Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-13, 17:31   #4081
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Gorace pozdrowienia z Punta Cana

Dziewczynki wpadlam tylko wam powiedziec ze dolecielismy szczesliwie

Tutaj jest naprawde raj na ziemi!!!!!!

Jutro nasz wielki dzien normalnie nie moge sie doczekac!!!

Caluje was mocno!
Nie wierze!!! Marylka do nas napisala!!!! Na pewno jest cudownie
Powodzenia jutro aby wszystko bylo idealnie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
no własnie tak sie zastanawiała, do 16:40 gdzieś w kościele będzie, potem życzenia,a to wiadomo schodzi chwile , wiec na 18 pewnie bylibysmy na miejscu
ja mam o 15, od poczatku tak chcielismy wiec tak zostalo... chcemy jak najdluzej cieszyc sie tym dniem

wiecie ze wlasnie sobie przypomnialam ze 18.08 byl nasza druga data... (jakby 07.07 sala byla zajeta)

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu zadna z Was nie lubi Walentynek? ja je uwielbiam ale niesty w tym roku spedze je sama
powodow sa miliony NAJWAZNIEJSZY - bo to tylko komercyjne swieto... wszedzie serduszka kwiatuszki dzisiaj nawet w sklepie z wloczkami widzialam serduszka i tak sie zastanawialam czy tam tez zakochani kupuja sobie prezenty
kolejny powod - bo wyznawac milosc wole kazdego dnia, a nie tylko 14.02...
- bo jest kilka dat w roku dla nas waznych i zdecydowanie blizszych naszemu sercu... itd itd...

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
do lipca mam mase czasu, ale buty musze mieć na przyszły piątek, a to już masa czasu nie jest
wiesz ze stresuje sie ta pierwsza przymiarka?
ja mam juz w pn (bo nie wiem czy mowilam ze znalazlam zgubiona karteczke z data przymiarki ) choc podobno falbanek jeszcze nie bedzie na tej przymiarce, ale moze choc czesciowo bedzie gora ktora jest dla mnie wielka niewiadoma

no i ja ciagle nie mam biustonosza mialam dzis pojechac, ale niestety caly dzien spedzilam w urzedach wiec mi sie odechcialo... moze w srode sie uda

Co do makijazu to ja wlasnie zle wygladam w jasnym (np. jasne cienie) chcialabym miec cos w brazach, bo w nich czuje sie najlepiej, ewentualnie z dodatkiem zlotego. Mam w planach miec wielke rzesy i wielkie oczy a usta podkreslone tylko blyszczykiem. Te z zalacznika na razie do mnie przemawiaja najbardziej.
Jest tylko maly szczegol - nie mam jeszcze makijazystki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aire_a.jpg (47,5 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bcedd983000d5e7149f6d1c4.jpg (20,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1043.jpg (86,1 KB, 20 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 17:34   #4082
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez smerf_etka13 Pokaż wiadomość
Wróciłam!!!
I mam kieccckeee:ju pi: czułam się w niej po prostu super, mierzyłam też inne ale jednak ten krój był tym w czym czuję się najlepiej
Oto ona:
gratuluje

Stary 2012-02-13, 17:41   #4083
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Też mam problem z butami bo przeważnie w sklepach mają być dopiero w połowie marca a ja potrzebuje do końca marca kupić a jak nic nie będzie co mi się podoba dzisiaj znalazłam buty ale typowo ślubne za 130 zł i chyba je kupie i nie będę marudzić. A ty jakich szukasz typowo ślubnych czy innych
Właśnie nie szukam typowo ślubnych... Najlepiej albo złote albo pomarańczowe z tym żeby nie były na zabójczym obcasie!
Ale jak będę tak wybrzydzać wyjdzie na to, że kupić będę musiała typowo ślubne, co mi nie bardzo pasuje, bo to buty tylko na jedno wyjście

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
oto propozycje ode mnie:

1. Pierwsza Pmka już z mężem gania - my nie mamy dość czekania

2. Wielkie mrozy powoli odpuszczają - Pmki na kolejne śluby czekają

3. Suknie się szyją, buty kupują - kolejne Pmki niedługo ślubują
3!
Stary 2012-02-13, 17:48   #4084
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
oto propozycje ode mnie:

3 wymiata

Smerf etko bardzo ładna suknia

Edytowane przez Gorska_Kozica
Czas edycji: 2012-02-13 o 17:49
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 17:50   #4085
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Kurcze i zapomniałam Wam napisać najważniejsze!

Mój tata wykupił jakiś serwer i ma darmowe domeny. Więc z M. będziemy mieli stronę ślubną! Pościągałam darmowe zdjęcia, M. już robi projekt i póki co wygląda szałowo! Jestem bardzo zadowolona i podekscytowana. Będzie tam sporo rzeczy, których nie miałam jak przekazać - adresy, mapki dojazdu i prośba, żeby nikt się nie ubierał na czarno i biało/ecru.
poka poka

Stary 2012-02-13, 17:56   #4086
Myszeczek
Raczkowanie

.

A do lata piechotą też se pójdę, a co mi tam...

Edytowane przez Myszeczek
Czas edycji: 2012-02-13 o 18:22
Myszeczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:05   #4087
madzia2306
Zakorzenienie

własnie mnie siostra wkurzyła dzownię do mamy bo cos jej długo nie ma z pracy a ta mi mówi że one właśnie sukienke wybierają, a słowem mi siostra nie wspomniała że dzisiaj będzie wybierac, miałam z nimi iśc i doradzic, fajnie kurna...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:12   #4088
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
niusia: Fajne buty, dla mnie za niskie

klempaa Ciężko mi się czyta Twoje posty przez tą czcionkę Fajny pomysł ze ślubem w jakimś nietypowym miejscu i oby udało się takie znaleźć - ja gdybym mogła, wzięłabym ślub nad morzem

Dla mnie najważniejsza była sala, później zespół... O fotografa się martwić nie musiałam, ale po zespole to dla mnie najważniejsza rzecz by była

wybacz mi się wydaje bardzo czytelna
co do miejsca - my myslelismy o górach(pierwsze "kocham cię" było w górach na szczycie, zaręczyny również na szczycie), ale logistycznie jest to bardzo trudne do zorganizowania - ja sobie nie wyobrażam niestety jak to zrobic juz nawet nie mówię o szczycie - po prostu w górskiej miejscowości.... ale nie przejdzie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
aaa u mnie też im kości dali.... i tu jest wszystko jasne

Wiecie co jak czytałam wczoraj szczególnie wypowiedzi nowych dziewczyn co muszą załatwić itd. to naprawdę się ucieszyłam że większość mam już za sobą... już same popierdułki zostały.... jak bym miała zaczynać wsztko od nowa to bym się chyba załamała

to mnie pocieszyłaś

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczynki a co sądzicie o takich makijażach na wesele?
Bo nie ukrywam, że chciałabym mieć w ten dzień mocno podkreślone oczko a smoky eyes chyba najlepiej się do tego nadaje
Tylko czy nie za mocno jak na ślub?

Jesli tak lubisz, to dlaczego nie
Ja sama planuję być tak umalowana - mocne oko, delikatne usta

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Muszę się wziąć porządnie za szukanie muzyki do kościoła. Macie może przypadkiem dobrą skrzypaczkę z Warszawy? Najlepiej z wokalistą/tką od razu?

Jeśli potrzebujesz - mam koleżankę skrzypaczkę z białegostoku. Śpiewa przepięknie (w chórze opery), gra też cudnie. Myślę, że mogłaby dojechać - jeśli chcesz, mogę was spróbować spiknąć naprawdę polecam, dziewczyna jest niesamowita

Chyba że wolisz wiolonczelistkę - to jestem ja

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:12   #4089
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
rozumiem Cię, ja też kupilam sobie buty nieślubne. Trochę się nachodziłam, bo szukałam pod moją szarfę (bordo), ale się udało. Chciałabys zakryte, czy odkryte? Na niskim, czy wysokim? Do jakiej kwoty? Jak mi się coś rzuci w oczy na all ( a wlasnie dzis będę grzebać za butami na wiosnę), to podeślę link Ja z all często zamawiam buty i zawsze są ok, ale wcześniej mierzę stopę i dopasowuję do podanej długości wkładki.
powiem szczerze że nie mam sprecyzowanego niczego konkretnego, ocas moze byc i niski, ale nie niższy niż 9 cm ale i wysoki nawet 14 bo ja kocham latać na szpilach, ale własnie, chodzi o to że jestem wybredna
cena to ok 800 zł maksymalnie.

Cytat:

no ale chyba wiesz jaką chcesz wysokość?? Weź z domu podobne wysokością buty, idź do krawcowej i po problemie. Nawet jak potem kupisz buty o 1-2 cm wyższe/niższe, to przy falbanach to żadna strata. Wiem, co mówię, bo do tańczenia mam buty o kilka cm niższe od tych, które sobie zaplanowałam na kościół i sesję
sęk w tym że nie wiem. bo u mnie wysokośc obcasa to najmniej ważna kwestia w wyborze buta, musi być w pierwszej kolejności ładny, wpaść mi w oko, zachwycić, a reszta to wątki poboczne. Dlatego tak się denerwuje. Bo kolezanka zrobiła tak jak mówisz i wzięła 9 cm obcas- taki standardowy. Później wypatrzyła sobie piękne, 14 cm... i co? 5 cm brakowało sukni i poszła w butach ktore jej się nie podobały... A dla mnie buty są na równi z suknią. Także poszukuje nadal

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
wiesz ze stresuje sie ta pierwsza przymiarka?
ja mam juz w pn (bo nie wiem czy mowilam ze znalazlam zgubiona karteczke z data przymiarki ) choc podobno falbanek jeszcze nie bedzie na tej przymiarce, ale moze choc czesciowo bedzie gora ktora jest dla mnie wielka niewiadoma

no i ja ciagle nie mam biustonosza mialam dzis pojechac, ale niestety caly dzien spedzilam w urzedach wiec mi sie odechcialo... moze w srode sie uda
to Ci powiem, że z relacji osób które tam szyły na 1 przymiarce one miały kawał szmaty pozszywanej byle jak kawałkami do siebie i wróciły przerażone ja teeż się troche obawiam, no ale nastawiam sie na najgorsze.

A teraz żal... Zaginął mój pies Uciekł z kojca w czwartek wieczorem i od tej pory się nie pojawił Wcześniej zdarzało mu się tak robić, jak jakaś suka w okolicy miała cieczke itp... Ale nigdy tak długo.. Podejrzewamy że już nie wróci, co cholernie mnie smuci, bo mam go od dzieciństwa. Teraz jeszcze w te mrozy zabieraliśmy go do domu czego bardzo nie lubił, bo on nauczony na polu całe życie, a w weekend było bardzo zimno... Ale mialam nadzieję że wróci.. Liczyłam na to do dzisiaj... Teraz iskierka nadziei zaczyna gasnąć a ja czuje się okropnie ;( Proszę Was trzymajcie, żeby wrócił...

A w kwestii walentynek, nie lubię tego święta bo dla mnie to okropna komercha, ceny kwiatów, kartek, bibelotów skaczą o 300 %, wymyślone tylko żeby nabijać na tym kase. Tak jak nie świętuję dni przytulania, całowania, bez rowera, bez auta, bez komórki, papierosa i innych tego typu, tak i dnia zakochanych nie świętuję, bo ja go mam 365 dni w roku.
W związku z tym jutro, w DZIEŃ ZAKOCHANYCH jak prawdziwi zakochani: ja pojadę na siatkówkę, TŻt na siłownię, tak jak robimy to w każdy wtorek, później jak w każdy wtorek skoczymy po wysiłku uzupełnić spalone kalorie na pizze/kebab/włoską/chińską kuchnie, zalezy co wylosujemy. A w środę w kolejny dzień zakochanych pojedziemy sobie na narty z przyjaciółmi O! takie mam plany
Ale oczywiście cieszę się tym, że inni go świętują, nie zachowuje się w stylu: o jaaa pier*** głupie święto, a świętują je idioci- bo usłyszałam raz taki tekst. Jeśli ktoś lubi go celebrować to fajnie, mnie to absolutnie nie przeszkadza

Melody!! Foremki na ciasta w kształcie serca widziałam wczoraj w TK MAXXX w Bonarce
Gratuluję zdanego egzaminu

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-02-13 o 18:18
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:22   #4090
kasia_kuku
Zakorzenienie

kuier był przed chwila. Ale mam bukiecior 50 róż.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:30   #4091
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Właśnie między 3 a 4 się waham. Hm, ja mojego TŻta zabrałam na 30-tkę do knajpy na kolację przy winku, wszystko wcześniej zarezerwowałam, jak przyszliśmy to był już nakryty dla nas stolik, a na nim zapalone świece, przygotowane kieliszki... Niby prosta rzecz, a cieszy. Potem w domu świeczki i płatki róż w sypialni, a sam prezent był dodatkiem - kupiłam mu wodę toaletową.
przeszłoby ale na rocznicę 22.02 idziemy na kolację:P

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
u nas na wątku to nie nowośc bo jest nas parę które też poznałyśmy facetów przez internet w tym ja
i ja!

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Stary 2012-02-13, 18:41   #4092
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczek Pokaż wiadomość
.
Miałam Ci odpisac, ale cos mi internet padł, a teraz juz postu Twego nie ma. Ale według mnie troszke sie gryzie to złote z dekoltem, gdyz on wyglada jakby byl lekko srebrny

Cytat:
Bardzo mile sa takie niespodzianki no to niech sie chlopaczyna stara

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:42   #4093
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

kilianna Uuu Kochana! Koleś ewidentnie podrywa Ci Tż! Ja bym mu nie dała numeru

marylko Super, że do nas napisałaś Oby wszystko poszło świetnie Kochana ! Ale szczęściara z Ciebie

kabriela zdecydowanie wybrałabym zaangażowaną koleżankę

morelka i patollek witajcie

madzia zrób sałatkę serduszkową! Poważnie - ja kiedyś zrobiłam tacie na walentynki jak się odchudzał (powycinałam wszystko za pomocą foremki w kształcie serduszka) - fajnie wyglądało

niusia boooskie buty!

audrey z tym tańcem to rewelka będzie!! pogratulowac paczki! No i trzymam kciuki za pieska Bądź dobrej myśli

melod_y gratulacje zdanego egzamu!

tenebrosa moim zdaniem biżu nr 3 zdecydowanie

smerf_etka gratuluję sukni super!

nena doszła paczuszka Jesteś taka Kochana, że aż nie wiem co napisać! Normalnie Cię Kocham kobieto!

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:45   #4094
Anulka_p
Zakorzenienie

Dziewczyny moje drogie nie zaglądałam ostatnio, ale mieszka teraz z nami siostra mojego TŻa. Zostanie z nami dwa tygodnie i jak przystało na siedemnastolatkę bez przerwy okupuje laptopa Postaram się jeszcze późnym wieczorem zajrzeć, ale nie obiecuję, że was nadrobię. Wybaczcie, ale jako dobra bratowa muszę się starać i pozostawić szwagierce internetowe przywileje, a sama usunąć się na ten czas w cień
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:50   #4095
Irmelin333
Raczkowanie

Tenebrosa zrobilam własnie rafaello z przepisu który podałaś- mniaaaaaaaaaaaaaaaam! Dzięki Ci za ten przepis dobra kobieto. Mam nadzieje, że jutro ucieszy mojego TŻcika kochanego
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:51   #4096
kasia_kuku
Zakorzenienie

niech mnie teraz w d pocałuje,o.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:04   #4097
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
oto propozycje ode mnie:

3 najlepszy
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:09   #4098
nena1984
Zakorzenienie

Hehe wiecie jakie jaja
Właśnie wróciłam od mojej pani endokrynolog. Bo niestety moja tarczyca ostro nawalała, ale teraz sama należy do przeszłości i co jakiś czas mam kontrolę u lekarza. I dzisiaj moja endo badając mi puls przy użyciu stetoskopu, stwierdziła, że mam podwójne skurcze serca. Oczywiście serce mi skoczyło na tę wiadomość i oczka się zapaliły. Ale niestety...to nie ciąża, a prawdopodobnie stres no i jestem odwodniona, muszę więcej pić. człowiek nie wielbłąd...

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
A teraz żal... Zaginął mój pies Uciekł z kojca w czwartek wieczorem i od tej pory się nie pojawił Wcześniej zdarzało mu się tak robić, jak jakaś suka w okolicy miała cieczke itp... Ale nigdy tak długo.. Podejrzewamy że już nie wróci, co cholernie mnie smuci, bo mam go od dzieciństwa. Teraz jeszcze w te mrozy zabieraliśmy go do domu czego bardzo nie lubił, bo on nauczony na polu całe życie, a w weekend było bardzo zimno... Ale mialam nadzieję że wróci.. Liczyłam na to do dzisiaj... Teraz iskierka nadziei zaczyna gasnąć a ja czuje się okropnie ;( Proszę Was trzymajcie, że
kochana wiem, co czujesz, bo sama 3 tygodnie temu straciłam ukochaną istotkę - mojego najlepszego na świecie kocurka. Dlatego 3mam kciuki, żeby Ciebie to nie spotkało

Cytat:
poka

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
nena doszła paczuszka Jesteś taka Kochana, że aż nie wiem co napisać! Normalnie Cię Kocham kobieto!
ekhm. nie za ma co A welon podoba się chociaż?? Nic się z nim nie stało?

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2012-02-13 o 19:10
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:11   #4099
Dancing_Lady
Raczkowanie

Dziewczyny, ja nawet nie czytam, bo nie mam czasu, a jestem taka podekscytowana i muszę się z Wami tym podzielić, otóż...

...mam suknię ślubną !

Znaczy się, wybrałam, podpisałam umowę i wpłaciłam zaliczkę Ale jestem happy, że w końcu się zdecydowałam.
Lecę na angielski, później postaram się Was nadrobić

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:12   #4100
nena1984
Zakorzenienie

dancing_lady - no baty się należą Dać takiego niusa, bez zdjęć, bez podania choćby modelu i uciec. No ręce opadają

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:13   #4101
(kicia)
Zakorzenienie

A my z TŻ musimy zrezygnować z podróży poślubnej zagranicznej bo TŻ nie dostanie urlopu jak weźmie w lipcu to już do października nie może
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:20   #4102
Kabriela
Zadomowienie

Dzięki za odpowiedzi wiem na czym stoję i bardzo się cieszę, że myślicie podobnie do mnie, czyli ja jestem zdecydowana. Dzisiaj mój ukochany pojechał załatwiać auto na ślub jedziemy Francuzem 607, mnie tam odpowiada.
Ech...ale mam dobry dzień pomimo, że się nie wyspałam.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:20   #4103
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

hej
Nie dam Rady Was nadrobić bo padam

marylka80
oby jutrzejszy dzień był tym najwspanialszym
ladystar
podoba mi się koncepcja Twojego makijażu może nawet go gdzieś zapiszę, bo lubie mocny makijaż oczu
nena1984
jestem za 1 lub za 3 wariantem tytułu nowego wątku
audrey
żeby psiak się znalazł, ale jak Wam tak uciekał to mogliście go wykastrować, my tak zrobilismy bo mój jak wyczuł cieczkę to poszedł w długą,a po to przechodzi obok suczek obojętnie
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:23   #4104
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość
wybacz mi się wydaje bardzo czytelna
A mi wręcz odwrotnie - wydaje sie bardzo nieczytelna.
Wszystkie piszą jednakowo to dlaczego Ty nie możesz?
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:24   #4105
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:

ekhm. nie za ma co A welon podoba się chociaż?? Nic się z nim nie stało?
No rewelacyjny jest!! Idealny!! Nic się nie stało! Ajj pomimo, że jestem niska to na bank juz żadnego innego nie chce! A Tobie Słoneczko jeszcze się odwdzięczę jakoś

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:29   #4106
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja nawet nie czytam, bo nie mam czasu, a jestem taka podekscytowana i muszę się z Wami tym podzielić, otóż...

...mam suknię ślubną !

Znaczy się, wybrałam, podpisałam umowę i wpłaciłam zaliczkę Ale jestem happy, że w końcu się zdecydowałam.
wspaniale!! koniecznie się pochwal!!!

Audrey, rozumiem Cię, ja też jestem wybredna i niełatwo mi dogodzić jeśli chodzi o buty. Widzę, że zamierzasz sporo przeznaczyć na ślubne butki, więc możesz spokojnie zaszaleć w droższych sklepach Zerknęłam na allegro i jest trochę butów w kolorze nude, zarówno tanich z ekoskóry, jak i prawdziwej skóry. Trzymam kciuki, byś coś znalazla Ja za swoimi butami chodziłam kilka tygodni, nie chciałam sztucznych, tylko koniecznie naturalną skórę, no i w końcu kupiłam idealne. Są bordowe, na platformie, będę w nich chodzić także na co dzień.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:33   #4107
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
A mi wręcz odwrotnie - wydaje sie bardzo nieczytelna.
Wszystkie piszą jednakowo to dlaczego Ty nie możesz?
Oczywiście że mogę
Ale jako, że admin dał wybór w postaci czcionek do wyboru, to używam takiej.
Bo lubię.
Bo tak mi się podoba.
Bo tak piszę praktycznie od poczatku gdy jestem na forum.

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:34   #4108
madzia2306
Zakorzenienie

dziewczyny o co wam chodzi z tą czcionką klempyy? ja widze normalną czcionkę niczym się nie różni od mojej czcionki

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:35   #4109
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny o co wam chodzi z tą czcionką klempyy? ja widze normalną czcionkę niczym się nie różni od mojej czcionki
ja też widzę normalną czcionkę, może my mamy coś z oczami
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:36   #4110
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość

...mam suknię ślubną !

Super, czekam na fotki. Chwal się nam tutaj koniecznie
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A my z TŻ musimy zrezygnować z podróży poślubnej zagranicznej bo TŻ nie dostanie urlopu jak weźmie w lipcu to już do października nie może
Ehhh, my też chyba nie damy rady od razu po ślubie i chyba sobie pojedziemy gdzieś wiosną To też jest dobry pomysł. Jedyny minus to czekanie.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości