Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-11, 00:04   #3391
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Dobra dziewczyny ja odpadam dobranoc
Stary 2012-02-11, 00:05   #3392
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
wszędzie jest takie powiedzonko, Tobie jakby ktoś powiedział, że "na Gliwickiej" to też byś wiedziała o co chodzi
Racja
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 00:06   #3393
magdalennne
Wtajemniczenie

Mogę i ja się dołączyć z grzańcem? Na moje przeziębienie będzie jak znalazł
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 00:06   #3394
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.. dawno mnie u was nie było...
coraz bliżej ten Nasz dzień..

Jak znajdę chwilę to Was poczytam
zdecydowalismy się robić ze swojego złota..nasze obraczki bedą do odbioru ok 25 lutego... Zamówiliśmy obrączki na wzór: APART- kolekcja Bliskość- nr kat. 237

Co o nich sądzicie??

W czwartek załatwiliśmy też 2 spotkanie u księdza- spisaliśmy protokół
Ciesze się , że juz jest to za nami

Pozdrawiam
Jak dobrze ze macie juz to za soba

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
No niby nie daleko, ale codziennie tak jeździć w to i spowrotem to na samo paliwo ile kasy pójdzie tym bardziej że tylko TŻ posiada prawko
A piosenka bez sensu na wesele
Z tym sie zdecydowanie zgadzam codziennie widywać to i ja jak na razie bym sie nie chciał, potrzebuje takiej swojej przestrzeni a i on ma swoje sprawy.

I za zmykam do łóżeczka

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 00:08   #3395
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Szpital psychiatryczny w Tworkach jako gwarowe powiedzenie?
To było jakieś baardzo szerokie skojarzenie
mówi się Tworki, albo w Tworkach

Tak samo jak w Lublinie: Abramowice ( na ulicy abramowickiej znajduje sie psychiatryk)

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Racja
prosze nam tu zdradzić, co jest na gliwickiej

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 00:17   #3396
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
prosze nam tu zdradzić, co jest na gliwickiej
To co u Was w Tworkach
Stary 2012-02-11, 00:26   #3397
melod_y
Zakorzenienie

mialam isc spac, ale jeszcze wlaczylam wizaz by Was nadrobic
Chyba imprezka mnie minela?

No ale trudno... w poniedzialek mam wyniki dzisiejszego egzaminu- i powiem wam ze mnie dziad jeden tak wnerwil ze brak mi slow

wyobrazacie sobie ze zakowalam cały tydzień z notatek z wykladow, cwiczen i dodatkowo z książki?
ŻADNEGO PYTANIA Z TEGO NIE BYLO!!! Nie wiem skad on wziął te pytania... Serio.. A przeraza mnie swiadomosc ze z poprawka bedzie rownie ciezko bo nie wiadomo co znowu na niej wymysli
ps... on ma manie zadawanie pytan typu : wylosowany fragment z ksiazki i brakuje jednego slowa Masz je wpisac w identycznej formie.
A ksiazek podal nam chyba z 7... Co za patalach

a z tamtego egzaminu u niego dostalam 4 Powiedzial ze mam dobre oceny w ideksie, na co ja mu ze po dzisiejszym nie bedzie juz tak ladnie : pala:

Pozdrawiam i dziekuje za kciuki

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 00:33   #3398
magdalennne
Wtajemniczenie

Kiedyś mówiło się jeszcze o Rybniku Ale chyba już nie istnieje - nie w temacie jestem:P

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

[QUOTE=melod_y;32225927]wyobrazacie sobie ze zakowalam cały tydzień z notatek z wykladow, cwiczen i dodatkowo z książki?
ŻADNEGO PYTANIA Z TEGO NIE BYLO!!! Nie wiem skad on wziął te pytania... Serio.. A przeraza mnie swiadomosc ze z poprawka bedzie rownie ciezko bo nie wiadomo co znowu na niej wymysli
ps... on ma manie zadawanie pytan typu : wylosowany fragment z ksiazki i brakuje jednego slowa Masz je wpisac w identycznej formie./QUOTE]

Spokojnie, nie będzie tak źle Pamiętam, na pierwszym roku studiów nie zdążyłam się nauczyć na ostatni egzamin, bo miałam w tym samym dniu 2 i dzień przed też. I wyobraźcie sobie, że wymyśliłam odpowiedzi na wszystkie pytania Modliłam się potem, żeby to zdać i się udało
Stary 2012-02-11, 00:34   #3399
a u d r e y
Wtajemniczenie

w Krakowie mówi się KOBIERZYN szpital psych. na ulicy kobierzynskiej

Ominęła mnie impreza buuu!
ale spędziłam wieczór w objęciach przyszłego Męża więc czuje się usprawiedliwiona
Niemniej jednak stukam w monitor Heinekenem pijąc Wasz zdrówko.

Tymczasem dokończe Was czytać i idę tulić się do Mojej Miłości

dobrej nocki
Stary 2012-02-11, 00:39   #3400
magdalennne
Wtajemniczenie

I ja uciekam wygrzewać się pod kołderką. Na jutro mamy zapowiedzianych gości, więc czekają mnie przygotowania.

Dobranoc.
Stary 2012-02-11, 00:39   #3401
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Kiedyś mówiło się jeszcze o Rybniku Ale chyba już nie istnieje - nie w temacie jestem:P
hehe bo Gliwicka to ul. w Rybniku.
W Rac mówiło się jeszcze o Branicach.
Nie ma to jak sobie wieczornie i imprezowo psychiatryki powspominać
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 00:41   #3402
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
W Rybniku szpital psychiatryczny jest na Gliwickiej, o nim była mowa
Stary 2012-02-11, 00:53   #3403
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

hej dziewczyny - nie było mnie cały dzień więc nie mam szans nadrobienia was tak późno...

więc pochwalę się tylko szybciutko że ostatni egzamin zdałam - tak więc sesja zaliczona
jutro lecę do Anglii więc nie będzie mnie przez tydzień
- pewnie zdążycie do tego czasu założyć nowy wątek

pozdrawiam - buziaki i trzymam kciuki za pomyślne załatwianie spraw : kciuki::k ciuki::kc iuki::kci uki::kciu ki:
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 00:56   #3404
niusia_87
Zakorzenienie

Imprezka już się skończyła

Dobranoc
Stary 2012-02-11, 01:02   #3405
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny - nie było mnie cały dzień więc nie mam szans nadrobienia was tak późno...

więc pochwalę się tylko szybciutko że ostatni egzamin zdałam - tak więc sesja zaliczona

pozdrawiam - buziaki i trzymam kciuki za pomyślne załatwianie spraw : kciuki::k ciuki::kc iuki::kci uki::kciu ki:
gratuluję
Bawcie się dobrze i pamiętaj: nie spać, zwiedzać!

Dobranoc lasencjeSpadam
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 06:47   #3406
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

wy tu sobie spicie a ja zaraz sie zbieram na zajecia

dzisiaj az do 19

miłego dnia dziewczynki!

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 08:38   #3407
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Ogromnie jestem zadowolona jedyny minus taki, że może Go nie byc nawet przez kilka dni, jak na razie nie mieszkamy razem wiec to jakos przeboleje

Może teraz coś sie zmieniło, ale mój Tż zawsze na dole pisze, że osoba prywatna i jak do tej pory nic mu sie takiego nie zdarzyło.

Dostaliśmy repertuar zespołu, Tż znalazł w nim piosenkę CIPULEŃKA i teraz chodzi i mi ja śpiewa
hahaha ostatnio oglądaliśmy z tżtem na youtubie jakiś filmik z wesela i leciała ta piosenka akurat myślałam że padnę ze śmiechu i tż potem chodził i mi to śpiewał
wiatr gondolą lekko buja ona trzyma go za SKRZYDŁO i śpiewa sobie tak...
Chatko dziękuję za pochwałę co do sukienki, i co to miało byc że ta torebka do mnie pasuje?

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

i normalnie mogę wam się pochwalic załatwiłam dla nas plener tak więc kolega tylko obfoci nas na sali i w kościele a na plener umawiamy sie z jedną wizażanką ode mnie z miasta

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 08:41   #3408
Nattiv
Zakorzenienie

Dzień dobry Dziewczyny pewnie skacowane, albo jeszcze śpią

Wczoraj Tż zatwierdził wzór zaproszeń i będą te:
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...097506163.html
Już się przewijały w wątku nie raz.

Nie chwaliłam się Wam jeszcze, ale w końcu znalazłam sposób na moje wypadające włoski Farbuję je i mi strasznie wypadały, a teraz widzę ogromną różnicę. Mam nadzieję, że mi zdążą zgęstnieć do ślubu, bo mam mnóstwo takich włosków 10cm puki co

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 09:11   #3409
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dzień dobry;] i do widzenia, bo jedziemy za obrączkami:P
Stary 2012-02-11, 09:32   #3410
anusia-girl
Rozeznanie

Cześć dziewczyny

Widzę, że mnie wczoraj jakaś impreza ominęła
Ładnie to wczoraj tutaj bity zapodawałyście
A dziś od rana spokój!!! Kaca wszystkie leczą!!! :P Widziałam, że CIPULEŃKA nawet była hahaha

Witam wszystkie nowe PMki i udanych zakupów dla wszystkich, które dziś wybierają się na łowy po sklepach!

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość

i normalnie mogę wam się pochwalic załatwiłam dla nas plener tak więc kolega tylko obfoci nas na sali i w kościele a na plener umawiamy sie z jedną wizażanką ode mnie z miasta
A wiecie już gdzie jedziecie się obfocić ? Pytam Bo widzę, że jesteś z Częstochowy? I sama szukam inspiracji, gdzie by tu z fotografem w plener jechać

Miłego dnia kochane

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-02-11 o 09:35
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 09:56   #3411
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

No ale trudno... w poniedzialek mam wyniki dzisiejszego egzaminu- i powiem wam ze mnie dziad jeden tak wnerwil ze brak mi slow

wyobrazacie sobie ze zakowalam cały tydzień z notatek z wykladow, cwiczen i dodatkowo z książki?
ps... on ma manie zadawanie pytan typu : wylosowany fragment z ksiazki i brakuje jednego slowa Masz je wpisac w identycznej formie.

a z tamtego egzaminu u niego dostalam 4 Powiedzial ze mam dobre oceny w ideksie, na co ja mu ze po dzisiejszym nie bedzie juz tak ladnie : pala:

Będzie dobrze. Ale znam ten ból. Uczyłam się na egzamin 30stron a4 z wykładów miałam w małym paluszku aż tego dał tylko 2pytania resztę od babek z wykładów czego wiele osób się nie spodziewało. no i co? Czekam na termin poprawki. Ale mam nadzieję że Ciebie to ominie. Ja bym już miała sesję za sobą gdyby nie to

A tak w ogóle to dzień dobry
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 09:58   #3412
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Widzę, że mnie wczoraj jakaś impreza ominęła
Ładnie to wczoraj tutaj bity zapodawałyście
A dziś od rana spokój!!! Kaca wszystkie leczą!!! :P Widziałam, że CIPULEŃKA nawet była hahaha

Witam wszystkie nowe PMki i udanych zakupów dla wszystkich, które dziś wybierają się na łowy po sklepach!

A wiecie już gdzie jedziecie się obfocić ? Pytam Bo widzę, że jesteś z Częstochowy? I sama szukam inspiracji, gdzie by tu z fotografem w plener jechać

Miłego dnia kochane
nie kompletnie nie wiemy pewnie wizażanka która będzie nam robic zdjęcia coś nam doradzi

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 10:17   #3413
niusia_87
Zakorzenienie

Witam Was sobotnio, przez chwile wydawało mi się, że jest niedziela, bo imprezy zazwyczaj w sobotę

Udanych zakupów dla wszystkich, które dziś wybierają się na łowy po sklepach!

Jutro Wam zrobię fotki, czego obiecałam, pod warunkiem, że pamiętacie o co chodziło... A więc pamiętacie, czy nie?
Stary 2012-02-11, 10:18   #3414
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
No i jednak się chwilę zasiedziałam, bo wzięłam się za ten wątek o zazdrosnym narzeczonym. Masakra, w co te dziewczyny się pakują w imię miłości i tzw. poczucia bezpieczeństwa...

Nooo, mam nadzieję, że będę Szał niesamowity, poza tym jeszcze dobrze 2 tygodnie nie minęły, a ja już prowadzę terapię psychologiczną jednemu z lektorów dzieciak 27 lat, od 3 w PL i dziewczyny nie może znaleźć, no chwycił mnie za serce, a że ja jestem taka, co to od razu chce takim pomagać, to dziś chyba z pół godziny Mu tłumaczyłam, że wielka miłość na Niego czeka, musi tylko bardziej wyjść do ludzi hehehe no i zaprosiłam na moje urodziny, może któraś z moich Przyjaciółek się zakręci Możecie mi od dziś mówić Chatka - the matchmaker

hello! Noo masakra, jak to zapieprza! Ledwo się obejrzałam, a tu już następny tydzień przefrunął! Praca zżera nam całe życie, masakra.

Świetnie może nie, ale w miarę dobrze już na pewno

Dajesz bejbe!

Oooo, idealna dla madzi!

No i teraz to już naprawdę spadam Baj!
Chatko Kochana!! Gratuluje fajnej pracy!!! dumnam z Ciebie

Poza tym piekne sukienki macie dziewczyny!! Ta do lydek jest cudowna!! Gdybym brala slub 2 razy (mam nadzieje ze jednak do tego nie dojdzie ) to zaraz po mojej wymarzonej bylaby taka wlasnie krotsza Ale ze bedzie tylko raz to chyba takiej nigdy nie zaloze

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
wszędzie jest takie powiedzonko, Tobie jakby ktoś powiedział, że "na Gliwickiej" to też byś wiedziała o co chodzi
Tak!! W Krk jest Kobierzyn , ale dlatego, ze kiedys szpital znajdowal sie we wsi Kobierzyn, a po przylaczeniu wsi do Krk jest przy ul. Babinskiego, ale jednak Kobierzyn pozostal
Pamietam jak bylam mala i niegrzeczna to mama mi mowila ze przeze mnie pojdzie do Kobierzyna

Znalazlam karteczke z terminem pierwszej przymiarki - 20.02 Aaaaa to juz za 9 dni

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 10:25   #3415
nena1984
Zakorzenienie

hej
poszalałyście wczoraj.

Podzielę sie z wami linkiem, bo są już pierwsze zdjęcia córeczki Beyonce http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=35581 śliczna jest i trochę podobna do mamusi, więc może jednak to była plotka z tą surogatką ?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 10:26   #3416
ona8686
Zakorzenienie

Witam z rana miałam pierwszy koszmar ślubny i do tego dziś równe 6 miesięcy

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

Będzie dobrze. Znam ten ból. W kazdym bądz razie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość

pozdrawiam - buziaki i trzymam kciuki za pomyślne załatwianie spraw : kciuki:
przyjemnego odpoczynku

Cytat:
hahaha ostatnio oglądaliśmy z tżtem na youtubie jakiś filmik z wesela i leciała ta piosenka akurat myślałam że padnę ze śmiechu i tż potem chodził i mi to śpiewał
wiatr gondolą lekko buja ona trzyma go za SKRZYDŁO i śpiewa sobie tak...
Chatko dziękuję za pochwałę co do sukienki, i co to miało byc że ta torebka do mnie pasuje?

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Piosenka Tż wpadła w ucho i moge sie jej fragmentów spodziewac na kazdym spotkaniu
Świetnie Wam sie trafilo z fotografem

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny pewnie skacowane, albo jeszcze śpią

Wczoraj Tż zatwierdził wzór zaproszeń i będą te:
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...097506163.html
Już się przewijały w wątku nie raz.

Nie chwaliłam się Wam jeszcze, ale w końcu znalazłam sposób na moje wypadające włoski Farbuję je i mi strasznie wypadały, a teraz widzę ogromną różnicę. Mam nadzieję, że mi zdążą zgęstnieć do ślubu, bo mam mnóstwo takich włosków 10cm puki co
Ładne zaproszenia. A teraz sie pochwal czego używasz na te wloski Ostatnio zakupiłam szampon na porost wlosów cos tam pomogl
, ale za to teraz tak mi sie elektryzują ze szok.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 10:31   #3417
ladystar
Zakorzenienie

A wracajac jeszcze do Kobierzyna... to powiem Wam ze bylam tam kiedys :brzyda l: i bylam tak mile zaskoczona!!!
Mialam tam praktyke budowlana, dla jasnosci
I wyobrazalam sobie ze to miejsce jako takie psychiatryki z horrorow - okropny pseudo-komunistyczny szpital w ksztalcie klocka z tysiacem identycznych okienek, a tu niespodzianka!!!
To miejsce wyglada jak male miasteczko - sa tam wille w stylu dworkowym z ok. 1900 roku i sa przesliczne kazda z tych willi to odrebny oddzial, a to wszystko zlokalizowane w pieknym parku - zaczelam szukac informacji na ten temat i dowiedzialam sie ze caly kompleks zostal wybudowany w oparciu o koncepcję samowystarczalnego miasta-ogrodu i zaliczany był po wybudowaniu do najpiękniejszych, najnowocześniejszych i najbardziej funkcjonalnych placówek tego typu w Europie. Jest tam kosciolek, laweczki... sliczne waskie uliczki i w ogole cud miod
Przepiekne miejsce!!

Edytowane przez ladystar
Czas edycji: 2012-02-11 o 10:33
Stary 2012-02-11, 10:36   #3418
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
nie kompletnie nie wiemy pewnie wizażanka która będzie nam robic zdjęcia coś nam doradzi
Masz ślub przede mną... więc będę pytać po fakcie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Witam z rana miałam pierwszy koszmar ślubny i do tego dziś równe 6 miesięcy
już co raz bliżej
Stary 2012-02-11, 10:48   #3419
ladystar
Zakorzenienie

... a jakbym miala trzeci slub to wzielabym ta

widzialam ja ostatnio na ul.filipa w Krk

podobna do tej na pierwszy slub tylko wersja krotka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tarak6.jpg (36,2 KB, 38 załadowań)

Stary 2012-02-11, 10:50   #3420
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej
poszalałyście wczoraj.

Podzielę sie z wami linkiem, bo są już pierwsze zdjęcia córeczki Beyonce http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=35581 śliczna jest i trochę podobna do mamusi, więc może jednak to była plotka z tą surogatką ?
Ależ cudowna maleńka I rzeczywiście widać podobieństwo! Mam nadzieję, że z surogatką to bujda bo uwielbiam Beyonce a tego bym jej chyba nie wybaczyła : |

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
... a jakbym miala trzeci slub to wzielabym ta

widzialam ja ostatnio na ul.filipa w Krk

podobna do tej na pierwszy slub tylko wersja krotka
Suuuper

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości