|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Cytat:
|
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#843 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, moze Wy będziecie wiedzialy jak mi pomóc.
Jestem konsultantką, ale od kilku lat nie zamawialam nic. Postanowilam teraz wrocic do avonu, ale ani numet personalny, ani pesel wpisywany przy logowaniu nie pozwala sie zalogowac, wyskakuje mi komunikat ze mam skontaktowac sie z dzialem obslugi, ale nigdzie nie moge znalezc. Pisalam juz meile i nic ![]() czy to juz przepadlo? macie moze na katalogu z tylu jakis numer kontaktowy do działu obsugi klienta? moze tak mi cos powiedza? |
|
|
|
#844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mówiąc o mydle w płynie....troszke zbyt wodnite te mydla. ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- 228782800 tam zadzwon. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#847 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
Zobaczcie co nam myszka wrzuca na katalogowy
|
|
|
|
#849 |
|
BAN stały
|
no poszło ładnie w tym katalogu... zamówionko mam na 1003 zł i coś tam groszy.... i mam zamówione 6 wód IM w tym żadna dla mnie wszystkie dla klientek a już się bałam że będe musiała zamówić jedną dla siebie a ja już jedną mam z programu motywacyjnego z kat.2 ale na szczęście klientki dopisały w zamówieniu ale coś mi się wydaje że będe musiała robić jeszcze zamówienie bo wczoraj jedna klientka wzięła jeszcze katalog... no ale zobaczymy... a wam jak poszło z zamówieniami??? duże macie??
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- myszka1706 i magocha dziewczyny jesteście kochane.... dzięki za netto i katalog ![]() |
|
|
|
#850 |
|
Wtajemniczenie
|
myszka1706-
![]() magocha-
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
wstawiłam zdjęcia na katalogowy
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#853 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#854 |
|
BAN stały
|
o fuck.... jak przeglądałam kat.6 to wstępnie zrobiłam sobie wish listę i zonk.... moje zamówienie wyniesie 200zł prawdopodobnie jak nieczego nie odrzucę... a dla siebie póki co z kat.6 wybrałam:
*krem koloryzująco-nawilżający Solutions - kocham go... mój numer 1 *kulki brązujące *portfelik różowy (kocham kolor różowy) *zastanawiam się nad zestawem kwiat wiśni *lakier pękacz tylko nie wiem jaki kolor ale póki co jest troche czasu na wybranie ![]() *nawilżający balsam do ciała z trawą cytrynową i ogórkiem *ujędrniający żel do ciała Planet Spa *żel Serenity *Demo- zestaw Greckie Morza *Demo - zestaw kolorówki ale jeszcze się nad nim zastanawiam.... ![]() po obliczeniu wychodzi mi prawie 200 zł ... jeszcze nigdy za tyle sobie nie kupiłam rzeczy ale pewnie coś odejdzie z listy jak będzie coś w motywacyjnym w kat.7.... a wy już sobie coś upatrzyłyście w katalogu 6 ?????????? |
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trudno mi określic stopień beżu, chyba taki średni, ani jasny, ani ciemny, ale taki ciepły
|
|
|
#856 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myszko1706 i magocha
|
|
#859 |
|
Rozeznanie
|
Przyszła paczka, oraz 2 literatury i podwojona liczba katalogów...
|
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
mam paczuchę i dużo do obfocenia, pod wieczór wstawię zdjęcia:
- nowej szminki mystery- ciężki do określenia kolor - ale bardziej róż niż brzoskwinia, ładna - nowych kredek supershock- blackberry spodziewałam się śliwki fioletu a to bardziej brąz z dodatkiem śliwki, ciekawy kolor - piórnik barbie świetny - szczotka barbie - boję się jak będzie z jakością, ale gadżet super - budzik - bez baterii rewelacji nie ma, ale podejrzewam że baterie dadzą efekt dopiero - kolczyki parisian - ładnie wykonane jak na zestaw - woda pure 02 boję się psiknąć
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia pustego pudła będziemy wysyłać ![]() Dziękuję Dziękuję Jak tak wszytskich kusisz ![]() Lecę przejrzeć netto i K6
|
|
#863 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy wiecie może coś na temat dostępności czarnej rzemykowej bransoletki Ellie? Już jej nie ma i nie będzie?
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić że jestem zachwycona szminką Nude and Infused
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
dzisiejsze braki:
03 2913-2 BRANSOL. SAMSON Z CHARMAMI 3 Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. 03 0803-7 SZMINKA DO UST TOTALY TWIG 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. 03 2715-1 URZADZ./TRENINGU MIESNI UD 2 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. |
|
|
|
#866 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Magocha i Myszka dziękujemy za kat.06
Ewlyn i Suoneczko również,za pdf-y Cytat:
![]() a tak się zastanawiałam czy ja brać i w koncu nie wzięłam,szkooda...ale nic straconego
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żółta kropa byłą przy diamentowej konturówce smokey diamon, ale w paczce jest
|
|
#868 |
|
Rozeznanie
|
Byłam w piątek na corocznym spotkaniu konsultantek z OMS. Było całkiem przyjemnie
. Każda konsultantka dostała prezent Walentynkowy ( mi się trafił krem Naturals ) ,co było miłym akcentem ![]() Było rozdanie nagród dla najlepszych , różne konkursy z nagrodami , wyświetlono kilka zabawnych filmików promujących firmę, jej programy motywacyjne i produkty, z udziałem aktorek z serialu "Seks w wielkim mieście" Oczywiście omówione zostały Programy Motywacyjne na najbliższe katalogi ( najobszerniej ten na IM i torebkę Eva) i nowe progi opustowe. Wszyscy dostali po katalogu nr 3 , minikatalogu do niego, zwiastun kat.3 i 4 w jednym oraz ulotkę "Poleć kolezankę na konsultantkę i zdobądź torebkę Eva" ![]() Każda konsultantka dostała w łapki w/w torebkę aby dostatecznie zostać zmotywowana do udziału w programie ![]() Moje wrażenia z oględzin ![]() Kolor jak na zdjęciu z ulotki , gabaryty średnie, sama torebka również taka ni sztywna ni miękka - trzyma formę. Lakierowana skóra ,świeci się bardzo ,przez co da się zauważyc jeden zasadniczy mankament ,a mianowicie widać na niej wszystkie odciski palców w stopniu wysoce zauważalnym. Rączka miękka w zwierzęcy wzorek , przyjemna w dotyku i myślę , że w noszeniu również. Podszewka w odcieniu brązu , gorsza jakościowo niż w białej Talii z poprzedniego roku. No i na koniec największa wada w/g mnie. Brak jakiejkolwiek kieszonki w środku torebki , nie ma nawet tej małej na telefon , co uważam za duży minus zwłaszcza w torebce wartej takie pieniądze.Wnętrze to jedna komora , ciężko będzie coś w niej znaleźć
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, czyli fajnie, zawsze to mozliwosc do wiekszego zamowienia
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Ja również przyłączam sie do podziękowań
|
|
|
|
#870 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny kredka blackberry bardziej wpada w brąz czy śliwkę ? Tak się przyglądam zdjęciom na katalogowym i sama nie wiem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

Adam 18.11.2012

, nie ma nawet tej małej na telefon , co uważam za duży minus zwłaszcza w torebce wartej takie pieniądze.