|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
noseknosek - no wlasnie, co to za numer cienia, o ktorym piszesz?
|
|
#2702 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
505 Purple Glam i 506 Pearly Bronze z edycji jesień-zima 2011, seria Pearl Illusion. Cudowne.
Tutaj więcej o tej limitowance: http://www.atqabeauty.com/2011/11/no...-na-sezon.htmlCytat:
![]() To limitowanka więc pewnie niedługo zniknie z Natur. Kobo nie wycofują. ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- 505 Purple Glam to taki bardzo ciemna, zimna śliwka a 506 to ciemny brąz z domieszką miedzi.. Oba cudne. Ten drugi dokupiłam dzisiaj. Były jeszcze różowe... Ale jakoś nie byłam przekonana.
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasz remont idzie już końcowi i za 2-3 tyg planujemy przeprowadzkę ![]() Mieszkanie było zupełnie "gołe", do zrobienia było absolutnie wszystko, z tym, że okna na razie odpuszczamy - po wymyciu okazały się nie takie straszne jak się wydawało na początku, poza tym chcemy wymienic na porządne drewniane a nie plastikowe, a one trochę by nas kosztowały. Wyczyściliśy i pomalowaliśmy framugi 1 warstwą - druga będzie na wiosnę, rozkręcimy wtedy okna i dokładnie wymalujemy. Pokazywałam zdjęcia tu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=357 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=450
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze Carrola jest konsultantką.
Łasiczko gratuluję. I gratuluję testerkom Bosha. Ja wypełniłam raz, wywaliło mi net a potem jak chciałam wypełnić 2 raz to już się skończył nabór. Mam 3 zakupy lutowe. Kupiłam krem do rąk Isany z mocznikiem (na zapas ale to mój niezbędnik a ostatnio rzadko bywa w promocji), maseczkę nawilżającą Rival de Loop (potrzebna) i nadprogramowo antyperspirant Isany - nie mogłam się oprzeć bo był za 1,89 w CND.
|
#2705 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak zrobiłam co trzeba z testem to poszłam po TŻ a jak przyszliśmy to też było widać wyraźne grube krechy zanim gin mi na pierwszej wizycie nie zrobił usg to ciężko było mi uwierzyć że jestem w ciąży, ale jak zobaczyłam jak bije takie małe serduszko to aż łzy mi poleciały... a potem często przyglądałam się na pierwsze zdjęcie dziecka gdzie mierzyło ona 5,5 mm ![]() Cytat:
a poza tym smarują ponad 10 stron dziennie, nie nadążam za nimi ![]() właśnie,kiedy termin porodu? ale fajnie kurczę już nie będę jedną ciężarną na wątku Cytat:
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz coś więcej jeśli możesz, jaka cena metra? Ja tak powoli się rozglądam.... I ja
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Za metr wychodzi okolo 2400. Niestety w Stalowej kupic dobre i tanie mieszkanie to istny cud, dlatego nie czekalismy juz i jak nadazyla sie okazja (przetarg na mieszkanie w spoldzielni) to sie zdecydowalismy
Wstepnie obliczylam, ze jestem w 3 tygodniu ciazy, moze w poczatku czwartego
|
|
#2708 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Urok mieszkania w malym miescie
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam dzisiaj krem pod oczy Flosek, bo mi się konczy właśnie. Trochę jestem zła, że floslek zmienił opakowania z takich wyciskanych na zwykłe słoiczki. Taki krem starcza mi na ok. 1,5 roku, więc wolę nie myśleć, ile bakterii się namnoży w nim przez ten czas ![]() Oj dziewczyny, ale wam zazdroszczę tych mieszkań. Mam nadzieję, że też się kiedyś doczekam swoich 4 kątów
|
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas w okolicy min 3 tysiace
|
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś niesamowita z tymi newsami.
Zaraz połowa miesiąca, a u mnie jeszcze żadnego zużycia i żadnego pielęgnacyjnego zakupu. Dzisiaj skusiłam się w Naturze na promocję Essence (do dwóch kupionych rzeczy trzecia z kasy gratis) - wzięłam brokatowy top coat Circus Confetti (chodził za mną od dawna), kredkę kajal w kolorze Cool Breeze (taki morsko-turkusowy) i jako gratis dostałam lakier Colour&Go w kolorze Absolutely Stylish (ciemny brąz z jakimiś drobinkami ). Oczywiście o gratis musiałam się upomnieć, a jak się upomniałam, to Pani mi powiedziała, że przecież nie kupiłam dwóch rzeczy.
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz wstawiała zdjęcia z postępu prac, jak Hos?
|
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też przeważnie od 3tys za m2, ale nam akurat trafiło się w takim stanie jaki na zdjęciach i wyszło ok 2,5 za m2. W remont już wpakowaliśmy ok 32 tys, a jeszcze kilka wydatków będzie.
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Łasiczka gratulacje
Czuję się przy Was jak gówniara normalnie ![]() Mam zużycia: - żel pod prysznic Fruit de Noel YR - Essence, Pure Skin, Intesywna kuracja przeciw wypryskom na noc |
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko - to nasze mieszkanie jest w zlym stanie, ale nie w az takim, jak Twoje bylo
![]() Oczywiscie to niczego nie zmienia, czeka nas remont kapitalny. Postaram sie wstawic kilka fotek, ale to pewnie tak w okolicach wakacji.
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o nie mogę jakie nowości nam tu przynosisz!!! U mnie ceny mieszkań są 2 razy takie jak u was, niestety... Ja się cieszę bo w koncu dostarła do mnie paczka z LRP z wakacyjnego konkusru Karta Stałego Klienta. Jesli chcecie zobaczyć co dostałam to zapraszam TU Mam kolejne zużycie - zel rozgrzewajacy z Ziaja (juz 9), ale mam tez kilka rzeczy, ktore dostałam - 3 kremy do rak, krem do twarzy, 2 paletki cieni, 2 lakiery. No i kusi mnie promocja walentynkowa w Tołpie o masakra.... wszedzie jakies promocje i wyprzedaze tylko szkoda ze kasa z nieba nie leciedit: kupilam szampon suchy Isana za 9,90 - czesto sie przydaje wiec warto miec Siedze z maska algowa zieloną Ziaja Pro ale mi twarz zesztywniała ale czuje takie łagodzące zimno, wiec chyba fajnie
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-02-10 o 23:30 |
|
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz już 9 na koncie? ![]() Niedługo mam urodziny, więc ze wszystkich stron dostaję promocyjne oferty. Ostatnio przyszedł wysyłkowy Yves Rocher i dużo rzeczy jest z rabatem -40% albo 2 w cenie 1, do tego woda toaletowa w prezencie. Miałam kod -30% na ten szampon, ale nie zdążyłam skorzystać z promocji. Tak w ogóle to nigdy nie miałam suchego szamponu.
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kusi mnie YR bo dodaja perfumy Evidence 50 ml za zakupy internetowe
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zużyłam body spray rexona. Wyciągnięty też ten sam.
|
|
|
|
#2721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? długie miewasz cykle? u mnie już 12 tydzień ciąży chociaż dzidzia tak na prawdę 3 tygodnie młodsza w środę idę na usg genetyczne które ma za zadanie wykluczyć wady płodu
|
|
#2723 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale super, gratulacje!
Cytat:
![]() Ten? W ogóle jak się KWC zmieniło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z tego co pamiętam, to można dostać 1 lub 3 kosmetyki, skąd masz aż 4? I bardzo bym prosiła o recenzję matującego kremu nawilżającego Effaclar M ![]() Dlatego ja już od dawna nie oglądam w ogóle gazetek Cytat:
![]() Ja też ![]() Zużyłam miniaturkę podkładu Dermablend ![]() |
||||
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Rano TŻ z tatą i wujkiem zaczeli układać podłogę
Złożyłam wczoraj zamówinie na ZSK. mamie ksończył się skoncentrowany ekstrakt z aloesu, żel hialuronowy i kończy się hydrolat aloesowy, więc podpięłam się i zamówiłam też sobie ekstrakt z aloesu (niedługo nie będe miała możliwości podkradania, więc musze mieć swój) i hydrolat ylang-ylang
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-02-11 o 11:50 |
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W poniedzialek bede u gina, to sie wiecej dowiem, samej trudno tak dokladnie wyliczyc. Test wyszedl bardzo wyraznie, dwie grube krechy i to w ekspresowym czasie, chyba 30 sekund, na oczach mi sie tworzyly w okienku
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
datę porodu ustala się odejmując od daty ostatniej miesiączki 3 miesiące i dodając tydzień więc jakoś na początku października zostaniesz mamusią, miesiąc po mnie
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za podpowiedz
![]() Tak wlasnie myslalam, ze to bedzie pazdziernik Szkoda, ze tak na zime, no ale trudno, nie da sie idealnie wycelowac
|
|
#2728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niusia - Mam 3 kosmetyki a ten czwarty do miniatura zelu Effaclar. Dostałam go na przeprosiny wraz z rożnymi próbkami i list z przeprosinami. Recenzję na pewno zrobię ![]() Księzniczko pytałaś na blogu o tą kartę klienta z LRP, to była taka letnia akcja, przy 5 paragonach można było wybrac 1 kosmetyk-prezent, przy 10 - 3 kosmetyki. Z tego co się dowiedziałam to już nie będzie tej karty klienta. Cytat:
Czy juz ich uzywałas? Co sadzisz o tym ylang-ylang?
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-02-11 o 15:45 |
||
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
No, emocje sa ogromne, przytulanie, lzy, radosc.
Nadal nie moge uwierzyc, ze bede mama, z taka informacja trzeba sie oswoic, zaakceptowac zmiany, ktore nadchodza, ze nie bedzie juz wolnego czasu na lenistwo, brak dlugiego spania ![]() Moj TZ nie plakal, jak sie dowiedzial, przytulal mnie dlugo i cieszyl sie strasznie Za to ja ryczalam jak bobr
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Tutaj więcej o tej limitowance: 

ja jak zrobiłam co trzeba z testem to poszłam po TŻ a jak przyszliśmy to też było widać wyraźne grube krechy
a poza tym smarują ponad 10 stron dziennie, nie nadążam za nimi 

u nas w okolicy min 3 tysiace

Dzisiaj skusiłam się w Naturze na promocję Essence (do dwóch kupionych rzeczy trzecia z kasy gratis) - wzięłam brokatowy top coat Circus Confetti (chodził za mną od dawna), kredkę kajal w kolorze Cool Breeze (taki morsko-turkusowy) i jako gratis dostałam lakier Colour&Go w kolorze Absolutely Stylish (ciemny brąz z jakimiś drobinkami