Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-10, 15:14   #4111
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Nosz szlag by to jasny trafił! napisałam takiego tasiemca i komp mi się zawiesił jesuuu....

grrrrrrrrrrrrrr
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 15:31   #4112
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Może mi sie spasowała bo nie lubie krótkich rzeczy wolałam M-kę bo mam swobodę i nie martwie się że koszulka spod spodu wystaje

Z tego co wiem to podatek od wygranych to 10% chyba, że się cos zmieniło :|

No bluza musi być luźniejsza

co do wygranej w Lotto to takie coś znalazłam na oficjalnej stronie www.lotto.pl :
Podatek od wygranej

W grach liczbowych i loteriach pieniężnych prowadzonych przez Totalizator Sportowy Sp. z o.o. wolne od podatku dochodowego są jednorazowe wartości wygranych, nie przekraczające 2.280 złotych.
Podstawa prawna : Ustawa z dnia 26 lipca 1991 r. o podatku dochodowym od osób fizycznych (Dz.U. Nr 14 z 2000 r. Nr 14, poz. 176 z późniejszymi zmianami, art. 21 ust 1 pkt 6a).
Natomiast od jednorazowych wartości wygranych powyżej 2.280 złotych pobierany jest zryczałtowany podatek dochodowy w wysokości 10% wygranej kwoty.
Podstawa prawna : Ustawa z dnia 26 lipca 1991 r. o podatku dochodowym od osób fizycznych (Dz.U. Nr 14 z 2000 r. Nr 14, poz. 176 z późniejszymi zmianami, art. 30 ust 1 pkt 2).Podatek potrącany jest automatycznie przy wypłacie wygranej.

Czyli nadal jest 10% tak jak mówisz

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
jak dla Mnie to orginalne rzeczy lepiej tu kupować niż w Pl ! bo z tego co widzę jak chodzę po sklepach to jest mega różnica !
Monia !! Uwielbiam Twoje zdjęcia ! Jaka Ty Jesteś Piekna ! na Fb masz same świetne zdjęcia ! jak bym była Facetem to sory ale zakochała bym się w Tobie . Ale jaka Mama tacy Synkowie ! Młodszy Synek mistrzostwo Świata !

No jeśli mieszkasz w Londynie to jak najbardziej tam powinnaś kupować ciuchy

hehe dziękuję
gdzie ja tam piękna taki ze mnie, że szok
Dobrze, że nie jesteś facetem hihihi bo w mężatce się zakochać to tak nie bardzo.. :P
Młodszy synek słodziak na maksa ale nie dobry jak cholera!

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość

Do pracy byśmy z hotelu mieli 15 minut, praca 8h - w tym 3 przerwy .. 30 minut, 15 i 15 ) raj! pod tym względem ja na 7h mam jedną 15 minut w Polsce
Te przerwy w Polsce to w ogóle porażka, ale słyszałam że milion razy gorzej jest w Norwegii.

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Nosz szlag by to jasny trafił! napisałam takiego tasiemca i komp mi się zawiesił jesuuu....

grrrrrrrrrrrrrr

noo to faktycznie dupa! Tez bym się wkurzyła!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 15:38   #4113
heroine86
Zakorzenienie

W końcu mam czas by usiąść chwilę na rano zaspałam, potem byłam na siłowni, potem w trzech sklepach na zakupach, teraz sprzątam, gotuję, piekę, piorę i już mam dość no ale tak to jest jak się organizuje imprezkę w domu zachciało mi się imprez

I jeszcze wszystko muszę pisać drugi raz, cudnie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
U mnie dziś piękna pogoda, około -7/-8 stopni słoneczko pięknie świeci i cudnie jest na podwórku była z psem prawie godzinę ale się wyszalał a ja nacykałam mu fotek
Zaraz będę z mamą lepić pierożki uwielbiam pierożki ruskie i będę je jadła i dziś i jutro, bo ich nigdy nie umiałam sobie odmówić
U mnie też dziś pięknie, -8, ale jakoś zimno tak w ogóle
fotki prosimy
pierożki ruskie! moje ulubione! wbijam na obiad!

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ja wczoraj porobiłam na wieczór 40 brzuszków a takie mam zakwasy teraz, że szok
brawo a na zakwasy najlepsze są... ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Odpisali mi na maila o tych tunikach, że 31 stycznia mail zostaw wygenerowany i wysłany do mnie automatycznie i oni o tym nie wiedzieli Moim zdaniem zrobili to celowo abym myślała że rzeczywiście paczka została wysłana i abym do nich nie pisała. A jak napisałam dlaczego tyle muszę czekać to napisali, że nie mieli koloru fioletowego tej drugiej tuniki którą zamówiłam no po prostu idioci!!!!!!!!!! i nie napisali mi abym wybrała inny kolor tak jak w przypadku tej pierwszej tuniki było, tylko czekali BÓG wie na co!!!!! Boże czemu na tym świecie są tak tępi ludzie

Cytat:
W ogóle to dziś na wadze 59,8 !!!!!!!!! Wczoraj było 59,0 a przecież nic takiego wczoraj nie jadłam. Albo waga jest faktycznie rozwalona albo ja już nie wiem i mam na prawdę tego dość. Do 1 marca nie będe się już ważyć i koniec! Dopiero jak zacznę dietkę. Na początku marca będzie wypłata więc kupię sobie steper i nową wagę i zacznę walkę z kg
Idę później do Biedronki na zakupy czyli po truskawki i serek homo
no chyba waga jednak do wymiany no i nie waż się tak codziennie, bo zbzikować idzie jak tak w kółko ta waga takie jaja odstawia

u mnie dziś nie było truskawek

Cytat:
Wczoraj kupiła Bratu originale buty i wiecie co jak byłam w Pl takie same buty co Bratu kupiłam kosztowały w sklepie 320 zł a tu na kupiłam za 120 !! normalnie aż w szoku byłam jaka różnica cen ..
to prawda ja jak byłam w Anglii 2 lata temu to też sobie kupiłam Nike i zapłaciłam 140 zeta, a w Polsce te same kosztowały 350 przesada!
Moja siostra jest teraz w Anglii, to już jej zapowiedziałam, że mam mi kupić jakieś fajne adidaski

Cytat:
A ten Coldrex faktycznie dobry. Na prawde mi pomógł
się wie haha

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Czyli jak 10% podatku to sporo mu zostanie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-10, 15:39   #4114
monika01011986
Zakorzenienie

A ja siedzę i ciągle myślę co tu zjeść :P
Była już kawka rozpuszczalna z mlekiem i paróweczka Berlinka do tego ( 2 śniadanie ) Na obiad zjadłam Gorący Kubek Knorr - Makaron w sosie śmietanowo-ziołowym (310 kcal). Całkiem dobre było No i teraz synkowi zupe dawałam grzybową to wszystkie grzyby mu wyjadłam z talerza Moja mama dziś robiła i mi przyniosła trochę, no a dzieciom grzybów nie powinno sie dawać
Idę zaraz się malować i skoczę do Biedronki na zakupy Ponoć masakrycznie zimno jest
A wiecie że ja jutro mam kolędę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
No masakra jeszcze tego mi brakowało !

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-10, 16:07   #4115
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
domyślam się, że się cieszysz jakoś tak późno chodzi
Stary 2012-02-10, 16:26   #4116
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
o boże nie przypominaj mi nawet, ja w tym roku wyjątkowo byłam na kolędzie i nigdy więcej. Ksiądz jakiś nawiedzony patrzył we mnie jak w obrazek wypytywał o studia itp, nawet nie zapytał o resztę rodziny (tate, brata) Tylko składał ręce i mówił do mojej mamy '' Oh, jaką Pani ma mądrą córke, oh cudownie ''
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 16:34   #4117
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
A ja siedzę i ciągle myślę co tu zjeść :P
Była już kawka rozpuszczalna z mlekiem i paróweczka Berlinka do tego ( 2 śniadanie ) Na obiad zjadłam Gorący Kubek Knorr - Makaron w sosie śmietanowo-ziołowym (310 kcal). Całkiem dobre było No i teraz synkowi zupe dawałam grzybową to wszystkie grzyby mu wyjadłam z talerza Moja mama dziś robiła i mi przyniosła trochę, no a dzieciom grzybów nie powinno sie dawać
Idę zaraz się malować i skoczę do Biedronki na zakupy Ponoć masakrycznie zimno jest

o matko tak póżno kolęda ??
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-10, 16:35   #4118
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
o boże nie przypominaj mi nawet, ja w tym roku wyjątkowo byłam na kolędzie i nigdy więcej. Ksiądz jakiś nawiedzony patrzył we mnie jak w obrazek wypytywał o studia itp, nawet nie zapytał o resztę rodziny (tate, brata) Tylko składał ręce i mówił do mojej mamy '' Oh, jaką Pani ma mądrą córke, oh cudownie ''
Stary 2012-02-10, 16:40   #4119
monika01011986
Zakorzenienie

Byłam w Biedronce! Jezu ile ludzi !! Jak przed Świętami!!
Zrobiłam 3 reklamówki zakupów i ledwo z nimi doszłam na te 3 piętro!
Kupiłam dwa opakowania truskawek i jedną juz zjadłam z synkiem serki homo tez kupiłam to później zjem z truskawkami Kupilam jeszcze roladę z nadzieniem truskawkowym jutro koleżanka ma wpaść w odwiedziny to będzie do kawki Oprócz tego dwie drożdżówki :jedna z serem, druga z budyniem ( synuś bardzo lubi, ja też więc połowę zjem mu zapewne :P) no i chciałam pierogi z serem ale nie było wzięłam sobie naleśniki z jabłkami Jutro zjem na obiad No i jeszcze innych pierdół ale nie będe tu wszystkiego wymieniać bo nawet juz nie pamiętam wszystkiego :P Idę zaraz fotki pstrykać w tych nowych ciuszkach tzn. za krótkich legginsach

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-10, 17:32   #4120
muffinek666
Raczkowanie

Dziewczyny moje dzisiejsze menu:
Śniadanie I: Jogurt naturalny+otręby+kawalki kiwi i banana
Śniadanie II: Trzy pieczywa lekkie żytnie z dżemem truskawkowym
Obiad: 3 łyżki kaszy+jajko sadzone+kawalek ogórka zielonego
Podwieczorek: Pomarańcza+just fit truskawkowe na sucho
Kolacja: 100g twarogu 0% z miodem i kakao

Wszystko na dziś :P

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 18:27   #4121
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Ktoś w totka wygrał ponad 33 mil...ach...przyznać się, która to ?
Niestety to nie ja a szkoda ojjj ale bym poszalala z miesiac bym dupke gdzies grzała w ciepłych krajach
ajjjj rozmarzyłam sie
Cytat:
hej gwiazdeczki
JA dziś wstałam po 10 wyspana na maksa Normalnie to jakiś cud
Wypiłam wczoraj na noc Coldrex i spałam jak zabita! No i się wyspałam porządnie Nawet czuję się świetnie, przezieienie juz przeszło jedynie katar mnie męćzy strasznie nie leci mi z nosa tylko czuję jakby był zapchany i wysmarkac tego nie można.
Zjadłam Just Fity i siedzę przed kompem Mieszkanie mam posprzątane więc nic nie muszę robić jedynie pranie wstawiłam ale głownie same ręczniki więc szybko je powiesze jak się wypiorą.
U mnie pogoda śliczna! Słońce świeci i grzeje mnie (bo siedze przy oknie) na dworze pewnie mróz ale nie wiem ile bo termometr mam na słoncu.
Ciekawe czy dziś listonosz coś mi ciekawego przyniesie Czekam też na kuriera bo jedzenie dla kota zamówiłam 3 dni temu w internetowym sklepie zoologicznym - same saszetki z mięskiem. W normalnych sklepach oprócz Whiskasa to nic innego nie dostanę więc muszę zamawiać. A tanio mają w tym sklepie internetowym i przesyłka jest za darmo jeśli kupuje się coś powyżej 99 zł. A ja dla kota biore jedzenie na cały miesiąc także zawsze wyjdzie ponad stówę.
Odpisali mi na maila o tych tunikach, że 31 stycznia mail zostaw wygenerowany i wysłany do mnie automatycznie i oni o tym nie wiedzieli Moim zdaniem zrobili to celowo abym myślała że rzeczywiście paczka została wysłana i abym do nich nie pisała. A jak napisałam dlaczego tyle muszę czekać to napisali, że nie mieli koloru fioletowego tej drugiej tuniki którą zamówiłam no po prostu idioci!!!!!!!!!! i nie napisali mi abym wybrała inny kolor tak jak w przypadku tej pierwszej tuniki było, tylko czekali BÓG wie na co!!!!! Boże czemu na tym świecie są tak tępi ludzie
8 lat kupuje na allegro i nigdy nie miałam do czynienia z takimi debilami.
Idę zaraz kawkę sobie zrobię. W ogóle to dziś na wadze 59,8 !!!!!!!!! Wczoraj było 59,0 a przecież nic takiego wczoraj nie jadłam. Albo waga jest faktycznie rozwalona albo ja już nie wiem i mam na prawdę tego dość. Do 1 marca nie będe się już ważyć i koniec! Dopiero jak zacznę dietkę. Na początku marca będzie wypłata więc kupię sobie steper i nową wagę i zacznę walkę z kg
Idę później do Biedronki na zakupy czyli po truskawki i serek homo
OMG!!!! ja tyle razy kupowałam rzeczy na allegro i z takimi matołami ( to mało powiedziane) sie nie spotkałam;/
Ciekawe kiedy w koncu te tuniki przyjda;/

Mi na szczescie juz wszystko przyszło i ciuszki i bizuteria i ciuszki z wymiany na szafa.pl tez i jestem baaaardzo zadowolona

Mi sie wydaje, ze z ta Twoja waga jest cos nie tak...moze spróbuj sie zwazyc np u rodzicow na innej wadze...

Na szczescie wygrzałam sie wczoraj i sie dbrze czuje Miałam isc na impreze, ale nie wypaliło bo nikomu sie nie chce
No ale trudno posprzatam sobie naolejuje włoski pocwicze i posiedze z Wami
A pozniej moze pogram ostatnio sie wkrecilam w the sims 3 jak uiadlam o 23 to do 3 w nocy grałam

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-10, 18:46   #4122
monika01011986
Zakorzenienie

Mam już fotki Sory że ubrałam te białe buty do tych legginsów i swetra ale czarnych szpilek jeszcze się nie dorobiłam Sweter nic szczególnego, te litery mnie strasznie wkurzają ale jak mam włosy z przodu to ich nie widać aż tak bardzo
Legginsy są fajne i dobra jakość ale na mnie wyglądaja jakby to były 3/4 na długość......

Także ja i moje BIG uda :

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-02-10 o 18:49
Stary 2012-02-10, 18:55   #4123
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffinek666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny moje dzisiejsze menu:
Śniadanie I: Jogurt naturalny+otręby+kawalki kiwi i banana
Śniadanie II: Trzy pieczywa lekkie żytnie z dżemem truskawkowym
Obiad: 3 łyżki kaszy+jajko sadzone+kawalek ogórka zielonego
Podwieczorek: Pomarańcza+just fit truskawkowe na sucho
Kolacja: 100g twarogu 0% z miodem i kakao

Wszystko na dziś :P
Brawo za dzisiejszy dzień Bardzo ładnie
A ja dziś zjadłam:
7.00 płatki, otręby, 250 ml mleka
10.00 jogurt 143 kcal
13.00 kompocik, surówka i rybka gotowana w wodzie z przyprawami
16.00 pomarańcza, łyżka pestek dyni
19.00 dwie kromki razowca z wędlinką, serem żółtym, pomidor, rzodkiewka, szczypiorek
godzinka na rowerku i 2 litry herbaty zielonej

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Mam już fotki Sory że ubrałam te białe buty do tych legginsów i swetra ale czarnych szpilek jeszcze się nie dorobiłam Sweter nic szczególnego, te litery mnie strasznie wkurzają ale jak mam włosy z przodu to ich nie widać aż tak bardzo
Legginsy są fajne i dobra jakość ale na mnie wyglądaja jakby to były 3/4 na długość......

Załącznik 4493571

Załącznik 4493572

Załącznik 4493573

Załącznik 4493574

Załącznik 4493575
Moim zdaniem nie wygląda to źle Ja też mam takie 3/4 i do szpilek fajnie to wygląda

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:

Załącznik 4493571

Załącznik 4493572

Załącznik 4493573

Załącznik 4493574

Załącznik 4493575
i ja nie wiem gdzie Ty masz te duże uda??!! ja to dopiero mam Specjalnie zmierzyłam 60 cm
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 18:56   #4124
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
o matko tak póżno kolęda ??
taaaaa cieszę się okropnie

Strasznie późno w tym roku kolęda, ponoć mój blok jako ostatni został....
I jeszcze kase trzeba dla księdza dać.... ja pierdziele, za co? że przyjdzie pomarudzić? Najchętniej bym go nie wpuściła ale jak się rodzina dowie to dopiero zacznie się gadanie........ że ja jakaś satanistka itd

A tak w ogóle to listonosza dziś nie było i kuriera też nie kot przez weekend będzie głodował tzn. tylko suchą karme będzie jadł

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-10, 19:06   #4125
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

monika01011986 super te legginsy, chciaz faktycznie moglyby byc pare cm dluzsze do czarnych szpilek beda super wygladac

I nie masz wcale grubych ud

Think happy - be happy

M

Stary 2012-02-10, 19:34   #4126
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Moim zdaniem nie wygląda to źle Ja też mam takie 3/4 i do szpilek fajnie to wygląda

i ja nie wiem gdzie Ty masz te duże uda??!! ja to dopiero mam Specjalnie zmierzyłam 60 cm
Ja mam wrażenie, że taka długość 3/4 skraca optycznie nogi. No ja ich na pewno nie będę do szpilek nosiła, poszukam na allegro dłuższych no i koleżanka co mam sklep z odzieżą ma mi też przywieźć jakieś podobne ale dłuższe
No niestety mam spore te uda miałam dużo szczuplejsze jeszcze w wakacje Dużo pracy mnie czeka żeby znów mieć takie....

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
monika01011986 super te legginsy, chciaz faktycznie moglyby byc pare cm dluzsze do czarnych szpilek beda super wygladac

I nie masz wcale grubych ud
No do czarnych szpilek o wiele lepiej by wyglądały, ale nie mam czarnych musze sobie kupić. JA i tak ich nie będe nosiła bo mi się ta długość nie podoba, jedynie do kozaków nieraz ubiorę
Mam mam grube!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-10, 20:12   #4127
zelka9o
Zadomowienie

xownie w
Cytat:

Załącznik 4493571

Załącznik 4493572

Załącznik 4493573

Załącznik 4493574

Załącznik 4493575
hoho jak sexownie wyglądasz w Nich

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
taaaaa cieszę się okropnie

Strasznie późno w tym roku kolęda, ponoć mój blok jako ostatni został....
I jeszcze kase trzeba dla księdza dać.... ja pierdziele, za co? że przyjdzie pomarudzić? Najchętniej bym go nie wpuściła ale jak się rodzina dowie to dopiero zacznie się gadanie........ że ja jakaś satanistka itd
Masakra ;/ strasznie późno aż jestem w szoku że tak pózno księżą chodzą . Oni za kasa są to powinni oblecieć wszystko w tydzień a potem liczą ile zarobili po kolędzie . Zawsze jak ksiądz u Nas chodził to się zamykałam w pokoju i że niby Mnie nie ma ha ;D

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Gosia ta osoba która wysłała Ci zaporo na fb to Jaa oczywiści jak byś nie wiedziała kto to melduje sie że to ja
Stary 2012-02-10, 20:13   #4128
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
xownie w

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Masakra ;/ strasznie późno aż jestem w szoku że tak pózno księżą chodzą . Oni za kasa są to powinni oblecieć wszystko w tydzień a potem liczą ile zarobili po kolędzie . Zawsze jak ksiądz u Nas chodził to się zamykałam w pokoju i że niby Mnie nie ma ha ;D
Ja zawsze albo wychodzilam gdzies z domu albo zostawalam w pracy
a w tym roku mi sie zwyczajnie nie chcialo sciemniac , poza tym zimno bylo wiec nie wyszłam poprostu z pokoju
Nie mam ochoty odpowiadac na glupie pytania w stylu gdzie pracuje czy sie ucze czy mam narzeczonego itp, za przeproszeniem g***** to go obchodzi

Think happy - be happy

M

Stary 2012-02-10, 20:33   #4129
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja zawsze albo wychodzilam gdzies z domu albo zostawalam w pracy
a w tym roku mi sie zwyczajnie nie chcialo sciemniac , poza tym zimno bylo wiec nie wyszłam poprostu z pokoju
Nie mam ochoty odpowiadac na glupie pytania w stylu gdzie pracuje czy sie ucze czy mam narzeczonego itp, za przeproszeniem g***** to go obchodzi
dokładnie ..;/ hahaha ja niewiem po co mu to , przecież żadnej książki o Mnie nie pisze wiec niech się Moim życiem nie interesuje . Ja nawet nie wiem po co jest ta cała słit kolęda chyba żeby sobie budżet podnieśli ;] i tak zdzierają z ludzi kasę bo jak nie koledą to trzeba za msze w kościele na ślub swój a przecież to kosztuje sporą sumkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-10, 20:45   #4130
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

zelka90 zaprosiłam cie na fb :d tylko Ciebie poznałam po obrazku u naszej Medzik
Stary 2012-02-10, 21:01   #4131
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
zelka90 zaprosiłam cie na fb :d tylko Ciebie poznałam po obrazku u naszej Medzik
hahahaha dziękuje i oczywiscie przyjmę Ciee

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cicktail fajne zdjęcia maasz powiem Ci a jak dużżżżo !
Stary 2012-02-10, 21:05   #4132
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
hahahaha dziękuje i oczywiscie przyjmę Ciee

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cicktail fajne zdjęcia maasz powiem Ci a jak dużżżżo !
A bo ja kocham zdjecia do każdego mam jakis sentyment dodaje i potem żal mi kasować to się nazbierało
Stary 2012-02-10, 21:17   #4133
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wysłałam Tobie

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:

sexownie no w sumie faceci ponoć lubią kobiece kształty a ja teraz mam takie kształtne uda hehehe

Chodzą i tylko ludziom dupe zawracają i kase wyciągają. Też mnie to wkurza... no i jeszcze te ich pytania Ja juz sobie wyobrażam jak to będzie w tym roku...: " A gdzie jest mąż?" dlaczego pracuje w Niemczech?, a chodzi tam do kościoła?, a Ty chodzisz z dziećmi do kościoła?"

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-10, 21:25   #4134
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wysłałam Tobie

Ależ Ty jesteś chudzina !
Stary 2012-02-10, 21:27   #4135
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ Ty jesteś chudzina !
Byłam w wakacje szczupła powiedźmy Teraz już nie u mnie 2-3 kilo robią ogromną różnicę.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-10, 21:31   #4136
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam w wakacje szczupła powiedźmy Teraz już nie u mnie 2-3 kilo robią ogromną różnicę.....
U mnie tez ;/ waze juz ok 56kg i mam brzuchol ktorego szczerze nienawidze Od 20 biore sie za siebie teraz sobie dałam troche luzu.
Stary 2012-02-10, 21:31   #4137
Eldo_rado
amor vincit omnia

monia mów co chcesz, ale ja bym dała się pokroić za Twoje nogi
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-10, 21:38   #4138
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
A bo ja kocham zdjecia do każdego mam jakis sentyment dodaje i potem żal mi kasować to się nazbierało
Wysłalam ci zaproszenie na fb

ale masz fajne zdjęcie profilowe
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x

Edytowane przez Milena001
Czas edycji: 2012-02-10 o 21:45
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 21:51   #4139
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
A ja wysłałam Tobie

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

sexownie no w sumie faceci ponoć lubią kobiece kształty a ja teraz mam takie kształtne uda hehehe

Chodzą i tylko ludziom dupe zawracają i kase wyciągają. Też mnie to wkurza... no i jeszcze te ich pytania Ja juz sobie wyobrażam jak to będzie w tym roku...: " A gdzie jest mąż?" dlaczego pracuje w Niemczech?, a chodzi tam do kościoła?, a Ty chodzisz z dziećmi do kościoła?"
no właśnie ..;/ głupie pytania ich ;/ chodzą i dupsko zawracają i przy dodatku kase biorą

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:

właśnie wyrwałaś mi to z ust miałam jej to samo pisać że ma fajne zdjęcie

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

al się mi grono znajomych powiększyło hohoh
Stary 2012-02-10, 21:52   #4140
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie ..;/ głupie pytania ich ;/ chodzą i dupsko zawracają i przy dodatku kase biorą

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

właśnie wyrwałaś mi to z ust miałam jej to samo pisać że ma fajne zdjęcie

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

al się mi grono znajomych powiększyło hohoh
Cytat:

A dziękuje Robota samowyzwalacza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości