|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
Dziewczyny mam pytanie
Kupiłam wczoraj ten korektor Pure Cover Mineral no i dzisiaj użyłam. Mam na policzku jedno małe przebarwienie, które chciałam zakryć no i na to położyłam korektor, puder sypki i na to róż. Po kilku godzinach patrzę a tam w tym miejscu nie ma w ogóle różu, tylko jaśniejsza plamka od korektora... Co mam robić, żeby tak nie było? Bo kiedy go nakładałam, to ładnie wklepałam i nie było go widać a tu taka niespodzianka...
|
#2552 |
|
Konto usunięte
|
Bosz, ale dziś hasła w google...
-"mam za krotko rzeczy unosic wzrost dlugie rzesy baza regenerujaca" -"pryszcze na pośladkach" - już kiedyś mnie tak wyszukano, serio nie mam pojęcia jakim cudem ![]() -"krztałty ciastek francuskich" |
|
|
|
#2553 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór.
![]() Od 2 dni dorwałam się do komputera. Jakby któraś szukała inspiracji na paznokcie walentynkowe to właśnie dodałam post temu poświęcony
|
|
|
|
#2554 |
|
Konto usunięte
|
Kurczę, znowu piszę do Was z dylematem... Nie wiem, czy pomożecie, ale chyba muszę to sobie rozpisać
![]() Otóż dowiedziałam się dziś o możliwości wyjazdu na 4 dni do Petersburga. Nigdy nie byłam w Rosji (w ogóle prawie za granicę się nie ruszałam...), a Petersburg to jedno z miast, które chciałabym w życiu zobaczyć... Wyjazd jest organizowany z uczelni, ale nie jechałabym z nikim znajomym - nikt poza mną chyba nie jest zainteresowany. Sami obcy ludzie z innego wydziału. Koszt to 600zł (dojazd, noclegi, muzea, bez wyżywienia) - w sumie tanio, jak na 4 dni. Sęk w tym, że jestem spłukana, a jeszcze w marcu mam jechać do Berlina i też nie mam jeszcze wszystkiego opłaconego. Do końca lutego powinnam zapłacić i za Berlin (jakieś 250zł) i za ewentualny Petersburg. Nie chcę pożyczać od nikogo kasy, nie lubię tego... Mam więc dwie opcje - albo odpuścić Petersburg, albo w magiczny sposób w 2 tygodnie wyczarować 850zł - nie wiem, może posprzedaję część lakierów, sprzedam nerkę na czarnym rynku albo obrobię bank, ale szczerze mówiąc nikłe są szanse, że uda mi się tyle zebrać. Zastanawiam się, czy jest sens w ogóle próbować... |
|
|
|
#2555 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Szkoda, że tak wyszło z sercem, ale lepiej działać wcześniej, kiedy wszystko można naprawić ![]() Głowa do góry! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32262703]Bosz, ale dziś hasła w google... -"mam za krotko rzeczy unosic wzrost dlugie rzesy baza regenerujaca" -"pryszcze na pośladkach" - już kiedyś mnie tak wyszukano, serio nie mam pojęcia jakim cudem ![]() -"krztałty ciastek francuskich"[/QUOTE] Pisałam już kiedyś - google zlepia sobie słowa z różnych miejsc na stronie, słowa nie muszą być obok siebie, nawet nie w jednym poscie. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32264861]Kurczę, znowu piszę do Was z dylematem... Nie wiem, czy pomożecie, ale chyba muszę to sobie rozpisać ![]() Otóż dowiedziałam się dziś o możliwości wyjazdu na 4 dni do Petersburga. Nigdy nie byłam w Rosji (w ogóle prawie za granicę się nie ruszałam...), a Petersburg to jedno z miast, które chciałabym w życiu zobaczyć... Wyjazd jest organizowany z uczelni, ale nie jechałabym z nikim znajomym - nikt poza mną chyba nie jest zainteresowany. Sami obcy ludzie z innego wydziału. Koszt to 600zł (dojazd, noclegi, muzea, bez wyżywienia) - w sumie tanio, jak na 4 dni. Sęk w tym, że jestem spłukana, a jeszcze w marcu mam jechać do Berlina i też nie mam jeszcze wszystkiego opłaconego. Do końca lutego powinnam zapłacić i za Berlin (jakieś 250zł) i za ewentualny Petersburg. Nie chcę pożyczać od nikogo kasy, nie lubię tego... Mam więc dwie opcje - albo odpuścić Petersburg, albo w magiczny sposób w 2 tygodnie wyczarować 850zł - nie wiem, może posprzedaję część lakierów, sprzedam nerkę na czarnym rynku albo obrobię bank, ale szczerze mówiąc nikłe są szanse, że uda mi się tyle zebrać. Zastanawiam się, czy jest sens w ogóle próbować...[/QUOTE] Próbować zawsze można Co masz do stracenia?Najwyżej wyjdzie tylko jeden wyjazd tudzież będziesz miała więcej $$ do wydania w Berlinie, jeśli nie uzbierasz całej kwoty :0
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarł właśnie mój Douglas Box
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Szybko ... bardzo szybko bym powiedziała.
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Sama się zdziwiłam kurierem pukającym do mych drzwi o 9:20, a ja w piżamie. Musiałam na szybko się ubrać
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2560 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
to podeślę
|
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Zawartość box'a na blogu
|
#2562 |
|
po prostu Em :)
|
Dostał ktoś propozycję współpracy od Lidl?
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam
szału nie ma wg.mnie za tą cenę
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
No nie ma szału, ale jest pudełko! I samo pudełko mi robi
![]() ![]()
|
#2565 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zadomowienie
|
ja niestety nie
mogliby i do mnie napisac
|
#2567 |
|
Konto usunięte
|
U mnie na blogu pełna już recenzja bazy Joko
|
|
|
|
#2568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzień dobry
|
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Ten błyszczyk BeYou bardzo ładnie wygląda na ustach i nie jest nachalny, chociaż pachnie dziwnie. A balsam do ciała Boss Orange pachnie
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie krótka notka o Ziaji - bio żelu pod oczy.
U mnie się kompletnie nie sprawdził bo podrażnił mi oczy i więcej się rozpisywać nie będę bo i po co .. Produkt pójdzie na rozdanie bo komu to dam - zastanawiam się co do rozdania kupić.. Większość nie ma dostępu do Ziaji to może coś z tego trudniej dostępnego kupie .. dziewczyny powiedzcie mi na co macie chrapkę z Ziaji a trudno to dostać ?
|
#2571 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
używany ale jest w nim ponad 80 % produktu.
Większość dziewczyn oddaje nawet tusze do rzęs używane.., blyszczyki a mój krem nie miał 'styczności' z niczym oprócz moim czystym palcem.
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że ja używanego kremu bym nie chciała. Co innego oddać raz użyty do swatch'a lakier do paznokci, a co innego krem. To samo tyczy się raz maźniętego palcem do zdjęć cienia do oczu...
|
#2574 |
|
Konto usunięte
|
Ale nie widzę przeszkód, żeby używane (OK, nie używane, a wypróbowane) kosmetyki lądowały na rozdaniach, oczywiście pod warunkiem, że wyraźnie się zaznaczy, że nie są to produkty nowe.
Zawsze znajdą się chętni i na takie kosmetyki, a po co mają nam zalegać
|
|
|
|
#2575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą ja wielokrotnie widziałam, że dziewczyny wydawały tusze do rzęs, podkłady (upierdzielone) , błyszczyki ... u mnie to ten żel wygląda jak nówka i nawet gdybym nie napisała tutaj, że jest używany to w 100 % mogę dać sobie ogolić tyłek, że nikt by nie poznał, że był używany ![]() Cytat:
Połowe linii wyszczuplającej z Farmony mam nówki i po co mi to..
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2012-02-13 o 11:15 |
||
|
|
|
#2576 |
|
Klientka w krawacie
|
Nie
. A na czym miałaby ona polegać? Dostaniesz wędlinki Pikok do zrecenzowania ?Lidl chyba pozazdrościł tego, że blogerki piszą o kosmetykach Biedronki, a o Cien i Suhadzie nie
|
#2577 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Otóż dowiedziałam się dziś o możliwości wyjazdu na 4 dni do Petersburga. Nigdy nie byłam w Rosji (w ogóle prawie za granicę się nie ruszałam...), a Petersburg to jedno z miast, które chciałabym w życiu zobaczyć... Wyjazd jest organizowany z uczelni, ale nie jechałabym z nikim znajomym - nikt poza mną chyba nie jest zainteresowany. Sami obcy ludzie z innego wydziału. Koszt to 600zł (dojazd, noclegi, muzea, bez wyżywienia) - w sumie tanio, jak na 4 dni. Sęk w tym, że jestem spłukana, a jeszcze w marcu mam jechać do Berlina i też nie mam jeszcze wszystkiego opłaconego. Do końca lutego powinnam zapłacić i za Berlin (jakieś 250zł) i za ewentualny Petersburg. Nie chcę pożyczać od nikogo kasy, nie lubię tego... Mam więc dwie opcje - albo odpuścić Petersburg, albo w magiczny sposób w 2 tygodnie wyczarować 850zł - nie wiem, może posprzedaję część lakierów, sprzedam nerkę na czarnym rynku albo obrobię bank, ale szczerze mówiąc nikłe są szanse, że uda mi się tyle zebrać. Zastanawiam się, czy jest sens w ogóle próbować...[/QUOTE] Spróbuj uzbierać, przynajmniej nie będziesz żałować, że zrezygnowałaś
|
|
|
|
|
#2578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2579 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Na wszelkie problemy skórne polecam maść do oka Oxycort A (niech Was nie zwiedzie, że jest do oka). Co prawda jest na receptę, ale jest genialna. Mój nos łuszczył się tak, że niczym nie mogłam sobie z nim poradzić. Od 3 dni smaruję go grubo Oxycortem i mam gładziutki
Z zajadami radzi sobie równie świetnie.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

Kupiłam wczoraj ten korektor Pure Cover Mineral no i dzisiaj użyłam. Mam na policzku jedno małe przebarwienie, które chciałam zakryć no i na to położyłam korektor, puder sypki i na to róż. Po kilku godzinach patrzę a tam w tym miejscu nie ma w ogóle różu, tylko jaśniejsza plamka od korektora... Co mam robić, żeby tak nie było? Bo kiedy go nakładałam, to ładnie wklepałam i nie było go widać a tu taka niespodzianka... 

uff. operacja w drugiej polowie marca

mogliby i do mnie napisac

a jeszcze dzisiaj się obudziłam z wielgaśnym bąblem i spuchniętą wargą