Leci miesiąc za miesiącem, 2013 rok będzie narzeczeństwa końcem. PM2013. Cz. 11 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-12, 09:33   #2221
201609062115
Konto usunięte

Dot.: Leci miesiąc za miesiącem, 2013 rok będzie narzeczeństwa końcem. PM2013. Cz. 11

Hej Dziewczynki cały czas nadrabiam co jest mi bardzo utrudnione, bo mój laptop nie chce działać wtedy, kiedy trzeba

z tego co nadrobiłam - wiecznie_pod_wiatr gratuluję obrączek

Umówiliśmy się z TŻ na jutro z Magineo na spotkanie (mell ) a zaraz lecimy do kina na "i że Cię nie opuszczę" TŻ dał się namówić
Rano dziś się obudziłam ze strachem, że znów musze iść do pracy, ale jednak się udało i jest niedziela
Wracam do nadrabiania noi mam nadzieję, że już niedługo będę mieć więcej czasu, a lapek się zlituje
Miłej niedzieli kochane, tęsknie za Wami
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 09:38   #2222
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988
Dot.: Leci miesiąc za miesiącem, 2013 rok będzie narzeczeństwa końcem. PM2013. Cz. 11

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki cały czas nadrabiam co jest mi bardzo utrudnione, bo mój laptop nie chce działać wtedy, kiedy trzeba

Umówiliśmy się z TŻ na jutro z Magineo na spotkanie (mell ) a zaraz lecimy do kina na "i że Cię nie opuszczę" TŻ dał się namówić
Rano dziś się obudziłam ze strachem, że znów musze iść do pracy, ale jednak się udało i jest niedziela
Wracam do nadrabiania noi mam nadzieję, że już niedługo będę mieć więcej czasu, a lapek się zlituje
to super, ze namówiłaś TŻta
daj znac jak tam ten film, bo też się na niego czaję

i zazdroszczę wolnej niedzieli, ja do pracy zaraz idę

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 09:39   #2223
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
mki sie osobiscie podobaja suknie maggie sottero. i o nich myslalam.
przegladajac stronke tej babeczki zadna nie wywolala u mnie zadnych emocji. owszem kilka mi sie podoba ale raczej nie na tyle zeby ktoras wybrac, z drugiej srony babeczka sie nakrecila i chce mi dac jedna.
Dziwię Ci się... Gdybym ja miała okazję dostać suknię za darmo, to nawet bym się nie zastanawiała. Szczególnie, że podobają Ci się
No ale ja to chce oszczędzać jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez viorika86 Pokaż wiadomość

My też zastanawialiśmy sie nad piosenką ale bardziej szukaliśmy takiej, która się bezpośrednio z czymś kojarzy nam , że pierwszy raz przy niej tańczylismy, pocałowaliśmy sie itp no i wyszło... choć nie wiem czy się nadaje na pierwszą piosenkę...
http://www.youtube.com/watch?v=Ss0kFNUP4P4
Jest piękna
Cytat:

My też tęsknimy
Mój też się dał namówić na ten film, ale nie mamy kiedy, bo TŻ ma w tym tygodniu na nockę A dziś się chcemy pobyczyć łóżku

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 09:43   #2224
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

dobra Dziewczynki ja uciekam.. muszę sie ubrac i za 20 minut wychodzę oby dzis praca szybko minęła

miłej niedzieli Kochane

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 09:43   #2225
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Dzień dobry . Przyszłam się przywitać. Wstałam z okropnym bólem głowy. Do życia się nie nadaję przez to
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 09:44   #2226
mia8544
Zakorzenienie

ze ślubnych spraw to tak: chyba udało nam się znaleźć foto+video i razem wyjdzie nam to ok 3600 kamerzysta to jakis znajomy TŻ (ilu mój TŻ zna kamerzystów ) a fotograf to jego brat więc współpracują, nie wchodzą sobie w kadr itp. Do koscioła 2 kamery
w tym tygodniu ma nam jeszcze podrzucić płytkę.
A fotograf miał wystawiony album i chyba jedno zdjęcie tylko mi się nie podobało

jeśli chodzi o kwiaty to w ok 200zł się zmieszczę z 2 bukietami i butonierką

aaa i jeszcze tort to ok 300zł

i moja mama mówiła że po co zdziwiamy skoro mieszkam prawie przy samym kosciele a chce brac ślub w innym. No i w sumie dałam sie przekonać. Do wczoraj. Usłyszałam że znajomi dali księdzu ok 1000zł na ubranie koscioła 300zł nie można się złożyć z innymi parami, każda para musi tyle dać i nie można sobie samemu tez ubierać koscioła oprócz tego trzeba dac za ślub i... ofiarę na wykonczenie koscioła bo u nas jest OBOWIĄZEK składki rocznej i dostajemy pisemne upomnienia taaa, juz lecę tam brac ślub
aaaa i jeszcze w kancelarii nie siedzi ksiądz tylko sekretarka
Ciekawe tylko jak duże problemy będzie robił z pozwoleniem na ślub w innej parafii

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2012-02-12 o 10:05
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 09:47   #2227
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Dziwię Ci się... Gdybym ja miała okazję dostać suknię za darmo, to nawet bym się nie zastanawiała. Szczególnie, że podobają Ci się

ale zadna nie zorbila na mnie wranienia. poza tym kurde musiala bym sie do maja zdecydowac a przeciez o duzo czasu jest.
Stary 2012-02-12, 09:53   #2228
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
ale zadna nie zorbila na mnie wranienia. poza tym kurde musiala bym sie do maja zdecydowac a przeciez o duzo czasu jest.
To ja się zdecyduję i daj mi tą suknię
A tak serio, to moim zdaniem wcale nie aż ak dużo czasu. Ogrom z nas będzie kupować suknię okolicach sierpnia-września na wyprzedażach - więc nie długo później. Niekótre pewnie nawet szybciej kupią jak będą mieć okazję kupić np. używaną.
No ale jak uważasz. Jeśli masz dużo kasy, to może rezygnować z takiego prezentu. Ja mówię z mojej perspektywy, że to średni pomysł

Stary 2012-02-12, 09:55   #2229
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
ze ślubnych spraw to tak: chyba udało nam się znaleźć foto+video i razem wyjdzie nam to ok 3600 kamerzysta to jakis znajomy TŻ (ilu mój TŻ zna kamerzystów ) a fotograf to jego brat więc współpracują, nie wchodzą sobie w kadr itp. Do koscioła 2 kamery
w tym tygodniu ma nam jeszcze podrzucić płytkę.
A fotograf miał wystawiony album i chyba jedno zdjęcie tylko mi się nie podobało

jeśli chodzi o kwiaty to w ok 200zł się zmieszczę z 2 bukietami i butonierką

i moja mama mówiła że po co zdziwiamy skoro mieszkam prawie przy samym kosciele a chce brac ślub w innym. No i w sumie dałam sie przekonać. Do wczoraj. Usłyszałam że znajomi dali księdzu ok 1000zł na ubranie koscioła 300zł nie można się złożyć z innymi parami, każda para musi tyle dać i nie można sobie samemu tez ubierać koscioła oprócz tego trzeba dac za ślub i... ofiarę na wykonczenie koscioła bo u nas jest OBOWIĄZEK składki rocznej i dostajemy pisemne upomnienia taaa, juz lecę tam brac ślub
aaaa i jeszcze w kancelarii nie siedzi ksiądz tylko sekretarka
Ciekawe tylko jak duże problemy będzie robił z pozwoleniem na ślub w innej parafii
u mnie w parafii jest to samo. sam kosiol tez jakis lany nie jest. co prawda jest nowy i zewatrz robi wraznienie to w srodku jakos nie bardzo. mimo ze jest nowy to skladki na remont tez obowiazuja. tyle ze ani ja ani rodzice czy tz nie sa do niego przywiazani.
jak krzyknie sobie za duzo to po prostu zminimy kosciol.

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
To ja się zdecyduję i daj mi tą suknię
A tak serio, to moim zdaniem wcale nie aż ak dużo czasu. Ogrom z nas będzie kupować suknię okolicach sierpnia-września na wyprzedażach - więc nie długo później. Niekótre pewnie nawet szybciej kupią jak będą mieć okazję kupić np. używaną.
No ale jak uważasz. Jeśli masz dużo kasy, to może rezygnować z takiego prezentu. Ja mówię z mojej perspektywy, że to średni pomysł

moze i masz racje. sukni niestety nie zobacze na zywo przed ofiarowaniem;/ przyjdzie do mnie poczta. bede musiala sie wogole przejsc po salonach i poprzymierzac zeby wiedziec co jest dla mnie a co niestety nie. wtedy moze sie na cos zdecyduje.
Stary 2012-02-12, 10:26   #2230
motylek1
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Eh kiedy ten mróz w końcu się skończy podobno znowu było -23

Mi też się te podobają najbardziej
Wsumie jakby mi ktoś ofiarował suknie też bym się nie zastanawiała i wybierała z tych co są. Ale musisz to przemyśleć na spokojnie

Cytat:
Właśnie przeczytałam, że zmarła Whitney Huston - obstawiam, że przedawkowała. Pewnie nie wytrzymała tego jakie ma problemy finansowe... Czytałam ostatnio o jej bankructwie.
Smutne
Też przed chwilą się o tym dowiedziałam

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość

mam pytanie na ile przed ślubem powinno dac się zaproszenia?? ja nie mam pojęcia..

myślałam, zeby poinformowac rodzine o ślubie w styczniu (pewnie wieśc już się do większości i tak rozniosła) a zaproszenia w kwietniu na 3 miesiace przed ślubem?? nie wiem
U mnie w rodzinie daję się tak ok 3 miesiące przed ślubem

Cytat:
Uważam tak samo jak Flightless, też bym się nie zastanawiała tyle poleciała bym do salonów przymierzyła kilka żeby zobaczyć w czym mi najlepiej i jakąś bym wybrała

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Tak przeglądałam stronę co wstawiła Extassy i te dwie mi się najbardziej spodobały

http://www.christinawu.net/Wedding-Gown-15449/

http://www.christinawu.net/Wedding-Gown-15451/

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 10:33   #2231
extassy
Zakorzenienie

bede musiala sie przespac z ta decyzja. marzyla mi sie delikatana muslinowa suknia. takie jak w zalacznikach.rybki tez mi sie podobaja.
obawiam sie sukni bez jej wczesniejszego zmierzania. a nie ma ich w zadnym salonie w polsce.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10527_big_vzZn.jpg (16,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 403548863_o.jpg (38,5 KB, 10 załadowań)
Stary 2012-02-12, 10:46   #2232
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Witam Kochane po długiej nieobecności na wątku. Jakoś nie mogłam się wbić w wasze tempo, co zdążyłam nadrobić, to z powrotem miałam 10 stron. Jakoś mnie to zniechęcało. Chociaż przyznam się, że końcówki poprzedniego wątku nie nadrobiłam.

Jakoś ostatnio nie mam czasu i weny. Dobija mnie ten brak pracy.
Pochwalę się, że mam dwie 4,5 z egzaminów. Jeden, to właśnie ten którego się tak strasznie bałam. Czekam jeszcze na wynik 2 i się boję, że nie zaliczyłam. Podchodziłam do niego na luzie i myślałam, że będzie łatwy. Jednak się okazało coś innego. Większość osób z mojej grupy szykuje się na poprawkę. Już minął tydzień i wyników nie ma, a mieliśmy test, więc co to za filozofia sprawdzić test.

Dastin ja jestem z kujawsko - pomorskiego. Prawie trafiłaś

Flight to chyba ja wg Ciebie jestem prawie całe życie na ścisłej diecie. Ja rzadko kiedy jem mięso. W ogóle mam w zwyczaju jeść tylko jedno danie na obiad. Muszę być naprawdę głodna, żeby 2 dania wciągnąć.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

extassy ja też się dziwię, bo jest tam na prawdę wiele ładnych sukienek.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 13:16   #2233
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Witam Kochane po długiej nieobecności na wątku. Jakoś nie mogłam się wbić w wasze tempo, co zdążyłam nadrobić, to z powrotem miałam 10 stron. Jakoś mnie to zniechęcało. Chociaż przyznam się, że końcówki poprzedniego wątku nie nadrobiłam.

Jakoś ostatnio nie mam czasu i weny. Dobija mnie ten brak pracy.
Pochwalę się, że mam dwie 4,5 z egzaminów. Jeden, to właśnie ten którego się tak strasznie bałam. Czekam jeszcze na wynik 2 i się boję, że nie zaliczyłam. Podchodziłam do niego na luzie i myślałam, że będzie łatwy. Jednak się okazało coś innego. Większość osób z mojej grupy szykuje się na poprawkę. Już minął tydzień i wyników nie ma, a mieliśmy test, więc co to za filozofia sprawdzić test.

Dastin ja jestem z kujawsko - pomorskiego. Prawie trafiłaś

Flight to chyba ja wg Ciebie jestem prawie całe życie na ścisłej diecie. Ja rzadko kiedy jem mięso. W ogóle mam w zwyczaju jeść tylko jedno danie na obiad. Muszę być naprawdę głodna, żeby 2 dania wciągnąć.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

extassy ja też się dziwię, bo jest tam na prawdę wiele ładnych sukienek.
Kochana co innego jak ktoś tak ma całe życie, a co innego jak ktoś zaczyna się tak katować z dnia na dzień

Idę wcinać placek z mięsem w sosie pieczarkowym maminej roboty
TŻ wykorzystany i oglądamy cały dzień filmy

Ja proszę o kciuki na jutro

Stary 2012-02-12, 13:31   #2234
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
A my dziś walentynkujemy

Posłałam TŻ po czteropak, bo po jednym nabrałam ochoty na więcej A po tym czteropaku nabiorę ochoty na jeszcze ięcej

Chyba sauripokazała tu piosenkę Bajka Sylwii Grzeszczak na 1 taniec - i spodobała nam się
bardzo ją lubię
Cytat:

o super powiesz czy fajny

extassy ja również bym się nie zastanawiała i jakąś suknię sobie wybrała

Dzień dobry
Boże jakiego mam kaca

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Kochana co innego jak ktoś tak ma całe życie, a co innego jak ktoś zaczyna się tak katować z dnia na dzień

Idę wcinać placek z mięsem w sosie pieczarkowym maminej roboty
TŻ wykorzystany i oglądamy cały dzień filmy

Ja proszę o kciuki na jutro
kciuki są
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 13:34   #2235
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Boże jakiego mam kaca
no pięknie...
Stary 2012-02-12, 13:34   #2236
extassy
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

no wlasnie juz ktorys raz zaczynam przegladac srtonke i coraz bardziej mi sie podo0baja, w sb ide troche poprzymierzac kiecek.
Stary 2012-02-12, 13:36   #2237
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie juz ktorys raz zaczynam przegladac srtonke i coraz bardziej mi sie podo0baja, w sb ide troche poprzymierzac kiecek.
poprzymierzaj podobne modele jak są na tej stronie to będziesz dokładnie wiedzieć w której ci najlepiej
Stary 2012-02-12, 13:39   #2238
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
poprzymierzaj podobne modele jak są na tej stronie to będziesz dokładnie wiedzieć w której ci najlepiej
no o tym samym pomyslalam
Stary 2012-02-12, 13:50   #2239
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Umówiliśmy się z TŻ na jutro z Magineo na spotkanie (mell )
Zdaj relacje
Stary 2012-02-12, 13:52   #2240
myszonka88
Zakorzenienie

Witam w słoneczne popołudnie! Ale mnie suszy... A dzisiaj na urodziny do chrześniaka idę

extassy ja bym się nie zastanawiała i brała suknie, na pewno jest jakaś, która Cię zauroczy! W końcu 3 tys piechotą nie chodzą Wiecie co, Wy tak piszecie o ślubnych sprawach, o sukniach a ja chyba mam dość Mam jakiś kryzys ślubny, nic mi się nie podoba i aż mnie skręca jak coś oglądam związanego ze ślubem... Czy coś ze mną jest nie tak?

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 13:56   #2241
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Witam w słoneczne popołudnie! Ale mnie suszy... A dzisiaj na urodziny do chrześniaka idę

extassy ja bym się nie zastanawiała i brała suknie, na pewno jest jakaś, która Cię zauroczy! W końcu 3 tys piechotą nie chodzą Wiecie co, Wy tak piszecie o ślubnych sprawach, o sukniach a ja chyba mam dość Mam jakiś kryzys ślubny, nic mi się nie podoba i aż mnie skręca jak coś oglądam związanego ze ślubem... Czy coś ze mną jest nie tak?
o nie jestem sama
wszystko z tobą ok, każdy temat, nawet temat ślubu może się w końcu przejeść
Stary 2012-02-12, 14:03   #2242
mia8544
Zakorzenienie

a u mnie temat ślubu znów na topie
po wczorajszych targach
i dziś nawet TŻ chciał ze mna ustalić menu (bo cena od os. zalezy własnie od menu )
iiii trzymajcie prosze kciuki za mojego Tż jutro
i napisze jutro o co chodzi choc większość z Was wie
Stary 2012-02-12, 14:07   #2243
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
a u mnie temat ślubu znów na topie
po wczorajszych targach
i dziś nawet TŻ chciał ze mna ustalić menu (bo cena od os. zalezy własnie od menu )
iiii trzymajcie prosze kciuki za mojego Tż jutro
i napisze jutro o co chodzi choc większość z Was wie
trzymam
Stary 2012-02-12, 15:23   #2244
201609062115
Konto usunięte

Dziewczynki wróciliśmy, więc film polecam jest taki ciepły i mimo, że jestem twarda sztuka to ze 3 razy mi łezki poleciały... ale nagi tyłeczek Channinga Tatuma także film mi się bardzo podobał i TŻ też
Mam jeszcze do nadrobienia 15 stron i nie wiem czy dziś zdążę, ale staram się
Stary 2012-02-12, 15:43   #2245
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
bede musiala sie przespac z ta decyzja. marzyla mi sie delikatana muslinowa suknia. takie jak w zalacznikach.rybki tez mi sie podobaja.
obawiam sie sukni bez jej wczesniejszego zmierzania. a nie ma ich w zadnym salonie w polsce.
Ale masz to suknię za darmo, więc warto zaryzykować, bo nic nie tracisz
Cytat:
bardzo ją lubię

o super powiesz czy fajny

Dzień dobry
Boże jakiego mam kaca

kciuki są
E tam
My też mamy lekkiego, ale się opłaca, bo jesteśmy z TŻem na kacuu okropnymi zbokolami
Cytat:
Dziewczynki wróciliśmy, więc film polecam jest taki ciepły i mimo, że jestem twarda sztuka to ze 3 razy mi łezki poleciały... ale nagi tyłeczek Channinga Tatuma także film mi się bardzo podobał i TŻ też
Mam jeszcze do nadrobienia 15 stron i nie wiem czy dziś zdążę, ale staram się
Czyli też musimy ten film zobaczyć, chociaż szczerze? Szkoda mi wydać 30zł. na kino

Stary 2012-02-12, 15:55   #2246
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Czyli też musimy ten film zobaczyć, chociaż szczerze? Szkoda mi wydać 30zł. na kino
Nam też było szkoda, ale w sumie doszliśmy do wniosku, że wszystkiego nie można sobie odmawiać - odmawiamy sobie jakichś większych zakupów, wyjazdów, nart itp. więc jak raz na miesiąc czy dwa wydamy to 50 zł (bo TŻ nie ma zniżki przecież) to nikt na tym nie ucierpi też miałam takie zdanie jak Ty, ale nie można sobie wszystkiego odmawiać
i już stwierdziliśmy, że pójdziemy na KacWawa bo widzieliśmy zwiastun i nam się spodobał, śmiechowy będzie
Stary 2012-02-12, 15:57   #2247
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Nam też było szkoda, ale w sumie doszliśmy do wniosku, że wszystkiego nie można sobie odmawiać - odmawiamy sobie jakichś większych zakupów, wyjazdów, nart itp. więc jak raz na miesiąc czy dwa wydamy to 50 zł (bo TŻ nie ma zniżki przecież) to nikt na tym nie ucierpi też miałam takie zdanie jak Ty, ale nie można sobie wszystkiego odmawiać
i już stwierdziliśmy, że pójdziemy na KacWawa bo widzieliśmy zwiastun i nam się spodobał, śmiechowy będzie
Ja na polskie filmy się nie wybieram, bo niestety przeważnie okazują się pomyłką Wolę nie ryzykoać

TŻ też mi mówi, że nie wolno sobie wszystkiego odmawiać, ale ja już wiem, że czeka mnie wydatek - 2 pary butów na wiosnę

Stary 2012-02-12, 16:09   #2248
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Ja na polskie filmy się nie wybieram, bo niestety przeważnie okazują się pomyłką Wolę nie ryzykoać

TŻ też mi mówi, że nie wolno sobie wszystkiego odmawiać, ale ja już wiem, że czeka mnie wydatek - 2 pary butów na wiosnę
Dotychczas ja wybierałam filmy, na które chodzimy do kina, więc pozwolę raz TŻ zadecydować

Myszonka gratuluję obrony
I witam nowe Pm
Zaraz kończę nadrabiać i lecimy w gości z TŻ, a od jutra znów praca...
Stary 2012-02-12, 16:16   #2249
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Dotychczas ja wybierałam filmy, na które chodzimy do kina, więc pozwolę raz TŻ zadecydować

Myszonka gratuluję obrony
I witam nowe Pm
Zaraz kończę nadrabiać i lecimy w gości z TŻ, a od jutra znów praca...
Współczuję Kochana pracy - w jakie dni masz zajęcia?

Masz rację - daj raz wybrać TŻowi
Ja w next week będę ciągle siedzieć w pracy i to kiepski pomysł, bo muuszę z pracą dalej walczyć

Stary 2012-02-12, 16:19   #2250
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Współczuję Kochana pracy - w jakie dni masz zajęcia?

Masz rację - daj raz wybrać TŻowi
Ja w next week będę ciągle siedzieć w pracy i to kiepski pomysł, bo muuszę z pracą dalej walczyć
We wtorki i piątki, ale jeszcze mam tydzień ferii na szczęście i chciałabym pojechać na weekend do domu, bo mój brat zjeżdża...
No z pisaniem pracy znam ból, bo za 6 tygodni muszę oddać całość, a póki co pierwszego rozdziału nawet nie poprawiłam i na dodatek zapomniałam go zabrać od rodziców co gorsza nie wiem co będzie z moim lapkiem... ech!

Dobra, uciekam
Mell na pewno dam znać
Miłego wieczorku Dziewczynki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości