Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-11, 12:58   #4171
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
A co opryszczki to ja zawsze stosuje albo plastry takie co reklamują nie pamiętam ich nazwy ale w aptece kupuje je na sztuki bo całe opakowanie jest za drogie albo jakaś maść z antybiotykiem mi plastry pomagają na noc zakładam i rano jest już dużo mniejsza opryszczka !
właśnie się zastanawiałam, czy te plastry działają bo tak zachwalają w reklamie i nie wiem czy to nie taki pic na wodę fotomontaż no ale jak mówisz, że po nocy się zmniejsza wypróbuję jak znowu przyjdzie do mnie to paskudztwo choć mam nadzieję, że nie przyjdzie prędko

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Moje menu:
7.15 płatki, otręby + 250 ml mleka
10.00 jogurt 147 kcal
13.15 rosołek 250 ml, kurczak z rosołku i czerwone buraczki
i jeszcze o
16.15 duże jabłko
19.00 2 razowce z wędlinką, serem i pomidorem
dwa litry zielonej herbaty i godzina na rowerku
no wymiatasz z grzecznym jedzeniem aż mi wstyd ja jeszcze nie umiem tak się skrupulatnie pilnować

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Aj ja to tylko tak jednorazowo chyba miałam po wyżerce spadek, bo zawsze po takim jedzeniu waga rosła
a ćwiczę bo nie chcę poczuć Twojego tasaka!
ciesz się, że spadło, a nie wzrosło

haha mój tasak dobry na wszystko zawsze to jakaś motywacja

Cytat:
PS. 200 brzuszków odbębnione
no brawo brawo! jestem dumna coraz bardziej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 12:58   #4172
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
ja mogę więcej Ci zasadzić ile tylko chcesz to co, dogadałyśmy się?
hahahha nie no dużo to nie chce wiesz jaki bym miała tyłek czerwony
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:00   #4173
Milena001
Zadomowienie

Murka no trzymam to jedzenie i nawet rowerek wprowadziłam w tym tygodniu (pierwsze moje ćwiczenia od początku diety ) bo waga ciągle stoi ;( ale nie martwcie się Nie poddam się będę na diecie aż schudnę!!!
A powiedzcie mi dziewczynki jakie macie te kołyski? może i jak sie na jakąś skusze.... tylko mi zależ na zgubieniu brzuchola a nie na mięśniach, da to cos na ten tłuszcz?
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 13:04   #4174
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
właśnie się zastanawiałam, czy te plastry działają bo tak zachwalają w reklamie i nie wiem czy to nie taki pic na wodę fotomontaż no ale jak mówisz, że po nocy się zmniejsza wypróbuję jak znowu przyjdzie do mnie to paskudztwo choć mam nadzieję, że nie przyjdzie prędko
kilka razy je używałam już i działały na Mnie a jak na Mnie coś działa to już jest dobrze ! chodź ja wole maść z antybiotykiem

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
A jaki to tam zapał, muszę się trochę przymusić bo też bym najchętniej dupska nie ruszała no ale brzuchol sam nie spadnie
zazdroszczę Ci ! bo mi ciężko zabrać sie za brzuszki ;/ ja robię przysiady póki co tylko hahaha ale chce zacząć brzuszki tylko muszę się za to porządnie zabrać ! a wakacje nie długo a ja brak motywacji
Stary 2012-02-11, 13:07   #4175
Milena001
Zadomowienie

Heroinka jak by Ci waga 4 sobote stała w miejscu to tez byś się wzięła za te jedzenie
kupiłam sobie nawet takie pudełeczko zamykane, żeby sobie robić surówki na uczelnie Tak jestem zła na ta wagę, że dziś już nawet chipsa trzymałam w ręku ale odłożyłam z powrotem do paczki Nie zjem nic niedozwolonego za cholerę! aż mi waga się nie ruszy Co ona sobie myśli? wcześniej średnio 0,5 kg spadało na tydzień a teraz przez 4 tygodnie nic No ludzie....

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Zelka a m też masz kołyskę do brzuszków? bo ja sie zastanawiam czy nie kupić ale żeby nie leżała w kącie jak już będzie
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-11, 13:12   #4176
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hahahha nie no dużo to nie chce wiesz jaki bym miała tyłek czerwony
i o to chodzi masaż za darmochę co narzekasz?

Cytat:
Murka no trzymam to jedzenie i nawet rowerek wprowadziłam w tym tygodniu (pierwsze moje ćwiczenia od początku diety ) bo waga ciągle stoi ;( ale nie martwcie się Nie poddam się będę na diecie aż schudnę!!!
A powiedzcie mi dziewczynki jakie macie te kołyski? może i jak sie na jakąś skusze.... tylko mi zależ na zgubieniu brzuchola a nie na mięśniach, da to cos na ten tłuszcz?
widać, że silna z Ciebie kobietka, która łatwo się nie podda

Ja nie mam typowej kołyski (chociaż w sumie nie wiem ) ale mam taki przyrząd do brzuszków z Decathlonu:

http://www.playgroundonline.com/prod...ISER/8603.aspx

jest super! nie męczy się tak człowiek jak na podłodze no i wiadomo co z rękami zrobić bo ja jak zakładałam ręce na kark, to one mi uciekały w kierunki klatki piersiowej a to źle, bo trzeba mieć poziomo

Cytat:
Tak jestem zła na ta wagę, że dziś już nawet chipsa trzymałam w ręku ale odłożyłam z powrotem do paczki Nie zjem nic niedozwolonego za cholerę! aż mi waga się nie ruszy Co ona sobie myśli? wcześniej średnio 0,5 kg spadało na tydzień a teraz przez 4 tygodnie nic No ludzie....
dobra jesteś
z takim podejściem to Ty na bank schudniesz a ta franca w końcu ulegnie i zacznie pokazywać mniej zobaczysz trzeba jej pokazać kto tu rządzi
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-11, 13:12   #4177
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
i o to chodzi masaż za darmochę co narzekasz?
biorę to ! melduje zrobiłam dopiero 70 przysiadów a potem brzuszki chyba nie jest żle ha ;D

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-11, 13:20   #4178
Milena001
Zadomowienie

To ja może skusze się na tą kołyskę....
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-11, 13:23   #4179
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
biorę to ! melduje zrobiłam dopiero 70 przysiadów a potem brzuszki chyba nie jest żle ha ;D
ooo widzę zadziałało
Stary 2012-02-11, 13:27   #4180
Milena001
Zadomowienie

Jaka ta kołyska była by lepsza, ta: http://allegro.pl/50-ab-roller-lawka...087978380.html czy http://allegro.pl/new-rocket-ab-trai...111683502.html
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-11, 13:31   #4181
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
moja ciocia ma tą drugą i jej się te wałki tak jakby wytarły takie płaskie już się zrobiły

a ta pierwsza to podobna do mojej ja jestem zadowolona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-11, 13:44   #4182
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

zelka9o a dziekuje
Musze sie przyznac uwielbiam zakupy i uwielbiam allegro mam jakies zapedy do zakupocholizmu chyba zawsze cos musze wyszukac, ale teraz bede starała sie oszczedzac na wakacje, bo chce znowu gdzies za granice pojechac

Milena001 ja tez chce brzuch i boki zgubicna razie tylko hula hop i 8-minutówki
Tez mnie ta kołyska kusi tylko nie wiem jaka wybrac ...pomozecie??

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:00   #4183
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
zelka9o a dziekuje
Musze sie przyznac uwielbiam zakupy i uwielbiam allegro mam jakies zapedy do zakupocholizmu chyba zawsze cos musze wyszukac, ale teraz bede starała sie oszczedzac na wakacje, bo chce znowu gdzies za granice pojechac

Milena001 ja tez chce brzuch i boki zgubicna razie tylko hula hop i 8-minutówki
Tez mnie ta kołyska kusi tylko nie wiem jaka wybrac ...pomozecie??
aaa gdzie chcesz jechać ? ja też coś planuje na wakacje jakiś wyjazd za granice
Stary 2012-02-11, 14:14   #4184
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Meedzik fajniasty ten Twój piesek ja też lubię takie małe Pieski
Dziękuję ja uwielbiam wszystkie małe psiury, bo dużych to się boję
Cytat:
Hej dziewczyny sorry że wczoraj nie napisałam ale jak siadłam na lapka o 22 to już byłam taka zmęczona że poszłam spać zaraz
Tak jak było w planach zjadłam wczoraj z Tż pizzę i kebaba a mimo to dziś na wadze -1kg Ale się cieszę, myślę że to przez tą kołyskę bo już widać zarys mięśni! Na pewno będę na niej ćwiczyć codziennie. No oprócz piątków bo tak jak mówiłam wcześniej nie mam nigdy czasu wtedy
Dziś już pokręciłam tym hh 1,5kg jakieś 20minut. Powoli powoli się przyzwyczajam ale i tak cała mokra byłam Mam nadzieję że nie będę miała siniaka bo ciągle mi się obijało o lewe biodro. Zaraz pewnie pokręcę jeszcze swoim i zrobię brzuszki, są efekty to i chce się ćwiczyć

medzik mój pies zawsze też jak się uwali to nie ma jak się ruszyć bo jeszcze się tak denerwuje że ktoś raczy mu przeszkadzać
Zazdroszcze pizzy i kebaba
Super, że waga spada oby tak dalej

hehe no mój to samo jakby to on był najważniejszy
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
meeedzik fajny ten Twoj psiak widac ze lubi sniezne zabawy teraz czekam na Twoje fotki:P

A ja jestem wsciekła na siebie, moja mama zrobiła placki ziemniaczane i własnie zezarlam az 4 z gulaszem i sosem czosnkowym
Czuje sie napchana jak prosiak
Super ciuszki i biżu
a plackami się nie przejmuj, bo na pewno spalisz te kalorie
Stary 2012-02-11, 14:15   #4185
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hellooł
Ja dziś wstałam po 12 ale nadal ziewam i jestem zamulona.... Mam doła przez tą dzisiejszą kolędę.... jak sobie pomyślę, że ten ksiądz ma dziś przyjść bo aż mnie skręca z nerwów......Gdybym dzieci nie miała to bym go nie wpuściła a tak to muszę..... nie będę z księdzem zadzierać bo potem znajac życie będzie robił problemy gdy dziecko będzie szło np. do komunii. Moje miasto jest małe i oni wszystko sobie zapisują i notują a potem się mszczą! Oczywiście do tej pory będe już w Niemczech mieszkała ale w życiu to różnie bywa. Być może na komunię przyjedziemy tutaj bo nasza cała rodzina raczej nie przyjedzie do Niemiec.
Ma dziś tez przyjść do mnie koleżanka z córeczką w odwiedziny a to będzie wesoło troje rozwydrzonych dzieci, dwie kobietki i ksiądz hahah
Muszę zaraz ogarnąć mieszkanie troszeczkę i się doprowadzić do jakiegoś normalnego stanu.
W ogóle to wyskoczyła mi opryszczka na ustach I to jaka!!!!!!!! Bomba taka że przez tydzień z domu nie wyjdę!!
W ogóle tak to mam nadal katar a na dworze śnieg pada!

A co do opryszczki to ja też polecam te plastry Compeed czy jakoś tak to się pisze kup sobie na noc to jutro już będziesz miała mniejszą i na dzień też sobie zaklej tam są chyba inne na dzień a inne na noc
Cytat:
Medzik psiulek super taki fajny i słodki jest...też bym takiego chciała

Moje menu:
7.15 płatki, otręby + 250 ml mleka
10.00 jogurt 147 kcal
13.15 rosołek 250 ml, kurczak z rosołku i czerwone buraczki
i jeszcze o
16.15 duże jabłko
19.00 2 razowce z wędlinką, serem i pomidorem
dwa litry zielonej herbaty i godzina na rowerku
Psiaka dostałam 1,5 roku temu id Tż w prezencie bo zawsze o takim marzyłam

Super menu
Cytat:
fajna psinka w tym legowisku to normalnie jak dziecko wygląda hehe
Dziękuję kochana a bo to jest takie moje dzieciątko i kocham go jak nie wiem moja mama też mówi, że to nie jest pies tylko malutki człowieczek
Cytat:
Jaka ta kołyska była by lepsza
Ja mam tą : http://allegro.pl/new-rocket-ab-trai...111683502.html
i jestem z niej zadowolona kupiłam ją już ponad 3 lata temu i bardzo często na niej ćwiczyłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-11, 14:32   #4186
sanderaM
Rozeznanie

No jestem i ja
Nie odzywałam się bo w czwartek pojechałam do koleżanki i opiłyśmy mocno sesję i nocowałam u niej wczoraj jak wróciłam to ogarnełam pokój i potem dostałam @ i położyłam się spać i dzisiaj wstałam :P Wyspałam się chociaż
a dzisiaj posprzątałam już dom i wykąpałam się Zaraz lecę bo goście dzisiaj mają przyjechać a rodzice idą na bal i muszę mamę umalować
Najgorsze jest to że z dietą u mnie marnie no nie mogę się zebrać w sobie
Podziwiam motywację Milenyklaski
A tak w ogóle to też chce was obejrzeć na fb zaraz wyruszam na poszukiwania was
Zaprosiłam Monie Medzik i Gosie wiecej nie moge znalezc

Edytowane przez sanderaM
Czas edycji: 2012-02-11 o 14:40
sanderaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:57   #4187
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym też była zdołowana jak by przyszedł ksiądz po kolędzie wrr !
A co opryszczki to ja zawsze stosuje albo plastry takie co reklamują nie pamiętam ich nazwy ale w aptece kupuje je na sztuki bo całe opakowanie jest za drogie albo jakaś maść z antybiotykiem mi plastry pomagają na noc zakładam i rano jest już dużo mniejsza opryszczka !
No ja mam doła od samego rana :/
Mama mi przyniosła wode święconą, świeczki i tą pałkę do chlapania hehe posprzatałam i ubrałam się Ksiądz może przyjść on już jest w moim bloku, ciekawe o której przyjdzie.....
Te plastry to Compeed. Ja je zawsze używam na opryszczkę. Świetne są, ale do apteki mam strasznie daleko póki co ratuję się Oxycortem!!

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Sobota zapowiada się ciekawie
bardzooooo chciałabym już niedzielę a najlepiej poniedziałek

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Zaprosiłam Monie Medzik i Gosie wiecej nie moge znalezc

Dziękuję już zaakceptowałam jeju jaka Ty śliczna jesteś!
Wy tu wszystkie w ogóle jesteście takie śliczne! Jestem dumna że mam takie mądre, fajne i piękne koleżanki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 14:59   #4188
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
tylko mi zależ na zgubieniu brzuchola a nie na mięśniach, da to cos na ten tłuszcz?
Doczytalam sie w internecie, ze na zgubienie tkanki tluszczowej z okolic brzucha najlepsze sa, wbrew pozorom, spacery - dlugie i w dosc szybkim tempie rzecz jasna.
Tu mialam cos Monice doradzic - pamietam, jak pisalas, ze nie smakuje Ci zielona herbata. A bialej probowalas? ona tez dobra przy odchudzaniu, a smak ma inny. Tylko trzeba zalewac woda o temperaturze 80 stopni, tak jak zielona zreszta. Inaczej niszczy sie cenne skladniki a herbata wychodzi za gorzka.
Ja wlasnie sie racze biala Pai Mu Tan moja ulubiona.
Tak w ogole to zauwazylyscie, ze niedlugo bedziemy musialy zalozyc nowy watek?
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 15:00   #4189
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Oj Monia ja tam prawie na każdym zdjęciu mam make-up może sie nie rzuca w oczy bez to ja tylko w domu siedzę i w lecie jak już sie opale

A Twój kotek jest cudowny bym go wyściskała mój tż ma kotka i jest biedny przy mnie bo ja bym go tylko na kolanka i głaskać chciała a on mi ucieka
Taki delikatny make-up to praktycznie żaden make-up JA to muszę nawalić wszystkiego dwie tony żeby wyglądać jak człowiek :P
Mój kociak to taki pieszczoch że masakra! nawet teraz leży mi na kolanach i śpi. Także mój Chesterek na bank by nie uciekał do Ciebie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-11, 15:05   #4190
heroine86
Zakorzenienie

Monia czekanie na księdza w niepewności

Ale mi zimno
Stary 2012-02-11, 15:12   #4191
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laski
A u mnie wczoraj był niezapowiedziany wypad na piwko byliśmy z kumpelą, wypiłam 3 desperadosy i zjadłam hamburgera wegetariańskiego
Kurcze nie mam jak pisać, bo leżę w łóżku z laptopem na kolanach, a przy brzuchu pies leży ruszyć się nie można.

Monia moja zgrabniutka ślicznotka nogi masz boskie i proszę nie marudzić cała jesteś szczuplutka tylko czemu tą śliczną buźkę zasłoniłaś
A leginsy fajne, szkoda, że krótkie ale do szpilek będzie to dobrze wyglądało
Ooo też bym sobie poszła na hamburgera albo kebaba lub pizze Mąż w czwartek rano przyjeżdza to w sobote gdzies się wybierzemy
Widzę, że Ty ze swoim psem masz jak ja z kotem ciągle na mnie leży i cięzko mi pisać
Boskie na pewno nie są :P są za grube ! A buzie zasłoniłam bo takie głupie miny zrobiłam że wstyd.
Legginsy tylko do kozaków będę ubierała i do botków, w szpilkach mam wrażenie że nogi są optycznie grubsze i krótsze.
Wczoraj przeszukałam całe allegro żeby kupic dłuższe legginsy i wszystkie są na 89 cm, max94. Ja nie wiem co za debile to produkują! Oni chyba nie wiedzą że istnieją wysokie kobiety!

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość

Pod tym wzgledem ciesze sie, ze mieszkam w protestanckim kraju tu tego zwyczaju niet.

Zazdroszczę W Niemczech też tego nie ma więc będe miała spokój!
Tam to w ogóle jest coś takiego jak podatek dla kościoła. Jakaś tam mała sumka jest odciągana z wypłaty dla kościoła (jeśli jesteś katolikiem i wyrazisz zgodę na ten podatek). No i tam są pogrzeby, śluby,komunie,chrzciny itd za darmo.

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Eeee, wcale nie są takie tragiczne na długość do szpilek sam sex Ty w ogóle jesteś sam sex i weź Tyyyy idź z tymi grubymi nogami! Bo Cię pogonię piękna
hehehe sam tłuszcz chyba a nie sex
Dzięki do szpilek za krótkie! Nie lubię takiej długośći legginsów żle się czuję wtedy ale do kozaków sa ok

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-11, 15:20   #4192
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
no u mnie była 2 stycznia znaczy u moich rodziców bo tu gdzie wynajmuję mieszkanie nie było nie wiem o co chodzi, ale teść mi mówił, że nie co roku chodzą wszędzie, tylko co dwa lata jakoś tak bo mają dużo do obchodzenia, a mało księży jest no i całe szczęście nie muszę wysłuchiwać niezręcznych pytań i dawać kasę

to załatwiłaś kota
No raz na dwa lata to jeszcze bym przezyła wizytę księdza ale co rok :/
Ja mu dam 20 zł i niech spada :P i tak za dużo o 20 Wcale nie powinien nic dostać! Wolę dzieciom zabawkę jakąs kupić a nie dla księdza dawać.

Kot wkurzony bo mięsa nie ma a mam jeszcze puszki z Animody dla Juniorów ale tego to nawet tknąć nie chce. On tylko saszetki kocha. Tak więc do poniedziałku diete ma

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

A co do opryszczki to ja też polecam te plastry Compeed czy jakoś tak to się pisze kup sobie na noc to jutro już będziesz miała mniejszą i na dzień też sobie zaklej tam są chyba inne na dzień a inne na noc

Dziękuję kochana a bo to jest takie moje dzieciątko i kocham go jak nie wiem moja mama też mówi, że to nie jest pies tylko malutki człowieczek
No te plastry są super, zawsze ich używam jak mam opryszczkę, ale do apteki mam straszny kawał drogi i dziś na pewno nie pójdę. Na razie smaruję Oxycortem.
Widać że kochasz psiaka no i tak powinno być zwierzę trzeba traktować jak członka rodziny dla mnie kot to też jak trzecie dziecko

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-11, 15:23   #4193
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

No to nieźle pospałaś :P ja po imprezie wstałam wcześniej, hihi

aż tacy są okrutni Ci księża? myślałam, że w naturze kapłaństwa nie powinno być ani cienia zemsty a teraz to wszędzie liczy się kasa
no to będziesz miała wesoło dzisiaj

nienawidzę opryszczek! ostatnio miałam po Nowym Roku zaraz i w dodatku na samo wesele stosowałam zovirax, a i tak ciągnęło się to ze dwa tygodnie myślałam, że oszaleję!!!
Ty to taka SOWA i Skowronek w jednym
Księża potrafią być straszni! Ale nic dziwnego - dzieci nie mają, zony też nie więc kochają tylko siebie
Zovirax jest dobry tylko wtedy gdy zaczyna swędzić jak juz wyskoczy oprycha to nic nie pomaga. Miałam też to pare razy.
Mi ogólnie to często oprycha wyskakuje! Jak byłam młodsza to ciągle miałam słyszałam, że są jakieś szczepionki na to????

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-11, 15:24   #4194
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe sam tłuszcz chyba a nie sex
Dzięki do szpilek za krótkie! Nie lubię takiej długośći legginsów żle się czuję wtedy ale do kozaków sa ok
Weź, kobieto, gdzie Ty masz tłuszcz?! masz super nogi!
to będziesz chodzić do kozaków

Cytat:
No raz na dwa lata to jeszcze bym przezyła wizytę księdza ale co rok :/
Ja mu dam 20 zł i niech spada :P i tak za dużo o 20 Wcale nie powinien nic dostać! Wolę dzieciom zabawkę jakąs kupić a nie dla księdza dawać.

Kot wkurzony bo mięsa nie ma a mam jeszcze puszki z Animody dla Juniorów ale tego to nawet tknąć nie chce. On tylko saszetki kocha. Tak więc do poniedziałku diete ma
Pewnie, że starczy mu 20 pieniądze Ci z nieba nie spadają przecież ;/
i tak mają w cholerę kasy!

kot na diecie
Stary 2012-02-11, 15:26   #4195
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia czekanie na księdza w niepewności

Ale mi zimno
Nooo ciekawe o której on przylezie..... a po 17stej koleżanka ma przyjść z córeczką

Mi też zimno dzisiaj

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-11, 15:28   #4196
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to taka SOWA i Skowronek w jednym
eee, gdzie tam spałam prawie 9 godzin wyspałam się nawet

Cytat:
Księża potrafią być straszni! Ale nic dziwnego - dzieci nie mają, zony też nie więc kochają tylko siebie

Cytat:
Zovirax jest dobry tylko wtedy gdy zaczyna swędzić jak juz wyskoczy oprycha to nic nie pomaga. Miałam też to pare razy.
Mi ogólnie to często oprycha wyskakuje! Jak byłam młodsza to ciągle miałam słyszałam, że są jakieś szczepionki na to????
No właśnie, nic nie daje smarowanie jak już się ma bąbel

opryszczka wyskakuje w okresie osłabienia organizmu: podczas choroby, okresu itp. mnie też często łapie
o szczepionkach nie słyszałam
Stary 2012-02-11, 15:43   #4197
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Te kolędy są tragiczne U nas w mieście to dużo ludzi nie wpuszcza księży, no ale pewnie jest większe niż Twoje. A to fakt że jak zobaczą że nie otworzysz to się będą mścić, czytałam niedawno w gazecie że gdzieś w jakimś mieście ksiądz powiedział że jak go nie wpuszczą to on pogrzebu nie odprawi jak będzie trzeba
No moje miasto to zadupie takie... ok. 7 tyś mieszkańców.

Własnie Ci wspaniali "Święci" księża to tak robią, mszczą się za byle co. Dla nich tylko kasa jest najważniejsza. U mnie w mieście kiedyś był tez taki przypadek że kilku dzieci ksiądz nie chciał dopuścić do komunii bo rodzice tych dzieci do kościoła nie chodzili ale tylko dlatego, że pracowali lub po prostu nie mogli z innych przyczyn. Chore na maksa.

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Doczytalam sie w internecie, ze na zgubienie tkanki tluszczowej z okolic brzucha najlepsze sa, wbrew pozorom, spacery - dlugie i w dosc szybkim tempie rzecz jasna.
Tu mialam cos Monice doradzic - pamietam, jak pisalas, ze nie smakuje Ci zielona herbata. A bialej probowalas? ona tez dobra przy odchudzaniu, a smak ma inny. Tylko trzeba zalewac woda o temperaturze 80 stopni, tak jak zielona zreszta. Inaczej niszczy sie cenne skladniki a herbata wychodzi za gorzka.
Ja wlasnie sie racze biala Pai Mu Tan moja ulubiona.
Tak w ogole to zauwazylyscie, ze niedlugo bedziemy musialy zalozyc nowy watek?
Ja bardzo dużo spacerowałam z dziećmi i faktycznie brzucha nie mam wcale Może to faktycznie prawda
Białej herbaty nie próbowałam jeszcze Popatrzę w sklepach
Miałam jeszcze spróbować czerwonej bo ponoć też przy odchudzaniu pomaga

Eee nowy wątek to jeszcze 800 wpisów musimy zrobić

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Ja swoich też nie trawię moje uda i łydki są okropne a w ogóle najgorszy jest brzuch
Ty wyglądasz ślicznie! i masz super nogi! Koniec kropka
Haaaha jestem nie ma baraszkowania nie ma seriali, i nie ma spania znaczy seriale pewnie zaraz będą
no imprezka imprezka właśnie skończyłam sprzątać
padam na pysk...

no i nagrzeszyłam no ale to było do przewidzenia... nie nażarłam się okrutnie, ale dietetycznie nie było... ehhh, jutro będzie lajtowo
Ale %%% odmówiłam i słodkiego nie jadłam!
Wiedziałam, że nie śpisz!!!! I byłam nawet pewna, że cos napiszesz jeszcze
No ja mój brzuchol nawet lubię, a kiedyś byłam pewna, że go znienawidze po dwóch ciążach ale się rozczarowałam bo z całego mojego ciała to chyba tylko brzuch i ręcę wyglądają najlepiej.
Także muszę jeszcze nad nogami popracować i tyłkiem.
A Ty wrzuć nam foteczkę to zobaczymy z czym masz problem
A co to była za imprezka tak w ogóle? z jakiej to okazji? Bo chyba nie doczytałam gdzieś albo zapomniałam :P Starośc nie radość - skleroza boli

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-11, 15:50   #4198
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Weź, kobieto, gdzie Ty masz tłuszcz?! masz super nogi!
to będziesz chodzić do kozaków

Pewnie, że starczy mu 20 pieniądze Ci z nieba nie spadają przecież ;/
i tak mają w cholerę kasy!

kot na diecie
Ojj mam mam, najwięcej na górnej częsci ud.
Do kozaków jak najbardziej
No oni kasy mają skoro wożą się takimi furami! Dzieci na utrzymaniu nie mają, żony i domu też nie, podatków i składek emerytalnych nie płacą z tego co słyszałam więc na co im tyle kasy?????? By się wstydzili w ogóle chodzić po mieszkaniach!

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
eee, gdzie tam spałam prawie 9 godzin wyspałam się nawet
No właśnie, nic nie daje smarowanie jak już się ma bąbel

opryszczka wyskakuje w okresie osłabienia organizmu: podczas choroby, okresu itp. mnie też często łapie
o szczepionkach nie słyszałam

No przez 9 godzin to można nawet się wyspać Lekarze ponoć polecają spać tak ok.8 godzin tylko.
Jak już jest bąbel to dupa blada! Smaruje się tak na prawde tylko po to aby mnie bolało.... i z nadzieją że szybciej się zagoi.

Ja własnie jestem świezo po okresie i byłam przeziębiona. Także wszystko jasne!
Szczepionki są ale co i jak dokładnie to nie wiem.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-11, 16:05   #4199
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedziałam, że nie śpisz!!!! I byłam nawet pewna, że cos napiszesz jeszcze
No ja mój brzuchol nawet lubię, a kiedyś byłam pewna, że go znienawidze po dwóch ciążach ale się rozczarowałam bo z całego mojego ciała to chyba tylko brzuch i ręcę wyglądają najlepiej.
Także muszę jeszcze nad nogami popracować i tyłkiem.
A Ty wrzuć nam foteczkę to zobaczymy z czym masz problem
A co to była za imprezka tak w ogóle? z jakiej to okazji? Bo chyba nie doczytałam gdzieś albo zapomniałam :P Starośc nie radość - skleroza boli
hehe :P tylko, że Ty już poszłaś spać no i nie miałam z kim gadać

Twój brzuch jest rewelacyjny! i to właśnie po dwóch ciążach pełen szacun wstyd się przyznać, ale ja dziecka nie mam, a nawet w połowie takiego brzucha nie posiadam

na fotki za wcześnie zawału chcesz dostać?

imprezka bez okazji :P ot, tak spotkanie ze znajomymi nie widzieliśmy się od naszego wesela i było o czym pogadać

sklerozę to ja mam :P oj mam

Cytat:
No przez 9 godzin to można nawet się wyspać Lekarze ponoć polecają spać tak ok.8 godzin tylko.
Jak już jest bąbel to dupa blada! Smaruje się tak na prawde tylko po to aby mnie bolało.... i z nadzieją że szybciej się zagoi.

Ja własnie jestem świezo po okresie i byłam przeziębiona. Także wszystko jasne!
Szczepionki są ale co i jak dokładnie to nie wiem.
No mój TŻ mówi, że dorosły człowiek nie powinien spać więcej niż 8 godzin bo potem jest jeszcze bardziej ospały i mniej wydajnie pracuje

opryszczki są okropne, jednym słowem paskudztwo jakich mało
Stary 2012-02-11, 16:06   #4200
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Nooo ciekawe o której on przylezie..... a po 17stej koleżanka ma przyjść z córeczką

Mi też zimno dzisiaj
Jak koleżanka się dowie, że ksiądz ma przyjść do Ciebie to ucieknie
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości