|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~
Cytat:
|
|
#1622 |
|
Zadomowienie
|
|
#1623 | ||||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
) odpowiedź na zaczepki. Spkojnym, stanowczym głosem stwierdza: ,,no taka właśnie chuda jestem". I koniec, nie rozwija tematu. Byłam kilka razy świadkiem i to działa, większość osób już więcej się nie odzywa.Cytat:
![]() A ja myślałam, że większa - widać każdemu inna dziurka pasuje. Cytat:
![]() Album w profilu. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
2. W Ziaji Pro jest taki żel na obrzęki z kasztanowcem i innymi ziołami dobrymi na naczynka - ale mocno chłodzi, więc nie polecam teraz. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-02-11 o 09:55 |
||||||
|
|
|
#1624 |
|
Pani Buka
|
no bo wiecie jak to jest - osobie, która zawsze trochę tłuszczyku miała, i zawsze marzyła o tym, by schudnąć parę kg, wydaje się nieprawdopodobne, że można mieć odwrotny problem. gdybym nie miała od dawna kilku takich (bardzo szczupłych i wręcz chcących przytyć) osób w otoczeniu, to też by mi było ciężko w to uwierzyć... ale co prawda to prawda, nigdy bym im nie wytykała że są szkieletami czy coś bo to zwyczajny brak taktu
tak samo bez sensu jest wytykanie komuś że przytył - no przecież się wie
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
![]() Cytat:
![]() dziękuje ![]() Jak naliczaja kary w Jagiellonce ? Zapomniałam wczoraj podejść książki przedłużyć, dzisiaj się już nie wyrobię, będą musialy poczekać do przyszłego tygodnia
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1626 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Zresztą na wizażu dowiedziałam się już wielu ciekawych rzeczy, o których tu pewnie wspominałam, chociażby tego że jestem jakaś nienormalna jeśli uważam, że z partnerem trzeba mieć o czym porozmawiać, bo rozmawia to się z przyjaciółką, nie mówiąc o tym, że mam za faceta jakiegoś geja, bo używa odżywki do włosów. A jak ktoś ma załamanie nerwowe i zrobi coś nieracjonalnego to jest idiotą, niedojrzałym gówniarzem, bo nikomu dorosłemu coś takiego się nie zdarza, choćby przeżył największą tragedię z przeżyciem zatonięcia Titanica włącznie... I tak wymieniać można by bez końca. Poza wątki społecznościowe i kilka kosmetykowych wyglądam na wizaż dość rzadko, bo już kompletnie zwątpiłabym w to, co głupkowato wciąż zakładam, czyli że więcej jest jednak ludzi inteligentnych niż tych tragicznie głupich...
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-02-11 o 11:00 Powód: poranne zjadanie literek na śniadanie |
|
|
|
|
#1627 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki Cytat:
Teraz mam znajomą, która ma 24 lata i jest bardzo szczupła, ale nie może przytyć i widzę, że dla niej to naprawdę jest problem, często o tym mówi. I komentarze innych jeszcze ją dobijają...Co do łyżeczki - ja nie mam porównania, ale wydawało mi się, że do zaskórników lepsza byłaby mniejsza dziurka. Muszę jeszcze z nią poeksperymentować bo odebrałam dopiero we wtorek i przygodę z nią zaczęłam od wbicia sobie w palec Cytat:
![]() Chyba, że pójdziesz do takiego pracownika koło 30, z kręconymi włosami (?), taki rolnik-góral z wyglądu. Głowę bym dała, że ma na imię Jan ![]() Teraz jest chyba nowa babka też, taka młodziutka, niska, z długimi włosami i też jakaś nadgorliwa. Chciałam przedłużyć książkę to mi ją zabrała bo był napis "słownik" i powiedziała, że w ogóle nie powinnam była jej dosta. No przecież sama sobie nie wypożyczyłam W ogóle w BJ zmienił się teraz regulamin i nie można wnosić laptopa w torbie
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2012-02-11 o 12:02 |
||||
|
|
|
#1628 |
|
Zadomowienie
|
Lenka, Hiper, może inne dziewczyny wracam z tematem szczoteczek
![]() Myślę, aby zamówić tu: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=14976116 Towar sprawdzony (sprzedawca ma 5tys pozytywów, 6 neutrali i 0 negatywnych) a do tego dobre ceny. (Wasze Oral-B 500 są po 129zł) Czekam na odpowiedź w sprawie darmowej przesyłki kurierem. Jesteście dalej zainteresowane? (129 to w sumie niewiele -tyle ile płaci się za plombę ze znieczuleniem na jednym ząbku) ![]() Ah, jeszcze jedno. Melka jak Ci się sprawuje 2x5? Ja jestem z niego niesamowicie zadowolona. W drugiej połowie września obcięłam bardzo krótko pazurki, żeby trochę je wzmocnić. Stało się na odwrót i od tego czasu nie mogłam ich zapuścić, co chwilę łamały się i je podgryzałam Od 2-3 tygodni stosuję ten balsam 1x dziennie i już mam taką długość, że mogę malować na bordowo Także moim zdaniem i wzmacnia i trochę przyspiesza ich porost
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-02-11 o 13:17 |
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Asortyment ten sam, a jeśli znasz numer, to możesz zamówić w ciemno - teraz jest promocja i przesyłka kurierem za darmo . Moje były przecenione z 380 (sic!) i była pełna rozmiarówka .Jejku, to jest właśnie to, czego szukałam! Pal licho, że zimno, moje naczynka wołają o pomoc. |
|
|
|
|
#1630 |
|
Matka Smoka
|
SdC - to polecam, błyskawicznie się wchłania, niezły skład
|
|
|
|
#1631 |
|
Rozeznanie
|
Chlebek wyszedł boski....
pełen ziarenek, chrupiąca skórka, mięki środek :ślina: już myślę o modyfikacjach przepisu który dostalam z zakwasem
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1633 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#1634 |
|
Pani Buka
|
Nicru, ja też na Wizażu siedzę na wątkach społecznościowych, czasem przeglądam Plotkowe i Moje Makijaże i tyle
głupota w Internecie jest niestety wszechobecna.
|
#1635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() Cytat:
doktorat na pewno obronisz z wyróżnieniem ![]() Cytat:
|
|
#1636 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#1638 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Serio? To chyba instynktownie nie wychodzę poza wątki biochemiczne. Dla wątku niniejszego poczyniłam wyjątek, ale to pewnie dlatego, że okazał się ten wątek wyjątkiem właśnie. Co w takim razie należy robić ze swoim "misiem", jeśli nie rozmawiać? Rozumiem, że należy wyłącznie się parzyć. Jaki w takim razie byłby pomysł na małżeństwo? 50 lat parzenia? Dla mnie absolutną podstawą konkubinatu tudzież małżeństwa jest świetny kontakt werbalny (wliczam w to wymianę smsów, maili, listów etc.). Pocieranie członków nie zaspokaja w pełni mojej potrzeby bliskości względem wybranka. No ale teraz to już i tak nieważne, gdyż zostałam po wsze czasy singielką i nie będzie ani gadania, ani pocierania. ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Obczaj kwas laktobionowy i zrób tonik (do spryskiwania ciała) lub stuninguj balsam. Ja używam wielce skomplikowanego toniku złożonego z mieszkanki hydrolat plus kwas laktobionowy (przepis: wsypać, wstrząsnąć). Wlałam to do butelki z atomizerem. Co prawda używam tego kwasu jako atopik, ale cera naczynkowa jest jednym z podstawowych zastosowań.
|
|
#1639 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nie wiem, mnie tylko szkoda takiej kupy żarcia, bo skoro z misiem się nie rozmawia, to "chono na obiad!" pewnie tez mu nie krzykną. I żarcie stoi, stygnie. Na wizażu chyba mało co mnie już zdziwi. Albo to ja jestem jakaś dziwna, bo nie widzę trwałego związku z kimś, z kim nie mam o czym porozmawiać... No chyba, że o odżywkach do włosów
Na szczęście w moim domu jest inaczej i właśnie mękolę dziwnie ogromny obiad, nie mówiąc o tym - to do rozmowy o chudości/grubości :P - mama kilka razy wtrąciła, żebym pamiętała że są jeszcze banany i pączki (o litości, zjadłam od wczoraj już 2 pączki a oni kupili 9 kolejnych...) oraz wskazałą ręką na ogromny słoik nutelli ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Chociaż w sumie ten mój gej taki lipny trochę, bo kiedyś jak obczajałąm róże to myślał, że szukam czegoś do paznokci, a jak obczajałąm lakiery, to myślała, że chcę czegoś do oczu. Ale za to łądny kolor lakieru mi wybrał, taki shimmerowy fioletowo-różowy Jak gej to gej, nie ma to tamto, praktyczny chociaż!
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Geje są fajni
Moja mama dzisiaj to samo, a to ja ją dzisiaj w Lidl'u ciągnęłam w stronę chałw i oponek I kupiłam 8, zjadłam już 2 oponki, idę po latte, 3 oponkę i kawałek chałwy I zrobiłam porządki w kuferku Powyrzucałam stare rzeczy, część dałam mamie, a i tak mam jeszcze w nim mnóstwo kosmetyków, z którymi nie umiem się rozstać ;<
|
#1641 |
|
Konto usunięte
|
Melka88 gratulacje.
![]() a tak poza tym jakoś ja mam po studiach pracę i to w zawodzie, którą dostałąm BEZ znajomosci , też miałam piąteczki i jakos teraz nikt o nie się nie pyta ale ja mam z nich satysfkację ![]() ![]() i kurcze jak tak pattze na pewne osoby ktore znam to po administracji JEST zycie trust to zrób wymane |
|
|
|
#1642 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O, to moze tez poprzeglądam kosmetyki - lepsze to niż pisanie pracy
|
#1643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym bardziej, że ja bym taka pracę lubiła.. Tak jak lubie swoje studia ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Nad rozświetlaczem nadal myślę
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Nudzi mi się w domu. Wiem, że przejdzie mi niedługo (magisterka do napisania
), ale dziwne uczucie nie wiedzieć, co robić we własnym domu. W ogóle czuć, że towarzystwo licealne (itp.) się rozjechało, bo nie mam teraz znajomych u siebie w mieście. Nie mam, wszyscy są gdzieś indziej. Idę coś wymyślić. |
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś w końcu jadę się odstresować do klubu
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz grzecznie wracam do nauki...później się pindrzę i idę na imprezę, na której (uwaga!) nie mogę nic pić! Normalnie czuję się z tym postanowieniem jak AA |
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego nie możesz?
Ja nie mogę, bo jestem kierowcą, a Ty?
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
OMD, może dołączycie do nas ?
|
|
|
|
#1650 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
(śmieję się nie z tego, że po wsze czasy będziesz singielką, bo w to nie wierze, tylko z całej analizy parzenia) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

) odpowiedź na zaczepki. Spkojnym, stanowczym głosem stwierdza: ,,no taka właśnie chuda jestem". I koniec, nie rozwija tematu. Byłam kilka razy świadkiem i to działa, większość osób już więcej się nie odzywa.

. Nie wierzę nadal 

Jak gej to gej, nie ma to tamto, praktyczny chociaż!
Powyrzucałam stare rzeczy, część dałam mamie, a i tak mam jeszcze w nim mnóstwo kosmetyków, z którymi nie umiem się rozstać ;<
), ale dziwne uczucie nie wiedzieć, co robić we własnym domu.