Półroczna Magda porwana w Sosnowcu! cz.II - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-12, 08:53   #31
mad86
Zakorzenienie

Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu! cz.II

Cytat:
Napisane przez maswerka Pokaż wiadomość
A nie ma takich samych praw jak inni oskarżeni? Siedzi w areszcie, ma adwokata, będzie wyrok, będzie i kara.
a jesli okaze sie, ze rzeczywiscie byl to nieszczesliwy wypadek, a wina Katarzyny jest po prostu ukrycie ciala to uwazasz, ze takie cos zasluguje na zlamanie zycia? ona nie jest jak kazdy inny oskarzony. Po wyjsciu z wiezienia trafi na tumokow, ktorzy wieszali kartki z jakimis napisami w stylu "Mamo czemu mi to zrobilas" z podpisem Madzia Przeciez ta dziewczyna nie bedzie miala zycia w tym kraju Taka kara nie spotyka nawet mordercow, gwalcicieli czy pedofilow. A dla mnie ci ostatni sa gorsi.
Wiele osob nie potrafi sobie nawet wyobrazic jak mozna porzucic cialo dziecka, a przy tym nie probuja sobie wyobrazic jakim zyciem zyla ta kobieta skoro wg niej to bylo najlepsze wyjscie z sytuacji. Kary wiezienia nie musiala sie bac. Wiec czego sie bala? Jak dla mnie z tej calej sprawy wylania sie i druga ofiara.
Co do Rutkowskiego- jak dla mnie facet jest spalony. Mialabym o nim inne zdanie gdyby swoje filmiki przekazal prokuraturze lub policji. A tak zrobil show i reklame. Przenigdy bym go nie wynajela, nawet za darmo nie chcialabym miec z nim nic wspolnego. Sprawa rekawiczek to juz wogole komedia- chyba padne z wrazenia jesli to zostanie uznane za dowod. Przeciez on mogl wyniesc pol szafy Katarzyny na miejsce porzucenia ciala. Co to za dowod?
Dziwi mnie tez tak latwe osadzenie tej kobiety przez spoleczenstwo. Jakby tu bylo tylko biale i czarne.

Edytowane przez mad86
Czas edycji: 2012-02-12 o 09:02 Powód: blad
mad86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 09:00   #32
maswerka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mad86 Pokaż wiadomość
a jesli okaze sie, ze rzeczywiscie byl to nieszczesliwy wypadek, a wina Katarzyny jest po prostu ukrycie ciala to uwazasz, ze takie cos zasluguje na zlamanie zycia? ona nie jest jak kazdy inny oskarzony. Po wyjsciu z wiezienia trafi na tumokow, ktorzy wieszali kartki z jakimis napisami w stylu "Mamo czemu mi to zrobilas" z podpisem Madzia Przeciez ta dziewczyna nie bedzie miala zycia w tym kraju Taka kara nie spotyka nawet mordercow, gwalcicieli czy pedofilow. A dla mnie Ci ostatni sa gorsi.
.
Zgadzam się z Tobą. Zauważ, że ja nie oceniam Katarzyny, tylko mówię, że ma adwokata i będzie osądzona jak każdy inny oskarżony i pewnie dostanie karę za zgłoszenie policji czegoś, co nie miało miejsca.

maswerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 09:01   #33
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maswerka Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą. Zauważ, że ja nie oceniam Katarzyny, tylko mówię, że ma adwokata i będzie osądzona jak każdy inny oskarżony i pewnie dostanie karę za zgłoszenie policji czegoś, co nie miało miejsca.
no ja uwazam, ze jakas kare powinna poniesc. Ale to co teraz sie dzieje wokol niej to wg mnie za duzo
Stary 2012-02-12, 09:13   #34
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
no ja uwazam, ze jakas kare powinna poniesc. Ale to co teraz sie dzieje wokol niej to wg mnie za duzo
jednak nie zapominajmy,że to ona-oni nakręcili szum wokół siebie.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 09:15   #35
new_me
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martynusia222 Pokaż wiadomość
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...wiadomosc.html

Rutkowski chce przekazać część nagrody Katarzynie
Mnie to przeraża, bo naprawdę jak wyjdzie z tego aresztu to nie ma gdzie wracać. Nawet gdyby z rodziną pogodziła się, gdyby rodzina naprawdę jej wybaczyła, to w Sosnowcu, myślę, że w większości miejsc w Polsce ludzie nie daliby tej dziewczynie żyć. Wątpię, że ktoś da jej pracę.

Mam takie pytanie poza tematem:
Jest tam napisane, że Iwona Wieczorek została zamordowana i zakopana gdzieś , z kontekstu wnioskuję, że jest to pewne, czy wiecie coś na ten temat więcej ? Pierwsze słyszę, że ta sprawa została rozwiązana.
po tym wszystkimco sie slyszy w mediach i po tym do czego sa zdolni ludzie, nie zdziwilabym sie jakby po przekazaniu czesci nagrody K. przez R. inni wpadliby na pomysl "dorobienia"

co do dalszej czesci, to oooj mysle ze np z ta praca wcaleby tak nie bylo, K. wiele osob uwaza za skrzywdzona iedna matke, sprawa jest naglosniona wiec mysle ze mialaby nawet wieksze szanse na raca niz inne byle przestepczynie.
new_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 09:16   #36
natalia_90
Raczkowanie

GG do natalia_90

nakręcili owszem, ale pewnie nawet nie zdawali sobie sprawy z tego, że urośnie to aż na tak wielką skalę
natalia_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 09:16   #37
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
mi sie wydaje, ze oni. Bo jakby na to nie patrzyc to rozglos nie byl K. na reke. Zreszta na poczatku wogole nie chciala wystepowac na konferncjach ani pokazywac twarzy.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 09:17   #38
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
po tym wszystkimco sie slyszy w mediach i po tym do czego sa zdolni ludzie, nie zdziwilabym sie jakby po przekazaniu czesci nagrody K. przez R. inni wpadliby na pomysl "dorobienia"

co do dalszej czesci, to oooj mysle ze np z ta praca wcaleby tak nie bylo, K. wiele osob uwaza za skrzywdzona iedna matke, sprawa jest naglosniona wiec mysle ze mialaby nawet wieksze szanse na raca niz inne byle przestepczynie.
zawsze może napisac książkę

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
mi sie wydaje, ze oni. Bo jakby na to nie patrzyc to rozglos nie byl K. na reke. Zreszta na poczatku wogole nie chciala wystepowac na konferncjach ani pokazywac twarzy.
ONi chcieli ratowac córkę/wnuczkę,więc to zrozumiałe
nie chciała się pokazywać,ale skłamac to tak
Stary 2012-02-12, 09:19   #39
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze może napisac książkę

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

ONi chcieli ratowac córkę/wnuczkę,więc to zrozumiałe
nie chciała się pokazywać,ale skłamac to tak
wiem... tylko nie ma co pisac,ze K pchala sie do tv skoro od poczatku sie tam nie pchala.
Stary 2012-02-12, 09:33   #40
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
wiem... tylko nie ma co pisac,ze K pchala sie do tv skoro od poczatku sie tam nie pchala.
ale tez nie wiemy od jakiego momentu nie chciała się tam pchac.w którym momencie zdała sobie sprawę z nieuchronności znalezienia sprawcy
czy nie wiedziała jaki skandal medialny wybuchnie po wiadomości,że matce porwano dziecko,a ją samą ogłuszono?

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-02-12 o 09:35
Stary 2012-02-12, 09:33   #41
new_me
Zadomowienie

Cytat:
mnie w chyba pierwszej jej wypowiedz zdziwilo troche ze stoi tylem do kamery w kapturze chyba jeszcze czy czapce. Fakt nie musiala sie pokazywac ale jednym z celow tamtej wypowiedzi bylo odnalezienie osob ktore ja tamtego dnia widzialy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 09:46   #42
My Life
Rozeznanie

Ale, z tego co pamiętam, początkowo policja czy prokurator kazali jej zakrywać twarz.
My Life jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 09:50   #43
new_me
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez My Life Pokaż wiadomość
Ale, z tego co pamiętam, początkowo policja czy prokurator kazali jej zakrywać twarz.
tak? a to przepraszam nie doczytalam czy zapomnialam ale pamietam ze dziwne mi sie wydawaly blagania stojacej tylem kobiety o to czy ktos ja widzial przy czym Bartka pokazywano normalnie
Stary 2012-02-12, 09:51   #44
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
ale tez nie wiemy od jakiego momentu nie chciała się tam pchac.w którym momencie zdała sobie sprawę z nieuchronności znalezienia sprawcy
czy nie wiedziała jaki skandal medialny wybuchnie po wiadomości,że matce porwano dziecko,a ją samą ogłuszono?
moze nie wiedziala. Sama nie sadzilam, ze ta sprawa nie zejdzie z wiadomosci.
Zreszta jesli nie chciala powiedziec prawdy to innych wersji zdarzen jest niewiele. Kluczowe jest tylko czemu sie nie przyznala, reszta to juz konsekwencja tej decyzji.
Dziewczyny gdyby mi kiedys strzelilo do lba ukryc cialo, to obawiam sie, ze za nic w swiecie bym sie nie przyznala, bo dla ludzi wniosek jest prosty-morderstwo. Mam nadzieje, ze nigdy nie bede w takiej sytuacji, bo na prawde swojego zachowania nie potrafie przewidziec. Wiem natomiast jak daleko potrafie brnac w klamstwo ze zwyklego strachu.
Stary 2012-02-12, 09:58   #45
201804100943
Konto usunięte

ja się pytam- gdzie jest zarzut bezczeszczenia zwłok?
Dostanie tylko za nieumyślne spowodowanie zabójstwa (hmm nieumyślne.. tego nikt nie wie, może była pijana, albo na haju jak upuściła dziecko. Mąż może ukrywać tą okoliczność). Pewnie dostanie zawiasy i na tym się skończy.
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 10:07   #46
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez My Life Pokaż wiadomość
żeby ewentualny porywacz się nie zemścił
Stary 2012-02-12, 10:08   #47
visionAM
Zakorzenienie

To też uważam za głupotę: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...png?1328911559

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2012-02-12 o 10:10
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 10:18   #48
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
moze nie wiedziala. Sama nie sadzilam, ze ta sprawa nie zejdzie z wiadomosci.
Zreszta jesli nie chciala powiedziec prawdy to innych wersji zdarzen jest niewiele. Kluczowe jest tylko czemu sie nie przyznala, reszta to juz konsekwencja tej decyzji.
Dziewczyny gdyby mi kiedys strzelilo do lba ukryc cialo, to obawiam sie, ze za nic w swiecie bym sie nie przyznala, bo dla ludzi wniosek jest prosty-morderstwo. Mam nadzieje, ze nigdy nie bede w takiej sytuacji, bo na prawde swojego zachowania nie potrafie przewidziec. Wiem natomiast jak daleko potrafie brnac w klamstwo ze zwyklego strachu.
Ano. Strach i wstyd. Ja bym w zaparte szła do ostatniej chwili. A jeszcze jakbym usłyszala,że mąż mi w twarz napluje to nie wiem co bym zrobiła...
Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 10:24   #49
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 10:53   #50
***luna
Zakorzenienie

Wg mnie Katarzyna W. stała się w pewnym sensie ofiara tej sytuacji.
I chociaż ona zaczęła od kłamstwa to nie oznacza że chciała takiego cyrku medialnego. Podejrzewam, ze nie zdawała sobie sprawy z tego jak bardzo moze się to roznieść w mediach.
Zapewne upłynie mnóstwo czasu nim dojdzie do konkretnych ustaleń, procesu i wyroku.Co do pomysłu Rutkowskiego, by wesprzeć ja finansowo, to możłiwe, że związane jest to z poczuciem winy i kontynuacją gry medialnej.
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 11:03   #51
britnay
Zakorzenienie

Cytat:
ten szum, który zrobiła wokół siebie mozna oceniać w sensie moralności, sumienia tej dziewczyny, a nie odpowiedzialności karnej.
Winna jest za nieumyślne spowodowanie śmierci i za to powinna ponieść karę adekwatną do czynu.

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
a skąd mogła to wiedzieć? W Polsce codziennie dochodzi do różnych dramatów z udziałem dzieci i tylko nieliczne przypadki pokazywane są w tv. Ostatnio był wklejany tutaj artykuł jak matka spaliła dziecko w piecu i jakoś nie powstał skandal medialny?

Edytowane przez britnay
Czas edycji: 2012-02-12 o 11:01
britnay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 11:10   #52
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beacia87 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z tym, że autor posunął się zbyt daleko oceniając rodzinę Bartka. Ale jednocześnie ma rację pod względem oceny zachowania społeczeństwa, a przede wszystkim Rutkowskiego.
Dokladnie

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez martynusia222 Pokaż wiadomość
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...wiadomosc.html

Rutkowski chce przekazać część nagrody Katarzynie
Mnie to przeraża, bo naprawdę jak wyjdzie z tego aresztu to nie ma gdzie wracać. Nawet gdyby z rodziną pogodziła się, gdyby rodzina naprawdę jej wybaczyła, to w Sosnowcu, myślę, że w większości miejsc w Polsce ludzie nie daliby tej dziewczynie żyć. Wątpię, że ktoś da jej pracę.

Mam takie pytanie poza tematem:
Jest tam napisane, że Iwona Wieczorek została zamordowana i zakopana gdzieś , z kontekstu wnioskuję, że jest to pewne, czy wiecie coś na ten temat więcej ? Pierwsze słyszę, że ta sprawa została rozwiązana.
Ja tylko czytalam, że jackowski mial znowu wizje gdzie jest cialo...moze policja sprawdzala.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
a jesli okaze sie, ze rzeczywiscie byl to nieszczesliwy wypadek, a wina Katarzyny jest po prostu ukrycie ciala to uwazasz, ze takie cos zasluguje na zlamanie zycia? ona nie jest jak kazdy inny oskarzony. Po wyjsciu z wiezienia trafi na tumokow, ktorzy wieszali kartki z jakimis napisami w stylu "Mamo czemu mi to zrobilas" z podpisem Madzia Przeciez ta dziewczyna nie bedzie miala zycia w tym kraju Taka kara nie spotyka nawet mordercow, gwalcicieli czy pedofilow. A dla mnie ci ostatni sa gorsi.
Wiele osob nie potrafi sobie nawet wyobrazic jak mozna porzucic cialo dziecka, a przy tym nie probuja sobie wyobrazic jakim zyciem zyla ta kobieta skoro wg niej to bylo najlepsze wyjscie z sytuacji. Kary wiezienia nie musiala sie bac. Wiec czego sie bala? Jak dla mnie z tej calej sprawy wylania sie i druga ofiara.
Co do Rutkowskiego- jak dla mnie facet jest spalony. Mialabym o nim inne zdanie gdyby swoje filmiki przekazal prokuraturze lub policji. A tak zrobil show i reklame. Przenigdy bym go nie wynajela, nawet za darmo nie chcialabym miec z nim nic wspolnego. Sprawa rekawiczek to juz wogole komedia- chyba padne z wrazenia jesli to zostanie uznane za dowod. Przeciez on mogl wyniesc pol szafy Katarzyny na miejsce porzucenia ciala. Co to za dowod?
Dziwi mnie tez tak latwe osadzenie tej kobiety przez spoleczenstwo. Jakby tu bylo tylko biale i czarne.
Bo spoleczenstwo lubi licznowac, szufladkować wylacznie z relacji mediow. Nikogo nie obchodzi przeciez ze ktos mogl przezyc traume w dziecinstwie, ktora mogla wlynac na to co sie dzieje w zyciu doroslym. Kogo to obchodzi? Przeciez ona wyrzucila ( co nie ktorzy mowia - zabila) swoje dziecko.
To ci ludzie sa bezduszni. Brak w nich zrozumienia, empatii...
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 11:12   #53
preetamsingh
Zadomowienie

Czytałam ostatni artykuł ws. Magdy w onecie. Jest to wywiad z Rutkiem. Nie wiem, czy on tak tylko palnął, ale tekst o tym, że należałoby pomóc ustawić się Katarzynie po wyjściu z aresztu/więzienia mnie osobiście zadziwił. Do tego propozycja przekazania jej nagrody za odnalezienia Madzi...
No faktycznie - pomogła odnaleźć zwłoki, ba - sama wskazała miejsce ich zakopania, ale... czy tylko ja widzę tu jakiś absurd?
Na dobrą sprawę nie wiemy dokładnie co się wydarzyło, ale na tym etapie propozycja obdarowania kasą głównej podejrzanej wydaje mi się co najmniej nie na miejscu.
Jak słusznie zauważyła jakaś wizażanka przede mną - w tej sprawie mówi się o wszystkim, łącznie z rozkminą hobby Bartka, a nie o ofierze - niewinnym dziecku.
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 11:14   #54
Madaaa
Zakorzenienie

A co do pienieznej nagrdy dla Katarzyny to moje zdanie jest takie, że Rutkowski cyhba chce oczycisc swoje sumienie. Co jak co, ale zrobil dla tej dziewczyny rzecz okrutna publikujac w Polske nagranie z ukrycia, kiedy przyznaje sie do winy
Po za tym ponoc maz jej wybaczyl, wiec ma do kogo wrocic, ma kogo prosic o pomoc. Nie zostala sama.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 11:16   #55
jezozwierzyk
Zadomowienie

GG do jezozwierzyk

Nie jestem pewna co do ksiażki z patologii ze statystykami DDA ale na 80% to było u Pospiszyl, nie mam wglądu do ksiażek bo już oddałam je do biblioteki.
jezozwierzyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 11:17   #56
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jezozwierzyk Pokaż wiadomość
Nie jestem pewna co do ksiażki z patologii ze statystykami DDA ale na 80% to było u Pospiszyl, nie mam wglądu do ksiażek bo już oddałam je do biblioteki.
co było?
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 11:19   #57
Beacia87
Zadomowienie

GG do Beacia87

Wg mnie ten facet - Rutkowski nie ma sumienia, a przekazanie kasy Katarzynie to dalsza gra medialna.
Stary 2012-02-12, 11:21   #58
titina
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego ty widzisz świetny materiał,a ja widzę zeznania pomagające rozwikłac sprawe?

Nie przeczę że to były zeznania pomagające rozwikła sprawę, ale też i (a może przede wszystkim) świetny materiał który można sprzedać do mediów. Rutkowski miał tego świadomość i dlatego wcześniej poustawiał tam kamery SE i TVN. Zaplanował to i dobrze wiedział że to co ona powie znajdzie się w mediach i specjalnie ją namawiał do zwierzeń. Obejmował ją i uspokajał a już się cieszył że kasa ze szmatławców wpadnie za nagranie Zresztą zaraz po tej rozmowie dzwonił do dziennikarzy żeby przyjechali nad tą rzeczkę, bo odnaleziono "zawiniątko" ze zwłokami dziecka.

I to nie było tak, że to Katarzyna leciała do mediów prosić żeby oddali jej dziecko, tylko zorganizował i załatwił to Rutkowski. Namówił ją tez żeby wystąpiła. Zresztą nie miała wyjścia, bo gdyby się nie zgodziła to jednoznacznie wskazało by że coś ma z tą sprawą wspólnego. Rutkowski, jak twierdzi, od początku wiedział że to Katarzyna, więc ją w perfidny sposób zmusił do nagłośnienia tematu w mediach. Wiadomo że dziennikarze, chcąc pomóc puszczą apel matki we wszystkich dziennikach. Potem robił te wszystkie szopki z konferencjami itp. żeby jak najczęściej go pokazywano.

Zresztą czego można się spodziewać po byłym zomowcu...

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2012-02-12 o 11:23
titina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 11:23   #59
preetamsingh
Zadomowienie

Szczerze mówiąc to mam nadzieję, że mała jak najszybciej zostanie pochowana, a jej pogrzeb nie przemieni się w kolejny spektakl medialny.

Edytowane przez preetamsingh
Czas edycji: 2012-02-12 o 11:25
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 11:24   #60
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez preetamsingh Pokaż wiadomość
Czytałam ostatni artykuł ws. Magdy w onecie. Jest to wywiad z Rutkiem. Nie wiem, czy on tak tylko palnął, ale tekst o tym, że należałoby pomóc ustawić się Katarzynie po wyjściu z aresztu/więzienia mnie osobiście zadziwił. Do tego propozycja przekazania jej nagrody za odnalezienia Madzi...
No faktycznie - pomogła odnaleźć zwłoki, ba - sama wskazała miejsce ich zakopania, ale... czy tylko ja widzę tu jakiś absurd?
Na dobrą sprawę nie wiemy dokładnie co się wydarzyło, ale na tym etapie propozycja obdarowania kasą głównej podejrzanej wydaje mi się co najmniej nie na miejscu.
Jak słusznie zauważyła jakaś wizażanka przede mną - w tej sprawie mówi się o wszystkim, łącznie z rozkminą hobby Bartka, a nie o ofierze - niewinnym dziecku.
To wszystko jest chore po prostu!!Kasa dla Katarzyny?I co jeszcze?Mam wrażenie, że o dziecku już zupełnie zapomniano. Teraz liczą się tylko celebryci W. i Rutkowski. Żałosne.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości