|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#17911 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
dzięki hihi
|
|
|
|
#17912 |
|
BAN stały
|
Dziękuje wszystkim za przywitanie i biore sie za oglądanie i rozsyłanie
![]() Asiuchna jesteś wielka!!!! Z pierwszych wrażeń to przypadła mi do gustu nowa biżuteria
|
|
|
|
#17913 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie się przyda numer ...dziękuję
ech no tak konsultantki uwzięły się na linie..dopytując się o braki...ech a te perełki to mnie wykończy normalnie
|
|
|
|
#17914 |
|
Zadomowienie
|
Proszę bardzo, jeszcze demo i kilk istotnych informacji z panoramy.
Dziewczyny, jak nie przyszły mi teraz perfumy Far away to jak mam odmówić? Zadzwonić na infolinię? A nie będzie żadnych nieprzyjemności?
|
#17915 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny błagam pomóżcie!! mam zamówienie na trochę ponad 1200 zł - chodzi mi tu oczywiście o kosmetyki które wliczają się do opustu - już się cieszyłam że będę mieć 30% a tu patrzę na podgląd fakturki, a oni mi policzyli opust 25% bo w brakach jest Little Black Dress i złota szminka Iced Coffee
już nie bardzo mam ochotę domawiać rzeczy na siłę czy avon doliczy mi na fakturze kwoty tych brakujących produktów do bazy opustu i będę mieć 30% czy muszę już na prawdę jescze zamawiać dla siebie bo nie chcę stracic tych 30%
|
#17916 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiuchna
![]() Kiepski ten katalog I bardzo dobrze, bo 2 wykonczy mnie finansowo
|
|
|
|
#17917 |
|
Zadomowienie
|
Całe szczęście,że zdążyłam obejrzeć katalog, bo serwer mi siada.
![]() Dzięki asiuchna |
|
|
|
#17918 |
|
Raczkowanie
|
Asiuchna
Dzieki wielkie. Niestety od jakiegoś czasu nie znajduję w kat. Avonu nic dla siebie, a już kosmetyków w ogóle Tym razem wpadła mi w oko tylko biała torebka wyszywana czarnymi nićmi. Czyli znowu nie kosmetyk ![]() A co z tym wirtualnym katalogiem ?? To ten mini katalog z demo ?? |
|
|
|
#17919 |
|
Przyczajenie
|
moim zdaniem powinni Ci doliczyć braki do zamówienia, bo w końcu do wartości tego w którym przyjdzie się nie wlicza....
|
|
|
|
#17920 |
|
Raczkowanie
|
mam podglad fakturki i oczywiscie brak rekawiczek wrrrr poza tym wszystko mam zlote szminki, zestawy oraz zalegle kosmetyczki SSS
|
|
|
|
#17921 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję Asiuchna
Szykuje się kolejny minikatalog to brzmi ciekawie. Na szczęście w katalogu 03 po pierwszym przejrzeniu podoba mi się jedynie zestaw z planet spa. Zwykle początkową list zakupów mam bardzo długą, bo na co drugiej stronie znajduję coś co koniecznie chciałabym mieć. Trójka mnie nie zachwyciła, a tym samym zapowiada się, że mój potrfel będzie miał czas na regenerację swej zawartości, a ja na wykorzystanie kupionych jesienią kosmetyków.
|
|
|
|
#17922 |
|
Raczkowanie
|
a oferta netto jest??
|
|
|
|
#17923 |
|
Zakorzenienie
|
Misio
jak milo sie tutaj zobaczyc![]() Asiuchna chociaz kilka rzeczy do razu mnie zainteresowalo,a przy okazji jaka jest cena nowych perfum firmowanych przez Salme Hayek?bo nie moglam sie dopatrzyc na fotce,bardzo rozmyta-moze sa rozpisane nuty?Fajnie jest widziec nowe Wizazanki ale czasami niepotrzebnie sprawiamy sobie problemy,zreszta zanim zacznie sie pisac na Forum wystarczy zapoznac sie z ogolnie panujacymi zasadami a te bedace juz aktywne moglyby byc mniej nerwowe to taki maly OT na temat ostatnich sytuacji
|
#17924 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#17925 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#17926 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A śmieję się dlatego, że zasugerowałam się kiedyś tą nazwą i chciałam sprawdzić o godz.23 termin czy coś. Od razu mówię, że nie spodziewałam się, że ktoś tam będzie pracował o tej porze, ale ta infolinia jest automatyczna w dużej mierze. No i włączył się automat "infolinia czynna w godzinach 8-20" bodajże Fajne NON STOP
|
|
|
|
|
#17927 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam wiadomość dla wszystkich zainteresowanych perełkami rozświetlającymi do twarzy - dodzwoniłam sie wreszcie do tej Warszawy i pani powiedziała, że będą dopiero dostępne 15.12 w Warszawie i rozsyłane do COKów, więc po 15 trzeba pytać w Cokach
|
|
|
|
#17928 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#17929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#17930 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za katalog Asiu
Katalog jest całkiem ciekawy. Nie znalazłam w nim nic zachwycającego, ale myślę, że klientkom się spodoba. Bardzo podoba mi się nowa biżuteria i zamówię na pewno krem pod oczy z Demo (chyba nie jest dla jakiegoś konkretnego przedziału wiekowego) Martwi mnie tylko jedno. Nie wiem czy zauważyłyście ale przy prawie całej serii PW oraz przy wszystkich rodzajach szminek UMR są dzwoneczki (a to są produkty najczęściej zamawiane przez moje klientki)
|
|
|
|
#17931 |
|
Raczkowanie
|
Martwi mnie tylko jedno. Nie wiem czy zauważyłyście ale przy prawie całej serii PW oraz przy wszystkich rodzajach szminek UMR są dzwoneczki (a to są produkty najczęściej zamawiane przez moje klientki)
[/quote]Omi, co to za skrót PW ?? Oświeć koleżankę
|
|
|
|
#17932 |
|
Rozeznanie
|
Zastanawia mnie, na czym polega "nowa szata graficzna" wody Far Away
- jest w demo 03Ja na prawdę nie widzę różnicy ale już wcześniej zauważyłam że ślepa jestem
|
|
|
|
#17933 |
|
Raczkowanie
|
Perfect Wear
I jak Ci sie podobaja nowe torebki (bo przeczytałam na poprzednich stronach, że też lubisz ) ? Moim zdaniem ta biało-czarna jest całkiem ładna i ta od perfum TTA in Bloom (czy jakoś tak) może być, tylko na tej mini fotce na górze wygląda na przeogromną.
|
|
|
|
#17934 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez tangerynka Czas edycji: 2006-12-08 o 17:36 Powód: padła wcześniej odpowiedź |
|
|
|
#17935 |
|
Rozeznanie
|
co do tych dzwoneczków, to bym się nie przejmowała za bardzo bo pewnie zmienią im opakowania tylko.
|
|
|
|
#17936 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedź - nie używam serii Perfect Wear, więc nie znam skrótów.
Omi, z całego katalogu spodobała mi się własnie jedna torebka - str 51. Taka biała, wyszywana na czarno - śliczna. Inne nie za bardzo mi w oko wpadły. No i w ogóle, np. w kat 01 piałam z zachwytu nad torebką Gwen i nie wiedziałam, czy wybrać czarną czy czerwoną, w końcu żadnej nie kupiłam. No i w 03 torebka Gwen nie podoba mi się nic a nic
|
|
|
|
#17937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Martwią mnie natomiast dzwoneczki przy serii SPA, bo jak tam jest dzwoneczek, to najczęściej produkt wypada "na zawsze" - ależ mnie to wkurza Teraz chyba "wyrzucili" całą serię afrykańską Moją ulubioną. Nie mówiąc już o indyjskiej czy lasach tropikalnych. Więc jak przy SPA pojawia sie dzwoneczek, to zazwyczaj robię zapasy
|
|
|
|
|
#17938 |
|
Raczkowanie
|
na prawdę denerwują mnie te braki, dobry pomysł z takimi informacjami na stronie ale cóż, dobrze że chociaż tutaj można się dowiedzieć co przychodzi a co nie. Napisałam maila do avonu, żeby mi przysłali na ich koszt kurierem kosmetyki, bo miały być na prezent, a ja nie mam w pobliżu coku żeby je dokupić, a w dodatku osoba która je zamówiła pierwszy raz zamawiała rzeczy z avonu i ode mnie więc jakby to wyglądało, gdyby jej pierwsze zamówienie świąteczne przyszło po świętach...
|
#17939 |
|
Rozeznanie
|
Asiuchna, jesteś nieoceniona.
Po przeczytaniu Waszych pierwszych wrażeń i zapisaniu sobie zdjęć na dysku znowu potwierdza mi się reguła, że jeśli ogół uważa katalog za kiepski, to akurat dla mnie on jest całkiem, całkiem. Idę spokojnie oglądać, by się utwierdzić w tym przekonaniu. |
|
|
|
#17940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nio i w ramach przeprosin za ich pomyłkę mogę sobie zatrzymać tę pomadkę ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

ech no tak konsultantki uwzięły się na linie..dopytując się o braki...
to mnie wykończy normalnie
już nie bardzo mam ochotę domawiać rzeczy na siłę
czy avon doliczy mi na fakturze kwoty tych brakujących produktów do bazy opustu i będę mieć 30% czy muszę już na prawdę jescze zamawiać dla siebie bo nie chcę stracic tych 30%
I bardzo dobrze, bo 2 wykonczy mnie finansowo