|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Podkłady, cienie i inne różności - LUTY
NIEAKTUALNE!!!
1 Rimmel wake me up kolor Ivory uzyty 3 razy 2 Rozświetlacz essence z limitki crystallized użyty ok 5 razy 3 Bell podkład perfect skin nr 30 natural NOWY 4 Maybelline Affinitone nr 17 rose beide użyty 5-6 razy 5 Cień sensique oriental dream 130 (cały niebieski) uzty raz 6 Cień sensique oriental dream 131 użyty raz 7 eyeliner catrice out of space granatowy użyty 4 razy 8 Bell Perfect skin baza pod cienie nowa 9 Sally Hansen Camelia użyty raz 10 Essence szminka 53 all about cupcake użyta 2 razy 11 Mypa maslo shea 100% zużyte mniej niz 50% 12 Rozświetlacz sleek bez pędzelka użyty do 5 razy 13 Puder Compact Powder 13 tea rose nowy Edytowane przez ewalucja Czas edycji: 2012-03-30 o 10:16 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Podkłady, cienie i inne różności - LUTY
Cos u mnie za 7 eyeliner catrice out of space granatowy użyty 4 razy?
13 Puder Compact Powder 13 tea rose?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-02-13 o 18:28 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli pasuje ci wymianka tusz-eyeliner to zapraszam na priv
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Moje drogie paznokciowe guru, coś za rozświetlacz Sleek i bazę Bell?
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
co u mnie za
3 Bell podkład perfect skin nr 30 natural NOWY 4 Maybelline Affinitone nr 17 rose beide użyty 5-6 razy 5 Cień sensique oriental dream 130 (cały niebieski) uzty raz 6 Cień sensique oriental dream 131 użyty raz 8 Bell Perfect skin baza pod cienie nowa
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
a nie znalazłabyś u mnie czegoś za Puder Compact Powder 13 tea rose nowy?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
originala mam aktualnie w negocjacji, więc na 100% ci nie odpowiem, lakier bardzo chętnie oddam, może znajdziesz coś jeszcze u mnie chociaż za rozświetlacz?
chociaż chciałabym i jedno i drugie nie powiem i szminkę z essence jeszcze ewentualnie
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
ja mam jasny podkład
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Sally Hansen Camelia Rozświetlacz essence z limitki crystallized no moze Mypa maslo shea lakier teraz czeka- może ktoś inny go weźmie wiec na razie Ci nie powiem- trwają negocjacje a masz może jakieś toniki/płyny mineralne/kremy/odrzywki/maski/ albo odsypki/odlewki/próbki innych produktów(nawet samodzielnie zrobione)?? |
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
8 Bell Perfect skin baza pod cienie nowa
9 Sally Hansen Camelia użyty raz 10 Essence szminka 53 all about cupcake użyta 2 razy 11 Mypa maslo shea 100% zużyte mniej niz 50% 12 Rozświetlacz sleek użyty 2 razy 13 Puder Compact Powder 13 tea rose nowy Szalenie mi zależy, mam dużo poza wątkim, więc proszę pytać, bo jak widzę nie masz sprecyzowanych pragnień |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
5 Cień sensique oriental dream 130 (cały niebieski) uzty raz 6 Cień sensique oriental dream 131 użyty raz 8 Bell Perfect skin baza pod cienie nowa 9 Sally Hansen Camelia użyty raz 12 Rozświetlacz sleek użyty 2 razy ?
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
paletka chyba raczej pójdzie, najbardziej zależy mi u ciebie na rozświetlaczu, jeśli coś znajdziesz u mnie to daj znać - oddam lakier kosztował kilkanaście zł i coś jeszcze jeśli znajdziesz żeby ci się opłacało, ewentualnie coś za szminkę z essence jakbyś znalazła. Z podkładu raczej zrezygnuję, aż tak mi potrzebny nie jest
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Cena zestawu to jakies 20 zł.A jaka jest cena pudru?
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj może znajdziesz coś u mnie ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591094 Pozdrawiam
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
5 Cień sensique oriental dream 130 (cały niebieski) uzty raz 6 Cień sensique oriental dream 131 użyty raz 7 eyeliner catrice out of space granatowy użyty 4 razy 8 Bell Perfect skin baza pod cienie nowa 10 Essence szminka 53 all about cupcake użyta 2 razy 11 Mypa maslo shea 100% zużyte mniej niz 50% ? |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
masło karite
maseczka-hmm...to któras z tych?http://biocosmetics-polska.pl/maseczki-algowe/c,16626,1 |
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
a ten puder jest raczej ciemny czy jasny?bo na zdjeciu kiepsko widac kolor
Wiesz co to raczej zostańmy przy wymianie tusz-eyeliner,bo obawiam sie ze puder byłby dla mnie za ciemny ![]() W takim razie czekam na przesyłke z eyelinerem od ciebie
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-02-13 o 20:24 |
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
możemy sie narazie z lakierem wstrzymać- od razu jak dostane dec to dam Tobie znać
jakbyśmy wymieniały sam podkład to najbardziej podoba mi sie rozswietlacz i masło karite(tutaj prosze powiedz ile jesteś skłonna poświecić go na wymianke) maske do twarzy jesteś skłonna cała czy odsypkę muszę znać wartości/miary np.do woreczka,słoiczka,cały (przybliżone by sobie wycenić) nie martw sie to tylko negocjacje-jestem zainteresowana wymianką |
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
hej, podoba mi sie:
Rozświetlacz sleek użyty 2 razy eyeliner catrice out of space granatowy użyty 4 razy moze znajdziesz cos u mnie? |
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
ee...chodziło mi o masło które mi zaproponowałaś
odżywkę taka do włosów mam mam wiec aż tak mnie nie nakręciła ![]() ps.podczep sobie link z wymianka
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.