Rossmann - cz. XII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-11, 16:10   #1591
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Dot.: Rossmann - cz. XII

Cytat:
Napisane przez Doti1987 Pokaż wiadomość
Hej. U mnie rossmanie były karteczki -20 procent na wszystkie produkty, które ta promocja obowiazywała i myslałam ze uda mi sie kupić serum eveline czerwone w dużej butli , które jet teraz na promocji za 19,99 ale niestety pod tym produktem nie było karteczki z rabatem tylko pod tymi małymi 250ml. To samo z peelingiem soraya. Zwykły morelowy z promocji za 9,49 juz nie miał większej obnizki, a ten morelowy antybakteryjny miał. Jeśli ktoś kupował i wie czy promocje się łączą to dajcie znać. Kupiłam tylko nowa rexone.
Ja kupiłam zwykły morelowy i nie był w promocji -20% więc zapłaciłam 9,49
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 16:27   #1592
nothing_matter
Zadomowienie

szukałam i znalazłam na blogu http://lajfstyle.blogspot.com
swatch granatowego linera http://lajfstyle.blogspot.com/2012/0...wkrotce-w.html
i kolory pomadek http://lajfstyle.blogspot.com/2012/0...osci-wibo.html
te napisy z boku pomadki ciekawie wyglądają. a ten 'guziczek' z boku służy do otwierania? bo przy wyciągniętej pomadce jest na samym dole, a przy zamkniętej już troszkę przesunięty pytam bo niby opakowanie jak Bourjois a pewnie niejedna miała i wie jak to działa
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 16:48   #1593
Alais87
Raczkowanie

widziałam je w Auchan, kosztowały ok. 10zł

Niech to, Auchan jest dość daleko od nory którą zamieszkuję a Nature mam dosłownie naprzeciwko. No cóż przynajmniej wiem, że gdzieś będe mogła je kupić, jeśli nie będzie ich w Naturze.

Wishing On A Star

Edytowane przez Alais87
Czas edycji: 2012-02-11 o 16:50
Alais87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 19:00   #1594
d5e122ca61e6f552e62c3b063bbe18e6104816de_6588c601bcce8
Konto usunięte

Treść usunięta
d5e122ca61e6f552e62c3b063bbe18e6104816de_6588c601bcce8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 19:17   #1595
Sunday Rose
Zakorzenienie

A widziałyście może pełną kolorystykę tych nowych pomadek? znajdzie się coś nudziakowego? ja w swoim rossmannie też szukałam tuszu do brwi i chyba jeszcze nie dotarł
Stary 2012-02-11, 19:50   #1596
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
u mnie niestety jeszcze nie ma nowości. ale i tak chyba tylko za pomadkami bym się rozejrzała. na liner się napaliłam, a mam jeszcze czarny z Essence i nie wiadomo kiedy go skończę. szkoda, że fioletu nie ma, bo brąz to nie mój kolor (cienie lubię, ale tusze czy linery odpadają), a granatu rzadko używam do makijażu oka, głównie właśnie brązy, fiolety, róże itp więc fioletowy liner jak znalazł. może poszerzą ofertę jak to było z lakierami pękającymi tak samo już w myślach kupowałam żel do brwi, a mam praktycznie nowe z Delii brąz i czarny. eh może dobrze, że ich nie było jeszcze bo bym tylko wydała pieniądze na niepotrzebne zapasy a tak to zdążyłam to przemyśleć
Fioletowy liner również widnieje na mojej wish liście . Essence miało piękny fiolecik, ale chyba został wycofany

Cytat:
szukałam i znalazłam na blogu http://lajfstyle.blogspot.com
swatch granatowego linera http://lajfstyle.blogspot.com/2012/0...wkrotce-w.html
i kolory pomadek http://lajfstyle.blogspot.com/2012/0...osci-wibo.html
te napisy z boku pomadki ciekawie wyglądają. a ten 'guziczek' z boku służy do otwierania? bo przy wyciągniętej pomadce jest na samym dole, a przy zamkniętej już troszkę przesunięty pytam bo niby opakowanie jak Bourjois a pewnie niejedna miała i wie jak to działa
Granat całkiem nieźle się prezentuje, ciekawe co z czernią? Czy jest dobrze napigmentowana... Może się skuszę przy okazji kolejnych zakupów . Jeszcze się waham.

W pomadkach Bourjois ten guziczek służy właśnie do otwierania. Robi się klik i już . Tutaj jest pewnie wykorzystany ten sam mechanizm.

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 21:28   #1597
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
A widziałyście może pełną kolorystykę tych nowych pomadek? znajdzie się coś nudziakowego? ja w swoim rossmannie też szukałam tuszu do brwi i chyba jeszcze nie dotarł
ja jestem też ciekawa czy będzie coś ponadto, bo dziewczyna dostała wszystkie kolory linerów więc może i pomadek też. na pewno za tą z lewej się rozejrzę

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Fioletowy liner również widnieje na mojej wish liście . Essence miało piękny fiolecik, ale chyba został wycofany

Granat całkiem nieźle się prezentuje, ciekawe co z czernią? Czy jest dobrze napigmentowana... Może się skuszę przy okazji kolejnych zakupów . Jeszcze się waham.

W pomadkach Bourjois ten guziczek służy właśnie do otwierania. Robi się klik i już . Tutaj jest pewnie wykorzystany ten sam mechanizm.
hehe coraz bardziej jestem ciekawa pomadek

co do linerów to właśnie wszędzie granaty. czy wcześniej takie zwykłe w pędzelku Wibo, czy np. Piere Rene.. fiolet dopiero w Essence zauważyłam, ale nie kupiłam od razu i z kolorów jedynie zieleń teraz została tam gdzie mam dostęp do tych kosmetyków.
Stary 2012-02-11, 21:40   #1598
Disnejova
Wtajemniczenie

tez czekam na te pomadki i linery<3 skusze się ciekawe czy beda dobre co do tuszu do brwi to nie wiem raczej nie bedzie dobry
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.
Disnejova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 21:46   #1599
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Disnejova Pokaż wiadomość
tez czekam na te pomadki i linery<3 skusze się ciekawe czy beda dobre co do tuszu do brwi to nie wiem raczej nie bedzie dobry
też sie będę czaić na niego a czemu od razu zakładasz że nie będzie dobry? właśnie że mógłby być ok bo tego z Delii chyba nie chce mi sie szukać po W-wie

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 21:51   #1600
Disnejova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
też sie będę czaić na niego a czemu od razu zakładasz że nie będzie dobry? właśnie że mógłby być ok bo tego z Delii chyba nie chce mi sie szukać po W-wie
hm no bo troszke se tego nie wyobrażam jaka to by byla konsystencja i kolor na brwiach i trochę cięzko by było malować ję normalną szczoteczką jak do rzęs chyba że to będzie inna zawsze kredka podkreslalam moze sprawdzi Się
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.
Stary 2012-02-11, 22:12   #1601
One_LoVe
Zakorzenienie

ten z delii jest super, mam już 2 opakowanie, oba kupowałam na allegro.

Kosmetyki na wymianę:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016
One_LoVe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 22:24   #1602
monikaW88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, dołączam do wątku jeśli można

Co do tego olejku Isana Med też mnie zainteresował bo mam już Isane Dusch i jestem z niej bardzo zadowolona. A teraz jeszcze z kuponem "zimowym" kosztuje 4,12 zł więc chyba się skuszę.
Chętnie kupiłabym również ze zniżką. Nigdy nie kupowałam niczego z kodami. Szczerze powiedziawszy jestem zielona w temacie wszelkich kuponów itp jeżeli chodzi o rossmanna, prosiłabym o oświecenie i ewentualnie podanie gdzie można zdobyć takie okazje? Z góry dziękuję
monikaW88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 22:28   #1603
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikaW88 Pokaż wiadomość
Chętnie kupiłabym również ze zniżką. Nigdy nie kupowałam niczego z kodami. Szczerze powiedziawszy jestem zielona w temacie wszelkich kuponów itp jeżeli chodzi o rossmanna, prosiłabym o oświecenie i ewentualnie podanie gdzie można zdobyć takie okazje? Z góry dziękuję
1 post

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 22:32   #1604
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Disnejova Pokaż wiadomość
hm no bo troszke se tego nie wyobrażam jaka to by byla konsystencja i kolor na brwiach i trochę cięzko by było malować ję normalną szczoteczką jak do rzęs chyba że to będzie inna zawsze kredka podkreslalam moze sprawdzi Się
Deliowy też ma szczoteczkę jak tusz do rzęs, a już nie wyobrażam sobie życia bez niego. jak maluję brwi cieniem to używam brązowego żelu, żeby nie było zbyt 'ciężko' w okolicach oczu, brwi są dzięki temu w nienaruszonym stanie, żel idealnie je usztywnia. natomiast jak wychodzę gdzieś tak-o to podkreślam brwi jedynie czarnym żelem i wizualnie są zagęszczone, przyciemnione i również utrzymane w ładzie kształt szczoteczki w niczym nie przeszkadza, a w sumie odkąd pamiętam czesałam brwi taką szczoteczką z FYB czy później jakimiś bezbarwnymi odżywkami, a wszystkie mają taki kształt. żel nie ma też konsystencji eyelinera, jest bardziej wodnisty, przez co z kolorem nie da się przesadzić (no chyba że po wielu warstwach)
Stary 2012-02-12, 08:20   #1605
monikaW88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
1 post
Dziękuję, już wiem wszystko. Teraz czas na polowanie
monikaW88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 09:56   #1606
iffonka7
Zadomowienie

hej
Byłam wczoraj w rossmanie i widziałam że są fajne książki ale trochę mi się śpieszyło i nie zobaczyłam po ile one są, czy może któraś z was wie?
Stary 2012-02-12, 10:29   #1607
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
hej
Byłam wczoraj w rossmanie i widziałam że są fajne książki ale trochę mi się śpieszyło i nie zobaczyłam po ile one są, czy może któraś z was wie?
Każda z książek jest pewnie w innej cenie

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 13:13   #1608
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
hehe coraz bardziej jestem ciekawa pomadek

co do linerów to właśnie wszędzie granaty. czy wcześniej takie zwykłe w pędzelku Wibo, czy np. Piere Rene.. fiolet dopiero w Essence zauważyłam, ale nie kupiłam od razu i z kolorów jedynie zieleń teraz została tam gdzie mam dostęp do tych kosmetyków.
Pomadek nie macałam. A szkoda, bo może wybrałabym jakiegoś fajnego nudziaka, o ile jest taki odcień

Z nowości zainteresowała mnie też maskara One by One Satin Black i Baourjois Healthy Balance - puder i korektor . Jednak nie widziałam ich jeszcze na półkach.

and random compliments.
Stary 2012-02-12, 13:23   #1609
elcia1767
Raczkowanie

powiem Wam dziewczyny kupiłam ten Isany olejek pod prysznic za kody. i jest różnica pomiędzy tym zwykłym a tym med , popatrzyłam na skład różnią się tylko jednym składnikiem a wg mnie różnica pod prysznicem jest! zwykły jest :"tłustszy" może i ten med pachnie lepiej ale po testowaniu polecam zainteresowanym zwykły żółty olejek
elcia1767 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 13:30   #1610
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elcia1767 Pokaż wiadomość
powiem Wam dziewczyny kupiłam ten Isany olejek pod prysznic za kody. i jest różnica pomiędzy tym zwykłym a tym med , popatrzyłam na skład różnią się tylko jednym składnikiem a wg mnie różnica pod prysznicem jest! zwykły jest :"tłustszy" może i ten med pachnie lepiej ale po testowaniu polecam zainteresowanym zwykły żółty olejek
O którym zwykłym, żółtym piszesz? Ja miałam ten z Isany i byłam całkiem zadowolona. Służył mi też jako preparat do golenia

and random compliments.
Stary 2012-02-12, 13:46   #1611
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elcia1767 Pokaż wiadomość
Ja mam też zółty Dusch https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-dusch-ol.html i bardzo jestem z niego zadowolona. Pięknie pachnie i podczas mycia czuje się ten olejek na skórze. Dobrze się rozprowadza. Jak go spłukuje to skóra jest nawilżona a nie wyschnięta jak po żelach pod prysznic. Kupiłam już Med za kody i jak zużyję żółty to będę testować.
Swoją drogą w piątek byłam w rosie i niezłą kasę znowu u nich zostawiłam a kupiłam tylko rzeczy w promocji. Skusiłam się na dwa kremy do kąpieli Isany, 5,49 za 750 ml. Będę ich używać jako żele, pięknie pachną ciekawe jak będą działać.
Stary 2012-02-12, 14:56   #1612
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Ja mam też zółty Dusch https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-dusch-ol.html i bardzo jestem z niego zadowolona. Pięknie pachnie i podczas mycia czuje się ten olejek na skórze. Dobrze się rozprowadza. Jak go spłukuje to skóra jest nawilżona a nie wyschnięta jak po żelach pod prysznic. Kupiłam już Med za kody i jak zużyję żółty to będę testować.
Swoją drogą w piątek byłam w rosie i niezłą kasę znowu u nich zostawiłam a kupiłam tylko rzeczy w promocji. Skusiłam się na dwa kremy do kąpieli Isany, 5,49 za 750 ml. Będę ich używać jako żele, pięknie pachną ciekawe jak będą działać.
Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje! I to za taką cenę W poniedziałek na pewno go kupię, bo już długo szukam czegoś, co nawilży mi skórę podczas mycia.
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 15:06   #1613
elcia1767
Raczkowanie

tak chodziło mi o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...d-duschol.html za kody oraz o ten zwykły żółty czyli ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-dusch-ol.html przepraszam za zamieszanie
elcia1767 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 15:38   #1614
marryme21
Zakorzenienie

Czy w Rossie jest ta maseczka?klik

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 15:41   #1615
Charmain
Zakorzenienie

Jest ta seria więc myślę, że ta konkretna także
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 15:41   #1616
Alais87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Owszem, jest.

Wishing On A Star
Alais87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 15:42   #1617
Anusia3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Tak

Razem od 26.08.2010r.
Kierowca od 19.07.2012r.
Anusia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 15:46   #1618
marryme21
Zakorzenienie

Dzięki za odpowiedzi.

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 15:49   #1619
Disnejova
Wtajemniczenie

hej używała któraś z was nowego tuszu z rossmana Maybelline ? one my one volum expreess
Stary 2012-02-12, 16:26   #1620
Anusia3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
hej
W gazetce piszę że po 14,99zł

Razem od 26.08.2010r.
Kierowca od 19.07.2012r.
Anusia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości