|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#18001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Witam z rana
Przejrzałam na spokojnie kat. 03 i narazie nic mnie nie zachwyciło Ale może to dobrze, bo w kat. 01 i 02 planuję większe wydatki
|
#18002 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#18003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam pytanko bo nie bardzo się orientuje.. jeśli nie jestem konsultantką to mogę pójść sobie do avonu i kupić jakiś produkt?? Albo je obejrzeć?? |
|
|
|
|
#18004 |
|
Zakorzenienie
|
Szukałam, ale nie znalazłam tu opinii o Tuszu i eyelinerze z brokatem(ten 2 w 1) z zimowej kolekcji Glitter Dazzlers.
Czy któraś z was ma może już ten tuszyk?
|
#18005 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ja dzisaj zauwarzylam dopiero ze wprowadzili z CT tusz pogrubiajacy hmm to mzoe go wezme ale zobacze w kazdym razie wiem ze biore dosc malo dla siebie bo w 02 wole wziasc wiecej
|
#18006 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#18007 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś mógłby mi przesłać 3 katalog i 4 jak będzie na e-maila malagos17@op.pl? Będe bardzo wdzięczna!!!!
|
|
|
|
#18008 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wiem że tyle kosztują w katalogach...no ale klientki nie są ślepe..że to to samo...
przeszła mnie myśl że może to od tej jeszcze kwoty odejmuje się te 40%;p:
|
|
|
|
#18009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kupic to tylko możesz od konsultantkiCytat:
|
||
|
|
|
#18010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#18011 |
|
Zakorzenienie
|
Ale osob,y które nie kupują z Avonu i nie mają z nim doczynienia tego nie wiedzą, że to ta sama cena co w katalogu... I pewnie o to chodzi...
|
|
|
|
#18012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mimo, że przecież widziały, że cena jest taka sama itp. Ale...tu chyba chodzi o to, żeby wykorzystać kupon, skoro się go dostało i kupić taniej...ale co niby taniej skoro cena jest taka sama W sumie nieważne, lepiej dla konsultantnek ![]() ![]() ![]() Jedna klientka pyta sie mnie, czy zreazlizuje u mnie ten kupon promocyjny, odp., że oczywiście, to ona chce ten zestaw, to mówię, że to mam dopisac do jej zamówienia, które już złożyła?bo widziała katalog, zestaw w katalogu też i wtedy go nie wzieła, a ona na to: a to taka sama cena jest? Odp., że tak, pokazałam katalog, a ona: aaaa..faktycznie, ale to nieważne, ważne, że będę mieć taniej, bo zapłacę 39,90 ( ![]() :con fused -dziwne rozumowanie, ale co tam![]() ![]()
|
||
|
|
|
#18013 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18014 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiuchna
![]() Konsultantki moje drogie...załamałam się tym szlafroczkiem jest przeogromny...3 razy bym się mogła w niego zawinąć i jest do pół łydki (mam 170cm wzrostu) szkoda bo prezentuje sie nawet dobrze jakby brać pod uwagę tylko wzór i tkaninę
|
|
#18015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam pytanie dotyczące tego peelingu.Chciałam go kupić ale nie jest zbyt tani (ten co był w dwoch pudełeczkach) i kiedy juz sie zdecydowałam to go usuneli z oferty i jest teraz ten nowy,tanszy..i kurcze strasznie sie boje go kupowac..dziewczynki,pros ze powiedzcie,czy te wczesniejsze platki byly naprawde dobre???zauwazylyscie poprawe skory???To bardzo wazne,prosze o rady
|
|
|
|
|
#18016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprawa stanu skory przy uzywaniu kwasow jest zauwazalna przy dluzszych kuracjach oraz wlasciwie dobrana pielegnacja,uzywanie kremow ze stabilnymi filtrami-glownie firmy apteczne. Przede wszystkim czego oczekujesz po uzyciu platkow?i z jakimi problemami sie borykasz?jakie wlasciwosci ma Twoja cera? to wazne,poniewaz nie dla kazdej cery ten sam preparat z kwasami bedzie dobry.
|
|
#18017 |
|
Zadomowienie
|
super jest ten nowy cien z color trend...shimer...jestem w szoku...dlugo szukałam takiego cacka
![]() mozecie mi podac do nieoficialnej strony avonu??gdzie sa katalogi itp. ![]() ja skladalam zamowienie odrazu dwa na 13 i 1 ...i troszke przesadzilam bo zamowilam dla siebie kosmetykow za przeszło 250zł... zaszalałam ... ale jakos w tym katalogu 1 nic specialnego nie ma...albo ja tak na odpieprz poogladalam ten katalog ide sie kapac i studiowac 1 hihihi
|
#18018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam problem z przebarwieniami i rozszerzonymi porami.Przebarwienia na skorze powstają mi po pryszczach i jakis krostkach,jest taka brązowa plamka,niestety,dosc widoczna i duza..mam je głownie na policzkach i w okolicach nosa byłam u dermatologa dostałam nawet maść,sumiennie ją stosowałam ale efektów nie zauważyłam żadnych a może znasz jakis na prawdę dobry kosmetyk,który mi pomoże?Nie musi być bardzo tani,ważne zeby byl sprawdzony
|
|
|
|
|
#18019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będę go mieć koło środy przetestuję to napiszę ![]() Kurcze Braki: TTA dla niego - po co oni to wprowadzili skoro tego ciągle nie ma???? Zestaw KUBEK + TALERZYK - nowość której nie ma no coments zaraz dzwonie ich opieprzyć :P
|
|
#18020 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba się załame - boże ten Avon mnie dobija i jeszcze czytałam że nie przychodzi ta elegancka paletka szminek a mam na nią zamówienie), więc zadzwoniłam do COKu w Katowicach (żeby jak co dokupić)a tam nie ma i nigdy nie było więc może któraś z wie?, może się juz dowiadywała? kiedy była by dostępna?
|
|
|
|
|
#18021 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#18022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a w kat 3 widze że już dzwoneczek przy tej paletce jest - super |
|
|
|
|
#18023 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich
![]() Na początku Asiuchna wielkie dzięki za katalog 03 Dopiero dzisiaj ściągnełam sobie i obejrzałam nowy katalog-jakoś wczoraj po południu nie miałam na to czasu. Katalog jak dla mnie jest całkiem fajny, muszę przyznać, że z ofert dotyczących kosmetyków mało mnie zaciekawiło, największe zainteresowanie wzbudziła we mnie nowa biżuteria z str. 49 naszyjnik+kolczyki za 39,90 nie wiem czy dobrze widze czy długość kolczyków to 8,5 cm? a także torebka biała z str 51, mam prośbe do Asiuchny i Myszki1706 czy mogły byście mi dziewczynki podać wymiary tej białej torby i z czego jest wykonana? ...była bym Wam bardzo wdzięczna a niesetety zabrdzo dokładnie nie widze wymiarów jednej i drugiej ....a jeśli chodzi o kosmetyki to tusz do rzęs i powiek 2w1 i woda toaletowa today tomorrow always in bloom+torebka ...ale raczej już wiem, że skusze się albo na biżuterie albo na którąś z dwóch wymienionych torebek ![]() |
|
|
|
#18024 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
pisałyscie, że bedzie promocja na próbki zapachu "Today Tomorrow Always IN BLOOM"? hm..... może ja jestem jakaś zaciemniona umysłowo dzisiaj,ale o co chodzi? Który to jest zapach? T, T, czy A? i co znaczy to "im bloom"? zalezy mi na próbkach A. i wolałabym je kupić w promocji niż normalnie ![]() Dzięki za odpowiedzi
|
|
#18025 |
|
Zakorzenienie
|
Będę wdzięczna za opis
Interesuje mnie ten eyeliner - czy jest trwały i czy ten brokat się nie osypuje itp. I czy tusz jest w miarę ok
|
#18026 |
|
Zadomowienie
|
kochani poda mi ktos stonke do nieoficialnej stronki z avoniku proszze ładnie
|
#18027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18028 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#18029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na przebarwienia jest dobry Acne Derm,Skinoren(to akurat drozszy odpowiednik Acne Dermu);dobry ale dzialajacy dlugofalowo Effaclar K,krem Lysanel Active SVR czy tonik z tej samej serii.Do walki z niedoskonalosciami cery jest wiele dermokosmetykow-wazne,by dobrac je tak aby dzialaly i nie szkodzily. Najwazniejsza kwestia to ochrona,stosowanie filtrow-owszem mozna sie z nimi nameczyc,poniewaz odnaleznienie filtra dla siebie to niczym szukanie sw.Graala ale warto! Nie bede tutaj zasmiecac watku ale jezeli zalezy Ci na dobraniu konkretnej pielegnacji to goraco zapraszam na BK,tam dziewczyny pomagaja sobie wzajemnie Przejrzyj watki,poszperaj w wyszukiwarce-lub zaloz watek z prosba o pomoc,opisz stan swojej cery,problemow oraz czego oczekujesz
|
|
#18030 |
|
Rozeznanie
|
[quote=Kalex;3226184]z tymi paletkami to jest jedna wielka ściema przez avon
Dokładnie Kalex, ja też tak uważam, bo jak jakiegoś produktu czasowo nie mają to w odpowiedzi piszą termin kiedy sie go spodziewają - a tu piszą że jest w magazynie na chwile obecną-ale ciągle spływaja zamówienia i moze zabraknąć ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

Ale może to dobrze, bo w kat. 01 i 02 planuję większe wydatki

mimo, że przecież widziały, że cena jest taka sama itp. Ale...tu chyba chodzi o to, żeby wykorzystać kupon, skoro się go dostało i kupić taniej...ale co niby taniej skoro cena jest taka sama
?
jest przeogromny...3 razy bym się mogła w niego zawinąć i jest do pół łydki (mam 170cm wzrostu)