|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
omg...aleś Ty cudna cała ![]() EDIT: Bezczelnie kradnę te zdjęcia, zapisuję je jako motywację! Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2012-02-10 o 15:23 |
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
Porsze
I dziękuję Szykuje się dziś na walentynki z Tzem może dlatego tak promienieje
|
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dzien paszteta dzisiaj ![]() beatka wyslij mi link do profilu na fc, chce Cie miec w znajomych
|
|
#1384 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1387 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
No znowu naprodukowały trzy strony, małpy o.O
Ewalucja, bez włosów też byśmy Cię kochały My_blue, biedna moja ![]() DMka, ja kiedyś miałam coś w tym stylu ![]() coone, ładne pazurki Orchid, zakochałam się ![]() Chucky, pięknie :brawo: Ewalucja, bezczelnie zazdroszczę i idę płakać w kącie jak pomyślę o moich. Dmka i Orchid, a ja chcę Was w moich słit ziomeczkach na facebóczku!
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
dam znac Ruda
już sie nie moge doczekac testów
|
|
|
|
#1390 |
|
Rozeznanie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;32211357]Śniegowa,dodi !dziekuje,dziekuje!!
Dzieki Wam rozumiem chemie ( na razie ).Nie wiem co by było gdyby nie Wy ! Dziekuje Moje Skarbki ! Kocham Was i reszte! Dzzzzzzziekujeeeee )[/QUOTE]nie ma za co ... w końcu mam w planach zostać nauczycielem wiec musze "ćwiczyć" hahahah ewalucja- twoje włosy sa super extra wgl nie wiem co powiedzieć i w loczkach i prostych jest ci ślicznie ;D tylko pozazdrościć ;D a ja zabieram sie za ROGALIKI tym razem z czereśniami ;D także jak skończe to będziemy powtarzać chemie CHUCKY ;D |
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Legolasa, to polecę kwejkiem, więc się nie obraź Bitch please, jak nadal chcę być elfem ![]() DMk, Kleancolor'ów naliczyłam 11 , oczywiście to lista w sferze marzeń, bo obiecałam sobie i mam zamiar obietnicy dotrzymać (choćby kusiły najpiękniejsze lakiery), że kupię co innego.A teraz paczajcie! Korzystając z promocji kupiłam sobie krokodylka! Teraz za 4,79zł. A żeby mieć pewność, że będzie mi na czymś pękał, to i wibowsiego mata. 1.jpg W krokodylu kochałam się od dawna, a teraz i mat stał się obiektem moich westchnień Mat wysycha raczej do satyny niż do tępego matu (a czekałam cały odcinek Czarodziejki z Księżyca , więc chyba nie mógł wyschnąć jeszcze bardziej). To co widzicie na paznokciach, to jedna warstwa, no geniusz!2.jpg 3.jpg W krokodylku bardzobardzo podoba mi się to, że zostawia bazowy lakier w pierwotnym stanie, czyli matowym. Ja i tak teraz nałożyłam top na wierzch, może następnym razem sobie daruje, także dlatego, że kontrast między lakierami jest wtedy większy Efekt paskudny dlatego tak bardzo mi się podoba ![]() 4.jpg
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
vivin
hehe Dziękuj e |
|
|
|
#1393 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nooooo poczytałam epopeje. Pazurków dużo ślicznych widziałam, ale mało cytuję bo mi zjada :P
Cytat:
to nieuniknione ![]() a tak poważnie to pazurki mi sie bardzo podobaja w takim kształcie i jak lubisz golaski to noś na zdrowie.Cytat:
hehe nie nie nie połamią się ![]() Cytat:
Cytat:
ale super ze jej sie podoba.Co do żelu to do trzeba po wyschnięciu odgnieść (magiczne slowo) żeby włosy nie zostały takie sztywne... Cytat:
oooooooo jak ci fajnie... ja na swoje nie moge sie doczekac ![]() Cytat:
ja bede miała chyba tydzien paszteta, wygladam strasznie. Mam tyle rozbabranych syfów na twarzy... a miałam z TZem wychodzic jutro... i mi sie odechciało
|
|
#1394 |
|
Przyczajenie
|
podczytuję was dziewczyny od jakiegoś tygodnia, oglądam wasze wspaniałe paznokcie i włosy, nie mogę wyjsc z podziwu i zazdroszcze. ja w sumie zaczynam przygode z malowaniem, ale mam nadzieję, że jakoś mnie tu przyjmiecie ; ) |
|
|
|
#1395 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Frugoe
![]() Łał, Ewalucja, piękne włosy! W ogóle Wy wszystkie macie takie śliczne zadbane włoski ![]() Ej, kto robił zamówienie lakierów kleancolor? I czy można się jakoś ewentualnie podczepić? *-* Są mega.Mam wielką ochotę na Pink Holo i Pinky Moon. Śliczności. Vivinn - piekne pazurki. Normalnie z tego wszystkiego zachciało mi sie zielonego z wibo 8) Wie ktoś czy w końcu jest ta promocja w essence 3 za 2? |
|
|
|
#1396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosimy o zdjęcie paznokci![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja opinii
![]() Chociaż Twoja cera jest pewnie mniej problematyczna niż moja ![]() Cytat:
Ach, jeszcze czekam na list z Hogwartu, pieprzona Poczta Polska ![]() Jak to ładnie pęka Poparzyłam palca, jak smażyłam tacie rybę. Ysz.
|
|
|
#1398 | |
|
Rozeznanie
|
1 dzień i naklikane 4 strony!? MASAKRA!
![]() Nawet na chwilę Was zostawić nie można, no jak dzieci ![]() ![]() Cytat:
Serio, serio!Tak w ogóle to chyba będę coś dla Ciebie miała... Jest od wczoraj. Obkupiłam się dziś jak głupia ![]() Anula, włosy marzenie |
|
|
|
|
#1399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewalucja, pilar, Anula, Śniegowa śliczne macie włoski Dziękuję seria wampirza gold old buffy Cytat:
Cytat:
chucky też masz ładne pazurki ![]() vivinn Kocham te Wasze paznokcie no
|
|
#1400 | |||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
ja teraz też mam turkusowy, ale ciemny, ski teal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;32212031]Teraz moje bazgrołki ![]() Lakier pieknie wygląda w lecie na opalonych dłoniach. I taki bonusik w postaci kolażu(jak zwykle ![]() Pozdrowionka Edit:Lakier już jakiś czas nosze,dlatego jest troszkę zdarty [/QUOTE]widać różnicę ! ![]() hmm no wiesz cieniowanych tak właściwie nigdy nie miałam, ale miałam kilka krótszych pasm przy twarzy bo nie mogę mieć grzywki z racji pyzatej buzi, a lubię jak mi kilka kosmyków przy twarzy zostaje więc może to ci się skojarzyło?
|
|
|
#1401 |
|
Rozeznanie
|
vivinn to chyba pierwszy pękacz, który mi się spodobał
![]() ewalucja w życiu bym nie podejrzewała, że masz taaaaakie włosy! na zdjęciach jakoś nie było widać
|
|
|
|
#1402 |
|
Zadomowienie
|
cooone super kolor
)Czarna Orchidea piekne, masz taki ksztalt paznokci, ktory mi sie podoba najbardziej ze wszystkich ![]() chucky123 hmm zawsze mam problem z takimi kolorami, bo pieknie wygladaja, ale na sobie ich nie lubie Mam nawet kilka w swojej kolekcji i jakos nie moga sie doczekac na swoja kolej... Za to Twojepazurki wygladaja bardzo ladnie![]() ewalucja vivin Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze przez Ciebie wlasnie dodalam krokodylka do mojej listry zakupow w Polsce ![]() ![]() A ja zaraz ide robic maseczke na wlosy, a paznokcie zmaluje dopiero w niedziele
|
#1403 |
|
Zadomowienie
|
Oja, nareszcie kupiłam 8w1. I ecotools są w rossie przecenione 8) Ale się powstrzymałam, za to mam nową sukienkę. Wrzucam za to:
1)paznokcie przed 2x5 2)w trakcie (porozdwajane bo nie mają ochrony mechanicznej) 3)paznokcie mamy które jej pomalowałam w moim kryzysie bezlakierowym ![]() 4)i sukienka ^^ |
|
|
|
#1404 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Już zastanawiam się skąd wyczarować fundusze na matowy granacik/ ciemny chaber też z tej serii![]() Cytat:
Ehh, no tak Hogwart... mimo, że mnie nie przyjęli (jeszcze), wiem że istnieje ![]() Ooo taak, ładnie pęka Byłam prawie pewna, że będziesz naczelną krytykantką - bez urazy![]() Dziękuję My tu w ogóle mamy kącik miłości ![]() Sprowadzam Cię na ciemną stronę mocy! Mi w zasadzie tylko te pękacze się podobają ![]() Cytat:
Wiedziałam to już od dawna![]() Haj fajf! Właśnie siedzę z olejem na włosach, czeba się będzie z nim... przespać ![]() Trufle - śliczne golaski, szkoda, że się rozdwajają. A mama zadowolona? Ja bym była
Edytowane przez vivinn Czas edycji: 2012-02-10 o 22:18 |
||||
|
|
|
#1405 |
|
Zadomowienie
|
trufle PAzurki sliczne, a u mamy az sie proooosi o lakier podkladowy! I to tak koniecznie
![]() vivin ja mam tez zoltko na glowie i go na noc nie zostawie, za to bede siedziec tak do 1
|
#1406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mam podkładowy - fakt. A pazurki z pierwszego zdjęcia ładne... ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Aaaaaaaa i laski trzeba mi tusz do rzęs - fajny a nie drogi... Essence ten różowy wycofany jest?! Chciałam ten ale u nas nie było ani sztuki...
|
|
#1408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładny wzorek I sukienka też Cytat:
![]() Oczywiście, że istnieje!
|
|
|
#1409 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;32212354]Warstw były 3
może przez to że lakier ma prawie 2 lata ?[/QUOTE]A to może tak na zdjęciu wyszło tylko ![]() serio taka promocja jest? nie widziałam... chyba sobie dokupię jeszcze jakiegoś bo bordo mam i strasznie byłam zadowolona z niego i mi się fajnie nosiło tylko jaki, czerwień czy brąz? ![]() a u Ciebie bardzo fajny efekt Cytat:
mniejsza o to, mnie to i tak nie dotyczy ale myślałam że zaspokoję swoją niewiedzę - nic z tego ja od jakiegoś czasu smaruję buzię olejem lnianym na noc i jestem w szoku co zrobił z wielką, potrójną niespodzianką przedokresową na czole w ciągu 3 dni wszystko się zagoiło i strupek odlazł pięknie. Normalnie to by to dobry tydzień trwało. Wcześniej czasem smarowałam słodkimi migdałami ale to nie to nie było to samo.Cytat:
![]() dziękuję ![]() no to tak... pierwszy olej - kokosowa vatika to używałam tak gdzieś ze 4 lata temu, potem było kilka kokosowych efavitu, ale to wszystko było tak o, od czasu do czasu a "pielęgnacja" drogeryjnymi cudami więc nawet nie ma co mówic. Potem zaczęłam podczytywać forum, olejowałam słodkimi migdałami, Olisana, krokoszem, oliwą z oliwek. Stosowałam maskę Joanna Naturia miód cytryna, maskę Mypa shea, maskę Radicala do farbowanych chociaż takich nie mam, Kallosa mlecznego i może cos jeszcze, nie pamiętam ale to niewazne w zasadzie Tak gdzieś od października zaczęłam pielęgnację bezsilikonową i teraz czuję że te produkty mi naprawdę służą Tutaj KLIK opisałam wszystko co używam od tego czasu Myję co 3, 4 dni na zmianę odżywkami, łągodnymi szamponami i mocniejszym do oczyszczania. Oleje przed każdym myciem na noc albo kilka godzin. Zawsze po myciu odzywka lub maska. Konce zabezpieczam olejem migdałowym (nieduża ilość na ok 5 cm od dołu) i kropelką jedwabiu, ale to dosłownie same koniuszki. Odkąd zaczęłam pielegnację bezsilikonową nie prostuję w ogóle, a wcześniej zdarzało mi sie od święta albo grzywkę przejechac, teraz zupełnie nic o matko ale epopeja, wybacz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pewnie brakło. A może ten I love extreme z wielką szczotą? ponoć fajny. Ja spróbuję jak wykonczę tego nieszczęsnego Loreala ![]() I chwalę się - dorwałam wczoraj Nail Rescue! ostatnią butelczynę ![]() także szukajcie jeszcze, jest szansa że się ostał gdzieś ![]() ja akurat znalazłam w zwykłej drogerii z szafą Rimmela, w Naturze i Rossmannie pustki. |
||||
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle od wczoraj obowiązuje całkiem fajna gazetka Dziękuję
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

jedna słłłłłłłłit focia z płaszczem na plecach
niedługo całkiem mnie zasłonią
omg...aleś Ty cudna cała 

I dziękuję
Szykuje się dziś na walentynki z Tzem może dlatego tak promienieje

ale wierzę na słowo

w życiu bym nie podejrzewała, że masz taaaaakie włosy! na zdjęciach jakoś nie było widać 

Już zastanawiam się skąd wyczarować fundusze na matowy granacik/ ciemny chaber też z tej serii
mniejsza o to, mnie to i tak nie dotyczy