|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No cóż, o czosnku pisałam wspominając do starszej pani na poczekalni u ortodonty, więc po tym co napisałaś sądziłam, że Ty piszesz o swojej babci No ale mniejsza z tym. Teraz wiem, że nie i wiem, że dentystka też za takie posunięcie chwali ![]() ps. Trzymam kciuki za stan zdrówka Twojego dziadzia Może zadzwoń do nich, niech wiedzą, że o nich myślisz, a to stan zdrowia sprawia, że nie ma Cię przy nich
|
|
|
#3813 |
|
Zadomowienie
|
u mnie tortilla w normalnej cenie niestety. wczoraj kupowalam
|
|
|
|
|
#3814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No o dentystce..więc spokojnie ![]() Co do dziadka..rytuał, że codziennie dzwonie, jak nie ja to babcia dzwoni i pyta się czy nic mi nie jest bo nie zadzwoniłam
|
|
|
#3816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zwykłe wyjaśnianie sobie nawzajem co mogło zostać niezrozumiałe hehe I rozumiem, że masz chaos skoro synek jest z Tobą. Zasługuje przecież na to byś poświęciła mu czas i uwagę o wiele bardziej niż forumowe wizażanki No i bardzo fajnie, że masz również taki kontakt z dziadkami ![]() Odnośnie świeczek, wiecie co.. kończy mi się jabłko z cynamonem - moja jedyna świeczka, i nie wiem czy też tak macie, czy to norma czy nie, ale mam wrażenie, że teraz nawet stojąc sobie bez zapalania wydaje zapaszek, bo chwilami zdecydowanie czuję jej zapach unoszący się w powietrzu Wcześniej tego nie zaobserwowałam Może kwestia powietrza w pokoju, nie wiem, ale podoba mi się to
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Pokój tym nasiąka też
Kiedyś mój tata dostał taką fioletową różę- świeczkę wielkości dłoni i jak ona pachniała...ech nawet jak się nie paliła to cuuudo Cieszy mnie, że należysz do grona osób z którymi da się spokojnie wymieniać poglądy..
|
|
#3818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Takie osoby sobie cenię ![]() ps. My tu gadu gadu nie w temacie wątku.. dlatego dodam coś w temacie ![]() Pierwszy raz spróbowałam białego płynu do higieny intymnej z biedrony i powiem Wam, że pachnie obłędnie Chyba polubię go bardziej niż kolorowy Uciachana rureczka i wmontowana pompka z innego produktu i nawet rodzicielka nie będzie narzekać, że jej bak pompki No i jest on wprawdzie mniejszy niż był za czasów gdy była z nim pompka, ale obcykałam opakowanie i jeśli wierzyć producentowi to jest go 300ml. A lactacydu 200ml co mnie zaskoczyło.. sądziłam, że jest raczej odwrotnie lub po równo Teraz przyglądnęłam się opakowaniom i faktycznie nie różnią się zanadto
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie gadu gadu a ja się oferty na następny tydzień nie mogę doczekać jak dziecko jestem...ech.. a tu nadal tylko od 16;(
Zapomniałam dodać...paluszki rybne- złoty filet tak jak i cena tak i jakość się nie zmieniły prócz opakowania..za to mrożone pierogi ruskie wg mnie maja ciut inny smak nadzienia...gorszy;(
życie to nie bajka, nie głaszcze Cię po...nosie ![]() Dukam po raz 2 start: 97kg faza I od 16.11. do 24.11 koniec: 91,9kg ![]() start II faza: 92,7 kg ![]() faza II 25.11 Edytowane przez lza_slonca Czas edycji: 2012-02-11 o 22:23 Powód: blondynka przy kompie |
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do czosnku obecnie w sprzedaży na bazarkach będzie czosnek zimowy tzn. że można go sadzić przed zimą i ma fioletowo białą łupkę. http://pokazywarka.pl/3fgmyb/ Później w okresie wiosennym dostaniemy biały tzn, można go sadzić na wiosnę, (na zdjęciu wyżej ten jasny) A chiński to dziadostwo, czasem zdarza się węgierski w sklepach, zapach ma, ale smak już dziwny, nieczosnkowy... http://www.google.pl/imgres?q=czosne...1t:429,r:4,s:0 3. czosnek świeży http://www.google.pl/imgres?q=czosne...G3-C9DA&zoom=1 ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- a bo trzeba że tak powiem wytrzepać pozostałość bo zostaje w miejscu gdzie się klika. więc trzeba wypić to co tam zostaje.
|
|
|
#3821 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
zauważyłam, że mam niedaleko domu biedroneczkę więc powracam. ![]() Co do zapachowych świeczek (co prawda pokończyły mi się te w "szklankach" la rissa), ale mam identycznie podgrzewacze tejże firmy, waniliowe. Stoją sobie w kuchni na parapecie i kiedy przechodzę, czuję ich woń. ![]() Kupiłam sobie malutkie szklane świeczniki na podgrzewacze, jeden stoi na biurku w jednym pokoju, w drugim też stoi świecznik z podgrzewaczem i tak samo czuję zapaszek kiedy przechodzę i tu, i tu. I co najlepsze nie zapalam ich codziennie. I to właśnie w świeczkach lubię, że zapach utrzymuje się nie tylko podczas palenia. |
|
|
|
|
#3822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
teraz sobie tak stoi pomarańcza z wanilią ale tak intensywnie nie pachnie.
|
|||
|
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc poleciałam do kolejnej i niestety nie dostałam ![]() a ja planuje torcik bo P. nie przepada za galaretką, ale ja bym nie pogardziła sernikiem na zimno
|
|
|
|
|
|
#3824 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za nową gazetkę! Fajny ten mop chociaż mąż mówi, że gdzieś tam niedaleko jego pracy jest taki tańszy, zestaw gdzie są Pronta, i te kwiatuszki a'la duck
![]() Cytat:
Wiadomo, że jak jest sezon czosnkowy to na targu kupuję fioletowy najlepszy i najbardziej ostry .Ogólnie ja bardzo dużo używam, czosnku bo jest zdrowy! Kilka dni temu pisałam o tych płatkach walentynkowych (serca i kwiatki) dobre są to podtrzymuję ale strasznie słodkie. Na początku nie ma się tego wrażenia słodkości ale im więcej się ich zje tym gorzej. Następnym razem zmieszałam sobie z płatkami owsianymi i jeszcze innymi mniej słodkimi i było już lepiej |
|
|
|
|
|
#3825 |
|
BAN stały
|
Witam, widzę, że płyn Eden znowu podrozał, dla mnie nie ma nic nowego ani ciekawego w tej gazetce sprzątającej. kiepska jest. ten pendrive na allu kosztuje 53 zl z wysyłką także się opłacało. Mama mi go kupiła, o godz.9 były tylko 2 sztuki,. jakbym poszła po pracy o 17, to bym na pewno już go nie kupiła. mój TŻt stwierdził, że te świeczki La Rissa bardzo słabo pachna i mi kupi u siebie w pracy w Leroyu jakieś co bardziej je czuć. te serki Desella teraz nazywaja się Vitello, dlatego nie moglam ich znaleźc, a je bardzo lubie, jogurty z zelkami tez i te buleczki czosnkowe. pycha.
Edytowane przez bellatrixs Czas edycji: 2012-02-12 o 09:10 |
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialabym żeby wprowadzili nowe zapachy podgrzewaczy. Pomaranczowe i waniliowe bardzo lubię, ale 2 warianty to trochę mało
|
|
#3827 |
|
Raczkowanie
|
pen-drive jest taki sam w auchan i nawet zlotowke tanszy
ta sama firma, wyglad
|
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ciekawią te stempelki do wc a'la WC Kaczka.
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Używałam kiedyś i powiem tak: zależy jakie masz cisnienie wody w toalecie
U mamy jest bardzo mocne i nawet na tydzień nie starczał jeden krążek. U mnie normalne, a nawet chyba słabe i na dość długo starczały Tylko z kolei u mnie nawet zwykłe domestosy w koszyku jakoś długo trzymają - chyba woda nie wypłukuje ich z taką siłą :p
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() |
|
|
|
|
#3831 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta a czy te musztardowe rajstopy które będą od poniedziałku nazywały się "Gazela" ?
Bo mnie się wydają bardziej cieliste niż pod musztardę podchodzące.Jednak nie otwierałam opakowania więc mogę się mylić oglądałam w pracy.Zajrzałam również do kartonu z tymi koszulkami damskimi na długi rękaw. Materiał nie jest ciągnący się,niezbyt prześwituje. Wyprodukowano w Chinach na zlecenie firmy z Amsterdamu haha :P Były białe,czerwone,zielone i ciemny fiolet. Niestety u mnie był tylko jeden karton z większością koszulek w rozmiarze S i M.
|
|
#3832 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
#3833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może wycofują ze spredaży?? Cytat:
też je kupiłam przed Wigilią do ozdobienia pierniczków, które wieszałam na choince |
||
|
|
|
|
#3834 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie zajadam się tym Vitello zo wocami na spodzie
smaczny!
Without music, life would be an error. Edytowane przez kasiq3 Czas edycji: 2012-02-12 o 11:11 |
|
|
|
|
#3835 |
|
Raczkowanie
|
macie już gazetki przemysłowe od 20 lutego ?
|
|
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
i jak się u Ciebie sprawdza??Zadowolona jestes??
|
|
|
|
|
#3837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No nareszcie Super wiadomość, przez te mrozy nie chce mi się chodzić do biedronki, robię zakupy w najbliższych sklepach i jakoś to przegapiłam.
|
|
|
|
|
|
#3838 |
|
Moderator
|
No jestem, domywa mi ładnie tłuszcz z okapu czy piekarnika i co ważne, jest właśnie w sprayu, więc wygoda użytkowania jest.
No ale fakt że uzywam go regularnie i jakis ogromnych zabrudzeń nie mam, to nie wiem jak sobie radzi w cięższych przypadkach. Na pewno do zwykłego codziennego uzytkowania się bardzo sprawdza |
|
|
|
|
#3839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak chcesz sernik na zimno to zapraszam do siebie :P O nie, oby nie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

No cóż, o czosnku pisałam wspominając do starszej pani na poczekalni u ortodonty, więc po tym co napisałaś sądziłam, że Ty piszesz o swojej babci
Może zadzwoń do nich, niech wiedzą, że o nich myślisz, a to stan zdrowia sprawia, że nie ma Cię przy nich

....