|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Cytat:
mama wie jak poprawić nastrój. U mnie wizyta u fryzjera wykluczona, bo jak ja nie wiem czego chce, równiez tyczy się moich włosów to obojetnie co by mi nie zrobili pewnie będę niezadowolona, a więc po co sobie humor pograszać? ![]() No właśnie to nie jest chyba najlepsdzy czas na zmiany dla mnie, bo po prostu źle się z sobą czuje i na razie trudno bedzie to zmienić. Musi samo przejsc
|
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to musisz iść do dobrego fryzjera który zrobi ci dobrze ![]()
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w tym miesiącu i w najbliższych również nie stać mnie na niego teraz już mam długie włosy wiec sciecie i kolor do koszt 300-350zł, więc chyba jednak sobie odpuszcze hihifajny wazon, a jaka jest jego wysokość i były jeszcze inne kolorki? Edytowane przez india83 Czas edycji: 2012-02-12 o 10:10 |
|
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj Kubusiu![]() aguś gratuluje zaliczonej sesji ![]() martucha no to się odchamiłaś super wieczórIndia ja ostatnio też dzien paszteta przechodzę, włosy mi się nie układają,elektryzują, od mrozu na twarzy jakieś suche place się robią, blada jestem jak trup, ciągle w grubych, bezkształtnych swetrach chodzę i mam dość, chce już wiosny. Muszę się do fryzjera umówić, zrobić porządek z włosami to może mi się polepszy |
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak idź do dobrego fryzjera, fryzjer ma poprawić a nie popsuć humor, nie kupuj wazoników a idź i wydaj na siebie! czasem warto
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Też musze się wybrac do fryzjera na ścięcie. Ale jakoś tak zawsze mi nie po drodze
|
|
|
|
#1837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
poza tym limit wydatków miesiacznych na mnie w tym miesiacu przekroczony, pamietaj, że kupiłam kozaki za 350zł aaa i jeszcze sukienke na bal, więc jak jeszcze oznajmnie męzowi, ze podobna kwote potrzebuje na fryzjera to bedzie rozwód
|
||
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Marta a fioletowe lub czarne tez były i po ile?? bo chciałabym sobie tez kupic taki
![]() a fryzjerem nie ma sie co dołowac, ludzie maja wieszke problemy, więc nie bede przesadzac ![]() ok, zmykam. przed wizyta u mamci chyba pojde na 10min do solarium, kiedys mi poprawiało humor, wiec moze to znowu zadziała miłego popołudnia zycze |
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cena od 4.99 do 12.99 zależy od rozmiaru
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULACJE ANIU!! zdrówka i dużo sił!ona miała chyba termin na marca ![]() dzieki za gratulejszyn |
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat jade tam do kosmetyczki to od razu odiwedze pepco
|
|
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
po pierwsze GRATULACJE Aniu Cytat:
Cytat:
Cytat:
podobasz mi się w grzywce ja mam tydzień paszteta pożaliłam już się dzisiaj w klubie.Jeszcze wczoraj poszłam do drogerii i niestety przechodziłam koło farb do włosów (trzy tyg. temu rozjaśniłam do blondu) a że mam tydzień paszteta to zaczęłam myśleć na ponownym przyciemnieniu włosów a jakaś stara baba, ale taka zrobiona na Barbi blond wdała się ze mną w dyskusję o farbach i powiedziała żebym nie przyciemniała tylko położyła jaśniejszy blond bo teraz mam zielone włosy a ja widzę że mam słoneczny blond, do beżu czy popielu to mu daleko a co dopiero do zieleni ale tym dodatkowo mnie podminowała.
|
|||
|
|
|
#1846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, Aniu gratuluję Cytat:
|
|
#1847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() halo halo tu znow nadaje kuchnia katuni hahaWczerajsza impreza baaardzo udana-jedzonko zjedzone,malo snu ale jest OK. szykuemy sie na kolejnych gosci ![]() zabieram sie za pieczarki |
||
|
|
|
#1848 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
nadaję z kanapy z kawą w ręku - Katunia gotowa? Kiedy Ty wreszcie z tej kuchni wyleziesz dziewczyno?Czemu wizaz mi nie cytuje wszystkich zaznaczonych wypowiedzi???? India - zmień dostawcę, z zaoszczędzone 500 zł wydaj na fryzjera i na siebie generalnie Myślę, że nawet dla 200 zł warto, bo przecież piechotą nie chodzi (nie wiem czy załatwi całą papierologię za Was nowa firma, ale u mnie tak jest, muszę tylko podpisać umowę przesłaną pocztą ). A wazony - podobają mi się nr 2 i 3. Marta - ten żółty też fajny Cytat:
Proszę iść do k. i poczytać co napisałyśmy o sukience!!!! Cytat:
Aniu - gratulacje - śliczne imię Kubuś Cytat:
A i zmieniłam też krem do buzi - używam tego i jest po prostu rewelacyjny, bardzo wydajny, tylko nie mogłam go nigdzie kupić, dopiero w Almie był: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-norweska.html I pamiętaj - byle do wiosny!!! Cytat:
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze dzis dzien dobrych wiadomosci
![]() Aniu i Kubusiu gratulacje ogromne Aguś gratyuluje zakonczenia sesji to teraz masz ferieeeeeeeeeee![]() ![]() ![]() ![]() to i ja sie pochwale Natusia z okazji skonczonych dzis 11-tu miesięcy sama podreptała ( a własciwie pobiegła) po dywanie nasz pierwsze kroczki, az miałam łezki w oczach
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1850 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś - gratuluję zdania sesji!
Anika - to teraz się zacznie bieganie za mała A powiedz mi - zdecydowałaś się co kupisz na okno?
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Natalki
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Ania gratulacje
![]() dlaNatalki.A ja się wkurzyłam. Mam na st. edukacj matematyczną i babe popierdzieliło, bo zamiast nas uczyć jak uczyć maluchy to ona nas normalne matmy uczy, jakiś nie wiadomych pojęc. Gadalyśmy potem z taką fajną panią dr i ona nam uświdomiła, ze nic się nie da zrobić, bo to dobra koleżanka właściciela uczelni |
|
|
|
#1853 |
|
Wtajemniczenie
|
Bosko - zaczęło u mnie sypać ... czyli trzeba się będzie wcześniej do pracy wybrać bo znowu kraj sparaliżuje ... ehhh
Scio - a masz może konspekt zajęć - tzn. co będziecie robić na nich przez cały rok? Nie pamiętam czy robisz normalne studia czy podyplomówkę, ale na podyplomówce przed rozpoczęciem nowego przedmiotu dostawaliśmy taki spis treści co będzie na zajęciach - może te Twoje to taki wstęp a potem będzie to co Was interesuje? Mam pytanko - jakie macie roboty domowe? Rozglądam się za jakimś, ale wybór jest ogromy. Chcę że by miał misę z mikserem, mógł wyrabiać ciasto, siekać warzywa, maszynka do mięsa też by się przydała, wiecie taki milion w jednym Czyli baza plus wymienne akcesoria. Patrzyłam na Bosh'a wygląda fajnie, używała któraś?
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2012-02-12 o 13:47 |
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale koniecznie znow w kubku z kotkiem![]() to dzis jakie ciasto sobie zyczysz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
dla nauczycielek
![]() http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=24642
|
|
#1857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wezmę co mi dasz
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwka ta Enea mnie kusi, ma ciekawe 2 taryfy. Ale tak jak z osobna porównuje z Energa to stawki niby ma wieksze, a kalkulator wylicza mi u nich mniejsze rachunki, wiec nie wiem jak to możliwe. Nie chiałabym sie rozczarowac gdy po zmianie rachunki byłyby takie same lub wyższe. W taryfach Enei sa troszke inne zasady i godziny tanszej taryfy wiec o zmienie nie wiadomo czy rzeczywiscie bysmy ssie wpasowali z takim nizszym rachunkiem. ech skomplikowane to a wazony chyba jednak kupię wszystkie, bo kazdy mi się widzi. a juz tym bardziej, że mam pozwolenie od męża ![]() a co do tego co mi pisałyscie to wiem, dziekuje kochane jestescie. Ale co z tego jak w mojej głowie dzieje się inaczej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.megamedia.pl/robot-kuchen...hr-7745-80.php Nie ma maszyni do mięsa, ale ja używam nożyków, które z miesem sobie świetnie radzą i czasem stosuje takie rozwiązanie. Mojego uzywam od ok. 3 lat i jestem z niego bardzo zadowolona, chco nie mam porównania do innych. Z minusów to na pewno to, że hałasuje (Tz sie smieje jakby samolot startował) i cięzko sie myje pokryke. Ale tak mogę polecic albo ja mam taki http://www.electroworld.pl/produkt/p...4555----14344/ hmm juz sama nie wiem ale one chyab wiele sie nie różnia
Edytowane przez india83 Czas edycji: 2012-02-12 o 17:44 |
|||
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
anika super
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

mama wie jak poprawić nastrój. U mnie wizyta u fryzjera wykluczona, bo jak ja nie wiem czego chce, równiez tyczy się moich włosów to obojetnie co by mi nie zrobili pewnie będę niezadowolona, a więc po co sobie humor pograszać? 
teraz już mam długie włosy wiec sciecie i kolor do koszt 300-350zł, więc chyba jednak sobie odpuszcze hihi
GRATULACJE ANIU!! zdrówka i dużo sił!
pożaliłam już się dzisiaj w klubie.
a ja widzę że mam słoneczny blond, do beżu czy popielu to mu daleko a co dopiero do zieleni
ale tym dodatkowo mnie podminowała.

Kiedy Ty wreszcie z tej kuchni wyleziesz dziewczyno?
Proszę iść do k. i poczytać co napisałyśmy o sukience!!!!