|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#17941 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
Znając Avon, to pewnie te produkty będą się jeszcze przewijać w katalogu przez następne pół roku. Cytat:
Mi torebka Gwen się nie podobała od samego początku. Pierwsze skojarzenie- torebka Mamy Muminka Ale wiadomo, różne są gusta Ta biała jest bardzo ładna, ale bardziej podoba mi się naszyjnik który jest zamieszczony na stronie obok Podobają mi się też te grube bransoletki, są takie błyskotkowate i kiczowate ale ja uwielbiam zarówno duże i grube bransolety jak i wszystko co się błyszczy
|
||
|
|
|
#17942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Koszt tej wody to 79,90 torebka, która jest obok, gratis! In Bloom to woda perfumowana z najmodniejszej, najbardziej pożądanej kategorii zapachowej, oparta na luksusowych składnikach, które przenikają się wzajemnie, tworząc niepowtarzalny, uroczy zapach. Zmysłowa mieszanka otula kobietę, zapewnijąc jej wdzięk i subtelność, a zarazem seksowną tajemniczość. W niezwykle koebiecym flakoniku zamknięte są aromatyczne akordy lilii i słodkiego indyjskiego jaśminu, wzbogacone aromatem afrykańskiej strelicji, oplecione świeżymi nutkami soczystego, różowego grejpfruta i płatków delikatnego kwiatu pomarańczy, oparte na ciepłej bazie piżma i kaszmiru. Ten delikatny zapach rozkwitnie na twojej skórze niczym bukiet najpięknieszych kawiatów... Nuta bazy: piżmo, kaszmir Nuta serca: strelicja ("rajski ptak"), lilia, indyjski jaśmin Nuta głowy: płatki kwiatu pomarańczy, soczysty, różowy grejpfrut Kategoria: kwiatowo-orientalna 30ml
|
|
#17943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też zrobiłam zapas tego peelingu w płatkach i się cieszę, bo wcale nie jestem przekonana ze ten nowy jest "ulepszony". Podejrzewam, że jak jest jeden płatek, to może być słabszy kwas. Przy 2 płatkach można sobie "dozować" jak długo się trzyma. Na początku wcześniej ścierać drugim płatkiem, potem później trochę jak się skóra przyzwyczai. W każdym razie to się okaże jak ktoś przetestuje które lepsze się okażą. Może być tez tak, że te nowe dopiero będą fantastyczne, a my będziemy "gnić" z tymi starymi
|
|
|
|
|
#17945 | ||
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mi się katalog 3 podoba,ma lepsze oferty wiązane niż katalog świąteczny,ale wiadomo na święta ludzie biorą wszystko,więc Avon się nie wysila ![]() Asiuchna dzięki za zdjęcia |
||
|
|
|
#17946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale na razie nie udało mi się wylukać jakie stężenie kwasu ma. Bo ten dwufazowy ma 10% stężenie kwasu.Ale wiesz, tłumaczę tez sobie, ze ten nowy działa tez, jak śpisz - czyli może jest słabszy, ale ma dłużesz działanie. Rany - uwielbiam ten peeling (stary) - to dla mnie największy hit Avonu
|
|
|
|
|
#17947 |
|
Raczkowanie
|
Tangerynka - a Ty ile paczek tego peelingu wzięłaś na zapas ??
|
|
|
|
#17948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie będziesz miała żadnych nieprzyjemności pod tym numerem mozna uzyskać wszelkie informacje..pamiętaj o numerze personalnym ![]() jest netto do kat03? |
|
|
|
|
#17949 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, nie mogę z wami ![]() Ja sobię tę torebkę zamówiłam bo mi się bardzo podoba I właśnie sobie uświadomiłam rzecz straszną..... Ona wygląda (ta czerwona) - wypisz wymaluj - jak torebka Tinky Winky ![]() - Teletubisia jakby ktoś nie wiedział (kto ma dziecko małe wie o czym mówię ![]() Co oznacza że mi moja córa trzyletnia od razu ją podprowadzi Nie mogę Muszę spadać Pa pa |
|
|
|
|
#17950 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Asiunia dziękuję za katalog
|
|
|
|
#17951 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#17952 |
|
Zakorzenienie
|
katalog ogolnie ok mi sie podoba bizuteria oraz torebki dosc duzo rzeczy jest wycofywanych hmm ale WIELKIE dzieki Asiuchna
![]() ![]()
|
#17953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jaki kolor torebki Mamy Muminka sobie zamówiłaś ?
|
|
|
|
|
#17954 |
|
Zakorzenienie
|
do K03 nie ma netto!! dziewczyny, czytajcie uważnie, bo troche wyżej to jest napisane
w sumie dla mnie K03 jest średni, chyba wezme sobie w końcu połyskujące cienie Plum i Powder Pink albo eyeliner z CT na pewno bede mieć zamówienie na PS krem do rąk + krem do stóp z minerałami Morza Martwego, bo mama już mówiła bardzo mi sie podoba, ta biała torebka, z czarnym haftem, tylko ma jeden minus : jest jasna
|
#17955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17956 |
|
Raczkowanie
|
k03 --> http://www.speedyshare.com/435631440.html
demo do k03 --> http://www.speedyshare.com/385575150.html |
|
|
|
#17957 |
|
Zakorzenienie
|
_aLmeRka_, dzięki za linki, zaraz je umieszczę w podpisie
|
#17958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
składając przez net, system nie uwzględnia łączonych ofert mozna się tu nadziać w przeliczniku zamówieniaJeśli dokładnie policzyłaś ołówkiem czy kalkulatorkiem i sprawdziłaś to powinno być dobrze... natomiast brakujące produkty są wliczone do bazy opustu mimo że są w brakach.. coś musiałaś przeoczyć ...a szkoda bo piękne zamówienie i szkoda tych 30% które byś uzyskała na obecny i następny katalog.. |
|
|
|
|
#17959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak to????????? przecież to nie twoja wina, ze produkty, które zamówiłaś są w brakach!!! Zadzwon do Avonu i sie wykłóć o 30% jak Ci nie przynają. Asiuchna dziękuje za 03 katalog, za poświecony czas |
|
|
|
|
#17960 |
|
Raczkowanie
|
ni ma za co
k03 --> http://www.speedyshare.com/435631440.html demo do k03 --> http://www.speedyshare.com/385575150.html |
|
|
|
#17961 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuchna
|
#17962 |
|
Zakorzenienie
|
Odbiegajac od katalogu 03
Widzialm dzisaj wracajac z pracy dziewczyne z niebieska torebka Halle i musze przyznac ze fajnie wygladala nie sztucznie malutka to ona byla ale spoko akurat nie potzrebowala ta dziewczyna wiecej
|
#17963 |
|
Zadomowienie
|
Również przyłączam się do podziękowań dla Asiuchny.
|
#17964 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też dziękuję Asiuchnie
![]() ![]()
|
|
|
|
#17965 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny katalog, dzieki Asiuchna
|
#17966 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak na razie nic mnie nie zachwycilo...ale tak samo mowilam z 01 a zamawiam z niego wyjątkowo dużo
|
|
|
|
#17967 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zabireram się do oglądania
|
||
|
|
|
#17968 |
|
Raczkowanie
|
Asiuchna wielkie dzięki. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#17969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. ściągam jak zawsze normalnie plik, rozpakowuję, ale mam tam tylko 14 zdjęć a jeszcze mi w trakcie wyskakuje błąd -> Unexpected end of archiveCzy to tylko u mnie czy ktoś też ma taki problem?
|
|
#17970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

Znając Avon, to pewnie te produkty będą się jeszcze przewijać w katalogu przez następne pół roku. 

już nie bardzo mam ochotę domawiać rzeczy na siłę

Katalog w miarę fajny, sporo nowości, mam nadzieję, że mi się uda sprawnie go zamieścić...