Katalogi Avonu - Strona 602 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-09, 13:14   #18031
basiuniaaa1990
Raczkowanie

GG do basiuniaaa1990
Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez basiuniaaa1990 Pokaż wiadomość
mam problemik - złozyłam zamówienie i pobrano je do realizacji, tam miałam na fakturze 25% opustu. Potem niespodziewanie jescze sąsiadka przyszła z zamówieniem (jak mogłam o niej zapomnieć )no i złożyłam to zamówienie, po chwili była już fakturka a tam opust 30% to jaki ja w końcu będę mieć opust na fakturze??
ponawiam pytanie
Stary 2006-12-09, 13:17   #18032
nutka85
Wtajemniczenie

dorotqa Bardzo dziękuję za odpowiedź

Chyba się w takim razie na to skuszę, bo brzmi ciekawie
i mam tadzieję, że jest podobne do TTA bo ten zapach mi się najbardziej spodobał

Pozdrowionka, idę się uczyć o zapachach ale raczej o tej mniej fajnej stronie zapachów (tzn. wzory związków i takie inne bzdety - ech....ech te moje studia)

buziaczki
Stary 2006-12-09, 13:36   #18033
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

ja probowalam sciagnac gotowy katalog ale nie moge:/ wyskakuje jakis bład
Stary 2006-12-09, 13:44   #18034
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
biedactwo

też tak myślę, że o to chodziło - osoby nie mające do czynienia z avonem (albo kupujące coś bardzooo rzadko), które dostały takie kupony od razu rzuciły się na te promocję, zwłaszcza dot. tuszu i zestawu solutions Poza tym...jednak nawet osoby, które kupują z Avonu, katalog widziały, oglądały, nawet miały w domu i coś z niego zamówiły po otrzymaniu w pracy tego kuponu...rzuciły się na tusz i ten zestaw mimo, że przecież widziały, że cena jest taka sama itp. Ale...tu chyba chodzi o to, żeby wykorzystać kupon, skoro się go dostało i kupić taniej...ale co niby taniej skoro cena jest taka sama W sumie nieważne, lepiej dla konsultantnek
Jedna klientka pyta sie mnie, czy zreazlizuje u mnie ten kupon promocyjny, odp., że oczywiście, to ona chce ten zestaw, to mówię, że to mam dopisac do jej zamówienia, które już złożyła?bo widziała katalog, zestaw w katalogu też i wtedy go nie wzieła, a ona na to: a to taka sama cena jest? Odp., że tak, pokazałam katalog, a ona: aaaa..faktycznie, ale to nieważne, ważne, że będę mieć taniej, bo zapłacę 39,90 (:con fused -dziwne rozumowanie, ale co tam
A nic takiego sie mi nie dzieje tylko kolano boli i ide na zabieg ale jak ja pozno zobacze ten katalog ;(
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Zapraszam na Biochemie Kosmetyczna,tam znajdziesz duzo ciekawych watkow o pielegnacji cery podobnej z Twoimi problemami.
Na przebarwienia jest dobry Acne Derm,Skinoren(to akurat drozszy odpowiednik Acne Dermu);dobry ale dzialajacy dlugofalowo Effaclar K,krem Lysanel Active SVR czy tonik z tej samej serii.Do walki z niedoskonalosciami cery jest wiele dermokosmetykow-wazne,by dobrac je tak aby dzialaly i nie szkodzily.
Najwazniejsza kwestia to ochrona,stosowanie filtrow-owszem mozna sie z nimi nameczyc,poniewaz odnaleznienie filtra dla siebie to niczym szukanie sw.Graala ale warto!
Nie bede tutaj zasmiecac watku ale jezeli zalezy Ci na dobraniu konkretnej pielegnacji to goraco zapraszam na BK,tam dziewczyny pomagaja sobie wzajemnie Przejrzyj watki,poszperaj w wyszukiwarce-lub zaloz watek z prosba o pomoc,opisz stan swojej cery,problemow oraz czego oczekujesz
Hexxanko kapitalny ten avatorek wrecz genialny bardzo wymowny

ja przepraszam ze tak off topowo
a wracajac do avonu to ja z 02 dla siebie biore te zele senses za 5,50 Wintery oraz 2 lancuszki z wyprzedarzy i tyle wiecej rzeczy nie potrzebuje
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-09, 13:45   #18035
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Żyletka83 Pokaż wiadomość
każdy przyeżywa na swoj sposób!!! zamknij oczy i nie czytaj jak ci cos przeszkadza
Hmmmm Tu sie czyta na drugi raz edytuj wypowiedzi- w opcji edytuj

Cytat:
Napisane przez plasgos Pokaż wiadomość
Witajcie!!!
Dołączyłam do was dzisiaj
generalnie działam na innym forum a moja działalnosc polega na tym że poluje na najnowszy katalog i rozsyłam go mailem!!!
Wasze forum jest u nas nieźle rozreklamowane jako to, gdzie pojawia sie on najszybciej dlatego sie też zapisałam do was.
Chcę tym sposobem zapobiedz zwielokrotnionym odwiedzinom pojedyńczych osób ,które zapychały by forum. W ten sposób wejdę tylko ja, ale katalog dotrze do wielu." zaopatrzam już ok 120 osób.
Asiuchna to także dla nas wielkie "zbawienie" w oczekiwaniu katalog.
Pieknie dzięwkuje w imieniu wszystkich swoich podopiecznych.
Pozdrawiam
Małgosia
Witam

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
U mnie tez nie bylo ochow achow a z moich skromnych obliczen wynika(przy normalnych dostawach a maja wrocic do normy ) bedzie ok 9 stycznia a mnie wtedy nie bedzie bo mam isc do szpitala
Zdrówka zycze

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
ja probowalam sciagnac gotowy katalog ale nie moge:/ wyskakuje jakis bład
Ja ściagneamz pierwszego linka

Dla Asiuchny- naszej przodowniczki DuŻa Buźka
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-09, 13:47   #18036
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
ja również dostałam taki kupon

Mam pytanko bo nie bardzo się orientuje.. jeśli nie jestem konsultantką to mogę pójść sobie do avonu i kupić jakiś produkt?? Albo je obejrzeć??
obejrzeć możesz ale kupić niestety nie
Cytat:
Napisane przez malagos17 Pokaż wiadomość
Czy ktoś mógłby mi przesłać 3 katalog i 4 jak będzie na e-maila malagos17@op.pl? Będe bardzo wdzięczna!!!!
nie nie mógłbysama go sobie ściągnijMatko...co za lenistwo
Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Hej!
pisałyscie, że bedzie promocja na próbki zapachu "Today Tomorrow Always IN BLOOM"? hm.....
może ja jestem jakaś zaciemniona umysłowo dzisiaj,ale o co chodzi?
Który to jest zapach? T, T, czy A? i co znaczy to "im bloom"?
zalezy mi na próbkach A. i wolałabym je kupić w promocji niż normalnie

Dzięki za odpowiedzi
To woda z TTA która wchodzi w k03-jest w demo do k02-w takiej ładnej buteleczce z kwiatkiem

Ktoś tu pytał o adres nieoficjalnej strony avonu:
http://www.avoninfo.yoyo.pl
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-09, 13:50   #18037
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość

Zdrówka zycze
a dziekuje mam nadzieje ze po operacji kolano nie bedzie bolec

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-09, 13:54   #18038
Wtajemniczenie

Cytat:
a dziekuje mam nadzieje ze po operacji kolano nie bedzie bolec
a co to za operacja jeśli mozna spytać?
Stary 2006-12-09, 13:54   #18039
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Ja ściagneamz pierwszego linka

ja nie moge ani z pierwszego ani z drugiego
Stary 2006-12-09, 13:58   #18040
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
a co to za operacja jeśli mozna spytać?
nie chce oftopwac
wiec tak mam poprostu skrzywione kolana i zabieg bedzie polegac na oczyszczeniu kosci pod rzepka i jej wyprostowaniu bo teraz mnie boli oraz stzrela cos w niej to tak w wielkim skrocie ale niestety w pracy miesiac wolnego i rehabilitacja a szkoda bede rzadko pisac a i katalog pozniej i nie bede miala jak dawac kosmetykow buuu
Stary 2006-12-09, 14:57   #18041
majula
Zakorzenienie

hmm musze napisac ze zakupilam dzisaj nowy numer Cosmpolitan i tam na okladce jest makijaz i wykonany kosmetykami Avonu tuszem pelnia rzes cieniami steel grey i pudrem sypki no normalnie bylam w szoku moze nam to te zponiesie sprzedarz tych kosmetykow a to ze je wykorzystali moze tez o czyms swiadczyc zreszta ten tusz wiele klientek chwali ja sobie go zakupie pewnie w 02 lub 03
Stary 2006-12-09, 15:18   #18042
Waniencja
Raczkowanie

Nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na moje pytania w poprzednich postach,więc zamieszczam je ponownie i liczę na dobrą wolę wizażanek

- zakupy w COK- jak to z tym jest? kiedy mozna tam kupować? ja najbliższy COK mam strasznie dalek dlatego nawet się nie palę

- jak są jakieś braki (co widzę zdarza się często), jak to załatwiacie? czekacie do kolejnej paczki na spokojnie i dopiero jak wtedy nie dotrą te braki to wszczynacie bunt ?

- jak to jest z tymi kurierami na koszt firmy, można tak zrobić w przypadku braków czy jak?

- kiedy Avon dosyła pojedyncze braki? wtedy kiedy już dlugo konsultantka ich nie otrzymuje? sama musi się o to upominać?

i mam jeszcze jedno : kasa za zamówienie z k13 miała dojść do avon 5.12. Jestem zapobiegliwa więc wysłałam ją na tydzien przed terminem. Potem patrzę na stronie Avonu, w strefie konsultantki,ze kasa doszła do nich 6.12 !!! Czy w takim przypadku poniose jakieś konsekwencje? Kara pieniężna,wstrzymanie paczki czy coś?
Waniencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-09, 15:29   #18043
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
hmm musze napisac ze zakupilam dzisaj nowy numer Cosmpolitan i tam na okladce jest makijaz i wykonany kosmetykami Avonu tuszem pelnia rzes cieniami steel grey i pudrem sypki no normalnie bylam w szoku moze nam to te zponiesie sprzedarz tych kosmetykow a to ze je wykorzystali moze tez o czyms swiadczyc zreszta ten tusz wiele klientek chwali ja sobie go zakupie pewnie w 02 lub 03
Odnosnie Pelni Rzes to czy Wy tez macie takie wrazenie,ze on bardzo szybko sie konczy? wzielam go kiedy byl w demo,uzywalam prawie regularnie i...ostatnio mam wrazenie,ze jest go juz koncowka oraz coraz gorzej sie go uzywa(musze przy okazji edytowac ocene na KWC poniewaz srednio tusz starcza mi na ok.6 m-cy przy regularnym uzywaniu)
Szczoteczka jest cudna jednak sam tusz w momencie kiedy mija mu okres swietnosci staje sie koszmarem,ktory ciezko jest naniesc na rzesy.
Ogolnie zbiera dobre noty,sporo moich kolezanek dalo sie rowniez namowic na niego i sa zadowolone,jednak to ich poczatki uzywania

Odnosnie makijazy z gazet,to nie tyle sztuka jest zrobienie swietnego makijazu co dobry program graficzny a Avon od jakiegos czasu ma dosc agresywna kampanie reklamowa.

Majula moj avatar jakos wspolgra z moim nastrojem i podejsciem do zycia...hihihi
Stary 2006-12-09, 15:35   #18044
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Odnosnie Pelni Rzes to czy Wy tez macie takie wrazenie,ze on bardzo szybko sie konczy? wzielam go kiedy byl w demo,uzywalam prawie regularnie i...ostatnio mam wrazenie,ze jest go juz koncowka oraz coraz gorzej sie go uzywa(musze przy okazji edytowac ocene na KWC poniewaz srednio tusz starcza mi na ok.6 m-cy przy regularnym uzywaniu)
Szczoteczka jest cudna jednak sam tusz w momencie kiedy mija mu okres swietnosci staje sie koszmarem,ktory ciezko jest naniesc na rzesy.
Ogolnie zbiera dobre noty,sporo moich kolezanek dalo sie rowniez namowic na niego i sa zadowolone,jednak to ich poczatki uzywania

Odnosnie makijazy z gazet,to nie tyle sztuka jest zrobienie swietnego makijazu co dobry program graficzny a Avon od jakiegos czasu ma dosc agresywna kampanie reklamowa.

Majula moj avatar jakos wspolgra z moim nastrojem i podejsciem do zycia...hihihi
Co do tuszu to popieram mi tez sie juz konczy ale jestem z niego zadowlona a co do gazet to masz racje swiatlo program, i co do reklamy tez bo jest non stop w TC ale w gazetach ogolnie nie widuje na kobietach makijazu wykonanych kosmetykami avonu a mogliby zamiast tak intensywnej reklamy polepszyc jakos niektorych kosmetykow
a wracajac do avatora to i tak twierdze ze jest super
Stary 2006-12-09, 15:44   #18045
Wtajemniczenie

Cytat:
nie chce oftopwac
wiec tak mam poprostu skrzywione kolana i zabieg bedzie polegac na oczyszczeniu kosci pod rzepka i jej wyprostowaniu bo teraz mnie boli oraz stzrela cos w niej to tak w wielkim skrocie ale niestety w pracy miesiac wolnego i rehabilitacja a szkoda bede rzadko pisac a i katalog pozniej i nie bede miala jak dawac kosmetykow buuu
poradzisz sobieja przeszłam operacje kolana 2 lata temu(po 5 kontuzjach)musieli mi wyciąć łąkotkę, bo blokowała kolano w zgiętej pozycjiszybko dojdziesz do siebietrzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Waniencja Pokaż wiadomość
Nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na moje pytania w poprzednich postach,więc zamieszczam je ponownie i liczę na dobrą wolę wizażanek

- zakupy w COK- jak to z tym jest? kiedy mozna tam kupować? ja najbliższy COK mam strasznie dalek dlatego nawet się nie palę

- jak są jakieś braki (co widzę zdarza się często), jak to załatwiacie? czekacie do kolejnej paczki na spokojnie i dopiero jak wtedy nie dotrą te braki to wszczynacie bunt ?

- jak to jest z tymi kurierami na koszt firmy, można tak zrobić w przypadku braków czy jak?

- kiedy Avon dosyła pojedyncze braki? wtedy kiedy już dlugo konsultantka ich nie otrzymuje? sama musi się o to upominać?

i mam jeszcze jedno : kasa za zamówienie z k13 miała dojść do avon 5.12. Jestem zapobiegliwa więc wysłałam ją na tydzien przed terminem. Potem patrzę na stronie Avonu, w strefie konsultantki,ze kasa doszła do nich 6.12 !!! Czy w takim przypadku poniose jakieś konsekwencje? Kara pieniężna,wstrzymanie paczki czy coś?
w COK możesz kupować kiedy chcesz

najczęściej czeka się do następnego zamówienia a potem wszczyna bunt

ja dostałam teraz kuriera na koszt firmy bo mimo że ma fakturze miałam dane produkty t w paczce ich nie było-to definitywnie ich wina więc zadzwoniłam do Warszawy rzuciłam wiązankę że są niepoważni i na drugi dzień dostałam produkty

braki dosyłają z kolejnym zamówieniem

nie ma kar za spóźnioną zapłatę-ja zawsze płacę po terminieale jeśli chcesz złożyć zamówienie na kolejną paczkę a pieniążków jeszcze nie mają na końcie wtedy nic z tego
Stary 2006-12-09, 15:47   #18046
majula
Zakorzenienie

Cytat:
poradzisz sobieja przeszłam operacje kolana 2 lata temu(po 5 kontuzjach)musieli mi wyciąć łąkotkę, bo blokowała kolano w zgiętej pozycjiszybko dojdziesz do siebietrzymam kciuki

w COK możesz kupować kiedy chcesz

najczęściej czeka się do następnego zamówienia a potem wszczyna bunt

ja dostałam teraz kuriera na koszt firmy bo mimo że ma fakturze miałam dane produkty t w paczce ich nie było-to definitywnie ich wina więc zadzwoniłam do Warszawy rzuciłam wiązankę że są niepoważni i na drugi dzień dostałam produkty

braki dosyłają z kolejnym zamówieniem

nie ma kar za spóźnioną zapłatę-ja zawsze płacę po terminieale jeśli chcesz złożyć zamówienie na kolejną paczkę a pieniążków jeszcze nie mają na końcie wtedy nic z tego
wiem wiem ja juz tez jestem po 1 operacji wiec wiem co mnie czeka ale dziekuje za zaintersowanie pozdrawiam
Stary 2006-12-09, 16:04   #18047
Waniencja
Raczkowanie

Dziękuję Vanilla A jeszcze wspominałyście cos o tym,że jak braków nie ma baaardzo długo (jak teraz ta sprawa z kuracją parafinową) to braki dochodza w jakimś dowolnym terminie jako pojedyncza przesyłka jak tylko pojawią się w magazynie? Dobrze zaczaiłam ?
Waniencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-09, 16:15   #18048
asia_z
Zakorzenienie

no jak do nich zadzwonisz, albo napiszesz maila, że bardzo Ci zależy, żeby dany brak przyszedł, to przyślą. a normalnie musisz czekać aż paczka przyjdzie
Stary 2006-12-09, 16:25   #18049
isiaczek
Zadomowienie

GG do isiaczek

Cytat:
obejrzeć możesz ale kupić niestety nie

nie nie mógłbysama go sobie ściągnijMatko...co za lenistwo

To woda z TTA która wchodzi w k03-jest w demo do k02-w takiej ładnej buteleczce z kwiatkiem

Ktoś tu pytał o adres nieoficjalnej strony avonu:
http://www.avoninfo.yoyo.pl
kochanie to ja pytałam dziekuje ci serdecznie

Chyba się zakochalam na maaaaxaaaa

isiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-09, 16:44   #18050
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Hej, zdaje się że nie ma innego wątka gdzie avon tak bardzo króluje Mam nadzieję, że nie będzie to odebrane źle ale chciałam powiedzieć, że rozpoczęłam karierę konsultantki jako ja :P Wcześniej moja mama zaczęła (jakieś 8 lat temu), a ja się wyniosłam na drugi koniec Polski - do Wrocławia i nie mam tutaj jeszcze klientek, i jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę się zgłaszać na maila: maricken@tlen.pl. Mój dzień wysyłkowy nieco odległy...bo I, ale może znajdzie się ktoś w potrzebie komu taki termin odpowiada pozdrawiam Was wszystkie, w szczególności Asiuchnę ;-)
Stary 2006-12-09, 16:56   #18051
martyna20
Przyczajenie

Witam wszystkich
Mam zamiar zamówić sobie z kat. 01 jedną z biżuterii HILAR lub BELENO.Czy któraś z was widziała jedną z nich jeśli tak to prosiłabym o wszelkie informacje na ich temat i którą byście mi poleciły?
Pozdrowionka
martyna20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-09, 17:07   #18052
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

U mnie moja OMS zorganizowała wcześniejsze paczki Wiem, bo spotkałam ją wczoraj i dobrze, bo rzadko ją widzę a teraz to mi się bardzo przydało, ponieważ normalnie paczkę bym miała na 22.12...A dzięki jej staraniom będę miała najpóźniej 16.16

Wąchałam u niej Essence i w sam raz dla Tatuśka

Dziękuję Asiuchna
Ten link raz działa i raz nie, dlatego sądzę, że powinny być chociaż dwa do wyboru i zaraz w moim podpisie pojawi się jeszcze jeden

Z k03 biorę na bank Far Away z demo Niby nowa szata graficzna, a ja ślepa jestem, bo nie widzę różnicy
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-09, 17:08   #18053
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Waniencja Pokaż wiadomość
Dziękuję Vanilla A jeszcze wspominałyście cos o tym,że jak braków nie ma baaardzo długo (jak teraz ta sprawa z kuracją parafinową) to braki dochodza w jakimś dowolnym terminie jako pojedyncza przesyłka jak tylko pojawią się w magazynie? Dobrze zaczaiłam ?
bardzo proszę

Cytat:
Napisane przez isiaczek Pokaż wiadomość
kochanie to ja pytałam dziekuje ci serdecznie
proszę
Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Hej, zdaje się że nie ma innego wątka gdzie avon tak bardzo króluje Mam nadzieję, że nie będzie to odebrane źle ale chciałam powiedzieć, że rozpoczęłam karierę konsultantki jako ja :P Wcześniej moja mama zaczęła (jakieś 8 lat temu), a ja się wyniosłam na drugi koniec Polski - do Wrocławia i nie mam tutaj jeszcze klientek, i jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę się zgłaszać na maila: maricken@tlen.pl. Mój dzień wysyłkowy nieco odległy...bo I, ale może znajdzie się ktoś w potrzebie komu taki termin odpowiada pozdrawiam Was wszystkie, w szczególności Asiuchnę ;-)
ktoś mi tu robi konkurencje
Cytat:
Napisane przez martyna20 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Mam zamiar zamówić sobie z kat. 01 jedną z biżuterii HILAR lub BELENO.Czy któraś z was widziała jedną z nich jeśli tak to prosiłabym o wszelkie informacje na ich temat i którą byście mi poleciły?
Pozdrowionka
witamy witamywidziałam tą biżuterię w COK-u wczoraj-stanowczo stawiam na Beleno-wygląda o wiele lepiej, Hilar wydawała mi się taka jakaś tandetna-ale to oczywiście kwestia gustu
Stary 2006-12-09, 17:09   #18054
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez martyna20 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Pozdrowionka
ja widziałam tylko kolczyki hiral i muszę powiedzieć, że jak dla mnie to są ładne,właściwie wyglądem nie mal takie same jak w katalogu, delikatne, ładnie wykonane, ale to tylko moje skromne zdanie.

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-09, 17:10   #18055
margo80
Zakorzenienie

Czy któraś z was wie jakiej wielkości jest zestaw pędzelków do makijażu z CT (takie w różowym pudełeczku). chodzi mi o rozmiar pudełka i długość pędzelków. no i czy to w ogóle nadaje się do czegoś czy raczej nie warto kupować - klientka się zastanawia, a ja nie wiem co jej powiedzieć...

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-09, 17:14   #18056
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
Czy któraś z was wie jakiej wielkości jest zestaw pędzelków do makijażu z CT (takie w różowym pudełeczku). chodzi mi o rozmiar pudełka i długość pędzelków. no i czy to w ogóle nadaje się do czegoś czy raczej nie warto kupować - klientka się zastanawia, a ja nie wiem co jej powiedzieć...
Są małe te pędzelki i pudełko ma 10cm a pędzelki po 8cm, dla mnie są ok, bo mi się mieszczą dzięki temu w torbie i nie muszę wozić pędzlów krowich

Dostanę TTA 12.12 na koszt Avonu
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-09, 17:15   #18057
dorotqa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
Moja klientka zamówiła. Nie zaglądałam do środka, ale pudełko było raczej malutkie
dorotqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-09, 17:25   #18058
margo80
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3227954]Są małe te pędzelki i pudełko ma 10cm a pędzelki po 8cm, dla mnie są ok, bo mi się mieszczą dzięki temu w torbie i nie muszę wozić pędzlów krowich
[/quote]

Cytat:
Napisane przez dorotqa Pokaż wiadomość
Moja klientka zamówiła. Nie zaglądałam do środka, ale pudełko było raczej malutkie

Dzięki za odpowiedzi

Reeva a jak z ich jakością? Tzn. wiem, że za 8,90 nie można się wiele spodziewać, ale jak to oceniasz?

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-09, 17:36   #18059
Konto usunięte

Jak wyjęłam to wypadło kilka włosków, ale nie są takie złe Najlpeszy jest pędzelek do powiek, aplikator też fajny, bo nie za mięki i nie za twardy, jeden to nie wiem do czego jest A do różu jest bardzo fajny choć mógłby być trochę bardzoej miękki mały i wygodny zależy czy ktoś zwraca uwagę na wielkość czy na jakość i wygodę, są małe, poręczne ale nie są aż takie boskie o czym świadczy choćby cena

A miód i cytryna pachną dla mnie jak kocie siuśki
Stary 2006-12-09, 17:45   #18060
martyna20
Przyczajenie

Dziękuje wam dziewczynki za informacjeMus ze się jeszcze zastanowić którą kupić ,a czy ta biżuteria Beleno jest warta swojej ceny i czy ładnie się prezentuje podobna do tej w katalogu?
martyna20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości