fleki w nich tylko wymienic na nowe
Załącznik 4491687
Faktycznie w ogóle nie w moim stylu, ale to Tobie mają się podobać. Na pewno nie wyglądają na zniszczone i będą się pięknie prezentować.

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Mam sukienkę!!!

Tak strasznie się cieszę
Wrzucam, niestety nie na sobie ale jak tylko będę ją mieć w domu to zrobię foto
Bardzo piękna i dziewczęca - gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Jeżeli zaś chodzi o fryzury, to w poszukiwaniach znalazłam takie inspiracje...coś czuję, że na fotelu u fryzjera nie będzie łatwo...
Ostatnia podoba mi się najbardziej.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
czy w skrócie nazwy kosciola Matki Bożej Nieustającej Pomocy, bedzie Kościół pw. M.B. Nieustającej Pomocy?? Chodzi mi o kropki czy sie stawia czy nie?? ze spacjami czy jak?? ja pierdziele juz mnie wkurzają te zaproszenia
Jeśli zdecydujesz się na skrót, to muszą być kropki.

Cytat:
Napisane przez smerf_etka13 Pokaż wiadomość
a poza tym mam do Was pytanie: wystrój sali planujemy mieć w kolorach biel - pomarańcz a bukiecik chciałabym mieć w odcieniu różu.... myślicie że to w jakiś sposób będzie ze sobą współgrać/pasować czy może zmienić kolor bukiecika?
Ja się tym nie przejmuję. Nikt nie zauważy, że bukiet nie pasuje do sali.

Cytat:
Bardzo ładna, strasznie mi się ostatnio podobaj ą suknie w stylu baletnicy.

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Pozdrawiam was gorąco!
Według mnie im wcześniej, tym lepiej. Moja Mama upiera się na 10.00 (ślub o 16.00), a ja bym wolała na spokojnie na 9 jechać.

Cytat:
21 luty do północy mamy karnawał.
LUTEGO - błagam. 21 (dzień) lutego. Wybaczcie, ale ten błąd jest strasznie powszechny, a ja jestem na krucjacie przeciw niemu.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:42   #3118
Konto usunięte

Cytat:
Kabriela wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! I wszytskiego tego- czego tylko pragniesz

Mnie od samego rana jakies choróbsko meczy...
Zaraz będę sie zbierała na Uczelnie i proszę o kciuki jak zwykle o 17:20
Ale na prawde bedzie ciezko zdac u tego Pana

takze milego dnia zycze!

gosza-- 2 miesiace... NIE WIERZE JAK TO SZYBKO LECI
na pewno zdasz
Stary 2012-02-10, 13:43   #3119
Blacky
Zadomowienie

Ja zamawiam dla świadkowej. Według mnie to konieczność, jeśli świadkowa w ogóle ma mieć bukiet. Ostatnio widziałam zdjęcia ze ślubu, na którym PM powiedziała świadkowej, żeby sama kupiła. I w końcu świadkowa miała ładniejszy i większy bukiet niż PM. Nie wspominając o tym, że zupełnie inny. To samo z butonierką świadka.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:44   #3120
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość

LUTEGO - błagam. 21 (dzień) lutego. Wybaczcie, ale ten błąd jest strasznie powszechny, a ja jestem na krucjacie przeciw niemu.
Też jestem wyczulona na ten błąd, tak edytowałam ten post, że nie zauważyłam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości