|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
Każdemu się nie dogodzi i nawet nie trzeba próbować. Blog przede wszystkim musi sprawiać nam przyjemność więc nam się podobać. Trzeba tylko wyciągnąć tak dużo, jak się da, jeśli chodzi o możliwości ![]() Mieszkam w Edinburghu, przeprowadziłam się zaraz po maturze i tak siedzę od tamtego czasu, z jedną ok. 8-miesięczną przerwą, którą spędziłam w Polsce. Miasto jest piękne, niestety sporo traci na uroku przez pochmurne niebo, wszystko jest przez to strasznie smutne, ale rzeczywiście jest bardzo ładne. A princess street omijam z dala, bo co się wybiorę to bardzo źle się odbija na moich finansach :P
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Buahhot chyba skuszę się na tę z londy, bo bardzo fajny efekt Ci wyszedł. Snow z resztą też
Mam nadzieję, że u mnie też się sprawdzi, tylko dopiero za jakiś czas, jak odżywię włoski![]() Blondyneczka hej Dianula zakupy zrobiłam zanim się dowiedziałam, że jestem w ciąży
|
|
|
|
#4323 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę się przyłączyć?
|
|
|
|
#4324 |
|
Raczkowanie
|
Vivee - fajny blog
|
|
|
|
#4325 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki! Jestem retrofilem
|
|
|
|
#4326 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko mokasynki nie w moim guście ![]() Cytat:
Ja też na miejscu Kalpany poszłabym jeszcze raz do fryz na pasemka, żeby baza jednak zrobiła się nie jaśniejsza a dalej już kombinowała sama![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej
|
|
#4327 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
hej
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Raczkowanie
|
Vivee - nie no nie moge!!! nie dość że świetny blog
i że moja Marilyn w nim występuje to do tego JESTES PIĘKNA ![]() |
|
|
|
#4329 | |
|
zawsze mam racje
|
juuliaaa17: dla mnie czcionka jest za duża, mnie osobiście źle się taką czyta.
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4331 |
|
Raczkowanie
|
Kobietasukcesu- dziękuje
kurcze widzisz nawet bym o tym nie pomyślała, myslałam żeby ja powiekszyć, ale w sumie moze naprawde wiekszosci źle sie moze taka czytac
|
|
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama się na tym nie znam, sama motam się z myślą założenia bloga xDhej dziękuję ![]() Widzę, że lubicie pomadkę Alterry już nie mogę się doczekać kiedy ją wypróbuję ale obiecałam sobie, że otworzę ją dopiero wtedy, kiedy wykończę lip smackera ale jest go już naprawdę malutko, więc sądzę, że nastąpi to w tym tygodniu xDja już dawno po spamowaniu, zrobiłam to rpzed przyjazdem TŻ obejrzeliśmy 'King's speech' i w sumie już mentalnie się przygotowuje na jutrzejszy powróyt na uczelnię miesiac laby mnie bardzo rozleniwił a tymczasem na dobry sen włączę sobie odcinek "Plotkary" |
|
|
|
|
#4333 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
moje dzisiejsze:
-peeling ciala -mycie, maska londy -olej migdalowy na twarz -krem brazujacy -malowanie paznokci -balsam do ciala no i jutro na uczelnie
|
|
|
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jakoś do marca przechodzę bo mam fajny plan, ale od marca - dramat. 2 dni od 8 do 18 bez przerw tylko po to zeby miec wolny piatek Oby to sie jeszcze zmienilo ![]() a tymczasem idę spać - chociaż nie wiem jakim cudem w ogole zwlokę się z łóżka dobranoc |
|
|
|
|
#4335 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ja mam staly plan- sroda i pt wolne, takze jeszcze nie tak zle, chociaz na poprzedniej uczelni na 3roku mialam zajecia tylko w pon i srode
![]() dobranoc |
|
|
|
#4336 |
|
Raczkowanie
|
ja też od jutra , a własciwie od dzis na uczelnie
i do tego tylko na ang na 9.40 przeciez to sie nawet z domu nie opłaca wychodzić
|
|
|
|
#4337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam, cicha obserwatorka hehePS. Mi też, podobnie jak którejś z dziewczyn, maść z wit. A. wcale nie pomogła :/
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-02-13 o 01:24 |
|
|
|
|
#4338 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was w nowym tygodniu dbania o siebie.
Kurde przez te mrozy i ostre grzanie w pomieszczeniach moja skóra jest już w opłakanym stanie. dłonie pomimo wielokrotnego smarowania kremem nadal są suche . Jeszcze nigdy takich nie miałam |
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
wczoraj obiecałam, że wstawię fotkę z tą szminką na ustach, oto i ona
|
|
|
|
#4340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem, że dawałaś linka do niej, a nie wiesz czy stacjonarnie kupię n. w rossie? Edytowane przez natimielec Czas edycji: 2012-02-13 o 09:21 |
|
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bądź co bądź polecam ![]() Uffff rajstopy 800 DEN to moje zbawienie mogę smigać w sukienkach nawet w taką pogodę |
|
|
|
|
#4342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie przezięb się w tych sukienkach. |
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
namówiłaś mnie na nią już jakiś czas temu ją widziałam ale nie mogłam znaleźć żadnego zdj na ustach a z tej serii białej w sklepach są lakiery tylko
|
|
#4344 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4345 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
Tak kolorki boskie w ogóle wiosenna kolekcja Re mnie zachwyciła gdybym miała tylko kasę ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też chcę już wiosnę ta zima strasznie mnie męczy ![]() Ja też cudowne są tam ciuszki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej Cytat:
![]() Nie mam weny na dbanie o siebie niech mi ktoś da kopa ![]() Czekam na wiosnę wiem że wtedy wezmę się za siebie ze zdwojoną siła i od kwietnia będę mieć dużo czasu ![]() Dziś na 12 do pracy zajdę do drogerii z ęssence i sprawdzę czy nie zrobili wcześniej wyprzedaży po 3,99 i Pepco zobaczyć czy są te żakiety z bufkami
|
|||||
|
|
|
#4346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Kobietki a możecie mi polecic jakiś fajny lakier do paznokci nude??? wiem, że któraś z was o nim pisała ale znaleźć nie mogę. Jeśli możecie podajcie firmę oraz nr. Będę wdzięczna edit. znalazłam WIBO. chyba, że macie jakieś i9nne fajne to proszę o podpowiedź Edytowane przez natimielec Czas edycji: 2012-02-13 o 12:22 |
|
|
|
|
#4347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapachu nie wyczuwam żadnego ![]() Cytat:
no ja np nigdy nawet nie widziałam tej szminki w drogeriach i nawet nie wiem w jakich panstwach mozna spotkac te serie ![]() co do wyprzedazy essence - zazdroszcze u mnie nigdy czegos takiego nie bylo ![]() Cytat:
eh od dzisiaj nowy plan i miałam tylko konwersację
|
|||
|
|
|
#4348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4349 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marilyn będzie się pojawiała często i na moim blogu i na pewnej stronie ![]() Cytat:
Mnie maść z witaminą A pomaga tylko na usta wymasowane wcześniej szczoteczką do zębów. Nakładam maść wieczorem i poranny efekt jest całkiem niezły. Ja za to obecnie mam problem z przesuszoną skórą, mimo ciągłego jej nawilżania. Wiadomo, sezon grzewczy jest wrogiem cery, ale nie sądziłam, że śmiertelnym.
|
||
|
|
|
#4350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratuluje Witaj Czesc dziewczyny Zrobilam dobre zakupy w lumpku, potem zaliczylam essense i zalapalam sie na promocje (cienie dostalam gratis), potem jeszcze kupilam sobie portfel, ktory od dawna mi sie podobal, no i nie moge doczekac sie jutra bo tz ma dla mnie jakas niespodzianke A teraz zabieram sie za porzadki i spamowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

chcesz dogodzić czytelnikom ale jednoczesnie wygląd bloga musi się też podobać Tobie
mam nadzieje ze niedlugo znowu przyjade

) i sama polozylam na calosc Loreal Stockholm- wlosy na calosci rozjasnily się, jednak to nie było jeszcze to. Zrobilam profesjonalna farba majiblond no i wtedy juz mialam jasny blond 

miesiac laby mnie bardzo rozleniwił
a tymczasem na dobry sen włączę sobie odcinek "Plotkary"
Oby to sie jeszcze zmienilo
namówiłaś mnie na nią