|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 cz III
Cytat:
Agunia zazdroszczę pizzy
|
|
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
bo sie go o 16 pytalam co chce jesc ze zrobie lecze bo nie bede do wieczora w kuchni stac, no to stwierdzil ze on nie wie co chce i ze sobie cos zamowimy,
po godzinie sie go pytam to co zamawiamy a on do mnie z tekstem ze on nie bardzo chce zamawiac bo znowu kasa ze za duzo wydajemy na glupoty itd. Ojjj jak sie wsciaklam to ja siedze na kanapie kolejna godzine az jasnie hrabia sie zdecyduje a on mi tu takie cos! Wyzwalam go poryczalam sie i poszlam do sypialni. Na co on mowi ze przeciez on nie powiedzial ze nie zamowimy tylko ze on by jednak nie chcial co nie oznacza ze nie. ja pierdo le myslalam ze go zabije. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- do tego mi neidobrze i stracilam apetyt. |
|
|
|
#3963 | |
|
Branzoletka
|
Czytam i czytam i końca nie widać
Hej mamusie Dzisiaj mam luźniejszy dzień, bo zrobiłam co miałam zrobić czyli wyniosłam wszystko z kuchni a resztą zajmuje się tż więc mam w końcu czas dla was ivoncia gratuluje córci Zobaczysz jaka będziesz szczęśliwa tylko nie rozpuść ![]() witam nowe mamy zwłaszcza śpioszkę z"mojego"wątku staraczkowego Ja też! Już ja go wyszkolę, żeby z niego był i dla mnie pożytek i dla przyszłej żony a co lekko nie ma nikt ![]() Cytat:
Myślę jednak, ze dlatego, ze dzidzia jeszcze musi podrosnąć.Test ciążowy oczywiście zachowałam i też muszę taką teczuszkę kupić na zbierające się dokumenty ciążowe Ide czytać dalej...
|
|
|
#3964 | ||
|
Zakorzenienie
|
TŻ kupił mi żelki
I kupiliśmy ziemniaki na frytki W ogóle nasz wspólny kolega (przyjaciel jego eks) załapał mnie za brzuch, a on nie wie o ciąży ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Ja w czasie ciąży straciłam apetyt na popcorn Przed ciążą codziennie wsuwałam paczkę ![]() Cytat:
Obyśmy już nie miały...Ja od małego jeździłam na lekach przeciwbólowych, które są przed morfiną. Nic innego nie dawało mi spokoju ![]() Cytat:
Zaczęły mi się robić w wieku 15 lat Znowu mnie rwie nad tym pępkiem |
||
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Ewurka - ból może wynikać z powrotu do pracy, a zwłaszcza stojącej. Jeśli ból nie minie, a nie możesz zrobić sobie płatnej morfologii krwi, to poszłabym do lekarza. Niech sprawdzi płytki krwi, żeby wykluczyć problem taki jak ma Madzia.a i Sonia. Poza tym może dostaniesz coś co smarowania.
Żylaków nie mam, bo coś tam było i już mi się nie podobało, a na USG doplerowskim wyszło, że mam żyłę niedrożną wraz z ujściem, więc ponad dwa lata temu wyrwali mi ją od pachwiny do kostki, a poza tym usunęli to, co stawało się widoczne na zewnątrz. Nowych na razie nie widzę, ale jest kilka żyłek, jak u niektórych w pajączkach. Za to często bolą mnie całe nogi, a jeszcze częściej łydki. Przedtem miewałam tak przed @ i sądzę, że to ucisk narządów wewnętrznych na tętnice udowe. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-02-11 o 19:41 |
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu on Cie lapal za brzuch?
|
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba coś podejrzewa
Ale powiedziałam, że mam 2 grube swetry na sobie Wolę nie mówić znajomym, bo wiem, że dojdzie to tamtej
|
|
|
|
#3969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadlam Kebaba ale nie całego przeszło połowę a końcówkę dałam dla Tż nigdy nie zjadla 3 kawałków pizzy a dziś owszem. i do tego ten Kebab chyba przesadziłam Cytat:
mój Tż dziś powiedział że jak by na titanicu były ciezarne z takimi brzuchami jak ją to by nie zatonął
|
|
#3970 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super Hehehe ![]() Kamila - brak mi słów ![]() Cytat:
A ja nie umiem robić domowej pizzy. Tzn jak będziemy na swoim to mam w planie kupić kamień do pieczenia, może wreszcie się wówczas nauczę ![]() Ja idę się myć i położyć. Jutro mąż wyjeżdża o 12:30 ![]() . Mam nadzieje , że się dzisiaj romantycznie pożegnamy ![]() , bo dopiero za 2 tygodnie się zobaczymy , ale dobre i to . Do jutra
Mów mi : Asia ![]() "...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli." Edytowane przez asia665 Czas edycji: 2012-02-11 o 19:54 |
|||
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to dzisiaj chyba znowu zjem frytki
![]() Chociaż kupiliśmy sopockiej i mamy ogórka i pomidorki i też kusi ![]() W ogóle chodzi za mną zupa koperkowa
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Ale masz śliczne słowa w podpisie
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
juz zamowilismy, ale ie tlumaczyl ze sie zle czuje i nie ma humoru! ja tez sie kur na moge zle czuc i nie meic humoru do cholery.
teraz mi niedobrze i stracilam apetyt a zamowilam sobie tortille z kurczakiem i do tego frytki a tz chyba kebaba. |
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam blogi kulinarne w poszukiwaniu inspiracji i ślina mi cieknie po brodzie
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mi się nie chce
|
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I raczej znów na ostre/słone niż słodkie Ale te serniczki z oreo już dawno za mną chodzą i w końcu będę musiała je upiec
|
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
Dzidziol mnie szturcha
chyba też najedzony : D
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny poczytajcie to sobie po prostu boskie
Opowiesc neinarodzonego |
|
|
|
#3980 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja już leze w łozeczku , zrobilam sosik na jutro, galaretke , pocwiczylam na orbitreku wiem, ze luty mial byc bez narzekan, ale.... zaczynam dzis 20 tydzien, i naprawde nie czuje dzidzi... te bulgotanie to chyba nie malutka nie mam zadnych zgrubien w brzuszku czy cos zaczynam lapac mega dola i martwic sie,a wizyte mam dopiero 21
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|||
|
|
|
#3982 |
|
Rozeznanie
|
Ojojoj ile ja mam nadrabiania
. Ja na chwileczkę tylko bo dopiero wróciłam z pracy, szybko posprzataliśmy z mężem i za pół h mamy mieć gości. Doszłam w końcu do porozumienia z mężem w kwestii imienia. Mianowicie dla chłopca Nikodem lub ostatecznie Oliwier (ale zakochałam się w tym pierwszym imieniu) a dla dziewczynki Amelka albo Roksana. I szczerze to dla dziewczynki składniam się chyba do Roksanki bo Amelcia śliczne, ale teraz za bardzo popularne . No tylko jestem ciekawa czy mój mąż nie zmieni zdania jak się okaże że jego mamusi się nie podoba ![]() . Jak tak to bedę musiałą go doprowadzić do porzadku ![]()
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może kopią nas po narządach i dlatego nie czujemy jeszcze ![]() ![]() Cytat:
Nikodem i Roksana najładniejsze |
||
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#3987 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niby dopiero za miesiąc coś mam poczuć. Wydaje mi się to bardzo dziwne bo w brzuchu nie mam nikogo więcej... Śliczne Uwielbiam hawajską ![]() Cytat:
I tak już od kilku dni Jakoś na nic innego nie mam ochoty.
|
|
#3988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz Maciejko masz wizytę w dniu urodzin mojego TŻ a doppler taki prince_polo myślę, że niektóre kobiety po prostu już tak mają, jeśli wyniki są dobre nie ma się co martwic ja po prostu jestem troszke niż bardziej teraz przewrażliwiona... i muszę przyznać, że masz apetyt kebab i 3 kawałki pizzy ja mam miche owoców, takie śliwki dobre kupiłam hanjah to daj mi znać jak już je zrobisz, ok? Ciekawa jestem, czy będą Ci smakować ![]() sas kochanie nie smutaskuj się, każda z nas ma inną budowe ciała i niektóre z nas pewnie muszą na kopniaczki poczekać troszke dłużej a byłaś u lekarza? Nie chce widzieć smutnej minki, słyszysz wiem, że to dołujące, ale może Twoja dzidzia potrzebuje więcej czasu :róża:
Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2012-02-11 o 20:46 |
|
|
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() W lato będą pachnące ogórki i pomidorki Znowu czuję jakiś taki ucisk na macicę, może to dzidziuś tam się oparł
|
||
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

Zobaczysz jaka będziesz szczęśliwa tylko nie rozpuść

ja też mam migrenę od małego, a w I trym przez głupi duphaston miałam prawie codziennie. Teraz odpukać spokój
Obyśmy już nie miały...
Zaczęły mi się robić w wieku 15 lat

Mój małżuś doszedł do perfekcji jeśli chodzi o robienie ciasta na pizzę 

, bo dopiero za 2 tygodnie się zobaczymy , ale dobre i to
trzymajcie kciuki 
brak chęci do pieczenia, brak smaków, niechęć do jedzenia i ogólny brak weny, a mam tyle przepisów w plecy 
Może kopią nas po narządach i dlatego nie czujemy jeszcze