|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
![]() Nie wyobrażam, że zamiast przybywać zacznie Ci postów ubywać ![]() Sprawdziłam to Niedawno miałaś średnią ilość wiadmomości dziennie ok. 22,4. Teraz masz 22,8 (z kwałakiem) => brak weny Ci nie grozi
|
|
|
|
#872 | |
|
Konto usunięte
|
Fresa, jak to nie wiesz co to znaczy CWU?Nie czytasz moich postów
Proszę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=818Cytat:
|
|
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Silva - nadal nie mogę tej diety znaleźć.
Teraz już spadam. Ale jutro jeszcze poszukam Obiecuje
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#875 | |
|
Konto usunięte
|
Rambo, ja też poszukam
![]() Żmijka, chodziło mi o CWU, ze no wiesz,echh,nie umiem Ci przekazać moich myśli Cytat:
Łapiesz o co biega O retyyy, idę spać, bo zakręciłam się sama Miłej nocki Wam zyczę ![]() PS.Jeśli ktokolwiek zrozumie o co mi chodziło to mu gratuluje |
|
|
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Silva - specjalnie dla Ciebie
Cytat:
|
|
|
|
#877 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję Herbatniczku
![]() Czyli jadłaś podobnie jak ja i taka dieta jest najlepsza Zresztą każdy człowiek jest inny i powinien swoją dietę dostosowywać do potrzeb organizmu. O tyle lepiej miałaś, że jadłaś mięso Kurcze 40stkę noszę Już nie jem słodyczy, w sumie nigdy nie jadłam strasznie tłustych rzeczy. Mam czasem wrażenie, że ja tyję od powietrza A ćwiczyć to ja też za bardzo nie mogę, bo szybko się męczę i ogólnie mam problemy z oddychaniem. W badaniu wyszło mi takie pogranicze między normą a astmą-zmieściłam się w normie. I też chodzę na długie spacery
|
|
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kawę oczywiście piję ![]() Ale żadnego jojo nie miałam. Przytyłam kilogram. Ale to w sumie zależy kiedy się ważę. Silva - będzie dobrze. A 40 to wcale nie jest duży rozmiar Ile masz wzrostu ? Cały sekret tej mojej diety polegał na tym, że powoli eliminowałam różne rzeczy, żeby organizm nie "wyczuł" gwałtownej różnicy
|
|
|
|
#879 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Choć ostatnio wcisnęłam się w rozmiar 38, ale yyy mam mały ścisk A jakim czasie tyle schudłaś? Dziękuję Ci jeszcze raz, ponieważ uświadomiłaś mi i przypomniałaś, że to jest możliwe, że to wcale nie musi być trudne i taaakie straaaszne Wystarczy tak naprawdę ograniczyć jedzenie,zrezygnowac ze słodyczy-to najważniejsze |
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dietę trzymałam jeszcze z 2, ale to z przyzwyczajenia. Trochę cierpliwości i Ci się uda Chociaż nie wiem czy ma sens zaczynać dietę przed świętami ![]() Ja zaczynam chyba znowu od pierwszego stycznia. Ale taką lżejszą - po prostu dla lepszego samopoczucia
|
|
|
|
#881 |
|
Konto usunięte
|
3-4 miesiące to wręcz idealnie
![]() Ale już zacznę ograniczać jedzenie coraz bardziej, bo po świętach może być jeszcze trudniej. Po prostu zjem mniej w te świeta ![]() Czyli to będzie dla Ciebie taka oczyszczająca dieta? ![]() A brałaś wtedy jakieś tabletki uzupełniające brak witamin i składników mineralnych?Ja narazie biorę Vitaral, ale chyba nier zauważyłam jakichś efektów. Podbno warto brać chrom, no i oczywiście magnez(połykam).Wiadomo, że przy braku magnezu człowiek uzupełnia jego brak czekoladą
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie miałam jakiś skutków ubocznych w postaci zmęczenia, wypadania włosów czy innych takich. I jak miałam wielką ochotę na czekoladę - to jadłam kawałek wychodząc z założenia, że jak sobie teraz odmówię kawałka to potem zjem całą
|
|
|
|
#883 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek u mnie zadziałałoby to inaczej |
|
|
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak na marginesie właśnie sobie przypomniałam, że mam fantasyczne wafelki w polewie czekoladowej. Obecnie zjadam jednego. I idę na mleko z kukułkami
|
|
|
|
#885 |
|
Konto usunięte
|
No nieee, Rambo Ty niedobra
![]() Mi tu piszesz o wafelkach Co to za mleko z kukułkami?Jak to z kukułkami? Fresa, gdzie jesteś?Widziałam Cię tu dzisiaj, podglądasz nas ![]() A ja niedługo wychodzę na piwko
|
|
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozpuszczasz w kubku mleka 4-5 kukułek. (takie cukierki) Pyyyyychota (możesz dodać niecałą łyżkę miodu) Fresa - własnie, też Cię widziałam. I nic nie napisałaś Ja to w ogóle mam teraz dar widzenia osób(nawet jak nie chcą, żeby je widzieć) Ciebie też widzę
|
|
|
|
#887 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A to dopiero przepis Chyba trochę kalorii ma...?![]() Kukułki, mleko i miód lubię, więc chyba kiedyś sobie zrobię ![]() Ale to kukułki pewnie rozpuszczasz w ciepłym mleku?inaczej by się w sumei chyba nie rozpuściły ![]() Wiem, że moderatorzy widzą niewidocznych, i co się chwalisz? ![]() Tylko nie kabluj Ok, ja idę. Bye bye |
|
|
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to pyszne - Silvuś spróbuj. Mówię Ci... A jeść się po tym w ogóle nie chce )Oj tam od razu chwalę. Fajna funkcja ![]() Ja też zaraz idę - chociaż czkekam na telefon i się doczekać nie mogę
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Rambo ja tez o tym mleku z kukulkami nie slyszlam, ale ja to nawet o KWA nie slyszlam
![]() Silva e chyba zalapalam, ale wytłumacz mi jeszcze raz
|
|
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale KWA to dość popularny termin. Lepiej dla Ciebie, że nie słyszałaś
|
|
|
|
#891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale mnie wyszpiegowałyście dzisiaj,jestem pod wrażeniem .Rano zdążłam napisać tylko jednego posta ,a póżniej żadnego,bo mnie TŻ popędzał na zakupy.I task szaleliśmy po sklepach aż do teraz.Ale się opłaciło-wróciłam z dwoma golfami i z torebką .A zmęczona jestem strasznie-zaraz sobie zafunduję gorącą herbatkę i zjem trochę czekolady z orzechami.Ale widzę,że teraz o dietach rozmawiacie. Herbatniczku,to nieźle Ci poszło,a co najważniejsze bez przypłacenia zdrowiem i bez efektu jojo. Silva-a Ty w ogóle masz co zrzucać?Chyba z kości na ości .Bierzcie ze mnie przykład-jem praktycznie wszystko(to,na co mam ochotę) i nic nie tyję .Ale ważę się codziennie,może dlatego wiem ile mogę zjeść .
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze - masz trochę do nadrobienia w swoim wątku Po drugie - nadal masz 22.8(1) Po trzecie - nogi Ci się zmęczyły, ale palce nie - więc pisać, pisać, pisać ![]() (ale KWA, CWU, TWA czy inne takie
|
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nadrobiłam-przeczytałam 3 zaległe strony i już nawet odpisałam .Ale długo mi w nim zeszło-chyba z 20 minut .Hyhyhy nawet nie mam czasu zajrzeć do profilu,ale wierzę Ci na słowo,że mam nadal tyle .
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nadal piszę bo czuję, że muszę to rozgryźć - tak jak ktoś rozgryzł mojego herbatnika ![]() Fresa - nie łatwiej Ci ustawić wyświetlanie 100 wiadmości na stronę (biorąc pod uwagę, że bierzesz udział w wielu gorących i długich dyskujsach) ? U mnie nasz wątek ma dopiero 9 stronę. A tamten zaczął niedawno 3...
|
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam właśnie,że podyskutowałaś-a mnie najciekawsze dziś ominęło
.W sumie nie wiem,czy sobie przestawić te strony,czy nie-bo się przyzwyczaiłam do standardowego systemu .U mnie nasz wątek ma teraz 30 stronę.Ale chyba rzeczywiście wygodniej będzie z dłuższą listą postów-tylko,czy przez to dłużej się nie ładują strony?
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko jak jest dużo załączników.
Ale wtedy tylko załączniki się dłużej ładują (wiadomości nie) Z resztą i tak na jedno wychodzi (nie musisz ciągle zmieniać stron) Ale duzo łatwiej się czyta (łatwiej wrócić do tego co ktoś np. wcześniej napisał) Co do wątku : Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. Dawno na wizażu nie było tak gorącej, a jednocześnie spojoknej i kulturalnej dyskusji... Aż się czytać chce...
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Może ustawię sobie na próbę i zobaczę,jak to działa
.A właśnie ,już się obawiałam,że jak wrócę to będzie na nim kłódka wisiała ,a tu nic .Zero kłótni nawet .A swoją drogą ciekawe,jak to wszystko się skończy.Całą czekoladę zjadłam
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałaś jakoś odbić sobie kalorie spalone na zakupach, nie?
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Odbiłam i to z nawiązką
.A na zakupach spaliłam te z obiadu -oj było co spalać .Ale mnie policzki palą,gorące mam jak ogień-chyba mnie ktoś obgaduje P.S. Czy dziś też mialam bana,bo mi Wizaż śmiga znowu ?
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieliśmy dzień dobroci Ja Cię obgadywałam. Zamierzam koleżankę wprowadzić w fascynujący świat wizażu i opowiadałam jej o interesujących Wizażankach ![]() "Nie zdziw się jak w 3/4 wątków na plotkowym będziesz widziała Fresę"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

,tą negatywną oczywiście- rzucił mi sie w oczy.

Łapiesz o co biega 

(możesz dodać niecałą łyżkę miodu)
Chyba trochę kalorii ma...?
(ale KWA, CWU, TWA czy inne takie