|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Caroline dziękuję ja poszukuję mikro z neutrogeny z tym masażerem ale u nas w pl nigdzie jej praktycznie nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Wtajemniczenie
|
zrobiłam sałatkę z kurczakiem, na czosnkowo
![]() ![]() ![]() ![]() Nadia - trafiło Cię mówisz ![]() Punto - olej ten cholesterol ![]() ![]() ![]() uciekam, plecy mi pękaja od stania i biegania dzisiaj ![]() miłego wieczorku SPD ![]()
#4564 |
Zakorzenienie
|
nazywa się neutrogena pure glow tutaj link
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
caro dzieki
nawet niewiedzialam ze z No7 maja cos takiego |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zadomowienie
|
a ja kiedys myslalam ze ta firma jest do kitu i zawsze wszystkie vouchery z bootsa wyrzucalam a teraz to az sie pytam czy ktos nie ma na zbyciu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lece juz spac bo doslownie padaam, jutro mam wolne nareszcie i spie ile sie da ![]() ![]()
Edytowane przez Caroline_88 Czas edycji: 2012-02-11 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
serio sa dobre dla alergikow ?
niewiedzialam ja ostatnio mam zwrot w strone La roche i Vichy a z No7 mam wlasnie dzieki voucherom ( u nas sa za 7,5e ) krem pod oczy ( bardzo dobry ) ,serum , tonik,mleczko, pianke mialam ale mi sie skonczyla do mycia twarzy , duzo rzeczy w sumie z voucherow bralam bo jak dla mnie to sie sprawdzaly te kosmetyki i nie uczulaly ani nic czesto jednak bralam za te vouchery chusteczki nawilzane ktore normalnie ponad 9e kosztuja a z voucherem niecale 2e mi wychodzi a sa naprawde dobre tusz tez mialam - dobre matko ja sie powinnam pakowac a tu kartony leza przyniesione i czekaja jutro bede miala mlynek po pracy najwyzej sie urwe godzine wczesniej jak mnie puszcza w pon zawieziemy ( kolega nam wezmie rzeczy) czesc rzeczy a we wt reszte i chce juz naprawde odetchnac od tego durnego domu w ktorym wszyscy krzycza Moj sie moze polskiego szybciej nauczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na opakowaniu jest nawet napisane, ze dla alergikow ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
dzieki . o widzisz nie zwrocilam uwagi albo zapomnialam ze to dla alergikow
nastepnym razem skorzystam |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Projekt przerabiania był, ale jakoś upadł. Na razie nam wystarczy w zupełności, a w przyszłości będzie się myślało. Projekt kuchni już jest i będzie spory stół ![]() Cytat:
Mieliśmy pomysł wyburzenia ściany między pokojem a kuchnią, ale wtedy byłaby jedna wielka powierzchnia. No i problemem są okna. Są tylko dwa, jedno w kuchni i jedno w pokoju i to na tę samą stronę. Wydzielony pokój byłby zupełnie ciemny... Rodzice TŻ pojechali dzisiaj wcześnie. Tata trochę porobił nam rzeczy. Żyrandol wisi, listwy przy podłodze i drzwiach zrobione. A ja zaraz biorę się za montowanie rolet. TŻ zamontował jedną, ale spadła i od miesiąca wszystkie leżą pod grzejnikiem... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dawno mnie nie było (duuuzo pracy) ![]() ![]() właśnie była u mnie koleżanka, pogadalysmy i zaraz musze się zabrać za czytanie tekstów na jutrzejsze zajecia ![]() CAROLIONNE gratuluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
kelpie - jedyne co by (mi przynajmniej) pasowalo na ten pokoj bez okien to sypialnia zawsze mozna z oswietleniam pokombinowac a tam sie glownie spi ale wiadomo z czasem sobie wszystko zrobicie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | ||
zawsze mam racje
|
ufff, kamień z serca
![]() bo się bałam, że wszystkie seriale na raz mi się skończą Bo gotowe na wszystko podobno już na serio serio mają się skończyć, a to mój serial nr 1/n2 sama nie wiem czy ten wolę czy chirurgów, zależy na ile są ciekawe poszczególne odcinki ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4575 | |||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Olałam i olewam do dzisiaj ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaglądaj do nas częściej ![]() Cytat:
![]() Ja Ringer - bo z SM Gellar, Chirurgów to w sumie od zawsze, Pan Am - C. Ricci i PLL ze względu na ciuchy bohaterek ![]() O tym samym pomyślałam ![]() Lilik, zrobiłam z siostrą ten deser tylko z biszkoptami. Wrzuciłam owoce i jeszcze galaretkę na wierzch dałam. Mniam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
zagladam zagladam tylko z pisaniem mam problem
![]() wysłałam cv do centrum monitorowania rynku jakby mnie przyjeli to ![]() Punto powiedz mi jak oceniasz ten peeling co byl dodany do tej wysylki ze strony zrob sobie krem? |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Jestem bardzo z niego zadowolona. Nie podrażnił mi tych wrażliwych miejsc i zostawił gładką buźkę i taką "jedwabistą". A Tobie podpasował??
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
poczytam o tym punciak dzieki
zrobie to jeszcze dzis puki mam neta bo od jutra mlyn mamy (przeprowadzka) na tym mi wolne zleci ale bede miec spokoj od krzykow za oknem i za sciana |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
No to rolety w pokoju zamontowane.
Wszystkie moimi rączkami ![]() ![]() Jestem bohaterem w swoim domu, ale co się nawkurzałam to moje...z 5 godzin to robiłam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Punto niemoge znalesc nic o tym Korundzie czy jak to tam
podeslesz jakis link? dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zadomowienie
|
Kelpie dziękuję
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj namówiłam TŻ na wycieczkę do Lidla i stałam się szczęśliwą posiadaczką ręcznego blendera ![]() ![]() ![]() ![]() Poprasowałam też pierwszy raz od chyba roku (bo tak to prasuję rano przed pracą tylko to co chcę akurat ubrać) ![]() Jeszcze czekam żeby skończyło się pranie prać, rozwieszę i idę spać, bo jutro trzeba znowu do pracy, brrr..! W takie zimno z chęcią bym posiedziała w domu pod kocem z kubkiem kakao, a tak to w pracy kakao się napiję, ale pod kocem już nie posiedzę ![]() Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2012-02-12 o 22:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 | |
zawsze mam racje
|
A pewnie
![]() prywatną praktykę- jestem w 3 sezonie aktualnie, występują tam Adison z GA, no i nawet parę razy byli w szpitalu z seattle i widziało się znajome twarze 90210, plotkarę- ale w tych dwóch podobno ma być 5 sezon, chociaż z 90210 pewna nie jestem oglądałam mad mena, póki co przerwałam, ale z braku laku będę oglądać dalej, zły nie jest, ale nie jest moim ulubionym Potem planuję zobaczyć może house md i rodzinę soprano- nie pamiętam czy to fajne, ale skoro o mafii to temat mi się podoba ![]() Jeszcze mam parę na oku np pll właśnie, judge amy, może how i met you mother- ale to nie tak wszystko na raz, bo potem nie będę miała co oglądać ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
też mam, bo dostałam gratis do zamówienia ale tylko raz zdążyłam użyć
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-12 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na 40 metrach teoretycznie by mogły być 2 pokoje, ja na wynajmie mam 32 (lub 34?) metry i kuchnia i łazienka całkiem spora, pokój też ![]() Póki Wam wystarcza 1 pokój to faktycznie zostawcie jak jest ![]() Efekt na pewno zadowalający, ale wiadomo- kasa ![]() W ogóle to padam ![]() Wpadłam tylko napisać, że zaliczyłam dziś ostatni egzamin w tym półroczu i mam spokój ![]() ![]() Poza tym jestem przeziębiona znowu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
popakowalam czesc i padlam serial ogladam i jem daktyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
zawsze mam racje
|
Stół w kuchni to podstawa, ja wcześniej miałam małe kuchnie bez stołu(tzn w wynajmowanych 2 poprzednich, w rodzinnym domu miałam) i trzeba było latać z talerzami, a im bliżej do zmywarki czy zlewu tym łatwiej się sprząta.
W salonie też mamy stół, ale rzadko go używam, w kuchni wolę siedzieć bo łatwiej i bliżej ![]() golden: czy to prawda, że do kwiatków i krzewów się wlewa wywar z tytoniu? bo pojawiły się na tym bonsai jakieś mikro białe robaczki i wyczyał tż, że się tytoń wlewa, robi się tak? bo w necie jak w necie wiele rzeczy wyczytać można I tak czuję, że to będzie wcześniej i później nie do odratowania, dziwne to drzewko jest, non stop coś nie tak. Ale może jest nadzieja.
#4588 | ||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Kiedyś też walczyłam z roletami, więc tym bardziej gratuluję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja czasem Housa odcinek w TV zobaczę. A później na pewno chcę sprawdzić Traumę, co Golden polecała ![]() ![]() Cytat:
Mi się zawsze wydawało, że w 1 pokoju było fajnie. Ale jak się przenieśliśmy do 2 to teraz inaczej sobie nie wyobrażamy. A docelowo chciałabym mieć 3 - sypialnia i dwa gabinety. Jeden dla Mężczyzny, drugi dla mnie z rozwaloną maszyną i półkami z koralikami i duperelami ![]() Brawo ![]() ![]() Powiem Ci, że moja siostra przyjechała do mnie z tym deserem i zrobiłyśmy jeszcze jeden bo znika przez sekundę ![]() ![]() ![]() Nie jadłam daktyli, brzmią ciekawie ![]() Muszę dzisiaj pójść na pocztę. Śnieżek pada, zapada mi samochód ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na swoim nie wyobrażam sobie nie mieć stołu w kuchni, a jak nie starczy miejsca to chociaż jakiegoś blatu z krzesłami ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() Nienawidzę mieć tylko 1 pokoju, bo wiecznie syf się robi ![]() Dla mnie minimum to 3- pokój dziecięcy, sypialnia i salon ![]() Cytat:
![]() ![]() Ten z drugiego też w najbliższym czasie wypróbuję i na pewno będzie pyszny ![]() Punto jeśli chodzi o daktyle to w dużej ilości są bardzo kaloryczne, w smaku bardzo słodkie. Mi bardzo smakują i przypominają mi w smaku krówki ![]() ![]() Kupić można m.in. w PiP na wagę ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-13 o 10:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() wiecie co, jak P jest w domu to ja nic sobie nie mogę porobić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wstyd się przyznać zeżarłam już pół kopca tych wafelków wczoraj ![]() ![]() ![]() a niedziela ogólnie minęła piorunem, spacer, obiad, wafelki .... (tu mam dziurę w pamięci pewnie przez to obżarstwo, cukier mi mózg przesłonił ![]() ![]() dzisiaj też dopiero siadłam trochę do dziubania i coś tam popchnęłam. idę zaraz budzić P bo jak wrócił i zjadł to pierwsze co - łóżko, padł i zasnął piorunem. ![]() ![]() Nurek - ![]() Kelpie - jesteś bohaterem ![]() ![]() Evilcia - też mam blendera od niedawna i już go uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]() Lili gratki za egzamin, wiedziałam że zaliczysz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kobieta - o tytoniu słyszałam, różne opinie, jedni twierdzą, że działa, u innych nie działał, większości roślinom nie szkodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.