|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2972 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 2
Cytat:
Z innej beczki - czy w lidlu nie ma farb/szamponetek do włosów? Ostatnio mnie kopnęło na brąz, liczyłam, że kupię szamponetkę palette, a tu nawet śladu po czymś takim nie było. Chociaż oni chyba nic koloryzującego nie mają, kosmetyków do makijażu też. |
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz sobie wypróbować AA - dość skuteczny, a delikatny
|
|
#2975 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i żadnej wilgoci pod pachami także nie ma? I sorki za OT![]() Cytat:
![]() Serek twarożkowy na kanapki Crefee ziołowy wydał mi się strasznie słony..kiedyś taki nie był.. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-02-12 o 15:56 |
||||
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w pepco widzialam tylko silikonowe klasyczne mufinki, luzem i takie całe arkusze
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam ostatnio płatki kosmetyczne Iseree...no i są cieńsze niż dotąd
![]() A z "akcji błysk" strasznie się cieszę, że będzie płyn do czyszczenia zmywarek,spray do czyszczenia piekarników-rewelacyjnie doczyszcza szyby kominków i piekarniki oraz pianka do mycia okien - muszę zaopatrzyć się w kilka opakowań
|
#2978 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj zostawiłam w Lidlu 300 zł, ale mam żarcia na 2 miesiące
(tzn. wiadomo - mięso i pieczywo na bieżąco) - zapasy pomidorów w puszcze, makaronów, kasz, pesto, chemii gospodarczej, mrożonek (niedrogie, a dobre - mieszanka warzywna i mieszanka chińska), przypraw (Lidl jako chyba jedyny dyskont mający w ofercie swoją sól czosnkową - 0,99 zł, co w porównaniu z Kamisem za ponad 2 zł - tyle u mnie w okolicznych sklepach kosztuje - jest fajną ceną), oliwek etc.---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Wypróbuj Aspirię z Iwostinu - tą z czerwoną nakrętką. Jak ręką odjął wszelkie problemy z nadmiernym poceniem się, czy przykrym zapachem. Najlepszy antyperspirant jak dotąd. |
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
A orientujecie się coś może na temat odplamiaczy do tkanin Lidla?
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
chyba dycha, ale nie wiem na bank bo to daawno bylo
![]() ja swoje zwykle tez mam z rosmana, 12szt za 15 było w ofercie keidys
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Stosowałam go też do namaczania np. koszul we wzorki, plamy z kawy zeszły, a kolory nienaruszone. Także ten odplamiacz mogę polecić |
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie, że Lidl trochę na jakości podupadł.
Tzn. cen nie podnoszą, ale za to towar gorszej jakości. Kawa którą ostatnio zachwalałam, w sobotę kupiłam i jakaś taka już nie fajna. Ma okropnie kwaśny posmak. Sok marchwiowy, który uwielbiałam, też jakiś dziwny. I jogurt Lidlowy, też zawsze uwielbiany przeze mnie, te zakupione ostatnio już nie zachwycają, rzadkie i w smaku jakby więcej chemii
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie uwielbianych produktów z lidla jest kilkanaście:
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2012-02-13 o 11:32 |
|
|
|
|
#2986 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2987 |
|
Rozeznanie
|
To co kupuję tylko w lidlu to:
1. Ich frytki- karbowane do piekarnika 750 g obecnie 2. Pesto - to zielone 3. Zieloną herbatę Siti- uwielbiamy 4. Parówki- 4 sztuki za 1.59 pycha ![]() 5. Przecier z kartonika 500 ml za niewiele ponad 2 zł.
Kiedy się rodzimy potrafimy tylko żyć... Edytowane przez Ryska88 Czas edycji: 2012-02-13 o 12:13 |
|
|
|
#2988 |
|
Zadomowienie
|
też kupuję przecier, korzystna cena.
natomiast po zielonej herbacie Tekanee z Lidla boli mnie brzuch .
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2992 |
|
Rozeznanie
|
Czyli skórki, kuperki i pazurki - miiiiami
Od dawnaaaa nie jem już parówek... Niestety, ale wszystko idzie w gorę... to i w Lidlu muszą podnosić ceny.
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi, czy podgrzewacze z lidla ładnie pachną?
|
#2994 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
chcialam tak tylko wtracic swoje 3 grosiki do watku; moj mezu pracuje w L ale w UK kiedy lecimy z synkiem do polski na 3-4mies. na wakacje najbardziej brakuje mi FRAKFURTEREK nic nie zastapi parowek z Lidla szkoda ze w PL ich nie ma ![]() Poza tym to Lidl ma sporo ciekawych alkoholi. ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- dlatego trezba czytac etykiety ,ja odkad ogladam program tv na tvnstyle o jedzeniu to nalogowo czytam wszystkie etykiety i juz nawet ketchup nie jest tym samym ketchupem
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomnialo mi się, bo dzis przy kasie w sklepie widzialam jak babcia kupowala 9 opakowań parówek dla dzieci, tych ktore zapamietalam z czarnej listy
|
|
#2997 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja kupuję parówki Ham(ale są dwa rodzaje-chociaż nie wiem jak je rozróźnić w sklepie widzę dopiero po zdjęciu folii)ale one są na kg więc nie wiem jaki mają skład:/ a drugie to indykpol z serem-pewnie też w nich dużo chemii ale cóż... a tak poza tym to od wczoraj wieczorem poluję na body-wczoraj nie wyłożyli oczywiście inne ciuszki dziecięce już byly yh i dziś drugie podejście, wielce szumny napis od 56-104 a u mnie rozmiary tylko 56-62 i 74/80
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
||||
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także podłączam się pod pytanie o intensywność zapachów z podgrzewaczy..tym bardziej, że wysłałam Paulincię tutaj twierdząc, że na pewno ktoś jej pomoże
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

Polecam bo kosztuje max 7zł to kolejna zaleta. Antidrala zużyłam połowę opakowania i nic a ziaja od pierwszego użycia podziałała
i żadnej wilgoci pod pachami także nie ma? I sorki za OT
Wyglądają solidnie i cena bardzo przystępna 

(tzn. wiadomo - mięso i pieczywo na bieżąco) - zapasy pomidorów w puszcze, makaronów, kasz, pesto, chemii gospodarczej, mrożonek (niedrogie, a dobre - mieszanka warzywna i mieszanka chińska), przypraw (Lidl jako chyba jedyny dyskont mający w ofercie swoją sól czosnkową - 0,99 zł, co w porównaniu z Kamisem za ponad 2 zł - tyle u mnie w okolicznych sklepach kosztuje - jest fajną ceną), oliwek etc.

przypomnialo mi się, bo dzis przy kasie w sklepie widzialam jak babcia kupowala 9 opakowań parówek dla dzieci, tych ktore zapamietalam z czarnej listy