|
|
#691 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
|
|
|
|
#692 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez to mam właśnie suche ręce po myciu.[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32230014]Mylisz się, używanie rękawiczek nie wpływa na domycie/niedomycie naczyń. [/QUOTE] Ale mam takie wrażenie. I potem bym więcej wody traciła je myjąc i myjąc. Lubię jednak czuć co myję, a w rękawiczkach nie czuję. Używam tylko w ogrodzie i to też najcieńsze jakie są. ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Ja żadnej dostawy nie preferuję zamawiam tak jak akurat mi pasuje i jest wygodniej. Czasem na paczkomat, czasem regularne, czasem idę do COKu ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Mi się wsiąkała w paznokieć. Ja ją kupiłam ze 2 lata temu jak mi się rozdwajały paznokcie, używałam ze 2-3 tygodnie codziennie, ale mi nie pomogło więc odstawiłam. W końcu same przestały się rozdwajać i od tego czasu już się nie rozdwajają. Gdzieś pewnie jeszcze mam tę odżywkę, ale nie używam. |
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale tak całkiem spływa? Ja już jej nie mam, więc nie pamiętam dokładnie, może trochę na boki się rozpływała (delikatnie), ale na płytce i tak zostawała, trzeba było tylko poczekać aż wyschnie. |
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Używam tej odżywki Strong Results i jest fajna, zawsze miałam mocne paznokcie ale jakimś cudem sie rozdwajały, kiedy jej używam to nie ma tego problemu
I lubię to, że nic nie zostawia na paznokciach, wygodne Polecam
|
#698 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do dostawy - ja zawsze wybieram regularną. W mojej okolicy nie ma paczkomatów, mnie ani moim klientkom się nie spieszy, więc nie muszę płacić za kuriera, a do COKu mam bardzo daleko, więc w sumie regularna mnie tylko ratuje
![]() Jakie są Wasze ulubione produkty z linii Solutions? Bo ja chyba w K6 skuszę się na piankę matującą i krem (żel?) pod oczy pomarańczowy. Nigdy ich nie miałam, a wiem, że pianka jest zachwalana, a cieni pod oczami ciągle próbuję się pozbyć.
|
#699 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#700 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrażenia po obejrzeniu ukraińskiego K6:
- nowa linia Naturals - lakier Cracker - rychło w czas ![]() - akcesoria wakacjne z tamtego roku - tym razem chyba skuszę się na pareo ![]() - nowa seria Avon Care z ogórkiem - mam nadzieję, że będzie to ładny zapach, a nie jakaś mizeria ![]() - nowy żel Senses Serenity - siostra się ucieszy ![]() - nowe "ubranka" Foot Works - fajnie, bo stare już mi się znudziły ![]() - jednak jest nowa seria akcesoriów wakacyjnych - niestety nie moje kolory ![]() To tyle ![]() Czy mogę liczyć na opinie dot. balsamu do twarzy Anew Solar SPF 50? Bardzo mi na tym zależy
|
#701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co najgorsze - mnie po dwukrotnym użyciu zapchał i miałam kilka niezłych pryszczy na twarzy używałam z próbek i pełnego wymiaru nie kupiłam.
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#703 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się trochę czasem na skórki rozlewa, jak za dużo nałożę. Trzeba nakładać z umiarem, to i szybciej wsiąka.Cytat:
|
||
|
|
|
#704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mi się pewnie skusze na Naturlsa jeśli to kwiat wisni bo szampon ma ładny zapach. Lakier pękacz za późno - już się powoli staje nie modny. Ja mam starą serię akcesoriów letnich więc pewnie skusze się na nową zwłaszcza że podobają mi się kolorki Ciekawa jestem też jak będzie pachniał nowy Senses bo kupuję każdy nowy zapach (takie lekkie zboczenie avonowe). |
|
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() - fajny program na kremy solutions ale u mnie to pewnie teżnie chwyci bo standardowo na katalog sprzedaje 1-3 produkty tej serii (3 to już w najlepszym katalogu) to najprędzej się na sam błyszczyk załapię ![]() - TTA Forever, kusi strasznie, ciekawe jak pachnie , ale fakt, biżu okropna- ciekawią mnie te małe portfeliki - chce ten roll-on z Clearskin Professional ale chyba zamówię go już w demo ![]() - mam tak samo jak meggykotka - muszę wypróbować każdy nowy zapach senses ![]() - skuszę się pewnie na footworks w nowych ubrankach, interesuje mnie krem do masazu stop na noc ![]() - nowa seria PS A tak w ogóle to w K02 kupiłam sobie próbki wszystkich szminek UCR i Uwidzicielskie nawilżenie i po wypróbowaniu postanowiłam sobie kupić UN Tangerine, próbka na moich ustach była taka fajna, brzoskwiniowa z lekkim rózem a tymczasem szminka sama w sobie daje mi wściekły odciń różu na ustach... Chciałam skorzystać z promocji 2 za 29,90 i do szminki kupiłam sobie błyszczyk Sweet Clementine, i okazało się, że on jest różowy ehhh nie wyszly mi zakupy makijażowe, oba idą na zwrot, chociaż może jeszcze się zlituję nad błyszczykiem bo nadaje jedynie leciutki kolorek i ma fajna konsystencję, ale szminka juz wylądowała w pudełku z rzeczami na zwrot... ehhh
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Dodałam kilka nowości na katalogowy: nowy tusz extend extreme na moich rzęsach podobny do zwykłego extend Ale fajna czerń Dlatego dałam 2 zdjęcia, na jednym wygląda chudziej, na drugim grubiej ![]() Mus Truskawkowy ( tak napisane na opakowaniu), po angielsku jest raspberry i zdjęcie maliny Co mnie zdziwiło, bo maseczka jest nawilżająca![]() Koszulka Amelia- wygląda gorzej niż w katalogu, tak babcina Zobaczę czy siostra będzie zadowolona![]() Taśma do ćwiczeń chyba fajna, chociaż jest cieńsza niż sie spodziewałam, ale super sa obrazki z ćwiczeniami ![]() O skakance nie wiem co powiedzieć Zdziwiło mnie ze ten sznurek jest osobno![]() Kredka do brwi ze szczoteczką wygląda fajnie, aczkolwiek nie używam takich rzeczy bo mam brwi jak stalin ![]() Far away exotic po stronie zapachowej mi sie nie podoba Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2012-02-11 o 16:34 |
|
|
|
|
#708 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny mam pytanie, jak jest tu ktoś liderem to proszę o pomoc...mam konsultantkę,która od kilku katalogów nie robiła zamówień ze względu na wiszącą płatność i teraz nie da się wejść na jej konto, ani ona sama nie może się zalogować, a chciała zapłacić tą wiszącą płatność,co mam zrobić,oczywiście będę dzwonić do strefy ale dopiero w poniedziałek.Ile katalogów musi być nieaktywna żeby ją "wyrzucili" chyba,że to chodzi o ta płatność?
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Trzeba dzwonic do Warszawy i tam sie dowiadywać
|
|
|
|
|
#710 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez gosius91 Czas edycji: 2012-02-11 o 17:12 |
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Poda mi ktoś link na katalogowy, przelogowałam sie i szukam i szukam...
![]()
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Ci dobra kobieto
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Zamówiłam tylko jedną Infinity Moment.. chyba tylko ja nie bede miala kolczykow z tego co pisalyscie. CZY MOZE NIE JESTEM SAMA?
|
|
|
|
#716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, i drugą wzięłam dla siebie
|
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestes sama. Nie mam jeszcze ani jednej buteleczki zmowionej a sama brach ich nie bede dla kolczykow. Jakbym miala zamowienia na 2, to wzielabym trzecia. Inaczej nie biore :p
|
#719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale trzeciej raczej nie ![]() wielkie dzięki tonia85 za opinie o nowościach |
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Yhm, nie wiem jak u WAS, ale u mnie z nowości - to dwie to max idą, albo jedna.. Jakoś się nie rzucają xD yhm, nawet jak dla takich dodatków jak przy IM. Mają swoje sprawdzone zapachy. Próbki dorzucam, sama testuję nowe zapachy, ale dla mnie numerem jeden to SPOTLIGHT!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

Ale zauważyłam jeszcze jeden plus: myję naczynia w bardziej gorącej wodzie przez co mi wbijam sobie ze więcej bakterii się zabija
Przez to mam właśnie suche ręce po myciu.
Mi to wszystko spływa po nałożeniu
Jak to nakładacie
I lubię to, że nic nie zostawia na paznokciach, wygodne

, i drugą wzięłam dla siebie