|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
no to dobrze, że je widać
![]() Agatko nie wiem czy się zdecyduję ponownie na refleksy bo jest teraz znaczna róznica między czubkiem głowy, a dołem włosków te dolne bardzo mi rozjaśniło przez co mam wrażenie ,że teraz ta góra znów jest złotawa zostawiam tak jest i sam odrost tylko będę robić narazie, chyba że coś będzie nie tak to za jakis czas może się skuszę jeszcze na refleksy albo wybiorę się do fryz na takie bardziej profesjonalne a Tobie czym robi refleksy?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to wyglada jak u mnie ogolnie po Wellatonie. Bo mi sie same refleksy tak robią Przemeblowałam z TZ'em cały pokój bo kupił nowe kolumny i musi byc lepsza akustyka... Ale przynajmniej posprzątane, no i lepiej teraz jest, ładniej
|
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taaak mi się nic nie chce a mamy jechać dziś na obiad do "teścia" ![]()
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
![]() Ale żeśmy się rozpisały w ten weekend, szaleństwo, nie nadążam z czytaniem Ja zaraz idę randkować z Misiem, muszę mu zawieść wór faworków od rodziców ![]() I wiecie co, nie wiem już o co mi chodzi, ale dzisiaj kolor włosów mam znowu idealny ![]() Nie wiem co dalej, zobaczę może później znowu farbnę Syossem i też zrobię sobie jakieś delikatne refleksy, żeby nie było nudno i płasko... ale na pewno na to pójdę do fryzjera, bo taka zdolna i samodzielna to nie jestem, a nie wiem czy tata ogarnie szydełko i folię ![]() Miłej niedzieli
|
|
|
|
#605 |
|
Raczkowanie
|
Nieudane farbowanie!
Farbowałam dziś włosy i chciałam uzyskać efekt jasnego blondu, ale o dziwo wyszedł mi jasny popiel. Jakiej farby powinnam teraz użyć, aby wrócił mi kolor blond?
|
|
|
|
#606 |
|
Magda ;)
|
Hej
ale tu pustka w ten weekend wszystkie blondiny wywiało ![]() Ja wczoraj objechałam całą rodzinkę,żeby już dzisiaj nigdzie nie chodzić ![]() w końcu dzień odpoczynku w piżamie
|
|
|
|
#607 |
|
Zadomowienie
|
gdzie jestescie?![]() Słuchajcie chce kupic mamie jakis krem do twarzy,ciagle narzeka ze nie ma ![]() Do skory wrazliwej,suchej +40 polecacie jakis? ![]() Wiem,ze duzo z was zna sie na skladach i tych innych cudach,ktorych nie ogarniam
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
hej laleczki!
nie jestescie za rozmowne widze w ten weekend ja poswietowalam walentynki z tz, czuje sie szczesliwa. Kotka i jak u gina? co wyszlo?bylas w koncu? mozesz napisac pw lub w klubie... Jest spora szansa ze zrobie tym a10 jeszcze przed weekendem ![]() bo tz cos bakal ze mamy wyjezdzac na caly weekend wiec jak mus to wiecie
|
#609 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tak malutko dziś naskrobałyście kochane
?Ja dzis znów obudziłam się z mdłościami i gorączką i już sie zmartwiłam i pojechałam do lekarza a tam lekarka taka gruba wredna baba pierwsze co to do mnie z ryjem o ubezpieczenie....potem mi tak mocno brzuch naciskała że myślałam że sie na nią zhaftuje....do tego nawet nie określiła konkretnie co to jest i od razu wypisała mi skierowanie do szpitala na badania....... ;/ no to pojechałam przebadali mnie dokładnie i w końcu trafiłam na profesjonalną opiekę medyczną. Dostałam leki, jestem na diecie i jakos dochodze do siebie
|
#610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
napisze w klubiku śliczne Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- musicie to zobaczyć ![]() http://www.kissies.se/wp-content/upl...ge-Kopia13.jpg
|
|
#611 |
|
Zadomowienie
|
Lady a z jakiego bloga ta fota?
wlosy..Kotka widziałam na pudelku chyba,masakra ![]() Czemu Kissie ma znowu opatrunek na nosie? miesiac temu tez miała ,teraz znowu,pomijajac fakt,ze miala juz chyba 15 razy
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Infuś a w tym Wellatonie to jest woda 6% czy 9%? może ja nim machnę przy następnym farbowaniu, a nie tym Syossem bo Syoss zbyt ciemno wychodzi mi na odroście i czy to był Wellaton 9.0 czy 9.1?
|
|
|
|
|
#613 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Kitka ale Ty jesteś zmienna ![]() Ja to źle się czuje w tym kolorze moim obecnym, myślę nad tym syossem albo tą Londą 17 co Infa robiła odrost, ale nie wiem boje się. Ciekawe czy wychodzi ładny kolorek? I czy jest w tonacji ciepłej czy chłodnej. Mi chyba jednak lepiej w chlodnych odcieniach blondu ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() szybkiego powrotu do zdrówka kochana
|
|
|
|
|
#614 | ||
|
Zakorzenienie
|
wow aż kilka postów miałam do nadrobienia
![]() wtf jestem dziś meeega obżarta, jutro zaczynam drugą serię abs ![]() Cytat:
![]() Cytat:
naprawdę sorry ale to już jest obłęd
|
|
#615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj kolor wygląda ładnie i gdyby taki miał być to byłabym zadowolona, ale nie ciemniejszy ani jaśniejszy, dlatego zastanawiam się czym teraz zrobić włosy, żeby ten kolor utrzymać ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
nudne to trochę ![]() a obżarta też jestem, poszliśmy z TŻ na obiad i zjadłam oczywiście taką porcję jak On ![]()
|
||
|
|
|
#616 |
|
Zadomowienie
|
Snow kochana, powiedz mi czy widzisz jakieś rezultaty po ABS ? Jakiś czas temu robiłam przez ponad miesiąc codziennie i nic, jedynie jak napięłam to było lekko czuć jakieś zalążki mięśni, ale w obwodzie nic się nie zmniejszyło. Jak jest u Ciebie ?
![]() Oooo Kitka widzę, że też w tym siedzisz to Ciebie też bym prosiła o opinię
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pod tym względem czuję napięcie tak samo w pośladkach, zaokrąglają się jeszcze bardziej, fajne są |
|
|
|
|
#618 |
|
Zadomowienie
|
Snow nie wątpie
no dobra moje pytanie brzmi,dlaczego ona znowu poprawia ten nos? ostatnio miała nawet fajny ![]() Ja sie wczoraj jak najadłam chyba okres dostane bo ciagle jem jem jem ![]()
|
#619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a trzeba coś robić z sobą do lata ![]() Cytat:
![]()
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
dupki
zrobiłam sobie małą sklejkę. Mam ochotę coś zmienić, a wiadomo,że na pierwsze ostrze idą włosy. Nie wiem czy zapuszczać, czy ścinać grzywkę, a może kolor? Pomocy :dhttp://tinypic.pl/eoczwql4jyuz Czy może lepiej usiąść do książek ![]() właśnie! wstawię do albumu kilka fot ze studniówki!
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2012-02-12 o 22:07 |
|
|
|
#621 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zrobię sobie na Kardashianową ![]() Cytat:
![]() Tak teraz pomyślałam co ja głupia pytam w ogóle, skoro Wy jesteście szczuplutkie i płaskie brzuchy macie
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Laski luknijcie do klubiku
Cytat:
|
|
#623 |
|
Zadomowienie
|
novelove 1 i 3
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na studniowce widac ze sie niezle bawilas
|
|
#625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam tzw mięsień piwny ale już nad nim pracuje
|
|
#626 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny mam do Was prośbę. Jesteście juz specjkalistkami od blondu
Chciałam bym uzyskac kolor jak na fotce. Mój kolor jest oi jakiś ton ciemniejszy przy skórze złocisty na końcach raczej chłodny farbowany ostatnio perference- jasny złocisto-popielaty blond. Marzy mi się taki cieply a jednoczesnie nie żółty kolor. Bardzo proszę o pomoc. Mogą być farby fryzjerskie ( szczególnie lubię te z artego). Z góry Wam ślicznie dziękuję
Moja ciuchowa wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=482321 Edytowane przez Monisia_666 Czas edycji: 2012-02-12 o 22:31 |
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ja na sekundkę, potem wpadne poczytać co tam ale widze, ze malutko poscików ![]() Cytat:
i to byl 9,1 wyszło niezle naprawdę, jak na takie celowanie w kolor na długości ale po londzie 17 też fajnie odrost wyszedł, także nie mogę teraz jednoznacznie wybrać faworyta tylko musisz pilnować stopnia rozjasnienia, bo mysle, że jakby ten 9,1 trzymać przepisowo to by zbyt jasno wyszedł.. ![]() buziaki i do poźniej |
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie dupki
Dzięki za opinie! W takim razie czas zacząć dbać o ten mój mikro skręt.Bunny -Było świetnie, tylko kurde jakoś nie mam normalnych zdjęć -Bunny powiedz mi, booo niby włosy mi się kręcą. Na mokro , gdy zdejmę ręcznik to są ślicznie lokii. A gdyy przychodzi już do suszenia, to pierdut dupa sraka, prooste. I robię te gnioty, jest odżywka bs pantene, nie czesze, nie wiem o co chodzi. -Czy w przypadku tej plunkingowej zasady można na włosy położyc piankę? A tak w ogóle to pianka szkodzić może?
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2012-02-12 o 22:38 |
|
|
|
#629 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa tu Cię mam bo nie widziałaś mojej sylwetki, ha !
Ja to mam mięsień spożywczy, alkohol ostatni raz piłam na sylwka, od tego czasu nic, nawet piwka .. Smutne, ale prawdziwe ![]() Ale Wam zazdroszczę tego klubu ..
|
#630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo czytałam cos o cwiczeniach chwile temu i sie pogubilam ![]() Ja juz drinów nie pije
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

te dolne bardzo mi rozjaśniło przez co mam wrażenie ,że teraz ta góra znów jest złotawa
albo wybiorę się do fryz na takie bardziej profesjonalne 

no to nie wiem czemu nie widać są prawie białe 

?
[COLOR="Silver"]

może ja nim machnę przy następnym farbowaniu, a nie tym Syossem