|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Pani Buka
|
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~
Cytat:
ale chyba w przyszłym tygodniu do Warszawy się przejadę na dzień do koleżanki...6xm, gg22, co z torebkami?
|
|
#1682 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Żebym jeszcze i ja miała wizję co zrobić z moimi kłakami, zmobilizowala się i poszła to byłoby coś
|
#1683 |
|
Matka Smoka
|
W temacie piżam. Czy mnie się wydaje czy jest olbrzymia luka w ich asortymencie? Otóż postanowiłam sypiać w piżamie (bo wyczytałam mądrość, iż sypianie nago wbrew pozorom nie pomaga a zagraża zyciu seksualnemu
) i tak: to co kobiece i sexy jest ze sztucznych materiałów i niewygodne, a to co ze zdrowej bawełny - albo w stylu dzidzia albo stara baba. Nie ma jednolitych kolorystycznie zestawów typu bawełniana koszulka bokserka plus szorty np, obszyte czymś w stylu koronki czy coś? Nie wiem, może są w jakiejś ofercie wysokopółkowej, ale ja bym chciała coś cenowo bardziej dostępnego. Druga rzecz, która mi uświadomiła, że jednak nie wszystko można kupić w necie są papierowe serwetki dekoracyjne. Patrząc na strony producentów, np. Paw lub Aha jest multum wzorów. w sklepach pięć na krzyż tych samych. Nie uśmiecha mi się kupowanie serwetek po 8zł lub więcej, więc wybór jest ograniczony. Sklepy internetowe jak już mają wybór to sprzedaż tylko hurtowa po 12szt. tego samego wzoru. |
|
|
|
#1684 | ||
|
Zakorzenienie
|
coś tam trochę Was nadrobiłam, ale wiele się nie udało
Cytat:
jutro ma wpaść do mnie Blair z rzeczami z zebry i Twoimi charmsami, no i ja mam Twoje herbaty Cytat:
![]() cholera zapomniałam nie miałam w ogóle czasu nas tym usiąść ani się zastanowić. wiem że przerzuciłam na szybko all i widziałam, że są tam tańsze i miałam doczytać jak jest z przesyłką i ew. odbiorem osobistym, bo różnica jest spora. a Ty w domu jesteś? kiedy mogłabyś ją ewentualnie kupić?podobać mi się podoba i chcieć ją chce tylko jak zwykle jest odwieczny problem-muszę przemyśleć czy po ostatnich szaleństwach makijażowych stać mnie na nią w tym miesiącu ![]() a dzisiaj kupiłam sobie zestaw super turbo noży i jestem zachwycona! ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1685 |
|
Rozeznanie
|
a ja Wam opiszę, mój "pierwszy raz" z Amlą - zapach okropny, odstraszałam domowników, ale myślę, że idzie się przyzwyczaić
trzymałam kilka godzin i teraz nie wiem czy za dużo go dałam, czy mała spłukałam, ale mam wrażenie tłustych włosów... i patrząc na taką małą buteleczkę to chyba nie będzie zbyt wydajny... za to Vatika faktycznie pachnie jak kokosanki
|
#1686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Widzę, że zupełnie inaczej definiujemy "dzień byczenia", skoro obskoczyłaś sklepy z nożami ![]() Praca mi służy. Do 10 rano miałam umyte okna, wyprasowane i powieszone nowe firanki, zrobione pranie, umytą lodówkę + cotygodniowe porządki typu kuchnia, łazienka i salon na błysk
|
|
#1687 |
|
Pani Buka
|
gg22, jestem teraz w domu, chyba zostanę do następnego weekendu, więc masz chwilę żeby się zastanowić
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zdenerwowałam, bo mnie dziewczyny wystawiły z dzisiejszym wyjściem
A ja zrobiona na tiptop, cyc podkreślony, talia osy, obcisłe spodnie i szpilki ;<---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
|
|
#1689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piwko w środowy wieczór? Jeżeli jeszcze nie kupiłaś oleju to przyniosłabym Ci jakieś 'odlewki' kokosowego i amly na spróbowanie i katalog mebli! ![]() Cytat:
Chociaż ja sypiam w białych bokserkach a do tego osobno dokupuje jakieś kolorowe szorty właśnie w H&MCytat:
Boję się za to że Vatika szybko się skończy bo butelka malutka
|
|||
|
|
|
#1690 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- OMD - właśnie ratuję się bokserkami i nie wiedziałam skąd szorty brać, dzięki za namiar. Amla przy pierwszym użyciu też mi się wydawała niewydajna, sporo ubyło, a potem chyba nauczyłam się nią gospodarować bo szło już mniej. Malla - przypomniało mi się pytanie, którego Ci wczoraj nie zadałam: a widziałaś Najmniejszy Koncert Świata Hey? |
|
|
|
|
#1691 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. byczyłam się od 7rano do 15 a potem spacer połączony z zakupem noży, pakowanie się i lekkie sprzątanie. swoją drogą sądziłam, że zmieszczę cały dobytek w 4kartony a tu się okazuje że w 4kartony zmieściłam jedynie 2szuflady i 1 półkę jak Ty to zrobiłaś??? dla mnie mycie okien kojarzy się z pracą co najmniej do 15.00 a tu jeszcze tyle rzeczy zrobiłaś!Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() oooo a co trochę wolnego będziesz w końcu mieć? pewnie, bardzo chętnie i olej z katalogiem chętnie przygarnę. ostatnio miałam jeszcze coś na myśli żeby pożyczyć od Ciebie, ale mi wyleciałoa ja tam w hk mogę mieć dobry pomysł z tymi bokserkami i kolorowymi spodenkami. zawsze miałam problem z doborem piżamy+pogodzeniem się z jej ceną i zazwyczaj kończyło się na t shircie P. i jakiś spodenkach/ bokserkach
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc powiedzmy, że będę mieć trochę wolnego. Za to cały wtorek spędzę w biurze-rano mam dyżur a później szkolenie Po szkoleniu jest impreza pracownicza, na której nie mam ochoty zostawać ale nie wypada odmówić-wszystko miało odbyć się w poniedziałek ale ze względu na mój egzamin przełożyli terminA i jak śpię sama to czasem wciskam się w wielki t shirt exa
|
|
|
|
|
#1693 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Meski tiszert...ach
Mam nawet takie ze dwa zestawy pizamkowe.
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
A przestań, tylko się zdenerwowałam. Nosi mnie strasznie i dupa. Będę teraz nie do życia przez cały tydzień.
Tak sobie komponowałam z nudów moje wymarzone autko i wyszło mi tylko 187 000zł
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Są postopniowane, takie za ramiona. I grzywke mi bardziej wyszarpał, bo miałam taką na bok, ale prosto zakończoną. Kolor ten sam, naturalny. Narazie są wyprostowane ale jak umyje to spodziewam się loczków (takich jak miałam koło ucha na ostatnim spotkaniu
) Narazie troche nie moge sie przyzwyczaić. Mam nadzieje, że niedlugo sie spotkamy i same ocenicie.
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2012-02-11 o 22:36 |
|
|
|
#1696 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Przecież powiedziałam Ci, że ładnie się drz... śpiewasz! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie Wy z Trust czujecie kokosa w Vatice? Przecież to cytrusy ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie widziałam, a kupiłaś? Ja śpię tylko w męskich koszulach.
|
|
|
#1697 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
2. Ciekawa jest ta różnica, myślałam, że baza jest taka sama, tylko dodatki inne. Ja na golda nie narzekam, może mało daję? Ale też mam porównanie tylko do kokosa i vaitiki. 3. 4. Ale, że w takich na guziki z kołnierzykiem?
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny podczytuję Was z doskoku - gratuluję wszystkim zdanych egzaminów, za odpoczywające trzymam kciuki, a reszcie podsyłam moc buziaków!
|
#1699 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale... wtedy z pomocą przyszedł mi Primark Szorty o których mówicie kosztują 1-2 funty. Długie, fajne spodnie na zimę koło 4. Całe piżamki z 6-8. Wzorów jest mnóstwo. Gatunek I klasa. Mam 4 piżamy w których śpię naokrągło od jakiś 5 lat i wciąż są fajne!Także jeśli któraś będzie w Primarku to szturmujcie wieszaki z piżamami 2. A co do serwetek... patrzyłaś na alle, na akcesoriach do decoupage'u? Tam są tego krocie i możesz kupować pojedyncze sztuki ![]() Cytat:
![]() No i pamiętajcie, że jest mróz jak diabli i okno mogłam tylko umyć z jednej strony co znacznie skróciło czas pracy ![]() Cytat:
2. Już przewozisz rzeczy czy na razie tylko się kartonujesz? 3. Z kim jedziesz? ![]() 4. Za każdym razem jak widzę gdzieś tego kota to mi na myśl przychodzisz ![]() Cytat:
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taką koszulę do spania, flanelową, ale o dziwo jest damska
Pół guzików jest odkrytych, a pół pod zakładką Lubię w niej spać w takie zimno jak teraz, bo mnie grzeje ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Nie jestem aż tak medialna, więc pozostanie to w sferze moich marzeń aż wygram w totka, lub znajdę bogatego męża ![]() Soline Co tam? Miłość kwitnie?
|
#1701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na imprezy pracownicze zazwyczaj nie ma się ochoty ale czasem jest całkiem fajnie. pójdziesz, posiedzisz, przebrniesz i się zmyjesz, zawsze możesz jakąś historyjkę sprzedac ![]() aaa przypomniałam sobie! w temacie właśnie pracowniczej imprezy- zostałam zaproszona na imprezę dla klientów jednego z hoteli i jest pod hasłem lata tere fere i obowiązują stroje letnie mogłabyś mi pożyczyć? co prawda nie wiem czy w ogóle pójdę, bo też nie bardzo mam ochotę, ale niech będą w gotowości![]() wiem, że to nie jest pytanie na taką pogodę, ale czy którąś z Was ma jakąś letnią, zwiewną, stonowaną sukienkę i może mi pożyczyć? jw. pisałam potrzebuję na imprezę tematyczną, a ja wszystkie swoje wywiozłam. potrzebuję na najbliższy piątek Cytat:
chociaż sporo ostatnio obskoczyłam z kolegą z pracy i sobota w domu jawiła się jak marzenie i luksus siedziałam z kumplem i gadaliśmy o budowie kurnikabagatela ta cena za to "autko" ![]() Cytat:
kobieta najseksowniej wygląda jedząc śniadanie w męskiej koszuli ![]() idę spać, bo jutro naaaarrrrrttttyyyy!!!!!!!
|||
|
|
|
#1702 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tak... piżamowych
![]() A teraz ledwo rozbudzony kot usiłuje obudzić śpiącego Słodziaka, a ja co chwilę parskam śmiechem.
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A autko to BMW 1 na pełnym wypasie W kolorze cudownej pomarańczy, z pomarańczowo-karmazynowym skórzanym wnętrzem. Ze sportową skrzynią biegów, ze wszystkimi asystentami parkowania, kamerą cofania i innymi duperelami + z wbudowaną nawigacją A i oczywiście aluminiowe felgi 17"
|
|
#1704 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- A chyba że. Bo takie zwykłe to się tylko ładnie prezentują, wygodne to nie jest. Ja nie lubię obszernych rzeczy do spania. Plącze się to. Lubię mieć coś w miarę blisko ciała. O jakie fajne W końcu coś ładnego, ale trochę drogo: http://allegro.pl/primosenso-z-koron...088425934.html W ogóle tej amrki fajne inne piżamy ma ten sprzedawca. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-02-11 o 23:08 |
|
|
|
|
#1705 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ineso - zwykle śpię w cienkich koszulkach damskich opatulona kołdrą po same uszy, ale odkąd mam kota i zawsze trzymam ręce na zewnątrz (żeby się bronić, hehe), to przypomniałam sobie o męskich koszulach, które u mnie zostawały
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam aparatu, został w Krakowie
Cytat:
W pierwszej chwili mnie zabolało serce Ale teraz już przeszło. Wszyscy mówia, że mi ładnie. Tż jest oczarowany
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2012-02-11 o 23:16 |
|
|
|
|
#1707 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jutro będe musiała jeszcze raz umyć głowę. A nakładacie potem jeszcze jakieś odżywki, maski czy już nic?mój nos czuje kokosa.. cytrusy też, ale kokosa bardziej ![]() A tak w ogóle to zostałam zaproszona na zwiedzanie Aquarium mimo, że nie wygrałam aukcji WOŚPu
|
|
#1708 |
|
Copyraptor
|
MLH, licytowałaś Mateusza?
|
|
|
|
#1709 |
|
Rozeznanie
|
tak
same pozytywy pisze o Tobie i wychwala Twoje muffinki
|
#1710 |
|
Copyraptor
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

), ale dziwne uczucie nie wiedzieć, co robić we własnym domu.
ale chyba w przyszłym tygodniu do Warszawy się przejadę na dzień do koleżanki...
) i tak: to co kobiece i sexy jest ze sztucznych materiałów i niewygodne, a to co ze zdrowej bawełny - albo w stylu dzidzia albo stara baba. Nie ma jednolitych kolorystycznie zestawów typu bawełniana koszulka bokserka plus szorty np, obszyte czymś w stylu koronki czy coś? Nie wiem, może są w jakiejś ofercie wysokopółkowej, ale ja bym chciała coś cenowo bardziej dostępnego. 
nie miałam w ogóle czasu nas tym usiąść ani się zastanowić. wiem że przerzuciłam na szybko all i widziałam, że są tam tańsze i miałam doczytać jak jest z przesyłką i ew. odbiorem osobistym, bo różnica jest spora. a Ty w domu jesteś? kiedy mogłabyś ją ewentualnie kupić?
trzymałam kilka godzin i teraz nie wiem czy za dużo go dałam, czy mała spłukałam, ale mam wrażenie tłustych włosów... i patrząc na taką małą buteleczkę to chyba nie będzie zbyt wydajny... za to Vatika faktycznie pachnie jak kokosanki

A ja zrobiona na tiptop, cyc podkreślony, talia osy, obcisłe spodnie i szpilki ;<
jak Ty to zrobiłaś??? dla mnie mycie okien kojarzy się z pracą co najmniej do 15.00 a tu jeszcze tyle rzeczy zrobiłaś!

Co tam? Miłość kwitnie?
co prawda nie wiem czy w ogóle pójdę, bo też nie bardzo mam ochotę, ale niech będą w gotowości
W kolorze cudownej pomarańczy, z pomarańczowo-karmazynowym skórzanym wnętrzem. Ze sportową skrzynią biegów, ze wszystkimi asystentami parkowania, kamerą cofania i innymi duperelami + z wbudowaną nawigacją