Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-13, 15:48   #4051
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

tenebrosa ja bym wybrala fryzure na 10... sama pewnie pojde cos okolo tej godziny, bo makijazystka przyjezdza do nas o 11.30, najwyzej najpierw mame wymaluje a o 13.30 to moze byc jakis poslizg, cos dluzej zejdzie i bedziesz zdenerwowana
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 15:52   #4052
Blacky
Zadomowienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Hej ho Gaduły

Dobrze, że się jeszcze na stary wątek załapałam. Mamy tytuł na nowy?

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Ja będę miała welon wpinany od góry, nie podoba mi się wpinanie na dole.

A ja obudziłam się z następującym pytaniem do dziewczyn, które w ogóle będą miały welon:
fryzjer będzie Wam wpinał welon, świadkowa, mama czy ktoś jeszcze ?

Mnie się wydawało, że powiem fryzjerowi, żeby wpiął, bo boję się, że potem nie damy rady dobrze go przymocować. Mama z kolei uważa, że to bez sensu wpinać go u fryzjera i potem latać z nim do wizażysty i ubierać suknię z nim (w znaczeniu, że będzie trudniej).
Chciałabym, żeby fryzjer, ale mam te same obawy - że się zniszczy, pobrudzi, będzie przeszkadzał.

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość

dziewczyny, Wy piszecie, że jak ubrałyście swoje suknie, to Wam serce mocniej zabiło. Ja jutro wybieram, spośród dwóch, które na mnie najlepiej wygladają, ale nie miałam w sumie takiego poczucia - WOW - TO JEST TO!!!

Czy w takim razie powinnam szukać dalej? Może jutro jak ubiorę je jutro po raz kolejny to wreszcie poczuje to coś?
Koniecznie szukaj dalej! Ja jak moją pierwszy raz założyłam, to uśmiech nie schodził mi twarzy przez 3 dni.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
i jeszcze tak: Ona mi dzisiaj napisala czy potwierdzam termin, ze bylysmy umowione na 13 i czy by mi nie przeszkadzalo jakby przyjechala o 12 bo ma cos waznego w ten dzien.. a jej odpisalam, ze wolalabym tą 13, ew 12.30 i zeby jeszcze moją mame wymalowala. a Ona do mnie, ze w takim razie moglaby przyhechac o 13.40-14 i pomaluje mnie a pozniej moją mame, ale jak mi nie pasuje to oczywiscie przyjedzie o 13... ej no ale slub mam na 16 i ja nie chce sie stresowac. Jeszcze nic na to jej nie odpisalam.. ale nie chce zeby mnie malowala w pospiechu co ja mam zrobic? innej poszukac?
Zmieniaj - nie ma co dodatkowych stresów mieć w dniu ślubu, a makijażystek jest mnóśtwo.

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Cześć Piękne.
Widzę,że przez weekend się tu działo, przybyło kilka PM- witam! Doszły mnie słuchy o pożegnaniach, ale mam nadzieje, że będzie dobrze, życzę tego z całego serca.
Ja przez weekend przeżywałam swoje lata....których mam już sporo... dziękuję wszystkim za życzenia, jesteście wspaniałe. Szkoda, że imprezka mnie ominęła, może załapię się na inną.
Co do kłótni, to niestety w sobotę miałam taką awnati, że nie wytrzymałam i na parkingu przed Tesco krzyczałam i płakałam, nie chciałam wsiadać z moim do auta, po prostu wybuchłam, od wielu miesięcy coś się we mnie kumulowało, i nie wytrzymałam pękłam....kiedy mój przyszły Mąż wsadził mnie do auta to było tylko gorzej ryczałam i się śmiałam. Kiedy wyszłam z auta to poleciałam do mieszkania i miałam szczery zamiar się pakować ( a tego samego dnia, 3 godz, później miałam mieć imprezkę urodzinową z całą moją rodzinką). Było beznadziejnie. KRYZYS NA MAKSA.
Dzisiaj po kryzysie mam tylko bliznę ale mój partner stanął na wysokości zadania, upewniając mnie, że nawet jak by się zaczęło walić to On będzie mnie chronił.
Najważniejsze, że już lepiej. Nie ma co się zatrzymywać na złych momentach.

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
A my nie obchodzimy walentynek - mój K dostaje uczulenie na samo to słowo bo uważa, że to straszna komercha a po drugie to amerykańskie święto.
W sobotę byliśmy za znajomymi w kinie na Róży. Bardzo dobry film ale strasznie stresujący, gdybyśmy go oglądali w domu to kazałabym go wyłączyć a tak obejrzeliśmy go do końca. Ja osobiście nie znałam tej części historii Polski o której mówi film.
Pisałyście o kłótniach - my jak już się kłócimy to o kwestie domowe czyli kto gotuje, sprząta i takie tam. Tzn. ja najczęściej mam jakieś żale i zaczynam wszystko wywlekać (nawet często sobie wtedy przypominam o czymś co wydarzyło się rok temu). Ale w sumie jak to na spokojnie analizuje to my większość rzeczy robimy razem ale jak każdemu facetowi tak i mojemu K trzeba powiedzieć co ma robić.
U nas to samo. Ale ponieważ, ja się upieram na każdą okazję do okazywania uczuć, to mieliśmy w niedzielę nie-walentynki.
Gofry z brzoskwiniami i różowe wino przy jazzie o 23.00.

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczynki a co sądzicie o takich makijażach na wesele?
Bo nie ukrywam, że chciałabym mieć w ten dzień mocno podkreślone oczko a smoky eyes chyba najlepiej się do tego nadaje
Tylko czy nie za mocno jak na ślub?
Mi się wydaje, że do blondynek bardziej pasują. Ja jestem sierotą i p prpostu nie potrafię namalować sobie kresek. Z jednej strony chciałabym spróbować mocniejszego makijażu, a z drugiej - jak próbny mi się nie spodoba, to co? Za kolejny próbny muszę płacić?

Cytat:
Napisane przez smerf_etka13 Pokaż wiadomość
Wróciłam!!!
I mam kieccckeee:ju pi: czułam się w niej po prostu super, mierzyłam też inne ale jednak ten krój był tym w czym czuję się najlepiej
Oto ona:
Gratulacje! Bardzo ładna suknia.

U mnie bez zmian, byłam na rehabilitacji, powysyłałam trochę CV, jutro mam poumawianych lekarzy i koniecznie muszę iść do tej kancelarii. I powinnam pojechać na wydział. Chyba pojadę do kancelarii na 9.00, potem na wydział i albo do lekarza albo na obiad jak się wyrobię.

My z M. też się kłócimy czasem, ale raczej o drobiazgi i przechodzi nam w jakieś 15 minut zazwyczaj. Mamy bardzo dobry okres ostatnio. Chciałabym myśleć, że już się dotarliśmy, ale nie wiem czy bliżej ślubu nie będzie bardziej gorąco. Póki co M. (mimo mojej słabej kondycji psychicznej) znosi wszystko dzielnie i jest przekochany.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 15:54   #4053
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Właśnie mi się makijaże tej pierwszej też zaczęły bardziej podobać, ale odkryłam ją dopiero kilka tygodni temu W ogóle to ona ma atelier tam, gdzie Brzyski, a że jestem zapisana na czesanie do Irenki to miałabym zestaw all inclusive na miejscu: fryz + makijaż Tylko, że jestem zapisana na 10.00 i tak się zastanawiam czy siedzieć od 12.30 z gotowym makijażem i fryzurą podczas gdy ślub dopiero na 17.00?

Czy może umówić się na 13.30 na czesanie (a makijaż przed fryzjerką) i wtedy mieć wszystko na styk Wyszłabym o 14.30, w domu byłabym na 15.00 i od razu musiałabym wskakiwać w kieckę, bo o 15.30 przyjeżdża kamerzysta i TŻ, o 16.00 błogosławieństwo i 16.30 do kościoła. Kusi mnie ta opcja, bo nie musiałabym tak wcześnie wstawać, ale jak coś się opóźni to będę w czarnej d.... Niestety tylko te godziny mam do wyboru na czesanie: 10.00 albo 13.30.
ja bym wybrała tą 10 lepiej mieć zapas.... bo niedaj Bóg coś się sypnie i będzie wielki stres panika chaos....
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
(...)
kurcze niechcący usunełam to co ważne było w twojej wiadomości ;p ale dokładnie tego mi zabrakło po prostu czegoś brakuje i już
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
4. Rozmawiałam z właścicielem sali, który powiedział, że dekorację sali mamy w cenie sali (tylko będziemy musieli zapłacić za żywe kwiaty jak się na nie zdecydujemy), więc jagodzia chyba skorzystam z ich propozycji... (ale to jeszcze przemyślam).
kochana jeśli masz tylko dopłacić za kwiaty to decyduj się na nich jak by u mnie była taka oferta to bym się nawet nie zastanawiała
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 15:59   #4054
Blacky
Zadomowienie

Kurcze i zapomniałam Wam napisać najważniejsze!

Mój tata wykupił jakiś serwer i ma darmowe domeny. Więc z M. będziemy mieli stronę ślubną! Pościągałam darmowe zdjęcia, M. już robi projekt i póki co wygląda szałowo! Jestem bardzo zadowolona i podekscytowana. Będzie tam sporo rzeczy, których nie miałam jak przekazać - adresy, mapki dojazdu i prośba, żeby nikt się nie ubierał na czarno i biało/ecru.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-02-13, 16:05   #4055
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi taką rzecz.Kto będzie przy was siedział świadek, czy świadkowa?? BO wszędzie jak byłam na weselach to przy Młodej siedział świadek, a przy Młodym świadkowa
U nas na pewno będzie tak że przy mnie świadkowa a przy TŻ świadek

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Gorace pozdrowienia z Punta Cana

Dziewczynki wpadlam tylko wam powiedziec ze dolecielismy szczesliwie

Tutaj jest naprawde raj na ziemi!!!!!!

Jutro nasz wielki dzien normalnie nie moge sie doczekac!!!

Caluje was mocno!
Powodzenia jutro życzę

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
powiedzcie zmieniać godz, na 15 w kościele????>> Ślub 04,08.2012, zapisałam na 16, ale treaz nie wiem czy to nie za późno, hmm co radzicie?????
Ja też ślubuje 4.08 i ślub mamy na 17 z początku miało być na 16 ale musieliśmy zmieniać i wyszła 17 bo 15 to stanowczo dla nas za wcześnie było, a jak zrobisz wcześnie ślub to ludzie szybciej pouciekają bo będą zmęczeni

Cytat:
Napisane przez patollek Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie dopiero niedawno Was znalazłam i chciałam się przyłączyć chociaż niewiele czasu nam zostało do ślubu Nasza data to 09.06.2012 planowanie zaczęliśmy na początku stycznia ale jak czytam co załatwiacie w jakiej kolejności itd. to muszę się przyznać że już dużo mamy załatwione
Witaj

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
No to teraz napiszę jak to z tymi naszymi obrączkami jest.
Kolega zrobił nam takie próbne ze srebra no i mi się spodobała jedna (wzór z Apartu, ale kolega robi dla Lisiewskiego i może nam zrobić taki sam wzór) - załącznik1 . Natomiast T podobają się ze ściętymi brzegami. Mi też się ona podobają jadnak ta 1 mnie zauroczyła. Nawet T się podobała tylko żeby miała brzegi ścięte. Więc kolega zetnie brzegi i zobaczymy jak będzie wyglądać. W załączniku 2 jest ta, która podobała się T ( mi też się podoba) tylko będzie z białego złota.No ale zobaczymy co ten kolega wymyśli. A jak nie to zdecydujemy się na zwykłe ze ściętymi brzegami.
Oba wzory ładne trudno wybrać jeden

Cytat:
Co sądzicie o tych zestawach?

1 Delikatne swarki opalizujące
Załącznik 4498856

2 Swarki duże w zimnym odcieniu
Załącznik 4498857

3 Swarki łezki w kolorze moonlight
Załącznik 4498858

4 Złoto i cyrkonie
Załącznik 4498859
1. Kolczyki za delikatne
2. Przeładowany dla mnie
3. Idealny
4. Nie lubię w złocie

Cytat:
ja też pochwalę się naszymi obrączkami
Bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Wróciłam z "zakupów" tzn to zakupy nie były, bo nic nie kupiłam...
Normalnie jak taki asortyment będzie w tych sklepach, to pójdę do ślubu w reklamówkach na nogach
Z ilości X sklepów przymierzyłam jedną parę butów... która w zasadzie mi się spodobała-ale też nie do końca, no i przede wszystkim nie za taką cenę (250 zł) za buty, które nawet nie były ze skóry
Nie wiem co to będzie...
Też mam problem z butami bo przeważnie w sklepach mają być dopiero w połowie marca a ja potrzebuje do końca marca kupić a jak nic nie będzie co mi się podoba dzisiaj znalazłam buty ale typowo ślubne za 130 zł i chyba je kupie i nie będę marudzić. A ty jakich szukasz typowo ślubnych czy innych

Cytat:
Wróciłam!!!
I mam kieccckeee:ju pi: czułam się w niej po prostu super, mierzyłam też inne ale jednak ten krój był tym w czym czuję się najlepiej
Oto ona:
Gratulacje

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2012-02-13 o 16:11
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 16:15   #4056
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Dobrze, że się jeszcze na stary wątek załapałam. Mamy tytuł na nowy?
oto propozycje ode mnie:

1. Pierwsza Pmka już z mężem gania - my nie mamy dość czekania

2. Wielkie mrozy powoli odpuszczają - Pmki na kolejne śluby czekają

3. Suknie się szyją, buty kupują - kolejne Pmki niedługo ślubują

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 16:17   #4057
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
oto propozycje ode mnie:

Jak dla mnie to zdecydowanie 3 tytuł pierwszy to chyba odpada bo jutro będzie już druga PMka, a za kilka dni następna
Stary 2012-02-13, 16:22   #4058
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
oto propozycje ode mnie:

3
Stary 2012-02-13, 16:23   #4059
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:

Buu a ja się właśnie dowiedziałam, że ani jutro ani w środę się nie zobaczę z tż. Ktoś poszedł na zwolnienie i tż musi do pracy iść
Stary 2012-02-13, 16:23   #4060
Antinetka
Raczkowanie

Cytat:
oto propozycje ode mnie:

Jak dla mnie też 3
drugie ciągnie je ku górze...

22.09.2012
Antinetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 16:30   #4061
morelka1987
Zadomowienie

Tenebrosa - jaka piękna suknia ja na razie patrzyłam na suknie o lini A bo bałam się, że będę w takiej zle wyglądac, ale tak mi się one podobają, że jutro jadę przymierzyć I może się skusze na taką

Bluesky89 O której godzinie bierzesz ślub? Bo ja o 16

Ja juz tyle sukni przymierzyłam, byłam w trzech salonach i niby podobała mi się, ale jak później drugi raz ją przymierzyłam to już mi się tak nie podobała i tez nie miałam jeszcze tak żebym nie mogła przestac o niej myśleć. Chyba musze szukac dalej.

A jeszcze mam takie pytanie: jakie prezenciki kupujecie dla gości?

Edytowane przez morelka1987
Czas edycji: 2012-02-13 o 16:32
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 16:33   #4062
bluesky89
Zakorzenienie

Morelka, ja również o 16
Stary 2012-02-13, 16:44   #4063
omosia
Raczkowanie

[QUOTE=patollek;32270437]Witam Was serdecznie dopiero niedawno Was znalazłam i chciałam się przyłączyć chociaż niewiele czasu nam zostało do ślubu Nasza data to 09.06.2012 planowanie zaczęliśmy na początku stycznia ale jak czytam co załatwiacie w jakiej kolejności itd. to muszę się przyznać że już dużo mamy załatwione

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

heheh " przyczajenie " pod moim nickiem bezcenne [/QUOTE

patollek śłubujemy tego samego dnia tylko o 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 16:45   #4064
Inusiaa88
Raczkowanie

Dziewczynki w zasadzie z dodatków do mojego stroju brakuje mi tylko bukietu i tu mam ogromny problem... nie wiem czy wybrać jakiś całkiem jasny, czy jasny z dodatkiem tych zielonych kuleczek czy poszaleć i postawić na kolor. Myślałam nad bordo lub czerwienią bo tak też będziemy mieć ubraną salę. Możecie mi coś poradzić? Wiem tylko, że musi to być tzw. "kopeczka" bo jestem w nich zakochana od zawsze i chyba na zawsze

Załączam zdjęcie sukni, było już wcześniej ale jest tyle odpowiedzi, że ciężko byłoby znaleźć (niestety zdjęcie ukazuje ją negatywnie, na żywo jest o niebo ładniejsza)
Dołączam też zdjęcia bukietów jakie mi się podobają, co o nich sądzicie? nie chce żeby były za mdłe
Może tak jak w tym trzecim bukiecie tylko na zewnątrz dookoła bordo a w środku białe? eh już sama nie wiem...

Bardzo proszę o jakieś sugestię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg min_400_600_0hn8zp2ujm95uqm19450.jpg (28,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet2.jpg (26,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet3.jpg (24,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet róż.jpg (28,0 KB, 15 załadowań)

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 16:45   #4065
Blacky
Zadomowienie

Trzeci tytuł super.

Muszę się wziąć porządnie za szukanie muzyki do kościoła. Macie może przypadkiem dobrą skrzypaczkę z Warszawy? Najlepiej z wokalistą/tką od razu?

Niestety kupowanie butów musiałam odłożyć co najmniej do 19 marca. Lekarz powiedział, że absolutnie nie wolno mi założyć nawet niziutkich obcasów przed zakończeniem rehabilitacji. Jak mi testy biomechaniczne wyjdą dobrze, to będę mogła powoli wracać do szpilek i do treningów.

Od razu ciekawostka: wiedziałyście, że już 3cm obcasa sprawiają, że mięśnie w nodze prawie nie trzymają stawu i wszystko opiera się na więzadłach?
A teraz rada: żeby uniknąć zwichnięć i skręceń, kupujemy kawałek taśmy rehabilitacyjnej (takiej gumy rozciągliwej), przywiązujemy do nogi od stołu, oplatamy swoją stopę (za piętę i z wierzchu na krzyż) i zadzieramy paluszki na siebie, trzymamy 5 sekund, a potem delikatnie odpuszczamy. Podobno raz dziennie 3 serie po 10 i stabilizacja w szpilkach się bardzo poprawia.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-02-13, 16:50   #4066
omosia
Raczkowanie

Cytat:
Dobra, wklejam moje pierwsze typy biżuterii na ślub i proszę o opinie

Każdy komplet jest całkiem inny, każdy mi się w jakimś stopniu podoba. Który według Was najbardziej pasowałby do mojej sukni? Jest z nią o tyle trudno, że ozdoby na koronce biżuteryjnej (kryształki) mienią się na różne kolory w zależności od barwy światła - przy ciepłym opalizują, przy zimnym np. świetlówce wydają się być bardziej srebrzyste - haha, i masz Ci babo placek! Dlatego celowałam na razie i w ciepłe i w zimne barwy biżu.

Co sądzicie o tych zestawach?

1 Delikatne swarki opalizujące
Załącznik 4498856

2 Swarki duże w zimnym odcieniu
Załącznik 4498857

3 Swarki łezki w kolorze moonlight
Załącznik 4498858

4 Złoto i cyrkonie
Załącznik 4498859
Zdecydowanie wybrałam zestaw nr 3
Masz na tyle strojną suknie, że taki skromny komplecić wystarczyłby

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Dziewczynki w zasadzie z dodatków do mojego stroju brakuje mi tylko bukietu i tu mam ogromny problem... nie wiem czy wybrać jakiś całkiem jasny, czy jasny z dodatkiem tych zielonych kuleczek czy poszaleć i postawić na kolor. Myślałam nad bordo lub czerwienią bo tak też będziemy mieć ubraną salę. Możecie mi coś poradzić? Wiem tylko, że musi to być tzw. "kopeczka" bo jestem w nich zakochana od zawsze i chyba na zawsze

Załączam zdjęcie sukni, było już wcześniej ale jest tyle odpowiedzi, że ciężko byłoby znaleźć (niestety zdjęcie ukazuje ją negatywnie, na żywo jest o niebo ładniejsza)
Dołączam też zdjęcia bukietów jakie mi się podobają, co o nich sądzicie? nie chce żeby były za mdłe
Może tak jak w tym trzecim bukiecie tylko na zewnątrz dookoła bordo a w środku białe? eh już sama nie wiem...

Najbardziej podoba mi sie pukiet pierwszy. Nawet kolor jest ładny, ale dodałabym do tego ciemno fioletowe róże Tak jakoś to widzę
Stary 2012-02-13, 16:53   #4067
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
oto propozycje ode mnie:

tez stawiam na 3

zaraz musze isc na norweski.... ah nie chce mis sie...
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 16:53   #4068
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
oto propozycje ode mnie:

3 super
Lili & Gabryś

Stary 2012-02-13, 16:53   #4069
Blacky
Zadomowienie

Trzeci tytuł super.

Muszę się wziąć porządnie za szukanie muzyki do kościoła. Macie może przypadkiem dobrą skrzypaczkę z Warszawy? Najlepiej z wokalistą/tką od razu?

Niestety kupowanie butów musiałam odłożyć co najmniej do 19 marca. Lekarz powiedział, że absolutnie nie wolno mi założyć nawet niziutkich obcasów przed zakończeniem rehabilitacji. Jak mi testy biomechaniczne wyjdą dobrze, to będę mogła powoli wracać do szpilek i do treningów.

Od razu ciekawostka: wiedziałyście, że już 3cm obcasa sprawiają, że mięśnie w nodze prawie nie trzymają stawu i wszystko opiera się na więzadłach?
A teraz rada: żeby uniknąć zwichnięć i skręceń, kupujemy kawałek taśmy rehabilitacyjnej (takiej gumy rozciągliwej), przywiązujemy do nogi od stołu, oplatamy swoją stopę (za piętę i z wierzchu na krzyż) i zadzieramy paluszki na siebie, trzymamy 5 sekund, a potem delikatnie odpuszczamy. Podobno raz dziennie 3 serie po 10 i stabilizacja w szpilkach się bardzo poprawia.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-02-13, 17:01   #4070
patollek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

oooo intryguje mnie ta data 8 marca wtedy się zeszliście spotkaliście co się wydarzyło no i opisz zaręczyny jeśli masz czas i to nie problem my lubimy czytać długie historie

Z 8 marca to było tak: pracowałam sobie w pewnym sklepiku w pewnym obiekcie sportowo-rekreacyjnym, a pewien pracownik tego obiektu ciągle mi mówił jakiego to on ma fajnego znajomego, że idealnie pasowalibysmy do siebie, i tak w kółko, że musi go tu przyprowadzić, więc przyprowadził było to 8 marca więc przyszedł z czekoladkami, wypiliśmy kawkę porozmawialiśmy sobie troszkę, po pracy tego dnia miałam jeszcze wyniki z egzaminu (wtedy jeszcze studiowałam) więc podwiózł mnie gdy wychodziłam z samochodu zapytał czy dostanie mój nr telefonu, podałam później dostałam smsa z pytaniem jak tam wyniki..... potem zadzwonił umówiliśmy się na spotkanie i tak się kręci do dzisiaj...... a 8 marca dlatego że jak kiedyś ktoś zapytał o rocznicę spojrzeliśmy na siebie i razem 8 marca koniec.
patollek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 17:06   #4071
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Z 8 marca to było tak: pracowałam sobie w pewnym sklepiku w pewnym obiekcie sportowo-rekreacyjnym, a pewien pracownik tego obiektu ciągle mi mówił jakiego to on ma fajnego znajomego, że idealnie pasowalibysmy do siebie, i tak w kółko, że musi go tu przyprowadzić, więc przyprowadził było to 8 marca więc przyszedł z czekoladkami, wypiliśmy kawkę porozmawialiśmy sobie troszkę, po pracy tego dnia miałam jeszcze wyniki z egzaminu (wtedy jeszcze studiowałam) więc podwiózł mnie gdy wychodziłam z samochodu zapytał czy dostanie mój nr telefonu, podałam później dostałam smsa z pytaniem jak tam wyniki..... potem zadzwonił umówiliśmy się na spotkanie i tak się kręci do dzisiaj...... a 8 marca dlatego że jak kiedyś ktoś zapytał o rocznicę spojrzeliśmy na siebie i razem 8 marca koniec.
oooo super
Cytat:

jak dla mnie 1
Lili & Gabryś

Stary 2012-02-13, 17:13   #4072
omosia
Raczkowanie

A ja ze swoim poznaliśmy sie przez internet
Heh miłość w sieci
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
Stary 2012-02-13, 17:17   #4073
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
A ja ze swoim poznaliśmy sie przez internet
Heh miłość w sieci
u nas na wątku to nie nowośc bo jest nas parę które też poznałyśmy facetów przez internet w tym ja

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 17:21   #4074
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie... nadrabiałam godzinkę...

A oto nasze obrączki na 99%- http://allegro.pl/goldrun-zlote-obra...091700583.html

jeszczę muszę tylko skoczyć do jakiegoś jubilera bo słyszałam, że białe złoto matowe/satynowe szybko się wytrze i będzie brzydko wyglądało wiecie coś na ten temat ?
Dzisiaj mój mąż będzie dzwonił do fotografa no i się okaże co będzie...

A oprócz tego mam magisterkę do pisania i już sama nie wiem w co ręce włożyć...
Ładne obraczki. A co do ścierania to podobniez sie ścierają ale mozna to odnowic

Cytat:
Witam Was serdecznie dopiero niedawno Was znalazłam i chciałam się przyłączyć chociaż niewiele czasu nam zostało do ślubu Nasza data to 09.06.2012 planowanie zaczęliśmy na początku stycznia ale jak czytam co załatwiacie w jakiej kolejności itd. to muszę się przyznać że już dużo mamy załatwione

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

heheh " przyczajenie " pod moim nickiem bezcenne
Witaj

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ZDAŁAM !!!! Nie wierze!!! Przecież znalam odpowiedz tylko na 3 pytania z wykładów a reszta to byly jakies z kosmosu wziete pojecia!!

Jeszcze czekam tylko na wynik jedenego egzaminu, ale on mi juz niestraszny!
Bo to co najtrudniejsze mam za soba!

Kocham Was dziewczyny normalnie! dziekuje kazdej za kciuki i za wsparcie bo 7 egzaminów w ciagu miesiac mnie wykonczylo

a teraz zasłużony odpoczynek

Cytat:
oto propozycje ode mnie:

3

Cytat:
ja też pochwalę się naszymi obrączkami
Piekne, tylko ja nie preferuje kamykow w obraczkach

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość

No to teraz napiszę jak to z tymi naszymi obrączkami jest.
Kolega zrobił nam takie próbne ze srebra no i mi się spodobała jedna (wzór z Apartu, ale kolega robi dla Lisiewskiego i może nam zrobić taki sam wzór) - załącznik1 . Natomiast T podobają się ze ściętymi brzegami. Mi też się ona podobają jadnak ta 1 mnie zauroczyła. Nawet T się podobała tylko żeby miała brzegi ścięte. Więc kolega zetnie brzegi i zobaczymy jak będzie wyglądać. W załączniku 2 jest ta, która podobała się T ( mi też się podoba) tylko będzie z białego złota.No ale zobaczymy co ten kolega wymyśli. A jak nie to zdecydujemy się na zwykłe ze ściętymi brzegami.
Pierwsze są cudne

Cytat:
Wróciłam!!!
Oto ona:
Świetnie Gratuluje trafnego wyboru

Cytat:
oto propozycje ode mnie:

3

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 17:22   #4075
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
no to chyba już nie będziemy kombinować tylko pójdziemy do tej poradni
bo myślałam czy nie poszukać innej dzięki za pomoc
My robiliśmy i nauki i poradnie w jednej parafii i dostaliśmy zaświadczenie na jednej kartce na ostatnim spotkaniu z kobietą z poradni.
Myślę, że jak robicie poradnie gdzieś indziej, to musicie mieć osobne zaświadczenie o naukach i osobne o poradni. Tak mi się wydaje, ale zapytajcie księdza
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Gorace pozdrowienia z Punta Cana

Dziewczynki wpadlam tylko wam powiedziec ze dolecielismy szczesliwie

Tutaj jest naprawde raj na ziemi!!!!!!

Jutro nasz wielki dzien normalnie nie moge sie doczekac!!!

Caluje was mocno!
Kochane, bardzo się cieszę, że dolecieliście szczęśliwie. Niech to będzie dla Was piękne przeżycie, żebyście mieli co wspominać
Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
powiedzcie zmieniać godz, na 15 w kościele????>> Ślub 04,08.2012, zapisałam na 16, ale treaz nie wiem czy to nie za późno, hmm co radzicie?????
My ślubujemy 11.08 i ślub mamy na 16 i uważamy, że to optymalna godzina
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 17:25   #4076
E87
Wtajemniczenie

Nena mnie tez sie 3 tytul najbardziej podoba
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 17:27   #4077
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Kurcze i zapomniałam Wam napisać najważniejsze!

Mój tata wykupił jakiś serwer i ma darmowe domeny. Więc z M. będziemy mieli stronę ślubną! Pościągałam darmowe zdjęcia, M. już robi projekt i póki co wygląda szałowo! Jestem bardzo zadowolona i podekscytowana. Będzie tam sporo rzeczy, których nie miałam jak przekazać - adresy, mapki dojazdu i prośba, żeby nikt się nie ubierał na czarno i biało/ecru.
wow swietny pomysl zazdraszczam

Cytat:
oto propozycje ode mnie:

Mi tez sie najbardziej 3 podoba, to chyba juz przeglosowane

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 17:28   #4078
melod_y
Zakorzenienie

tez jestem za 3 tytułem

ok , wybaczcie musze zmykac do TZ
Robimy dzisiaj pyszne szzzpagettti i do tego piwko za zdane egzaminy

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 17:30   #4079
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
My robiliśmy i nauki i poradnie w jednej parafii i dostaliśmy zaświadczenie na jednej kartce na ostatnim spotkaniu z kobietą z poradni.
Myślę, że jak robicie poradnie gdzieś indziej, to musicie mieć osobne zaświadczenie o naukach i osobne o poradni. Tak mi się wydaje, ale zapytajcie księdza

Kochane, bardzo się cieszę, że dolecieliście szczęśliwie. Niech to będzie dla Was piękne przeżycie, żebyście mieli co wspominać

My ślubujemy 11.08 i ślub mamy na 16 i uważamy, że to optymalna godzina
Zaczynam sie pogrążać swoja godzina, czy aby rzeczywiście nie za pózno. Czy jest któraś Pm-ka, ktora ma o 19?

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 17:31   #4080
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Zaczynam sie pogrążać swoja godzina, czy aby rzeczywiście nie za pózno. Czy jest któraś Pm-ka, ktora ma o 19?
my ślubujemy o 16

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości