|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
Cytat:
|
|
#4292 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ciągnie się to za mną od wakacji ale już odstatnie poprawki tego
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
hej
na wczorajszej imprezie tak sie wybawilam ze ho ho ho nogi bola ale bylo warto isc
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
juuliaaa17
witaj świetne cele, myślę że z nami będzie ci łatwiej ![]() lacrimachristi i angel tillavanilla ![]() Dzień dobry ![]() Czuję się już znacznie lepiej, jutro zaczynam dwutygodniowe praktyki i niestety nie mam przez to ferii no ale coś za coś Miłego dnia
|
|
#4295 |
|
Raczkowanie
|
Dianulaa - UMCS;p niestety;p
narazie ze SPAmowania dzisiaj nic;p bo musze sprzatac;p;p kolezanka do mnie przychodzi i bedziemy sie uczyc xD taaak wiem nie wolno sprzatac w niedziele ...i bardzo chcialabym to robic w inny dzien ;p ale długo trwa zanim zabiore sie do sprzatania ![]() Celów to ja mam dużo xD jak bym zaczęła wypisywac to 3 srtrony a4 by pewnie wyszly
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pozwole sobie wkleić zdjęcia tego co dostałam na spoznione urodziny/kupiłam
![]() tusz i serduszka od TŻ, paletka sleek, rozowy lakier, duo flormara i pomadka maybelline od przyjaciołki [piękny ciela, aż dałam zbliżenie<3] a resztę kupiłam wczoraj pod wpływem impulsu również nie mogłam przejść obojętnie obok mokasynków <3 zakochałam się w takim modelu, a te kosztowały jeszcze taniutko więc żal nie było wziąć a co do perfumek, które są na zdjęciu nigdy bym ich nie kupiła, ale przyjaciółka mnie namówiła ona takie ma plus ma oryginalne lacoste touch of pink i tak wąchałam raz jedno raz drugie i stwierdziłam, że jest mega podobne plus jeszcze cąłkiem długo sie trzyma, wiec jakos przełamałam wstyd i kupiłam sobie buteleczkę, chociaz zawsze byłam przeciwna takim zapachom
|
|
|
|
#4297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szminka ma piękny kolor, aż sama się rozejrzę za taką kiedyś przy okazji. Mokasyny mi się generalnie nigdy nie podobały, na mój gust są strasznie niezgrabne, ale jeśli Ty takie lubisz to super
|
|
|
#4298 |
|
CABIN CREW
|
ghana jaki numer ma ta pomadka maybelline ?? i jak sie nazywa?? bo boska jest
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przymierzyłam je i są bardzo wygodne, a jako, że planuję na wiosne jezdzic na rowerze na uczelnie to takie wygodne aczkolwiek nie trampkowate buty bardzo się przydadzą ![]() a szminkę można zamówić na paatalu, z tego co się orientuje to moja N. właśnie stamtąd ją brała tu masz linka: http://paatal.pl/pl/makijaz/pomadki_..._ust_809a.html
|
|
|
|
|
#4300 |
|
zawsze mam racje
|
party: herbaciany jest fajny, ale jak dla mnie do posmarowania na dłużej, bo w ocm jest to jest na krótko na twarzy wszystko.
a mały olejek kupisz tu np: http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Ole...-NATURALNY/129 Ja go do włosów też używam. Może zamiast z bu możesz zrobić zamówienie tutaj np? zajrzałam na bu i aż się zdziwiłam jak mało olejków tam mają ![]() Plusem tej strony jest to, że szybko wysyłają zamówienia. Migdałowy możesz kupić przez doz np, tylko niektórzy mówią że może być komodogenny
|
#4301 |
|
Raczkowanie
|
Ghana- ja jakos nie przepadam za mokasynami ;p ale powiem szczerze że te całkiem fajne są
sama moze bym sobie takie kupiła mysle ze duzo daje ta kokardka )
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż nabrałam ochoty na jakieś zakupy Ale muszę się powstrzymać, bo tyle co mi się zrobiło w barku trochę miejsca, to znowu nakupiłam wszystkiego![]() Dziewczyny-blondyny, jaką farbą można osiągnąć taki kolor? |
|
|
|
|
#4303 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Piękności
![]() Nadrabiam jakieś stare zaległości w okolicach setnej strony ![]() caate jakie Ty miałaś długie włosy widziałam również sprzeczkę z E.J ale szkoda cokolwiek wypowiadac się na jej temat.. dziewczyna chyba lubi użalac się nad sobą i myśli, że w życiu prywatnym tylko ona ma problemy. Ale nie ma co do tego wraca, temat już dawno zamknięty! mała czarna, ghana wysłałam zapro ![]() Od jutra przestaję prostowac włosy w tygodniu, obiecałam sobie, że ewentualnie mogę wyprostowac na week, do tego zaczynam regularnie używac balsamu brązującego. ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Idę na SPA a później z Tż ![]() MIŁEGO DNIA
|
|
#4304 | ||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4306 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
wiesz co, teraz masz jasniejsze wlosy niz ja mialam po dekoloryzacji.
Ja po swojej dekolor. odczekalam trochę i zrobiłam pasemka. Pozniej trafiłam na Snow ( ) i sama polozylam na calosc Loreal Stockholm- wlosy na calosci rozjasnily się, jednak to nie było jeszcze to. Zrobilam profesjonalna farba majiblond no i wtedy juz mialam jasny blond Sama nie wiem czy nie lepiej gdybys poszla do fryzjerki, chociaz na ten pierwszy raz. Ale w sumie ja kombinowalam sama jeśli zdecydujesz się robić sama to albo londę (z której Snow nie byla super zadowolona) albo loreal stockholm ktory bardzo odpowiadal Snow (ktory z kolei rozjasnil mi wlosy, ale nie tez nie bylam super zadowolona)
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4308 |
|
Zadomowienie
|
Hej babeczki
|
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta pomadka cudna!
|
|
#4310 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane
Widze ze duzo sie dzieje.... Tillavanilla mam nadzieje ze wszystko sie ulozy A ja dbam o siebie caly czas i wróciłam do solarium niestety![]() Snow kupilam sobie jedwab do wlosow CHI ![]()
|
|
#4311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4312 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Kalpana najpierw poczytaj co możesz stosować :P
|
|
|
#4313 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie dziewczyny.. u mnie na blogu nowy post, i miałabym prośbe do Was , czy mogłybyście rzetelnie ocenić mój blog??? jestem początkująca a nawet raczkująca
i bardzo chciałabym poznać opinie narazie powiem szczerze że wstydze się na nim pisać xD Dodam że nie jestem osobą strzelająca fochy za czyjąś krytyke;p W sumie zastanawiałam sie czy to napisać, bo boję się że pomyślicie sobie że to reklama jakas xD a ja poprostu nie mam kogo zapytać, moje koleżanki, przyjaciółki wogóle nie są w temacie i jedyne co moga powiedziec to : ładne :p Dianulaa: na 2 roku , przedszkolna dod.wczesnoszkolna, znam dużo osób z mojego roku z innych też trochę;p może Ciebie też znam xD dodam że mam prawie 22 lata , wcześniej przez rok studiowałam administracje na umcsie
Edytowane przez juuliaaa17 Czas edycji: 2012-02-12 o 17:53 |
|
|
|
#4314 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A wczoraj udało mi się kupić dwa staniki i to takie śliczne... U mnie w mieście ciężko dostać rozmiar 75e a tym sklepie mogłam przebierać wręcz ![]() Rozmawiałam ze sprzedawczynią i mówiła właśnie, że ona otworzyła sklep po ciąży, bo w ciąży właśnie urosły jej piersi znacznie i miała problem z kupieniem bielizny i w sumie z tego co widziałam to miała świetny pomysł, bo co chwilę ktoś coś kupował ![]() Cytat:
![]() Ja podcięłam z tydzień temu i chętnie jeszcze raz bym poszła.. Mam jeszcze dużo zniszczonych końcówek, ale poczekam jeszcze z 2 miesiące ![]() Cytat:
Jutro zaczyna mi się semestr letni i w sumie cieszę się, bo przez moje ferie ciągle w domu siedziałam i wynudziłam się ogromnie ![]() Cytat:
Mam ochotę na ogromne zakupy kosmetyczne i nawet śniło mi się to dzisiaj ![]() Kurdę nie mam pojęcia co zrobić dla TŻ na walentynki. Niby wczoraj mieliśmy walentynki, ale chcę dać mu jakiś drobiazg we wtorek. Muszę zobaczyć jeszcze jutro w galeri. Może kupię jakiegoś lizaka, niech się cieszy ![]() Za chwilę idę wziąć szybki prysznic. Kupiłam ostatnio kokosowy szampon z Joanny z serii profesjonalnej i muszę Wam powiedzieć, że jest ekstra mimo SLSów. Kupiłam go do oczyszczania włosów po używaniu środków stylizujących i sylikonów i jest naprawdę fajny
|
||||
|
|
|
#4315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odnośnie bloga: Na pewno zmieniłabym kolory czcionki na lekko ciemniejsze, bo posty są średnio czytelne, oczy bardzo się wysilają przy przeglądaniu takiej strony, plus ZDECYDOWANIE musisz zmienić kolor linków do ulubionych stron, bo kompletnie nic nie widać Musisz też uważać na czcionki, jakich używasz, ponieważ nie każda posiada polskie znaki no i efektem jest tytuł pisany dwoma czcionkami. Poza tym jest przyjemnie.
![]() Edytowane przez Lainathiel Czas edycji: 2012-02-12 o 18:25 |
|
|
|
|
#4316 |
|
Raczkowanie
|
Lainathiel- serdecznie Ci dziękuję
postaram się to zmienić jeszcze dzisiaj tylko właśnie nie mam jakos koncepcji kolorystycznej ale coś wymyśle![]() SPAmowanie dzisiaj bedzie: * peeling twarzy soraya *maseczka z marchewki i jogurtu ![]() *olejowanie twarzy *olejowanie , mycie, maskowanie , i płukanka octowa na włosy ![]() *peeling ciała- peeling ISANA ten z wanilia i bialą czekoladą *balsamowanie ![]() Było: wypicie kubasa soku marchwiowego:P oraz 3 kubkow zielonej herbaty ![]() |
|
|
|
#4317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co daje ta maseczka? Ja dzisiaj robię własną wersję maseczki z TBS miód i płatki owsiane Płatki owsiane zalewamy łyżką ciepłego mleka, dodajemy miód i na 15 minut na buzię - efekT gładka, promienna, mięciutka buźkA
|
|
|
|
|
#4318 |
|
Raczkowanie
|
gdzies wyczytałam ze maseczka z marchewki jest świetna do cery trądzikowej , nie mogłam jednak wyczytac dlaczego... także tego się nie trzymam
Maseczka ta u mnie:rozświetla, wygładza , nadaje koloryt , nawilża.Efektem jest też własnie promienna, wygładzona skóra
|
|
|
|
#4319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nad swoim nagłówkiem myślę i myślę i cały czas zmienia mi się koncepcja
|
|
|
#4320 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie prowadzenie bloga to niezłe wyzwanie
chcesz dogodzić czytelnikom ale jednoczesnie wygląd bloga musi się też podobać Tobie a niestety każdemu nie dogodzisz a do tego wszystko musi byc czytelne![]() A właśnie Lainathiel, mieszkasz z Edinburghu? jesli tak to strasznie Ci zazdroszcze , uwielbiam to miasto Jest piękne i większość ludzi jest świetna swojego czasu bylam tam czestym gosciem mysle ze łacznie z rok napewno tam przesiedzialam moj brat tam mieszka![]() taak mi brakuje wizyt na princess street mam nadzieje ze niedlugo znowu przyjade![]() A mi wygląd Twojego bloga sie podoba
Edytowane przez juuliaaa17 Czas edycji: 2012-02-12 o 19:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

Wiele sie u mnie ostatnio dzieje,tz przejrzał na oczy i bardzo sie stara...mój synek jest teraz naprawdę szczęśliwy,bo ma przy sobie tatę,a ja staram sie wybaczyć ,ale wiem jedno,ze nigdy nie zapomnę ...Sciskam was mocno

Szminka ma piękny kolor, aż sama się rozejrzę za taką kiedyś przy okazji. Mokasyny mi się generalnie nigdy nie podobały, na mój gust są strasznie niezgrabne, ale jeśli Ty takie lubisz to super