|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
dokument o ratowaniu skrajnych wcześniaków...
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za zaspokojenie ciekawości, ja niestety nie mam tego programu. W sumie chyba dobrze, że nie widziałam, pamiętam, jak przeżywałam, jak Gizmiatko i Mariola urodziły, a przecież dzieciaczki były większe już.
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć ostatnio tak sobie myślę, że im Zuzia starsza tym ja wygodniejsza i będzie coraz gorzej się zdecydować ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Dobranoc |
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Idę i ja, śpijcie dobrze
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
super, ale ja takiego talentu nie mam
![]() widzialam pokoik- sliczny i chce nowe zdjecia Martynki ![]() Cytat:
Tak po cichu powiem wam, ze Antosiowi wrocil apetyt, po raz pierwszy w zyciu ostatnio uslyszalam "Antonio jest glodny: i "mamo daj mi jesc" ![]() Poobserwowalam go troche i dostosowalam jedzenie do jego rytmu. Dzisiaj np zjadl tyyyle salatki gryros, ale bez majonezu, ze oczy nam wychodzily z orbit ![]() Znowu zaczal uwielbiac owoce i warzywa, sam sie upomina o wieksza ilosc surowki do obiadu
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas za to ostatnio jest gorzej z apetytem ![]() Miłej niedzieli
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, Ania, Ania Mnie dopada jakaś depresja ciążowa chyba... ![]() ale nie chcę narzekać tylko się cieszyć ![]() Wczoraj byliśmy u znajomych... dzisiaj na 12 mąż idzie do pracy a my z Przemciem znowu sami bedziemy ![]() Net mi muli od piątku. że nie mam aż tyle cierpliwości, żeby siedzieć 5 minut i wpatrywać się w ładującą się stronę ![]() dzieciarstwo zaczęło ferie i od razu serwery zwolniły Za moich czasów ... ![]() miłej niedzieli |
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Whitney Houston nie żyje ... same złe wieści ostatnio ...
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos..._nie_zyje.html
|
|
#219 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Teraz nie będziesz nadążała z zakupem owoców i warzyw ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Svi twoje zawijance zrobily furorę wszyscy pytali: a co to, a z czego ,a jak zrobilas- takie proste i szybkie a okazalo sie rarytasemtroche zmodyfikowalam bo dodalam jeszcze pieczarki podsmazone a podalam z sosem czosnkowym ![]() Mariola ciesze sie ze Antosiowi wrocil apetyt Aniu kiedy bedziecie sie wprowadzac? piekna masz kuchnie , salon przestrzenny
|
#221 |
|
Ola-Unhola
|
czeko, zamiast pomidorowego posmarowałaś czosnkowym, czy po wierzchu?
http://allegro.pl/listing.php/search...category=54045 Macie takie organizery? No musze coś z butami zrobić, bo mam pierdzielnik w szafach przez nie. Tyyyle par...
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez musialabym cos takiego kupic bo mam buty w reklamowkach
|
|
#223 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wstawię coś super ![]() zdradź sposób jak to zrobiłaś ![]() Cytat:
fajne toto, ale pod moje łózko już szpilki nawet nie wcisnę
|
|
#224 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
, ale z 50 par bedzie ![]() Jedziemy na 11,30 do koscioła na msze i spotkanie w sprawie strojow komun., moze babka dotrze dzisiaj ![]() Potem chyba do mojego doktorka, juz ostatni raz. NO i musze kupić bephanten, może znajdę tez Mediderm stacjonarnie. Antos po wczorajszej kapieli (w Oilatum) i mydełkiem nivea, drapał się nad ranem strasznie. Nie ma juz placków na pupie (zeszły po bephantenie), ale ma strasznie suche ciałko ![]() No i nie wiem czy mm nie kupic jeszcze. Kakao nie pije, ale np po płatkach z mlekiem krowim miał polisie lekko różowe ![]() Do później
|
|
#225 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie mam sily nadrabiac wczoraj podrinkowalam z kolezanka a tz popiwkowal z kolega, u nas w domu, osobno bo sie nie odzywamy do siebie ![]() jestem zla na maksa, ale niewazne zaraz przyjezdza chlopak konczyc meble i we wtorek remont sypialni ![]() aaa kupilam wczoraj firanki i tapete
|
|
#226 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Nie wyspałam się o 2 w nocy wstawałam i przenowsiłam Szyszunie do pokoju siostry, bo tak się tłukła, ze szok ![]() i jeszcze mój brat miał gości i o 1 smażył jajecznice mamy nawiew z kominka i całe zapachy z kuchni mam w pokoju ![]() Dziewczynki - dziekuję Wam ![]() Cytat:
to do dzieła ![]() Cytat:
i tak po cichu
|
||
|
|
|
#227 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() depresja siooo ... Cytat:
Cytat:
i zrobię na parapetówę ![]() mam nadzieję, ze ok maja - ale czy się uda to zobaczymy ... małż właśnie stwierdził, ze teraz to musi się śpieszyć, bo trzeba dwa pokoje zrobić, nie tylko dla Bartusia ![]() myślałam nad zielonymi, ale nie wiem czy nie będzie sie to gryzło z pomarańczem w salonie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
jestem z wami,najczęściej podczytując Bardzo,bardzo się cieszę...Aniu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#229 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super Gratuluję![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ty to zawsze znajdziesz coś ciekawego![]() Svi jak możesz to podaj przepis , może na priv co?Lenka ma się w miarę dobrze, kaszle ale na szczęście już ją nie dusi Doczytałam że to wirus górnych dróg oddechowych![]() Dziękujemy za wsparcie
|
|
#230 | |||
|
Zakorzenienie
|
My juz po obiadku, umylam wlosy i pomalowalam pazurki na czekoladowo
malz ma wczesniej skonczyc i jedziemy do mojego bratano i dostalam@......wczoraj juz mnie brzuch pobolewal , a najlepsze ze nia mialam zadnych zachcianek jedzeniowych jak zawsze przed ![]() Cytat:
![]() a sciany jakie masz w kuchni? chyba biale sa nie? zielen ale taka ciemna butelkowa, albo beż z brązem Cytat:
Cytat:
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
L dzis konczy tabletki na ospe.Ta ospa u niej jak nie ospa bo max 15cetek ma dzieki szybkiemu wdrozeniu lekow.
Apetyt jej wraca.A antybiotyk jeszcze ze 3dni.Z nosem sie uporalysmy,ach jakie zielone smarki miała ble,az ciezko wydmuchac nos.Aspirator Katarek działał na pelnych obrotach. A Blanka wcz napedzila mi stracha bo miala 38,3,na szczescie jednorazowo.W nocy budzilam sie i spr czy temp nie wrocila.Udalo mi sie tez dr zlapac i przyjechal do nas wczoraj podwieczor.Kaszel sie nie pogorszyl.Dostalam recepty,gdyby to byla ospa i gdyby jednak sie pogorszylo i jeszcze dla L na wzmocnienie po ospie a przed przedszkolem,ehhhh pol dnia rozdaje leki :tabletki i syropy ![]() odpukac chetnie biora i nie z tym cyrkow mimo duzej czestotliwosci i ilosci ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- B wlasnie pod inhalatorem,stad brak pl znakow.1 reke mam wolna. Zaraz pulmex,oklepywanie i czyszczenie nosa. Ania myslalam dzis o tobie-kot zbił mi rteciowy term. Jak tobie Ba.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki chyba nic z tego
dostałam @ ... byłam w klubie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#235 |
|
Wtajemniczenie
|
Od wczoraj mam neta ![]() Dzisiaj najazd rodzinki miałam,siostra z mężem przyjechali po obiedzie i siedzieli praktycznie do wieczora,Bartosz bez drzemki Damian od wczoraj u Dziadków na feriach .Postaram się trochę poczytać przynajmniej Ania Mariolu cieszę się,że Antosiowi wraca apetyt Doczytałam,że Lenka chora zdrówka Idę jeszcze poczytać
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2012-02-12 o 20:36 |
|
|
|
#236 | |||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Pochwal się szafa i zakupami też Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zaraz wkleję To zdrówka calkowitego ![]() Cytat:
![]() Ja też jakos na dniach i głodna nawet nie jestem ![]() Cytat:
![]() Zdrówka Zmieszczą się w przegródkach platformy jako para, czy raczej w osobnych? ![]() Byłam w aptece, nie mieli Medidermu oczywiście ![]() Kupiłam z La Roche-Posay Lipikar Baume Ap. Mam nadzieję, ze będzie działał
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania
gratulacje zostaną na przyszłość |
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Sylwia
|
|
#239 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#240 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
Wpadłam się przywitać , nie wiem kiedy znajde w końcu czas by wpadać do Was częściej, najbardziej przerażają mnie zaległości w nadrabianiu pewnie dlatego wolę nic nie pisać :/ ![]() No ale muszę Wam pow., że we wt zrobiłam test i są 2 kreseczki, jedna bardzo bardzo cienutka ale są ... bardzo się cieszę ale i się boję .... ale radośś jest większa Pozdrawiam Was bardzo gorąco buziaki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

a ja dalej w to nie mogę uwierzyć
chyba uwierzę jak pójdę do ginki i mi powie
i będzie coraz gorzej się zdecydować

nie mam aż tyle cierpliwości, żeby siedzieć 5 minut i wpatrywać się w ładującą się stronę 

myślałam nad zielonymi, ale nie wiem czy nie będzie sie to gryzło z pomarańczem w salonie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

gratulacje zostaną na przyszłość