Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~ - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-11, 00:47   #1621
ola_gie
Zakorzenienie

Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Sesja zakończona

Dwa razy 5 i dwa razy 4,5 Szkoda że po studiach roboty nie będę miała
Brawo!

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 07:44   #1622
granatowo
Zadomowienie

Rozbieramy?
http://allegro.pl/lakiery-inglot-34-...100382975.html
Stary 2012-02-11, 09:54   #1623
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez banana split Pokaż wiadomość
Swoją drogą może Wy mi tu wyjaśnicie (bo nie mam żadnego babskiego grona w realu i nigdy nie miałam okazji zapytać), dlaczego kobiety są względem siebie tak złośliwe. Zawsze ochrzaniam wiecznie odchudzające się koleżanki i mamę, jakoś nigdy nie zdarzyło mi się walić tekstami w rodzaju: "chyba sadełko ci zwisa" itd. Za to sama ciągle słyszę: "mówisz, że udało ci się przytyć? jakoś nie widzę, nadal jesteś tak samo wychudzona jak byłaś", "fajne spodnie... ale chyba z dupy ci spadają, co?", "no, wiesz, ta dziewczyna co jest taka strasznie chuda... prawie tak chuda jak ty" itd. (a mam prawidłowe bmi, tylko przy dolnej granicy - chociaż to bez znaczenia tutaj). .
Mnie się wydaje, że większa złośliwość wobec chudych niż wobec grubych wynika z zazdrości. Ludziom wydaje się wciąż, że przytyć jest bardzo łatwo, a schudnąć o wiele ciężej. Mam koleżankę, nie dość że chudą to jeszcze o przepięknej twarzy i wydaje mi się, że wobec niej zazdrość jest jeszcze spotęgowana. Wiele razy opowiadała mi na osobności z goryczą jakie bolesne są te komentarze. Natomiast ona wypracowała sobie bardzo asertywną (w mniemaniu wielu chyba agresywną) odpowiedź na zaczepki. Spkojnym, stanowczym głosem stwierdza: ,,no taka właśnie chuda jestem". I koniec, nie rozwija tematu. Byłam kilka razy świadkiem i to działa, większość osób już więcej się nie odzywa.
Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość

Właśnie robię swój pierwszy chleb na zakwasie. Zobaczymy rano co z niego wyrośnie
Koniecznie opowiedz, bo ja hoduję zakwas i nic z nim nie robię
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
no wiesz
Trochę się przyda, ale myślałam, że dziurka będzie mniejsza
A ja myślałam, że większa - widać każdemu inna dziurka pasuje.
Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Zauważyłam, że tutaj, w gronie wizażanek, komplementy padają bardzo często co jest mega miłe Do tego według mnie nie są to puste słowa bo czasem dajemy sobie rady i uwagi, że może lepiej spróbować z tym, inaczej itd.
Zatem dobrze trafiłaś, poznasz może milszą stronę babskiego towarzystwa?
Tylko nikt bananowej nie odpisał w sprawie prośby o dobór koloru włosów
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nie proponowałaś...
Album w profilu.
Cytat:

A my się darłyśmy z Ineso na koncercie!
Wróciłam do domu i nadal się drę!
A ja sie wpakowałam do łóżka, aby sobie wyświetlać obrazy na powiekach a usnęłam w sekundę
Cytat:
Uwielbiam komplementować kobiety
Słucham...

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
1.Kupiłam buty w Timberlandzie za 150 zł . Nie wierzę nadal .

2.Znacie może jakiś kosmetyk do ciała na skórę naczynkową? Jest w ogóle coś takiego?
1.Gdzie? Dużo było?

2. W Ziaji Pro jest taki żel na obrzęki z kasztanowcem i innymi ziołami dobrymi na naczynka - ale mocno chłodzi, więc nie polecam teraz.

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2012-02-11 o 09:55
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 10:29   #1624
kasiencja
Pani Buka

no bo wiecie jak to jest - osobie, która zawsze trochę tłuszczyku miała, i zawsze marzyła o tym, by schudnąć parę kg, wydaje się nieprawdopodobne, że można mieć odwrotny problem. gdybym nie miała od dawna kilku takich (bardzo szczupłych i wręcz chcących przytyć) osób w otoczeniu, to też by mi było ciężko w to uwierzyć... ale co prawda to prawda, nigdy bym im nie wytykała że są szkieletami czy coś bo to zwyczajny brak taktu tak samo bez sensu jest wytykanie komuś że przytył - no przecież się wie

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 10:33   #1625
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość

gratulacje
dziękuje
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Ejjj, ale jak coś, to dajcie znać, bo Słodziak ma jutro urodziny i może bym go gdzieś wyciągnęła?
Okej

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Brawo!
dziękuje

Jak naliczaja kary w Jagiellonce ?
Zapomniałam wczoraj podejść książki przedłużyć, dzisiaj się już nie wyrobię, będą musialy poczekać do przyszłego tygodnia
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 10:59   #1626
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
no bo wiecie jak to jest - osobie, która zawsze trochę tłuszczyku miała, i zawsze marzyła o tym, by schudnąć parę kg, wydaje się nieprawdopodobne, że można mieć odwrotny problem. gdybym nie miała od dawna kilku takich (bardzo szczupłych i wręcz chcących przytyć) osób w otoczeniu, to też by mi było ciężko w to uwierzyć... ale co prawda to prawda, nigdy bym im nie wytykała że są szkieletami czy coś bo to zwyczajny brak taktu tak samo bez sensu jest wytykanie komuś że przytył - no przecież się wie
Wiesz co, ja rozumiem, że to się może w głowie nie mieścić, tak samo jak komuś kto może jeść ile chce i nie ma problemu z wagą może nie mieścić się w głowie to, że ktoś nie może schudnąć i ma jakiekolwiek wałeczki. Ale przecież to nie zwalnia z - jak powiedziałaś - posiadania taktu, a przede wszystkim nie usprawiedliwia nie korzystania z dobrodziejstwa jakim jest móżg

Zresztą na wizażu dowiedziałam się już wielu ciekawych rzeczy, o których tu pewnie wspominałam, chociażby tego że jestem jakaś nienormalna jeśli uważam, że z partnerem trzeba mieć o czym porozmawiać, bo rozmawia to się z przyjaciółką, nie mówiąc o tym, że mam za faceta jakiegoś geja, bo używa odżywki do włosów. A jak ktoś ma załamanie nerwowe i zrobi coś nieracjonalnego to jest idiotą, niedojrzałym gówniarzem, bo nikomu dorosłemu coś takiego się nie zdarza, choćby przeżył największą tragedię z przeżyciem zatonięcia Titanica włącznie... I tak wymieniać można by bez końca. Poza wątki społecznościowe i kilka kosmetykowych wyglądam na wizaż dość rzadko, bo już kompletnie zwątpiłabym w to, co głupkowato wciąż zakładam, czyli że więcej jest jednak ludzi inteligentnych niż tych tragicznie głupich...

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2012-02-11 o 11:00 Powód: poranne zjadanie literek na śniadanie
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 12:00   #1627
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
A i poskarżyć się chciałam Wykładowczyni z psychologii była zachwycona moją pracą-chciała mi dać 5,5 (czyli celujący)...Po czym okazało się, że na doktoranckich nie ma takiego stopnia
Na UJ w ogóle nie ma takiego stopnia

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
o, super Dzięki

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że większa złośliwość wobec chudych niż wobec grubych wynika z zazdrości. Ludziom wydaje się wciąż, że przytyć jest bardzo łatwo, a schudnąć o wiele ciężej. Mam koleżankę, nie dość że chudą to jeszcze o przepięknej twarzy i wydaje mi się, że wobec niej zazdrość jest jeszcze spotęgowana. Wiele razy opowiadała mi na osobności z goryczą jakie bolesne są te komentarze. Natomiast ona wypracowała sobie bardzo asertywną (w mniemaniu wielu chyba agresywną) odpowiedź na zaczepki. Spkojnym, stanowczym głosem stwierdza: ,,no taka właśnie chuda jestem". I koniec, nie rozwija tematu. Byłam kilka razy świadkiem i to działa, większość osób już więcej się nie odzywa.

A ja myślałam, że większa - widać każdemu inna dziurka pasuje.
No właśnie, wydaje się. Ja uważam, że to wcale nie jest łatwiejsze W gimnazjum i liceum bardzo chciałam przytyć i nic. I słowa "chudzielec" to nic, nigdy mnie to nie raziło, ale już podejrzenia np. lekarzy o anoreksję tak Teraz mam znajomą, która ma 24 lata i jest bardzo szczupła, ale nie może przytyć i widzę, że dla niej to naprawdę jest problem, często o tym mówi. I komentarze innych jeszcze ją dobijają...

Co do łyżeczki - ja nie mam porównania, ale wydawało mi się, że do zaskórników lepsza byłaby mniejsza dziurka. Muszę jeszcze z nią poeksperymentować bo odebrałam dopiero we wtorek i przygodę z nią zaczęłam od wbicia sobie w palec

Cytat:
Jak naliczaja kary w Jagiellonce ?
Zapomniałam wczoraj podejść książki przedłużyć, dzisiaj się już nie wyrobię, będą musialy poczekać do przyszłego tygodnia
Niby w regulaminie jest 1zł za każde 5 dni od książki, ale zwykle nie naliczają
Chyba, że pójdziesz do takiego pracownika koło 30, z kręconymi włosami (?), taki rolnik-góral z wyglądu. Głowę bym dała, że ma na imię Jan On zawsze naliczy
Teraz jest chyba nowa babka też, taka młodziutka, niska, z długimi włosami i też jakaś nadgorliwa. Chciałam przedłużyć książkę to mi ją zabrała bo był napis "słownik" i powiedziała, że w ogóle nie powinnam była jej dosta. No przecież sama sobie nie wypożyczyłam

W ogóle w BJ zmienił się teraz regulamin i nie można wnosić laptopa w torbie Są za to takie koszyczki jak w delikatesach

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2012-02-11 o 12:02
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 12:01   #1628
granatowo
Zadomowienie

Lenka, Hiper, może inne dziewczyny wracam z tematem szczoteczek

Myślę, aby zamówić tu: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=14976116 Towar sprawdzony (sprzedawca ma 5tys pozytywów, 6 neutrali i 0 negatywnych) a do tego dobre ceny.
(Wasze Oral-B 500 są po 129zł)

Czekam na odpowiedź w sprawie darmowej przesyłki kurierem.

Jesteście dalej zainteresowane?

(129 to w sumie niewiele -tyle ile płaci się za plombę ze znieczuleniem na jednym ząbku)

Ah, jeszcze jedno.
Melka jak Ci się sprawuje 2x5?
Ja jestem z niego niesamowicie zadowolona. W drugiej połowie września obcięłam bardzo krótko pazurki, żeby trochę je wzmocnić. Stało się na odwrót i od tego czasu nie mogłam ich zapuścić, co chwilę łamały się i je podgryzałam
Od 2-3 tygodni stosuję ten balsam 1x dziennie i już mam taką długość, że mogę malować na bordowo Jeszcze tydzień i będą takie jak we wrześniu
Także moim zdaniem i wzmacnia i trochę przyspiesza ich porost

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2012-02-11 o 13:17
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:16   #1629
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
1.Gdzie? Dużo było?

2. W Ziaji Pro jest taki żel na obrzęki z kasztanowcem i innymi ziołami dobrymi na naczynka - ale mocno chłodzi, więc nie polecam teraz.
Możesz na stronie internetowej zobaczyć . Asortyment ten sam, a jeśli znasz numer, to możesz zamówić w ciemno - teraz jest promocja i przesyłka kurierem za darmo . Moje były przecenione z 380 (sic!) i była pełna rozmiarówka .

Jejku, to jest właśnie to, czego szukałam! Pal licho, że zimno, moje naczynka wołają o pomoc.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:34   #1630
Ineso
Matka Smoka

SdC - to polecam, błyskawicznie się wchłania, niezły skład
Stary 2012-02-11, 13:53   #1631
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Chlebek wyszedł boski....
pełen ziarenek, chrupiąca skórka, mięki środek :ślina:
już myślę o modyfikacjach przepisu który dostalam z zakwasem
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:02   #1632
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Ah, jeszcze jedno.
Melka jak Ci się sprawuje 2x5?
Ja jestem z niego niesamowicie zadowolona. W drugiej połowie września obcięłam bardzo krótko pazurki, żeby trochę je wzmocnić. Stało się na odwrót i od tego czasu nie mogłam ich zapuścić, co chwilę łamały się i je podgryzałam
Od 2-3 tygodni stosuję ten balsam 1x dziennie i już mam taką długość, że mogę malować na bordowo Jeszcze tydzień i będą takie jak we wrześniu
Także moim zdaniem i wzmacnia i trochę przyspiesza ich porost
jestem zadowolona wlasnie wczoraj pomalowalam po raz pierwszy od zaczecia kuracji pazkurki czekam jeszcze na nail teka, zeby lakierem nie zniweczyc efektow

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-02-11, 14:03   #1633
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Chlebek wyszedł boski....
pełen ziarenek, chrupiąca skórka, mięki środek :ślina:
już myślę o modyfikacjach przepisu który dostalam z zakwasem
Dasz przepis? jeju może tylko ja jestem taki antytalent chlebowy
Stary 2012-02-11, 14:27   #1634
kasiencja
Pani Buka

Nicru, ja też na Wizażu siedzę na wątkach społecznościowych, czasem przeglądam Plotkowe i Moje Makijaże i tyle głupota w Internecie jest niestety wszechobecna.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:30   #1635
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Sesja zakończona

Dwa razy 5 i dwa razy 4,5 Szkoda że po studiach roboty nie będę miała
gratulacje

Cytat:
A i poskarżyć się chciałam Wykładowczyni z psychologii była zachwycona moją pracą-chciała mi dać 5,5 (czyli celujący)...Po czym okazało się, że na doktoranckich nie ma takiego stopnia
Nie martw się doktorat na pewno obronisz z wyróżnieniem

Cytat:
Możesz na stronie internetowej zobaczyć . Asortyment ten sam, a jeśli znasz numer, to możesz zamówić w ciemno - teraz jest promocja i przesyłka kurierem za darmo . Moje były przecenione z 380 (sic!) i była pełna rozmiarówka .
a jakie sobie kupiłaś?

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:51   #1636
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Dasz przepis? jeju może tylko ja jestem taki antytalent chlebowy
a może Twój zakwas nie żyje? dokarmiasz go?
przepis na PW
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:53   #1637
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
a może Twój zakwas nie żyje? dokarmiasz go?
przepis na PW
Żyje, żyje. Nawet był reanimowany pod dyktando Cholerki
Ale mnie chleb na drożdżach też nie wychodzi. Nie wiem przeciągi jakieś mam czy coś - nic mi nie wyrasta.
Stary 2012-02-11, 15:06   #1638
banana split
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Zresztą na wizażu dowiedziałam się już wielu ciekawych rzeczy, o których tu pewnie wspominałam, chociażby tego że jestem jakaś nienormalna jeśli uważam, że z partnerem trzeba mieć o czym porozmawiać, bo rozmawia to się z przyjaciółką [...]

Cytat:
[...] nie mówiąc o tym, że mam za faceta jakiegoś geja, bo używa odżywki do włosów.

Cytat:
A jak ktoś ma załamanie nerwowe i zrobi coś nieracjonalnego to jest idiotą, niedojrzałym gówniarzem, bo nikomu dorosłemu coś takiego się nie zdarza, choćby przeżył największą tragedię z przeżyciem zatonięcia Titanica włącznie...

Serio? To chyba instynktownie nie wychodzę poza wątki biochemiczne. Dla wątku niniejszego poczyniłam wyjątek, ale to pewnie dlatego, że okazał się ten wątek wyjątkiem właśnie.

Co w takim razie należy robić ze swoim "misiem", jeśli nie rozmawiać? Rozumiem, że należy wyłącznie się parzyć. Jaki w takim razie byłby pomysł na małżeństwo? 50 lat parzenia? Dla mnie absolutną podstawą konkubinatu tudzież małżeństwa jest świetny kontakt werbalny (wliczam w to wymianę smsów, maili, listów etc.). Pocieranie członków nie zaspokaja w pełni mojej potrzeby bliskości względem wybranka. No ale teraz to już i tak nieważne, gdyż zostałam po wsze czasy singielką i nie będzie ani gadania, ani pocierania.

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Znacie może jakiś kosmetyk do ciała na skórę naczynkową? Jest w ogóle coś takiego?
Obczaj kwas laktobionowy i zrób tonik (do spryskiwania ciała) lub stuninguj balsam. Ja używam wielce skomplikowanego toniku złożonego z mieszkanki hydrolat plus kwas laktobionowy (przepis: wsypać, wstrząsnąć). Wlałam to do butelki z atomizerem. Co prawda używam tego kwasu jako atopik, ale cera naczynkowa jest jednym z podstawowych zastosowań.
Stary 2012-02-11, 15:08   #1639
nicRu
maszyna, nie człowiek

Nie wiem, mnie tylko szkoda takiej kupy żarcia, bo skoro z misiem się nie rozmawia, to "chono na obiad!" pewnie tez mu nie krzykną. I żarcie stoi, stygnie. Na wizażu chyba mało co mnie już zdziwi. Albo to ja jestem jakaś dziwna, bo nie widzę trwałego związku z kimś, z kim nie mam o czym porozmawiać... No chyba, że o odżywkach do włosów

Na szczęście w moim domu jest inaczej i właśnie mękolę dziwnie ogromny obiad, nie mówiąc o tym - to do rozmowy o chudości/grubości :P - mama kilka razy wtrąciła, żebym pamiętała że są jeszcze banany i pączki (o litości, zjadłam od wczoraj już 2 pączki a oni kupili 9 kolejnych...) oraz wskazałą ręką na ogromny słoik nutelli

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Chociaż w sumie ten mój gej taki lipny trochę, bo kiedyś jak obczajałąm róże to myślał, że szukam czegoś do paznokci, a jak obczajałąm lakiery, to myślała, że chcę czegoś do oczu. Ale za to łądny kolor lakieru mi wybrał, taki shimmerowy fioletowo-różowy Jak gej to gej, nie ma to tamto, praktyczny chociaż!
Stary 2012-02-11, 15:12   #1640
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Geje są fajni

Moja mama dzisiaj to samo, a to ja ją dzisiaj w Lidl'u ciągnęłam w stronę chałw i oponek I kupiłam 8, zjadłam już 2 oponki, idę po latte, 3 oponkę i kawałek chałwy

I zrobiłam porządki w kuferku Powyrzucałam stare rzeczy, część dałam mamie, a i tak mam jeszcze w nim mnóstwo kosmetyków, z którymi nie umiem się rozstać ;<

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 15:12   #1641
2016070953
Konto usunięte

Melka88 gratulacje.
a tak poza tym jakoś ja mam po studiach pracę i to w zawodzie, którą dostałąm BEZ znajomosci , też miałam piąteczki i jakos teraz nikt o nie się nie pyta ale ja mam z nich satysfkację
i kurcze jak tak pattze na pewne osoby ktore znam to po administracji JEST zycie

trust to zrób wymane
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 15:13   #1642
nicRu
maszyna, nie człowiek

O, to moze tez poprzeglądam kosmetyki - lepsze to niż pisanie pracy Przy czym mam mało kosmetyków, więc nawet nie będę mieć frajdy z oglądania zbiorów i segregowania
Stary 2012-02-11, 15:22   #1643
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Melka88 gratulacje.
a tak poza tym jakoś ja mam po studiach pracę i to w zawodzie, którą dostałąm BEZ znajomosci , też miałam piąteczki i jakos teraz nikt o nie się nie pyta ale ja mam z nich satysfkację
i kurcze jak tak pattze na pewne osoby ktore znam to po administracji JEST zycie
Ach, bo mnie czarnowidztwo dopadło.. Z urzędów ostatnio wręcz zwalniają, ale może jakoś to będzie

Tym bardziej, że ja bym taka pracę lubiła.. Tak jak lubie swoje studia

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Geje są fajni

Moja mama dzisiaj to samo, a to ja ją dzisiaj w Lidl'u ciągnęłam w stronę chałw i oponek I kupiłam 8, zjadłam już 2 oponki, idę po latte, 3 oponkę i kawałek chałwy

I zrobiłam porządki w kuferku Powyrzucałam stare rzeczy, część dałam mamie, a i tak mam jeszcze w nim mnóstwo kosmetyków, z którymi nie umiem się rozstać ;<
A rozświetlacz dla Melki ?

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-02-11, 15:25   #1644
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Nad rozświetlaczem nadal myślę

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-02-11, 15:30   #1645

Nudzi mi się w domu. Wiem, że przejdzie mi niedługo (magisterka do napisania ), ale dziwne uczucie nie wiedzieć, co robić we własnym domu.
W ogóle czuć, że towarzystwo licealne (itp.) się rozjechało, bo nie mam teraz znajomych u siebie w mieście. Nie mam, wszyscy są gdzieś indziej.

Idę coś wymyślić.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 15:37   #1646
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja dziś w końcu jadę się odstresować do klubu W końcu potańczę!

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-02-11, 15:38   #1647
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Chociaż w sumie ten mój gej taki lipny trochę, bo kiedyś jak obczajałąm róże to myślał, że szukam czegoś do paznokci, a jak obczajałąm lakiery, to myślała, że chcę czegoś do oczu. Ale za to łądny kolor lakieru mi wybrał, taki shimmerowy fioletowo-różowy Jak gej to gej, nie ma to tamto, praktyczny chociaż!
Uwielbiam Cie za ten tekst!

A teraz grzecznie wracam do nauki...później się pindrzę i idę na imprezę, na której (uwaga!) nie mogę nic pić! Normalnie czuję się z tym postanowieniem jak AA
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 15:42   #1648
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Dlaczego nie możesz? Ja nie mogę, bo jestem kierowcą, a Ty?

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-02-11, 15:49   #1649
Melka88
Zakorzenienie

OMD, może dołączycie do nas ?

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-02-11, 15:56   #1650
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez banana split Pokaż wiadomość
Co w takim razie należy robić ze swoim "misiem", jeśli nie rozmawiać? Rozumiem, że należy wyłącznie się parzyć. Jaki w takim razie byłby pomysł na małżeństwo? 50 lat parzenia? Dla mnie absolutną podstawą konkubinatu tudzież małżeństwa jest świetny kontakt werbalny (wliczam w to wymianę smsów, maili, listów etc.). Pocieranie członków nie zaspokaja w pełni mojej potrzeby bliskości względem wybranka. No ale teraz to już i tak nieważne, gdyż zostałam po wsze czasy singielką i nie będzie ani gadania, ani pocierania.

(śmieję się nie z tego, że po wsze czasy będziesz singielką, bo w to nie wierze, tylko z całej analizy parzenia)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości