Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-11, 11:44   #691
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

ta, która wygodniejsza.
Cytat:
Napisane przez AsiaZarazka90 Pokaż wiadomość
jaki rodzaj dostawy preferujecie?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 11:47   #692
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Regularną.
Paczkomat mam na drugim koncu miasta, nie mam samochodu, cały czas jestem w domu, a nie uśmiecha mi się niepotrzebnie płacić za kuriera, wolę poczekać kilka dni i mieć za darmo.
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 11:58   #693
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam z takim czymś w środku Ale zauważyłam jeszcze jeden plus: myję naczynia w bardziej gorącej wodzie przez co mi wbijam sobie ze więcej bakterii się zabija
Ja też myję w bardzo gorącej tylko bez rękawiczek Przez to mam właśnie suche ręce po myciu.
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32230014]Mylisz się, używanie rękawiczek nie wpływa na domycie/niedomycie naczyń.
[/QUOTE]
Ale mam takie wrażenie. I potem bym więcej wody traciła je myjąc i myjąc. Lubię jednak czuć co myję, a w rękawiczkach nie czuję. Używam tylko w ogrodzie i to też najcieńsze jakie są.

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Ja żadnej dostawy nie preferuję zamawiam tak jak akurat mi pasuje i jest wygodniej. Czasem na paczkomat, czasem regularne, czasem idę do COKu

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
To ta odzywka taka rzadka jak woda (nie lakier) Mi to wszystko spływa po nałożeniu Jak to nakładacie
Mi się wsiąkała w paznokieć. Ja ją kupiłam ze 2 lata temu jak mi się rozdwajały paznokcie, używałam ze 2-3 tygodnie codziennie, ale mi nie pomogło więc odstawiłam. W końcu same przestały się rozdwajać i od tego czasu już się nie rozdwajają. Gdzieś pewnie jeszcze mam tę odżywkę, ale nie używam.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 12:10   #694
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Było już tu pisane i na ulotce zresztą chyba również... Ta odżywka wchłania się, nie ma zostawać na paznokciu.
To wiem Ale mi się nie wchłania tylko spływa z paznokci
Katniewojt, może masz racje- może za dużo nakładam
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 12:18   #695
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
To wiem Ale mi się nie wchłania tylko spływa z paznokci
Katniewojt, może masz racje- może za dużo nakładam
A to przepraszam.
Ale tak całkiem spływa? Ja już jej nie mam, więc nie pamiętam dokładnie, może trochę na boki się rozpływała (delikatnie), ale na płytce i tak zostawała, trzeba było tylko poczekać aż wyschnie.
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 12:58   #696
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
w zależności od potrzeb
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:06   #697
Wenress
Zakorzenienie

Używam tej odżywki Strong Results i jest fajna, zawsze miałam mocne paznokcie ale jakimś cudem sie rozdwajały, kiedy jej używam to nie ma tego problemu I lubię to, że nic nie zostawia na paznokciach, wygodne Polecam

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:22   #698
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Co do dostawy - ja zawsze wybieram regularną. W mojej okolicy nie ma paczkomatów, mnie ani moim klientkom się nie spieszy, więc nie muszę płacić za kuriera, a do COKu mam bardzo daleko, więc w sumie regularna mnie tylko ratuje

Jakie są Wasze ulubione produkty z linii Solutions? Bo ja chyba w K6 skuszę się na piankę matującą i krem (żel?) pod oczy pomarańczowy. Nigdy ich nie miałam, a wiem, że pianka jest zachwalana, a cieni pod oczami ciągle próbuję się pozbyć.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:27   #699
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Używam tej odżywki Strong Results i jest fajna, zawsze miałam mocne paznokcie ale jakimś cudem sie rozdwajały, kiedy jej używam to nie ma tego problemu I lubię to, że nic nie zostawia na paznokciach, wygodne Polecam
a powiedz mi ogólnie poprawia strukturę paznokcia i w ogóle... ja jestem miłośniczką plastiku ;p (tipsy) a po ściągnięciu mam zniszczone paznokcie próbuje je troche zregenerować zawszę ale między tipsami robie sobie przerwę około 2-3 tyg na regeneracje i znów plastik...
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:42   #700
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Wrażenia po obejrzeniu ukraińskiego K6:
- nowa linia Naturals chyba kwiat wiśni
- lakier Cracker - rychło w czas
- akcesoria wakacjne z tamtego roku - tym razem chyba skuszę się na pareo
- nowa seria Avon Care z ogórkiem - mam nadzieję, że będzie to ładny zapach, a nie jakaś mizeria
- nowy żel Senses Serenity - siostra się ucieszy
- nowe "ubranka" Foot Works - fajnie, bo stare już mi się znudziły
- jednak jest nowa seria akcesoriów wakacyjnych - niestety nie moje kolory
To tyle

Czy mogę liczyć na opinie dot. balsamu do twarzy Anew Solar SPF 50? Bardzo mi na tym zależy

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:17   #701
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
- nowa seria Avon Care z ogórkiem - mam nadzieję, że będzie to ładny zapach, a nie jakaś mizeria
To tyle

Czy mogę liczyć na opinie dot. balsamu do twarzy Anew Solar SPF 50? Bardzo mi na tym zależy
Jest gęsty, niefotostabilny, swiecisz się po nim jak psu-wiadomo-co a co najgorsze - mnie po dwukrotnym użyciu zapchał i miałam kilka niezłych pryszczy na twarzy używałam z próbek i pełnego wymiaru nie kupiłam.
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:17   #702
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość
a powiedz mi ogólnie poprawia strukturę paznokcia i w ogóle... ja jestem miłośniczką plastiku ;p (tipsy) a po ściągnięciu mam zniszczone paznokcie próbuje je troche zregenerować zawszę ale między tipsami robie sobie przerwę około 2-3 tyg na regeneracje i znów plastik...
Ja kupiłam tę odżywkę na rozdwajanie sie paznokci, ale bardzo dużo je wtedy malowałam lakierami, prawie codziennie, były takie matowe i nieciekawe od zmywacza... i poprawił sie ich wygląd od odżywki

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:38   #703
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
To ta odzywka taka rzadka jak woda (nie lakier) Mi to wszystko spływa po nałożeniu Jak to nakładacie
no tak, ta mi się trochę czasem na skórki rozlewa, jak za dużo nałożę. Trzeba nakładać z umiarem, to i szybciej wsiąka.

Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość
Moim zdaniem zbyt wiele w strukturze paznokcia ta odżywka nie zmieni, jest zbyt słaba. Dla bardzo zniszczonych paznokci, tak jak po tipsach, radziłabym stosować bardziej skuteczne kuracje - wcierać naturalne olejki/masła.
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:55   #704
meggykotka
Rozeznanie

Cytat:
To tyle
Przede wszystkim fajne programy chociaż ja na Solutions nie mam chętnych i pewnie się nie załapię. Fajne opusty też na wody TTA, ale biżu mi się nie podoba.

Też mi się pewnie skusze na Naturlsa jeśli to kwiat wisni bo szampon ma ładny zapach.
Lakier pękacz za późno - już się powoli staje nie modny.
Ja mam starą serię akcesoriów letnich więc pewnie skusze się na nową zwłaszcza że podobają mi się kolorki
Ciekawa jestem też jak będzie pachniał nowy Senses bo kupuję każdy nowy zapach (takie lekkie zboczenie avonowe).
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 15:48   #705
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
no tak, ta mi się trochę czasem na skórki rozlewa, jak za dużo nałożę. Trzeba nakładać z umiarem, to i szybciej wsiąka.

Moim zdaniem zbyt wiele w strukturze paznokcia ta odżywka nie zmieni, jest zbyt słaba. Dla bardzo zniszczonych paznokci, tak jak po tipsach, radziłabym stosować bardziej skuteczne kuracje - wcierać naturalne olejki/masła.
cieszę się, że jednak się odzywasz na forum, nie przejmuj się tymi ostrzeżeniami

Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 15:50   #706
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
Przede wszystkim fajne programy chociaż ja na Solutions nie mam chętnych i pewnie się nie załapię. Fajne opusty też na wody TTA, ale biżu mi się nie podoba.

Też mi się pewnie skusze na Naturlsa jeśli to kwiat wisni bo szampon ma ładny zapach.
Lakier pękacz za późno - już się powoli staje nie modny.
Ja mam starą serię akcesoriów letnich więc pewnie skusze się na nową zwłaszcza że podobają mi się kolorki
Ciekawa jestem też jak będzie pachniał nowy Senses bo kupuję każdy nowy zapach (takie lekkie zboczenie avonowe).
Moje wrażenia z formularza i K06
- fajny program na kremy solutions ale u mnie to pewnie teżnie chwyci bo standardowo na katalog sprzedaje 1-3 produkty tej serii (3 to już w najlepszym katalogu) to najprędzej się na sam błyszczyk załapię
- TTA Forever, kusi strasznie, ciekawe jak pachnie , ale fakt, biżu okropna
- ciekawią mnie te małe portfeliki
- chce ten roll-on z Clearskin Professional ale chyba zamówię go już w demo
- mam tak samo jak meggykotka - muszę wypróbować każdy nowy zapach senses
- skuszę się pewnie na footworks w nowych ubrankach, interesuje mnie krem do masazu stop na noc
- nowa seria PS

A tak w ogóle to w K02 kupiłam sobie próbki wszystkich szminek UCR i Uwidzicielskie nawilżenie i po wypróbowaniu postanowiłam sobie kupić UN Tangerine, próbka na moich ustach była taka fajna, brzoskwiniowa z lekkim rózem a tymczasem szminka sama w sobie daje mi wściekły odciń różu na ustach... bleeee
Chciałam skorzystać z promocji 2 za 29,90 i do szminki kupiłam sobie błyszczyk Sweet Clementine, i okazało się, że on jest różowy ehhh nie wyszly mi zakupy makijażowe, oba idą na zwrot, chociaż może jeszcze się zlituję nad błyszczykiem bo nadaje jedynie leciutki kolorek i ma fajna konsystencję, ale szminka juz wylądowała w pudełku z rzeczami na zwrot... ehhh

Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 16:32   #707
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Jakie są Wasze ulubione produkty z linii Solutions? Bo ja chyba w K6 skuszę się na piankę matującą i krem (żel?) pod oczy pomarańczowy. Nigdy ich nie miałam, a wiem, że pianka jest zachwalana, a cieni pod oczami ciągle próbuję się pozbyć.
Ja chyba lubię krem na dzień botanicals

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Dodałam kilka nowości na katalogowy:
nowy tusz extend extreme na moich rzęsach podobny do zwykłego extend Ale fajna czerń Szczoteczka jest tak jakby z jednej strony przycisnęła Dlatego dałam 2 zdjęcia, na jednym wygląda chudziej, na drugim grubiej
Mus Truskawkowy ( tak napisane na opakowaniu), po angielsku jest raspberry i zdjęcie maliny- fajnie pachnie ma drobinki, które sie nie rozpuszczają Co mnie zdziwiło, bo maseczka jest nawilżająca
Koszulka Amelia- wygląda gorzej niż w katalogu, tak babcina Zobaczę czy siostra będzie zadowolona
Taśma do ćwiczeń chyba fajna, chociaż jest cieńsza niż sie spodziewałam, ale super sa obrazki z ćwiczeniami
O skakance nie wiem co powiedzieć Zdziwiło mnie ze ten sznurek jest osobno
Kredka do brwi ze szczoteczką wygląda fajnie, aczkolwiek nie używam takich rzeczy bo mam brwi jak stalin
Far away exotic po stronie zapachowej mi sie nie podoba

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2012-02-11 o 16:34
Stary 2012-02-11, 16:38   #708
merrus
Przyczajenie

hej dziewczyny mam pytanie, jak jest tu ktoś liderem to proszę o pomoc...mam konsultantkę,która od kilku katalogów nie robiła zamówień ze względu na wiszącą płatność i teraz nie da się wejść na jej konto, ani ona sama nie może się zalogować, a chciała zapłacić tą wiszącą płatność,co mam zrobić,oczywiście będę dzwonić do strefy ale dopiero w poniedziałek.Ile katalogów musi być nieaktywna żeby ją "wyrzucili" chyba,że to chodzi o ta płatność?
merrus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 16:45   #709
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez merrus Pokaż wiadomość
hej dziewczyny mam pytanie, jak jest tu ktoś liderem to proszę o pomoc...mam konsultantkę,która od kilku katalogów nie robiła zamówień ze względu na wiszącą płatność i teraz nie da się wejść na jej konto, ani ona sama nie może się zalogować, a chciała zapłacić tą wiszącą płatność,co mam zrobić,oczywiście będę dzwonić do strefy ale dopiero w poniedziałek.Ile katalogów musi być nieaktywna żeby ją "wyrzucili" chyba,że to chodzi o ta płatność?
Może ona już wpadła do collection?? wtedy blokują konto. Trzeba dzwonic do Warszawy i tam sie dowiadywać
Stary 2012-02-11, 16:55   #710
merrus
Przyczajenie

Cytat:
Może ona już wpadła do collection?? wtedy blokują konto. Trzeba dzwonic do Warszawy i tam sie dowiadywać
A co to jest to collection?
merrus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 17:00   #711
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez merrus Pokaż wiadomość
A co to jest to collection?
KK, które spóźniają sie z opłata 3 katalogi albo 3 miesiące (nie pamiętam dokładnie)
Stary 2012-02-11, 17:10   #712
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba lubię krem na dzień botanicals

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Dodałam kilka nowości na katalogowy:
nowy tusz extend extreme na moich rzęsach podobny do zwykłego extend Ale fajna czerń Szczoteczka jest tak jakby z jednej strony przycisnęła Dlatego dałam 2 zdjęcia, na jednym wygląda chudziej, na drugim grubiej
Mus Truskawkowy ( tak napisane na opakowaniu), po angielsku jest raspberry i zdjęcie maliny- fajnie pachnie ma drobinki, które sie nie rozpuszczają Co mnie zdziwiło, bo maseczka jest nawilżająca
Koszulka Amelia- wygląda gorzej niż w katalogu, tak babcina Zobaczę czy siostra będzie zadowolona
Taśma do ćwiczeń chyba fajna, chociaż jest cieńsza niż sie spodziewałam, ale super sa obrazki z ćwiczeniami
O skakance nie wiem co powiedzieć Zdziwiło mnie ze ten sznurek jest osobno
Kredka do brwi ze szczoteczką wygląda fajnie, aczkolwiek nie używam takich rzeczy bo mam brwi jak stalin
Far away exotic po stronie zapachowej mi sie nie podoba
WoooW! - Pierwsze wrażenia - skakanka.. No co to ma być?! Taśma nawet ok ;D Koszulka

Edytowane przez gosius91
Czas edycji: 2012-02-11 o 17:12
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 17:24   #713
nataszka25
Zakorzenienie

Poda mi ktoś link na katalogowy, przelogowałam sie i szukam i szukam...
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 17:28   #714
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Poda mi ktoś link na katalogowy, przelogowałam sie i szukam i szukam...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207409
Stary 2012-02-11, 17:51   #715
nataszka25
Zakorzenienie

Dzięki Ci dobra kobieto

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Zamówiłam tylko jedną Infinity Moment.. chyba tylko ja nie bede miala kolczykow z tego co pisalyscie. CZY MOZE NIE JESTEM SAMA?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 17:51   #716
mooloko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
Jest gęsty, niefotostabilny, swiecisz się po nim jak psu-wiadomo-co a co najgorsze - mnie po dwukrotnym użyciu zapchał i miałam kilka niezłych pryszczy na twarzy używałam z próbek i pełnego wymiaru nie kupiłam.
Potwierdzam w 100%. Na szczęście też wzięłam tylko próbki.
mooloko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 18:08   #717
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Ci dobra kobieto

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Zamówiłam tylko jedną Infinity Moment.. chyba tylko ja nie bede miala kolczykow z tego co pisalyscie. CZY MOZE NIE JESTEM SAMA?
Nie jesteś sama Ja miałam zamówienie na jedną IM, i drugą wzięłam dla siebie
Stary 2012-02-11, 18:09   #718
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Ci dobra kobieto

Nie jestes sama. Nie mam jeszcze ani jednej buteleczki zmowionej a sama brach ich nie bede dla kolczykow. Jakbym miala zamowienia na 2, to wzielabym trzecia. Inaczej nie biore :p
Stary 2012-02-11, 18:12   #719
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki Ci dobra kobieto

u mnie na razie nie ma zamówień na tę wodę, jeśli skusi się chociaż 1 osoba, to domówię drugą wodę dla siebie ale trzeciej raczej nie

wielkie dzięki tonia85 za opinie o nowościach
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 18:19   #720
gosius91
Zakorzenienie

Yhm, nie wiem jak u WAS, ale u mnie z nowości - to dwie to max idą, albo jedna.. Jakoś się nie rzucają xD yhm, nawet jak dla takich dodatków jak przy IM. Mają swoje sprawdzone zapachy. Próbki dorzucam, sama testuję nowe zapachy, ale dla mnie numerem jeden to SPOTLIGHT!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości