|
|
#4891 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2
|
|
|
|
#4892 |
|
Zadomowienie
|
Pepco jest tam gdzie Biedronka, obok Creatora
a to na Nowym Dworze, niedaleko hali strzegomskiej jest małe i syfiaste
|
|
#4893 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie drukne najtaniej 12 kartek kolorowych A4 / lub 12 zdjec A4 ?
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pewnie większość stwierdzi, że Ameryki nie odkryłam, ale jestem tak pozytywnie zaskoczona moim "znaleziskiem", że muszę się z Wami podzielić
Może komuś się przyda ![]() Przeprowadziłam się i odkryłam ostatnio w okolicach mojego nowego mieszkania fajną drogerię z markowymi kosmetykami, mają m.in. Revlon, Art deco itd, a ceny bardzo korzystne (puder, który sobie już jakiś czas temu upatrzyłam o 30 zł tańszy niż w douglasie), więc towar najpewniej przywożony z zagranicy, ale myślę, że warto wstąpić. Skrzyżowanie Jastrzębiej i Powstańców. I przy okazji moje pytanie, czy któraś z Was cokolwiek , kiedykolwiek tam kupowała? Nie nacięłyście się na jakoś , oryginalność kosmetyków? Ja pod tym względem jestem trochę przewrażliwiona, dlatego przed większymi zakupami chętnie poczytam opinie
Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2012-02-10 o 17:17 |
|
|
|
#4895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
Muszę kupić podkład, pomyślałam o revlonie colorstayu, a na allegro nie chciało mi się zamawiać.
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
49 zł chyba kosztuje, bo też go używam i sprawdzałam ostatnio.
|
|
|
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez czasem cos kupuje i nigdy nie myslalam ze mogą to być podróbki, chociaz odzywka Kallos bardziej oplaca sie na all
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
kolejne pytanie z mojej strony: gdzie mogę we Wro znaleźć dużą walizkę na kółkach w miarę przystępnej cenie?
|
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie patrzyłam na ceny. Dziewczyny, nie widziałyście gdzieś zwykłych toreb bawełnianych/lnianych, bez żadnych nadruków. Takie siatki na zakupy ekologiczne w zeszłym roku kupiłam takie w Kauflandzie, dziś byłam i nie mają już a potrzebne mi na już....
|
|
|
|
|
#4900 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
torebek nie widziałam takich :< |
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli szukasz dobrej walizki (takiej która przetrwa kilkanaście lat i wiele podróży samolotem) to najprawdopodobniej będziesz jednak musiała trochę w taką walizkę zainwestować np w samsonite lub witchenie (chociaż samsonite jest chyba nieco lepszy, przynajmniej nie odpadła mi blaszka z marką
) Natomiast jeśli podróżujesz głownie pociągami/samochodem i nie zależy ci na tym żeby za 10 lat używać tej samej walizki to chyba najlepiej zajrzeć do hipermarketów.
|
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj chodziłam po Tesco i widziałam walizki.
|
#4904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
szukam walizki która po prostu zastąpi mi gigantyczną torbę, bo mój TŻ się zawsze wkurza jak wracam z domu taka obładowana i on to musi dźwigać byleby po prostu kółka za szybko nie odpadły i już
|
|||
|
|
|
#4905 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam walizkę z tesco i ładnie mi służy już kilka lat. Mała jest, ale wypycham ją do granic możliwości
Ostatnio jak byłam na lotnisku to bawili mnie ludzie przy odbiorze bagażu, którzy mieli czarne walizki. Tak z 80% osób brała każdą walizkę i obracała, czy to jest ich czy nie... Jakby nie można było sobie jakiegoś znaku charakterystycznego dać
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie miałam problemu ze znalezieniem jej na taśmie bagażowej po wylądowaniu.
|
|
#4907 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Zadomowienie
|
ja mam soczyście różową walizkę i nie ma problemu na lotnisku
dobre walizki są marki Puccini, ale jak napisała summerisgone - musisz ocenić do czego Ci potrzebnaw factory jest kilka sklepów z walizkami, raczej takie lepsze można tam znaleźć
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Czy gdzieś we Wrocławiu można kupić puste atomki na perfumy? Chodzi mi o takie zwykłe, nie jakieś zdobione.
I jeszcze gdzie dostanę puste woreczki strunowe? |
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
W marketach są ciągle walizki
Duży wybór jest np. w leclercu. Widziałam też w Marino sporo w tym chińskim sklepie na górze, ale podejrzewam, że źle z ich jakością. Z marketu mam duży plecak podróżny i jest naprawdę świetnej jakości, upchałam w niego nawet sokowirówkę i się nie porwał ![]() Dla fanek Pepco, które nie wiedzą- wkrótce otwierają się w Pasażu Grunwaldzkim. Swoją drogą widać jakiś trend do otwierania tanich sklepów w miejscach, które kiedyś wydawać by się mogły "ekskluzywne". Czy tylko mnie zszokowała Biedronka w tym biurowcu obok Galerii Dominikańskiej? |
|
|
|
#4911 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czym się różni w środku.
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Ekskluzywna Biedronka
Ceny powinny być wyższe, jak w Almie Jeszcze chwilka i otworzą jakąś na Ostrowie Tumskim. Straszne to jest. Z jednej strony architekt miejski się czepia, a z drugiej pozwala otwierać Biedronki i lumpeksy Kola gdzie popadnie.
|
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nawet jest gorsza niz inne- ostatnio poszlam tam z ciekawosci, jest mega ciasno i niewygodnie, fatalnie wszystko rozlozone plus jakies niekumate kasjerki
|
|
|
#4915 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Nie czepiam się tych Biedronek, bo mieszkający w centrum ludzie też chcą kupować taniej, a teraz nie będą musieli daleko chodzić. No i wolę zapłacić za wodę 0,60 zł w Biedronce niż 2 zł w położonym 50 metrów dalej Feniksie
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, sama mam w domu dużo rzeczy z Biedronki, bo TŻ jest fanem, ale jednak w pewnych miejscach ona nie pasuje. Mimo wszystko taki np. Rynek jest zabytkową, prestiżową częścią miasta. Oczywiście mieszka tam wiele osób, która ma mieszkania od dawna i wcale majętna nie jest, no, ale jednak to do siebie nie pasuje (żeby nie było, nie pasuje tam również budynek Banku Zachodniego, czy te wstrętne bloki na Świdnickiej) . No dla mnie np. Biedronka w Kameleonie to zwykła profanacja pięknego, przedwojennego zabytku
(ale to akurat taki niefajny zwyczaj w Polsce, że najpiękniejsze kamienice są przeznaczone dla osób, które ich nie szanują i marnują :/ )
Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2012-02-12 o 19:23 |
|
|
|
#4917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skad wiesz? A w jakim miejscu?
|
|
|
|
|
#4918 |
|
Zadomowienie
|
Biedronka to ostatnio pan i władca,więc nie zdziwi mnie jak się w ratuszu otworzą
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem gdzie, chociaż podejrzewam, że na dole przy schodach ruchomych (tam, gdzie był taki duży sklep Gluck z akcesoriami dla dzieci). Dziś byłam w Marino i na oknie Pepco zobaczyłam kartkę "Poszukujemy sprzedawców do nowo otwieranego sklepu Pepco w CH Pasaż Grunwaldzki"
![]() O tym samym pomyślałam :P |
|
|
|
#4920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To wiem gdzie ![]() PS Wlasnie na stronie Pepco tez jest napisane, ze otwieraja kolejny sklep we Wroclawiu (w Pasazu Grunwaldzkim) Kurcze, ale wydaje mi sie, ze perelki ciuchowe beda stamtad znikac jak swieze buleczki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

Może komuś się przyda 

ale nie patrzyłam na ceny.
a potrzebne mi na już....

byleby po prostu kółka za szybko nie odpadły i już