|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
Jejj dziewczyny ale macie, zęby, oczy i inne części .. Lady, Czeko, jestem z Wami duchem bo domyślam się, jaki to może być ból. Infa, trzymam kciuki żeby oko wróciło do normalnego stanu
Kotka, jak najszybciej do lekarza ! Tak w ogóle to witam się ! Posmarowałam się tym podkładem Rimmela i jestem zła, mam wrażenie, że kolor w ogóle mi nie pasuje, twarz jest ciemniejsza od szyi. W Rossie jak sprawdzałam niby było ok, ale inne oświetlenie itp więc pewnie dlatego .. Zaraz wstawię foto do albumu i powiedzcie, czy ja mam jakieś omamy czy rzeczywiście tak jest ![]() Nigdy podkładu na sobie nie używałam i pewnie dlatego mam schizę
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() pokazuj a ja miałam dzisiaj go brać ale jeszcze przemyślę do jutra ta decyzję ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Infa, Bunny to co macie strasznie brzmi
|
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko-okej dzięki za info
![]() Efcia-a Tobie dziękuje za kciuki też mam nadzieje, że szybko przejdzie ![]() uciekam, do pozniej ![]()
|
|
|
|
#514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Już wstawiłam Szkoda, że na zdjęciu nie widać tych drobinek rozświetlających, ale one są takie drobne, że trzeba się przyjrzeć żeby dojrzeć
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie inne części chwilowo oszczędzają
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#517 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
efcia dla mnie jest ok
![]() w ogóle muszę się pożalić... kupiłam ten peeling enzymatyczny, zrobiłam go sobie ale później miałam na policzku czerwoną podrażnioną plamkę... dziś dotykam to miejsce a na wierzchu skorupka z suchej skory, która trochę się łuszczyła. Jak dotykam to boli mnie to miejsce chyba już nie będę używać tego peelingu ![]() Posmarowałam to miejsce tormentiolem, bo nawet nie mam niczego innego oprócz tego i acnefanu. Muszę poszukać maści nagietkowej w domu. |
|
|
|
#518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiec zadzwonię kolo 18 czy ma jeszcze pacjentki
|
|
#519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mialam masc i krople 2x i 2x schodzilo mi tylko opuchniecie, zaczerwienienie i powieka wracala do normalnych rozmiarow- ale kulka zostawala twarda w srodku juz bez stanu zapalnego... zeby kulki nie bylo to musi wyplynac wraz z osoczem/ropka a masci i krople to blokuja i sama wydzielina wyplywa najczesciej bo kanalik sie nie poszerza- do tego potrzebne jest cieplo z okladow, ktore rozpusci tluszcz i wtedy ten brudek dopiero wychodzi.mnie nie bolalo juz prawie i mniej puchlo kolejne razy... pierwszy raz to oko mi tak spuchlo w ciagu 3 dni, ze nie moglam go otworzyc, to bylo latem i pamietam ze wtedy poznalam obecnego tz w dyskotece... przez 3 tyg chodzac w czarnych okularach i nie sciagalam ich nawet noca- tak sie wstydzilam takiego oka, jak jakis mutant wygladalam... i to wlasnie dzieki masci i kropelkom... a po leczeniu dostalam jeszcze takiego swedzenia oka, i okazalo sie ze stan grzybiczy od antybiotykow i kolejna masc za 30zl w sumie pierwsze 2 gradowki- poki mialam te cholerne leki leczylam prawie po miesiac kazda, potem bez lekow mialam ja gora do tygodnia i bez kulki juz... wiec dla mnie wszystko jasne ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() http://www.google.pl/search?q=grad%C...w=1272&bih=822 Cytat:
np. ja teraz co bylam- to byla mega kolejka ale po 5 min na osobe- ja wlazlam na cyto i wywiad pelny- to mnie prawie 20 minut trzymal i byla to raptem 32 cyto w tym roku a to juz luty...czyli robia raptem kolo 1 cyto dziennie to malutko... kobity sie nie badaja
|
|
#520 |
|
Przyczajenie
|
zmiana blondu
Witam serdecznie.
Bardzo dlugo szperalam na forum (i nie tylko) i niestety nie znalazlam konkretnej odpowiedzi, dlatego postanowilam zalozyc nowy watek i bede wdzieczna za kazda odpowiedz. Wiec tak moje naturalne wlosy to blond -sredni . Od dluzszego czasu rozjasniam go farba wellaton odcien 12/0 bardzo jasny naturalny blond. Jednakze ostatnio zauwazylam ze wcale nie jest tak naturalny . WYDAJE MI sie ,ze jest ZA jasny ,za bialy. I chce go przyciemnic,ale gdy jestem w drogerii panie pokazuja mi odcienie za ciemne. Nikt jakos nie moze zrozumiec ze chce byc nadal jasny ladny blond i przyciemnic sie poprostu troche,zmiennic lekko odcien. Szampony niwelujace biel nie pomagaja. Bardzo lubie farbe wellaton zawsze pieknie pokrywa ,nie niszczy i zastanawiam sie nad odcieniem 10/0 rozswietlony jasny blond. Al boje sie efektu, czy nie wyjdzie zolty . Wiec chce spytac czy macie doswiadczenie z przjscia od baaardzo jadnego blondu na ciupke lagodniejszego,naturalnie jszego. I czy wiecie co wyjdzie jesli na 12/0 naloze 10/0. Badz co innego polecacie. Z gory dziekuje. |
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to wygląda coś jak tu http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...20070517100530 tylko bardziej spuchnięte i po środku powieki mam podskórną kulke własnie ale teraz patrze, że po 1 posmarowaniu i kropelkowaniu juz jakby zmniejszone no zobaczymy jak bedzie dalej, Ty widze juz obeznana z tym, ja póki co mam nadzieje, ze mnie okulistka nie wpusciła w maliny i ze kulka zniknie teraz nie ma lata ani słonca wiec w okularach ciemnych chodzic nie bede |
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mnie robil teraz ten gin, to mowil ze glownie to recepty na tabsy wypisuje na pol roku i az byl mna zdziwiony ze ja nie biore ![]() jak dla mnie paranoja dobrze to nie swiadczy o kobietach ale i ja sama bez winy nie jestem
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak narośl ![]() ja jak byłam we wrześniu u gina (chodzę prywatnie) to każdej babce robił cyto wtedy ![]() a teraz to tak jak mówisz 5 minut i następna następna
|
|
|
|
|
#526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ciagu 2-3 dni powinno zejsc ale leki lekami, a rob cieple oklady- zobaczysz, bol nawet przechodzi po tym ![]() Cytat:
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czym Ci robił? podobno prawidłowo jest taka specjalna szoteczka, musze sie przyjrzec czym mi bedzie robic bo cos mi sie kojarzy ze poprzednim razem to jakas chyba fuszerka byla a nie specjalna szczoteczka |
|
|
|
|
#528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to z wiocha.pl ? ![]() http://www.wiocha.pl/394824,Piore_ko...recykling_dziw tytuł sobie przeczytajcie
|
|
#529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi wypisywała tabsy na 3 miesiace do przodu ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieje, ze do walentynek jakos bede wygladac :p niekoniecznie chce miec oko pod kolor z bielizną |
||
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#532 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wlasnie zdycham w łóżku. Nabawilam się prawdopodobnie jelitowki bo mam gorączkę i wymiotuje. A jak na złość dzis moje dziewczyny idą na impreze a ja tu zdycham. Mama kupiła mi coca cole bo ponoć ona niszczy te bakterie w żołądku. Idę umierać dalej ;(
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A coca-cola podobno rozpuszcza wszystko |
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
już po, już po
mam ferie Efcia - wg mnie nic się nie różni a tak w ogóle to weź już nie pokazuj swojej twarzy, bo się dołuję, jak można być tak ładnym?
|
|
|
|
#536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedyś też miałam jakieś zakarzenie oka masakra jak bolało ale w aptece i jakieś krople sprzedała i przeszło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dużooo zdrówka kochana, trzymaj sie jakoś
|
|
#537 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wczesniej- jakies 4 lata temu wacikiem na dlugim kijku idz idz ![]() Cytat:
Cytat:
jak ci peknie to juz predko zejdzie, to nie boli, tylko nagle mokro w oku i juz potem super powinno zejsc, jeszcze czas tylko czesto staraj sie rozgrzewac i minie. Cytat:
i stoperanik- zawsze to lekka ulga a i wymioty lekko mijaja i biegunka... mi pomaga
|
|
#538 |
|
Zadomowienie
|
Kitka to gratulacje
Lavia Ja tez jestem chora,nie zoladkowa,ale jakies grypsko chyba ![]() ,a jutro taka fajna impreza sie zapowiadała,cierpie podwojnie
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Lavia kuruj się bidulko
nienawidzę jelitówki najgorsze co może być ![]() Infuś - o kurdelek, dbaj o oko zaraz sobie wygooglam co to takiego, bo nawet ciężko jest mi to sobie wyobrazić ![]() edit: o jeeej już widzę. Mojemu tacie się coś takiego zrobiło, ale nie pierdzielił się z tym, dał usunąć laserowo ![]() właściwie tu oglądam to są różne jakieś odmiany tego? W każdym razie mojemu tacie zrobił się taki pypeć, narośl na powiece ale nie od wewnątrz a na zewnątrz, więc mógł dać usunąć laserem
Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2012-02-10 o 17:06 |
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie widze w tym nic dziwnego, po co mam latac co ms i dupe truc i kolejke innym zawalac![]() a tabletki czasami sie bierze z musu a nie dla przyjemnosci gdybym miala wybor bym nie brala
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

Kotka, jak najszybciej do lekarza ! 

chyba już nie będę używać tego peelingu 

wiec zadzwonię kolo 18 czy ma jeszcze pacjentki 

mam nadzieje, że skonczy się na opcji 1-w koncu dośc swieża sprawa
zaraz sobie wygooglam co to takiego, bo nawet ciężko jest mi to sobie wyobrazić