|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
witaaam sie
![]() faaaajna ta baza z joko...ja musze kupic jakas nowa i myslalam na lumene..mialyscie ? dzisiaj z racji ladnej pogody nacykalam chyba z 200 zdjec z czego do 4ech recenzji ![]() w ciagu ostatnich 2 tygodni dostalam 3 siwych wlosow na skroniach..no szlag by to trafil...wykoncze sie przez ta firme :P aaaa od 11 siedze i sie zachwycam paczuszka wymiankowa od Dee
|
#2342 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32233863]A żeby nie być gołosłowną...[/QUOTE] Fajny efekt
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2012-02-11 o 16:34 |
|||||
|
|
|
#2343 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z Wami Dziewczęta istnie popołudniowo
![]() ale dziś wenę miałam, za jakąś bliżej nieokreśloną chwilę Wam pokażę
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
moja wena spi :P
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Przeżyłam wizytę przyszłego teścia, ale padam z nóg - od rana sprzątaliśmy i gotowaliśmy obiad z TŻ i tak naprawdę przed chwilą dopiero usiadłam odpocząć... ale niedługo idziemy jeszcze do kina (na Idy Marcowe
![]() Porównanie kulek i recenzję podkładu wrzucę jutro, bo będę miała dobry aparat, więc i dokładniejsze zdjęcia zrobię
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2347 |
|
Rozeznanie
|
Działanie mojej weny i wyobraźni, pojawiło się na blogu...jeśli jesteście zainteresowane - zapraszam
![]() Konstruktywna krytyka mile widziana
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzywam bazy Lumene od dobrych kilku lat i pomimo, ze mam tez inne ulubione jak Mary Kay czy Rival de Loop to uwazam, ze jest naprawde godna uwagi. Nie przepadam za ArtDeco ale to glownie dlatego, ze szybko mi twardniala....i po raz trzeci nie dam jej szansy.
|
|
#2349 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dobrze by było
![]() i to jak [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32233863]A żeby nie być gołosłowną...[/QUOTE] a która to baza joko? ta zwykła czy ta exclusive? bardzo dobry efekt |
|
|
|
#2350 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prześlij parę buziaków Gosslingowi ode mnie chociaż zakończył się wtedy, kiedy byłam pewna, że to jakaś połowa..
|
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sprobuje jej ![]() Hean niby fajna ale jednak przy bardziej napigmentowanych cieniach wysiada po kilku godzinach a ja tego nie bede tolerowac:P Na UD szkoda mi pieniedzy chyba hehe
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Stuknęło mi 5 tys. wyświetleń!
![]() Nie miałam czasu na bloga przez nową (absorbującą mocno ) pracę, dziś wstawiłam pierwszy post od tygodnia o płynie do higieny intymnej Ziaja Med klik.
|
|
|
|
#2354 |
|
Konto usunięte
|
Jakim cudem ktoś mnie dziś znalazł po haśle "kość obojczykowa"?!
![]() Kurde cały dzień coś gdzieś się kręciłam, a miałam sobie "Żelazną damę" pooglądać Na blogu notka o lakierze magnetycznym - już prawie straciłam nadzieję że okiełznam to cudo, ale się udało
|
|
|
|
#2355 |
|
Rozeznanie
|
A ja właśnie się zastanawiam nad bazą z hean, dziewczyny kuszą bazą z joko, ale u mnie nie mogę ich kosmetyków znaleźć...;/
|
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
ja bylam z niej zadowolona ...ale teraz juz dostrzegam roznice ..ona jestfajna do delikatniejszych makijazy...ale jak lubisz kolory nosic to srednia jest
![]() powiem tak..ja wymagam od bazy ze moj makijaz bedzie w stanie nienaruszonym przez conajmniej 10h ..ona mitego nie gwarantuje
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Emememsik mam pytanie z serii regulaminowych
Czy jeśli zrobiłabym na blogu rozdanie to mogę wklejać linka na wizażu na różnych wątkach? Np. mam w nagrodę rzeczy 3 firm, to czy mogę w wątkach tych firm wpisać coś typu: zapraszam do mnie na bloga, do wygrania to i to? Tak się zastanawiam właśnie, bo ostatnio się dużo szumu narobiło wokół blogów i reklam, ostrzeżenia w różnych wątkach itd. a ja nie chcę nikomu podpadać i robić coś wbrew regulaminowi, dlatego proszę o podpowiedź
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tym filmem byłam baaardzo zawiedziona...
|
#2359 |
|
Rozeznanie
|
A mi stuknęło 800 odwiedzin na blogu...tak wiem malutko, ale na początek - super
strasznie się cieszę
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Znacie taką firmę : Pina Parie?
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaz zdaje sobie sprawe, ze Lumene jest lepiej dostepna ![]() Czyli jednak Hean moge sobie odpuscic
|
|
#2363 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#2364 |
|
Zadomowienie
|
No nie gadaj..
Mi najbardziej spodobał się..cynizm tego filmu. I do końca byłam pewna, że okaże się, że Gossling pogrąży Clooneya i zostanie wierny temu co mówił parę razy w ciągu filmu, że działa dla tego w co uwierzy. Aczkolwiek nie uważam, że jest to arcydzieło Edytowane przez kasiaen1 Czas edycji: 2012-02-11 o 21:04 |
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
dzieeeeeeeeeeeeeeeki
Edytowane przez Candy Killer Czas edycji: 2012-02-11 o 21:27 |
|
|
|
#2366 |
|
Zadomowienie
|
Edytuj zanim ktoś następny to przeczyta!!
spokojnie, to nie wielki spojler, cały film przed Tobą! przepraszam |
|
|
|
#2367 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
, chętnie poznałabym szczegóły, ale wiem, że to może zbyt osobiste, by pisać na forum, zatem nie ciągnę za język ![]() U nas sytuacja była zagmatwana... ciągnęło nas do siebie, a żadne nie miało odwagi postawić sprawy jasno... Potem jakoś znajomość zaczęła wygasać, każde poszło swoją drogą i zaczęło układać sobie życie oddzielnie myśląc, że jest bez szans. No, ale jak widać opatrzność miała inny scenariusz, skrzyżowała nam drogi z powrotem Trzeba było odkręcać pewne plany i działać szybko, na niepewność nie było miejsca ani czasu.Cytat:
.Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32232995]Właśnie przetestowałam nową bazę Joko - jest genialna! Wyciąga 10x więcej koloru z cieni! I się bardzo łatwo aplikuje ![]() Pomalowałam jedno oko z bazą, drugie bez, za parę godzin cyknę różnicę [/QUOTE]O, miałam pisać z zapytaniem, o którą chodzi, ale już doczytałam, że o ekskluzywną ![]() Dobry wieczór
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SPOILER! Może bym nie powiedziała, że to beznadziejny film, ale z drugiej strony uważam, że spokojnie mogłam poświęcić ten czas na coś innego. Ot, takie może 6/10. Więc w sumie kiepski. W każdym razie "Idy marcowe" zupełnie do mnie nie przemówiły. Tematyka bardzo banalna, obgadana wielokrotnie, cały film, mam wrażenie, że jest jakiś płytki, niedorobiony, ciągle czegoś mu brakuje. Tak, tak, wiem, obnażanie brudów świata polityki (ale kto o tym nie wie?), zepsucia ludzi (ale kto o tym nie wie?) i tego jak łatwo ludzie potrafią wyrzec się ideałów (ale kto o tym nie wie?). Historia upadku - Stephena, ale może też i gubernatora (o którym jednak nic nie wiemy, więc to tylko przypuszczenia). Myślę jednak, że po Clooneyu, co by nie było 50 letnim facecie z jakimś doświadczeniem życiowym, można było się spodziewać czegoś lepszego, a tak to wygląda trochę tak, jakby zrobił film pod siebie, żeby się pokazać. Obsada świetna, ale mam wrażenie, że nawet nie miała za bardzo gdzie się wykazać. Przez cały film czekałam aż w końcu coś się wydarzy, coś, co spowoduje, że jednak pomyślę "wow, nie spodziewałam się", coś, co skłoni do refleksji, a tymczasem film się skończył a ja pomyślałam "wow, tyle czasu straciłam".
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
no laaaaaaaaaaaaski bo sie zaraz pogniewamy:P
|
#2370 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wystarczy nie czytać...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

.