Wrocław! ;-) cz. 2 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 12:40   #4891
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2

Cytat:
Napisane przez natk_a Pokaż wiadomość
W Astrze nie widziałam ale jest przystanek (albo dwa?) za Astrą - w kierunku Leśnicy, w tym budynku, gdzie Rossmann i Biedronka
to chyba Jarmark Gądowski
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 17:11   #4892
riliana
Zadomowienie

Pepco jest tam gdzie Biedronka, obok Creatora

a to na Nowym Dworze, niedaleko hali strzegomskiej jest małe i syfiaste
Stary 2012-02-08, 20:36   #4893
scatty princess
Zadomowienie

Gdzie drukne najtaniej 12 kartek kolorowych A4 / lub 12 zdjec A4 ?
scatty princess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 16:01   #4894
wisienka_na_torcie
Zakorzenienie

Dziewczyny, pewnie większość stwierdzi, że Ameryki nie odkryłam, ale jestem tak pozytywnie zaskoczona moim "znaleziskiem", że muszę się z Wami podzielić Może komuś się przyda
Przeprowadziłam się i odkryłam ostatnio w okolicach mojego nowego mieszkania fajną drogerię z markowymi kosmetykami, mają m.in. Revlon, Art deco itd, a ceny bardzo korzystne (puder, który sobie już jakiś czas temu upatrzyłam o 30 zł tańszy niż w douglasie), więc towar najpewniej przywożony z zagranicy, ale myślę, że warto wstąpić. Skrzyżowanie Jastrzębiej i Powstańców.
I przy okazji moje pytanie, czy któraś z Was cokolwiek , kiedykolwiek tam kupowała? Nie nacięłyście się na jakoś , oryginalność kosmetyków? Ja pod tym względem jestem trochę przewrażliwiona, dlatego przed większymi zakupami chętnie poczytam opinie

Edytowane przez wisienka_na_torcie
Czas edycji: 2012-02-10 o 16:17
wisienka_na_torcie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 16:52   #4895
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scatty princess Pokaż wiadomość
Gdzie drukne najtaniej 12 kartek kolorowych A4 / lub 12 zdjec A4 ?
W C13 lub przy C11 (w piwnicy, tuż przy wieży magów) na pwr

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez wisienka_na_torcie Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pewnie większość stwierdzi, że Ameryki nie odkryłam, ale jestem tak pozytywnie zaskoczona moim "znaleziskiem", że muszę się z Wami podzielić Może komuś się przyda
Przeprowadziłam się i odkryłam ostatnio w okolicach mojego nowego mieszkania fajną drogerię z markowymi kosmetykami, mają m.in. Revlon, Art deco itd, a ceny bardzo korzystne (puder, który sobie już jakiś czas temu upatrzyłam o 30 zł tańszy niż w douglasie), więc towar najpewniej przywożony z zagranicy, ale myślę, że warto wstąpić. Skrzyżowanie Jastrzębiej i Powstańców.
I przy okazji moje pytanie, czy któraś z Was cokolwiek , kiedykolwiek tam kupowała? Nie nacięłyście się na jakoś , oryginalność kosmetyków? Ja pod tym względem jestem trochę przewrażliwiona, dlatego przed większymi zakupami chętnie poczytam opinie
Z nieba mi spadłaś! Muszę kupić podkład, pomyślałam o revlonie colorstayu, a na allegro nie chciało mi się zamawiać.

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 19:35   #4896
wisienka_na_torcie
Zakorzenienie

49 zł chyba kosztuje, bo też go używam i sprawdzałam ostatnio.
Stary 2012-02-10, 20:07   #4897
aako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka_na_torcie Pokaż wiadomość
to mieszkamy pewnie po sąsiedzku
ja tez czasem cos kupuje i nigdy nie myslalam ze mogą to być podróbki, chociaz odzywka Kallos bardziej oplaca sie na all

aako jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-10, 20:08   #4898
Ayrine
Zakorzenienie

kolejne pytanie z mojej strony: gdzie mogę we Wro znaleźć dużą walizkę na kółkach w miarę przystępnej cenie?
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 20:39   #4899
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
kolejne pytanie z mojej strony: gdzie mogę we Wro znaleźć dużą walizkę na kółkach w miarę przystępnej cenie?
takie walizki to widziałam w TK MAXX ale nie patrzyłam na ceny.

Dziewczyny, nie widziałyście gdzieś zwykłych toreb bawełnianych/lnianych, bez żadnych nadruków. Takie siatki na zakupy ekologiczne w zeszłym roku kupiłam takie w Kauflandzie, dziś byłam i nie mają już a potrzebne mi na już....

start: 70,8
teraz: 59/60
cel 1. : 60
cel 2. : 57
maalwiinkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 21:41   #4900
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maalwiinkaa2 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, nie widziałyście gdzieś zwykłych toreb bawełnianych/lnianych, bez żadnych nadruków. Takie siatki na zakupy ekologiczne w zeszłym roku kupiłam takie w Kauflandzie, dziś byłam i nie mają już a potrzebne mi na już....
w tkmaxx sa drogie ok 200-300zł.

torebek nie widziałam takich :<
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 23:16   #4901
summerisgone
Zakorzenienie

Jeśli szukasz dobrej walizki (takiej która przetrwa kilkanaście lat i wiele podróży samolotem) to najprawdopodobniej będziesz jednak musiała trochę w taką walizkę zainwestować np w samsonite lub witchenie (chociaż samsonite jest chyba nieco lepszy, przynajmniej nie odpadła mi blaszka z marką ) Natomiast jeśli podróżujesz głownie pociągami/samochodem i nie zależy ci na tym żeby za 10 lat używać tej samej walizki to chyba najlepiej zajrzeć do hipermarketów.
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 23:19   #4902
lemka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maalwiinkaa2 Pokaż wiadomość

Warto polować w supermarketach typu Tesco czy Carefour, mam stamtąd walizki i są bardzo porządnie wykonane. Tylko walizki pojawiają się tam chyba sezonowo, choć nie jestem pewna. DO głowy przychodzi mi też Decathlon i Tkmax, w tym drugim na wyprzedażach widziałam całkiem sensowne ceny.
Stary 2012-02-10, 23:28   #4903
aktogimka
Zakorzenienie

Dzisiaj chodziłam po Tesco i widziałam walizki. Pamiętam też, że swoją kupowałam w Makro.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 07:55   #4904
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Jeśli szukasz dobrej walizki (takiej która przetrwa kilkanaście lat i wiele podróży samolotem) to najprawdopodobniej będziesz jednak musiała trochę w taką walizkę zainwestować np w samsonite lub witchenie (chociaż samsonite jest chyba nieco lepszy, przynajmniej nie odpadła mi blaszka z marką ) Natomiast jeśli podróżujesz głownie pociągami/samochodem i nie zależy ci na tym żeby za 10 lat używać tej samej walizki to chyba najlepiej zajrzeć do hipermarketów.
Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość
Warto polować w supermarketach typu Tesco czy Carefour, mam stamtąd walizki i są bardzo porządnie wykonane. Tylko walizki pojawiają się tam chyba sezonowo, choć nie jestem pewna. DO głowy przychodzi mi też Decathlon i Tkmax, w tym drugim na wyprzedażach widziałam całkiem sensowne ceny.
Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Dzisiaj chodziłam po Tesco i widziałam walizki. Pamiętam też, że swoją kupowałam w Makro.
dzięki dziewczyny szukam walizki która po prostu zastąpi mi gigantyczną torbę, bo mój TŻ się zawsze wkurza jak wracam z domu taka obładowana i on to musi dźwigać byleby po prostu kółka za szybko nie odpadły i już
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 10:32   #4905
201701300931
Konto usunięte

Ja mam walizkę z tesco i ładnie mi służy już kilka lat. Mała jest, ale wypycham ją do granic możliwości Bardzo niezadowolona byłam za to z walizki kupionej w Deichmanie (czy jak to tam się pisze...) - już pierwszego dnia połamały mi się nóżki i walizka nie miała jak stać... Jedyny plus, że uznali reklamację i dzień później oddali pieniądze. Ale co się nawkurzałam na użytkowanie przez miesiąc takiej walizki to moje...

Ostatnio jak byłam na lotnisku to bawili mnie ludzie przy odbiorze bagażu, którzy mieli czarne walizki. Tak z 80% osób brała każdą walizkę i obracała, czy to jest ich czy nie... Jakby nie można było sobie jakiegoś znaku charakterystycznego dać
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 10:41   #4906
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ostatnio jak byłam na lotnisku to bawili mnie ludzie przy odbiorze bagażu, którzy mieli czarne walizki. Tak z 80% osób brała każdą walizkę i obracała, czy to jest ich czy nie... Jakby nie można było sobie jakiegoś znaku charakterystycznego dać
Moja jest granatowa, ale rączkę obwiązałam pomarańczową smyczą z Mirindy. Nie miałam problemu ze znalezieniem jej na taśmie bagażowej po wylądowaniu.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 10:51   #4907
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Moja jest granatowa, ale rączkę obwiązałam pomarańczową smyczą z Mirindy. Nie miałam problemu ze znalezieniem jej na taśmie bagażowej po wylądowaniu.
Też mam smycz, więc widzę z daleka. Ale zdecydowana większość osób nie ma nic, więc miałam ubaw przy taśmie
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 11:10   #4908
riliana
Zadomowienie

ja mam soczyście różową walizkę i nie ma problemu na lotnisku dobre walizki są marki Puccini, ale jak napisała summerisgone - musisz ocenić do czego Ci potrzebna

w factory jest kilka sklepów z walizkami, raczej takie lepsze można tam znaleźć
Stary 2012-02-11, 16:05   #4909
summerisgone
Zakorzenienie

Czy gdzieś we Wrocławiu można kupić puste atomki na perfumy? Chodzi mi o takie zwykłe, nie jakieś zdobione.
I jeszcze gdzie dostanę puste woreczki strunowe?
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 17:26   #4910
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

W marketach są ciągle walizki Duży wybór jest np. w leclercu. Widziałam też w Marino sporo w tym chińskim sklepie na górze, ale podejrzewam, że źle z ich jakością. Z marketu mam duży plecak podróżny i jest naprawdę świetnej jakości, upchałam w niego nawet sokowirówkę i się nie porwał

Dla fanek Pepco, które nie wiedzą- wkrótce otwierają się w Pasażu Grunwaldzkim. Swoją drogą widać jakiś trend do otwierania tanich sklepów w miejscach, które kiedyś wydawać by się mogły "ekskluzywne". Czy tylko mnie zszokowała Biedronka w tym biurowcu obok Galerii Dominikańskiej?
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 17:31   #4911
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
W marketach są ciągle walizki Duży wybór jest np. w leclercu. Widziałam też w Marino sporo w tym chińskim sklepie na górze, ale podejrzewam, że źle z ich jakością. Z marketu mam duży plecak podróżny i jest naprawdę świetnej jakości, upchałam w niego nawet sokowirówkę i się nie porwał

Dla fanek Pepco, które nie wiedzą- wkrótce otwierają się w Pasażu Grunwaldzkim. Swoją drogą widać jakiś trend do otwierania tanich sklepów w miejscach, które kiedyś wydawać by się mogły "ekskluzywne". Czy tylko mnie zszokowała Biedronka w tym biurowcu obok Galerii Dominikańskiej?
Koło Galerii to pół biedy, mnie rozwaliła Biedrona przy przybytku snobizmu, czyli Renomie

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 17:50   #4912
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Koło Galerii to pół biedy, mnie rozwaliła Biedrona przy przybytku snobizmu, czyli Renomie
co lepsze jest to podobno biedronka eksluzywna, więc sam rysuneczek biedronki jest czarno-biały.

nie wiem czym się różni w środku.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 18:02   #4913
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Ekskluzywna Biedronka Ceny powinny być wyższe, jak w Almie Jeszcze chwilka i otworzą jakąś na Ostrowie Tumskim. Straszne to jest. Z jednej strony architekt miejski się czepia, a z drugiej pozwala otwierać Biedronki i lumpeksy Kola gdzie popadnie.
Stary 2012-02-12, 18:07   #4914
meesha
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to meesha

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
co lepsze jest to podobno biedronka eksluzywna, więc sam rysuneczek biedronki jest czarno-biały.

nie wiem czym się różni w środku.
niczym a nawet jest gorsza niz inne- ostatnio poszlam tam z ciekawosci, jest mega ciasno i niewygodnie, fatalnie wszystko rozlozone plus jakies niekumate kasjerki
Stary 2012-02-12, 18:16   #4915
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Ekskluzywna Biedronka Ceny powinny być wyższe, jak w Almie Jeszcze chwilka i otworzą jakąś na Ostrowie Tumskim. Straszne to jest. Z jednej strony architekt miejski się czepia, a z drugiej pozwala otwierać Biedronki i lumpeksy Kola gdzie popadnie.
Ja się dziwię, że nie otworzyli Biedronki w Ratuszu, tylko w Kameleonie . Nie czepiam się tych Biedronek, bo mieszkający w centrum ludzie też chcą kupować taniej, a teraz nie będą musieli daleko chodzić. No i wolę zapłacić za wodę 0,60 zł w Biedronce niż 2 zł w położonym 50 metrów dalej Feniksie

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 18:21   #4916
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Ja wiem, sama mam w domu dużo rzeczy z Biedronki, bo TŻ jest fanem, ale jednak w pewnych miejscach ona nie pasuje. Mimo wszystko taki np. Rynek jest zabytkową, prestiżową częścią miasta. Oczywiście mieszka tam wiele osób, która ma mieszkania od dawna i wcale majętna nie jest, no, ale jednak to do siebie nie pasuje (żeby nie było, nie pasuje tam również budynek Banku Zachodniego, czy te wstrętne bloki na Świdnickiej) . No dla mnie np. Biedronka w Kameleonie to zwykła profanacja pięknego, przedwojennego zabytku (ale to akurat taki niefajny zwyczaj w Polsce, że najpiękniejsze kamienice są przeznaczone dla osób, które ich nie szanują i marnują :/ )

Edytowane przez Impersona
Czas edycji: 2012-02-12 o 18:23
Stary 2012-02-12, 18:31   #4917
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Powaznie? Skad wiesz? A w jakim miejscu?
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 19:08   #4918
krolowa zurawin
Zadomowienie

Biedronka to ostatnio pan i władca,więc nie zdziwi mnie jak się w ratuszu otworzą
krolowa zurawin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 19:26   #4919
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez klajdla Pokaż wiadomość
Powaznie? Skad wiesz? A w jakim miejscu?
Nie wiem gdzie, chociaż podejrzewam, że na dole przy schodach ruchomych (tam, gdzie był taki duży sklep Gluck z akcesoriami dla dzieci). Dziś byłam w Marino i na oknie Pepco zobaczyłam kartkę "Poszukujemy sprzedawców do nowo otwieranego sklepu Pepco w CH Pasaż Grunwaldzki"

Cytat:
Napisane przez krolowa zurawin Pokaż wiadomość
Biedronka to ostatnio pan i władca,więc nie zdziwi mnie jak się w ratuszu otworzą
O tym samym pomyślałam :P
Stary 2012-02-12, 19:57   #4920
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem gdzie, chociaż podejrzewam, że na dole przy schodach ruchomych (tam, gdzie był taki duży sklep Gluck z akcesoriami dla dzieci). Dziś byłam w Marino i na oknie Pepco zobaczyłam kartkę "Poszukujemy sprzedawców do nowo otwieranego sklepu Pepco w CH Pasaż Grunwaldzki"
Tam obok Spolem? To wiem gdzie

PS Wlasnie na stronie Pepco tez jest napisane, ze otwieraja kolejny sklep we Wroclawiu (w Pasazu Grunwaldzkim) Kurcze, ale wydaje mi sie, ze perelki ciuchowe beda stamtad znikac jak swieze buleczki
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości