|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Ale ona ma świetne nogi
|
|
|
|
|
|
#1892 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
hej Wam
dzisiaj rano postanowiłam zjeść coś innego niż zwykle. zostało mi pół bagietki, więc nałożyłam na to pieczarki, ser, włożyłam do piekarnika i mam mega pyszną zapiekankę!! zauwazyłam też,że im więcej wypiłam szklanek wody, to częściej chcę mi się pić. a to dobry znak, bo nie mam w ogóle ochoty na colę Oli dzisiaj ładnie pocisnęła i spała od 22 do 7 rano TŻ chory, leży cały dzień w łóżku i się kuruje, bo wieczorem na nockę... oby tylko Oli się nie zaraziła... Cytat:
![]() Cytat:
mi starczy moje turbo jam nie dałabym już rady zrobić 8min legs,buns. padłabym z przemęczenia. Cytat:
oj tak, Oli rośnie baaaardzo szybko. nawet nie wiem kiedy minęły te trzy miesiące... u mnie to jest chyba genetyczne, bo moja mama po dwójce dzieci wygląda mega szczupło!! gratulacje wagi mnie ciekawość zżera, ale nie wejdę! ojjj, a czemuż to? Cytat:
nawet nie wiesz jak bardzo ucieszyły mnie te słowa , normalnie aż się zawstydziłam! i masz rację, nie należę do tych kobiet. pod koniec ciąży w mojej głowie ciągle były plany diety, ćwiczeń i się udaje jak na razie. teraz nie wyobrażam sobie dnia bez moich ćwiczeń wyglądasz świetnie!! i te nogi Cytat:
wow! super spadki tak powinno byc! Cytat:
Cytat:
poszukaj na chomiku. Cytat:
![]() [QUOTE=aniabaniaa;32201644] haha! dokładnie! kurcze, wlasnie zdalam sobie sprawe, ze w sumie Agnes jest jedyna dziewczyna ktora "znam" () i która natychmiast wziela sie za siebie po porodzie druga sprawa jest taka, ze znam tez mnostwo, ktore po porodzie wygladaja jeszcze lepiej niz przed nim i niz ja kiedykolwiek, no ale coz 1. skad wiedziałaś?! dokladnie takie okreslenie przyszlo mi na mysl jak stalam dzisiaj na przystanku w tych sluchawkach i moich rozowych sniegowcach. mysle ze ludzie nie ogarniaja mojej potrzeby roztaczania wokol siebie aury rozu ahhh ale się czuję dowartościowana! jak zobaczę na mieście kogoś w różowych śniegowcach, to od razu będę wiedziała,że to Bańka ![]()
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1894 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[QUOTE=agnesuk;32205364] Cytat:
eeeeeeeeee nieladny :P
|
|
|
#1895 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2. To prawda dziewczyna jest super 3. pokaż śniegowce 4. A mi się wydaję ze takie sweterki były modne jak byłam w liceum bo miałm bardzo podobny ale brązowy Cytat:
2. Oli będzie śpioszkiem jak mamusia Pozdrów TŻ niech się leczy chłopina ja też leże a obok pół apteki leków3. Spróbuj to nie takie trudne Dziewczyny jakie maseczki na twarz polecacie bo muszę jakąś kupić a nie wiem, zależy mi żeby ładnie nawilżała
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania, dla mnie jest taki świeży, delikatny i kobiecy
I pewnie gryzący, ale też bym na coś zakładała ![]() ![]() Wiecie co? Dobrze mi jako singielce
|
|
|
#1897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzis namowie chyba tza na zakupy, mam ochote na super szpile ![]() ja tez mialam taki sweterek jak bylam w lo :P lubilam go nawet, choc mial troszke inny kroj, ale koncepcja z tym sznurkiem byla taka sama ;p hmmm maseczka nawilzajaca. ja ostatnio uzywam takich z asian store http://allegro.pl/beauty-friends-alo...052029386.html tego typu, sa rozne Cytat:
bycie singlem jest super fakfakfak. musze posprzatac mam ochote na ten komplet bielizny o ktorym wam pisalam, aczkolwiek nie wiem, czy znajde gdzies bielizne w kolorze mocno malinowym i do tego jakies ladne ponczoszki. hm. no nie wazne ;p a pozniej chyba lece na jakas imprezke, jesli wypali i jesli zdarze, to badzcie w pogotowiu aby doradzic mi w co sie ubrac
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ślicznotki!
Laura właśnie wróciła z basenu Co prawda na głodnego, bo wstałam za późno, rodzina mnie cisnęła, a po moich lekach godzinę nie mogę jeść Bania - właśnie chcę kupić czerwony albo pomarańczowy żakiet do tej kiecki Agnesuk - nie ma co się zawstydzać, jesteś taka ambitna w tej sferze, że aż mi wstyd przed samą sobą ![]() Kogo rodzice wyjeżdżają jutro rano pod Wrocław i wracają w poniedziałek?! Pozostała kwestia pokonania humorków TŻ, dowiedzenia się czy w ogóle dojechał do kraju i ściągnięcie Go na mega - hiper - ekstra - cool kolację i nadrabianie ostatnich zaległości!
|
|
#1899 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu, wiecie, że jak ona jest w domu, to kompletnie nie umiem sobie znaleźć miejsca. Z tego wszystkiego wyciągnęłam kołdrę i poszłam spać jak wróciłam ze szkoły.Używasz go już od jakiegoś czasu? Daje efekty? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba usunę fejsa...Daj spokój, ja nawet nie mam ochoty się do mamy odzywać, po prostu nie chcę z nią przebywać w jednym pomieszczeniu. Moja mama zawsze udaje taką oazę spokoju, a jak przychodzi co do czego, to tak potrafi nagadać, że się to przez długie lata pamięta. Najgorsze, że przyjmuje postawę wiecznie pokrzywdzonej, to mnie tak wkurza... Nawet sobie nawrzucałyśmy, że jak się wyprowadzę, to wreszcie się nie będziemy oglądać itp. Nieee, Lipstick, to wiesz, pije kawusię ze starbaksa, niby wiesz, prowadzi taki blogowy styl życia, a takie dziewczyny są nieskalane sportem- one są takie supcio z natury Wiesz, wielce prawdopodobne, miał taką dziwną minę, był kobiecy i jednocześnie zapuszczony ![]() Ja dzisiaj nie, bo tata usmażył racuchy Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1900 | |||
|
Zadomowienie
|
ja zaczełam dokładnie w dzień kiedy Mała skonczyła 4 miesiace. tylko troche przesadziłam, bo zjadła pół słoiczka marchewki, wieczorem troche kaszki a powinno sie zacząć od łyżeczki i jedną rzecz jednego dnia, potem przerwa, itd. Mała miała rozstrojony żołądek przez tydzien
Cytat:
2. Ale TZ słodki a kurier, masakra Cytat:
Kuruj się ![]() Zjadłabym chetnie Twój obiad ![]() Cytat:
heh, bedziesz broic przez weekend ![]() Mamy weeeeeeeeeeeekend w końcu, juz nie mogłam się doczekać!!!!Dziewczyny wstyd mi za siebie coś okropnego, od 2 dni siedzę i żrę, ale nie jak kiedyś że z nudów tylko ciągle jestem głodna |
|||
|
|
|
|
#1901 |
|
Zadomowienie
|
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeej!!!!
TZ WŁAŚNIE ZDAŁ PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamy nowego kierowcę ![]() Ale bedę diś ić
|
|
|
|
|
#1902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle powinnaś być ze mnie dumna! Od rana nosiło mnie, żeby zadzwonić i zrypać Go jak psa, bo się nie odzywał - poczułam się odsunięta. Ale myślę - dobra, poczekam.. za fajna jestem, żeby dawać mu sygnały. Sam puścił sygnał po południu - okazało się, że jeszcze nie naładował konta, a był 150km od swojego miasta, bo jechał załatwiać coś z autami i odezwie się wieczorem Oszczędziłam sobie kolejną kłótnię 2. Jeśli Ci smakuje to wszystko jest ok ![]() Cytat:
Możesz mu przybić piątkę ode mnie w końcu też zdał za pierwszym razem i jest moim fanem, tak?
|
|
|
#1903 | ||
|
Zadomowienie
|
kiedy będzie ten wielki dzień wejścia na wagę ?
![]() Cytat:
http://www.seamsforadesire.com/2011/...n-outside.html Cytat:
![]() musicie to uczcić ![]() Wiecie jakie mam dobre serduszko?zamiast kupić na szybko byle jaką kartkę dla Tż na walentynki ja zrobiłam sama i zajęło mi to parę godzin bo wycinałam żyletką napis ![]() Laura byłam specjalnie w sklepie żeby kupić tą sukienkę ale u mnie w croppie nie znalazłam takiej |
||
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
"W ogóle powinnaś być ze mnie dumna! Od rana nosiło mnie, żeby zadzwonić i zrypać Go jak psa"
Potrafisz zrypać faceta jak psa, bo nie napisał Ci smsa? Co za masakra. Alexis, no figura tej dziewczyny jest boska Ja bym jeszcze do tego dolozyla wieksze cycki, ale nie mozna miec wszystkiego... Nogi za to sa swietneEj, ja chyba tez zrobie TŻ jakąś Walentynkę Ale dam mu z opóźnieniem, bo będzie u mnie dopiero za 2 tygodnie (miał być jutro, ale wypadło mu dzisiaj kolokwium i w poniedziałek o 8 rano też). Niech już zda tę sesję i będzie spokój Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-10 o 19:40 |
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Pfffff, a kto zdał egzamin ze wstępu?
|
|
|
#1906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż walentynkę ![]() U mnie w mieście też tej kiecki nie ma. Dlatego cieszę się, że mam blisko do innych galerii handlowych, bo byłoby kiepsko ![]() Cytat:
I w moim mniemaniu nie jest to żadna masakra.A tak marudziłaś! Brawa
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-02-10 o 19:56 |
||
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Senk ju
![]() Ale nadal podtrzymuję, że ekonomii nie zdam i byłaby marna ekonomistka ze mnie
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, to tym bardziej nie kumam tego calego Waszego zwiazku...
Psyhe, gratki wrzuce Wam zaraz dwa zdj. ze studniowki Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-10 o 20:19 |
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesikk,
![]() Czekamy!
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Juz są
Sierota, nie pomniejszylam ich od razu i dlatego tak mozolnie mi to szło... Reszta zdjec jest taka glupia, ze az nie wiem czy sie nadaje do publikacji, takze Wam wrzucam moje i TZ. Przy okazji edytowalam liste przyjaciol, wyobrazcie sobie, ze mialam w kontaktach naszą koleżankę S.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-10 o 20:36 |
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo Milusię widzę!
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1913 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedyś widziałam jedną dziewczynę w takich butach. dosyć dziwnie w nich wyglądała. nic do siebie nie pasowało tak, ludzie w Lu, zachowują się jak dzikusy. Jak tylko zobacza coś nowego, to od razu miara z góry do dołu Cytat:
oj tak, będzie, będzie i dobrze hihih Tż mimo choroby musiał zebrać się na nockę, ehhh Ja używałam maseczkę z avonu Cytat:
za miesiąc może wybierzemy się razem z Oli co jadłaś dobrego na obiad? bo ja wciągnęłam pyszną zupkę pomidorową z dwiema łyżkami ryżu sama się sobie dziwię,bo nigdy nie byłam ambitną osobą. zawsze się na starcie poddawałam. teraz coś się zmieniło i jestem z siebie na maxa dumna! oho, zapowiada się gorący weekend Cytat:
) na początku się krzywiła ale pozniej jadła. dałam jej malutko, takze nic jej nie bedzie. jutro spróbuje znowu i przerwa. dałam jej tez dzisiaj do mleka łyzkę kaszki. zjadła o 20 i śpi do teraz. kupilam jeszcze kleik kukurydziany, ale wypróbuje go jutro. no to korzystaj z weekendu i odpoczywaj Cytat:
Cytat:
kartka zrobiona prosto z serca, lubię to no widzisz, a jednak ![]() nie zrozum mnie źle, ale uważam,że to sprawa Loriette co i jak robi ze swoim związkiem
|
|
|
#1914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam zupę fasolową z łyżką śmietany i pół kotleta z dwoma ziemniakami i porem z kukurydzą ![]() Jutro mam iść do babci na pyzy z mięsem Nie zapeszam, zobaczymy Cytat:
|
|
|
#1915 |
|
Wtajemniczenie
|
mmm, dawno nie jadłam zupy fasolowej
pyzy z mięskiem - uwielbiam!! ![]() marzy mi się wieczór przy kominku... szkoda,że mieszkam w bloku
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaa! Zdałam ekonomię!
4,5!!!
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk, też mnie nie zrozum źle, bo byłaś wtedy w ciąży i się tutaj nie udzielałaś, także nie wiesz jak to wyglądało, gdy coś się działo w ich związku- możesz sobie poczytać klub, że to my doradzałyśmy, czytałyśmy o jej problemach itp. (inna kwestia, że Loriette miała to w czterech literach). Ale nie no fakt faktem, że to jej sprawa- tylko ile można czytać, że się żrą, godzą, żrą, godzą, skoro i tak nas Loriette nie słucha? Poczytaj sobie chociażby wypowiedzi Moni. Miałam prawo to skomentować, skoro o tym napisała. Ale ok, udawajmy że jest super
![]() Psyhe, o Ty Widzisz
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-11 o 09:47 |
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesikk, senk ju wery macz
![]() Dzisiaj znowu zrobiłam pyszne placuszki z jabłkami w cieście z cynamonem
|
|
|
#1919 |
|
Raczkowanie
|
hello
a ja dlugo do was nie zagladalam moja dietka prawie co 1,5 tyg zaczynana od nowa ale waga z 59kg na 54,2 spadla wiec ide w dobrym kierunku z silki zrezygnowalam za to hula-hop i A6W trenuje w domku i od dzis zaczynam bieganie![]() Żrycze wszystkim powodzenia w dalszej walce z kg ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- my mamy kominek powiem Ci a przy nim nie siedzimy bo nam sie w malzenstwie nie uklada:/ marzenia o kominku sie spelnily ale jak zycie do d....y to nic nie cieszy...jedynie moja perelka-Lila daje mi sile na to wszystko
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Daisy, ojej... A od dawna Wam się nie układa?
Wysłałam TŻ Walentynkę, jak się otwiera kartkę, to taki jest misiu z balonikiem "Tylko dla Ciebie" Muszę go oswajać, już na następny rok też musi mi wymyślić coś kochanego |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

zauwazyłam też,że im więcej wypiłam szklanek wody, to częściej chcę mi się pić. a to dobry znak, bo nie mam w ogóle ochoty na colę
nie dałabym już rady zrobić 8min legs,buns. padłabym z przemęczenia.
oj tak, Oli rośnie baaaardzo szybko. nawet nie wiem kiedy minęły te trzy miesiące... u mnie to jest chyba genetyczne, bo moja mama po dwójce dzieci wygląda mega szczupło!!
mnie ciekawość zżera, ale nie wejdę!
poszukaj na chomiku.

i do tego jakies ladne ponczoszki. hm. no nie wazne ;p a pozniej chyba lece na jakas imprezke, jesli wypali i jesli zdarze, to badzcie w pogotowiu aby doradzic mi w co sie ubrac 

Piekarnik Laury
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
BLOGUJĘ