|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LUBLIN---->spotkanie?
Cytat:
. Ale bardzo rzadko tam bywam ![]() Yoolia, wchodzisz na www.grono.net i się logujesz
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
już znalazłam i nawet sie zalogowałam ![]() ale nie obczajam o co tam chodzi troche potrwa jak sobie wszystko poustawaim ![]() nie mogę ustwić fotek, nie wiem o co w tym biega ![]() już ustawiłam nick Yoolia, moj numer to 966766 jesli coś wam to pomoże żeby mnie znalezc
|
||
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
chętnie tylko muszę was znależć
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
chyba powysyłałam zaproszenia tzn kliknełam w niebieski kwadracik pod zdjęciem
![]() teraz bede walczyć z fotkami
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
a tak z innej beczki, jakiś czas temu powstało nowe lubelskie froum:
http://www.lubforum.pl/index.php?ap=48 narazie jest jeszcze niewielu użytkowników i prawie nic sie nie dzieje, można by jakoś rozkręcić to forum i utrzeć nosa chłopakom, którzy tam "rządzą"
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale nie pamiętam ani nicku ani hasła
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Yoolio, może Ty podaj swojego nicka albo linka na Twój profil w gronie, bo nic nie dostałam
![]() ![]() Oooo...widzę Cię na tym forum...kogo to się w avatarze wkleiło
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
już ustawiłam nick Yoolia, moj numer to 966766 jesli coś wam to pomoże żeby mnie znalezc
a moj avatarek, hmm bossski Sayid |
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Yoolio, spójrz co mi wyskoczyło po wpisaniu tego numeru: http://w8.grono.net/users/966766/detail/
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
![]() sorki pomyliłam się 966776 http://966776.grono.net |
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam, ale dziwne to grono, kliknęłam, by Cię zaprosić, to pokazał mi się komunikat o dodaniu Cię do listy znajomych...tak jakby bez Twojego zdania...
![]() W ogóle grono strasznie wolno reaguje na zmiany, np. jak sobie zmieniam coś w profilu, to w zależności - albo po 5 minutach, albo na drugi dzień jest to widoczne... ![]() Edit: Widzę, że już masz mnie w gronie...więc pewnie też mi się pojawi za jakiś bliżej nieokreślony czas
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się dziwne jest to grono, ale może szybko sie w nim połapie
![]() doadłam sobie Ciebie, Layle i Grammę do ulubionych
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam mogę i w przyszły weekend. To jak, sobota czy niedziela?
Everyone's invited! |
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
sobota
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyjeżdżam teraz i znowu nie będę mogła spotkać się z wami Zróbmy w styczniu, teraz przecież święta, przygotowania = kompletny brak czasu, przecież wiecie że go nie macie A na gronie też jestem, ale nie pamiętam nikcu i hasła
|
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Sobota
![]() Wskazówko, spotkamy się i po nowym roku - spotykamy się znowu już po miesiącu, więc...szybkie jesteśmy ![]() ![]() Where? Proponuję Czerwony Październik - napaliłam się na pizzę, ponoć mają taką dobrą
|
|
#294 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może być, myślę, że nic mi nie wypadnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, mają tam jakieś dobre grzane piwko?
|||||
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech...to jak żadna nie ma zamiaru jeść pizzy, to nie tam - bo ja nie wytrzymam, a sama nie będę jeść
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, z tego, co wiem, to Magda też się odchudza . Ja tam byłam kiedyś, ale dali mi jakieś nie za dobre jedzonko, to było rok temu w zimie i właśnie nie pamiętam, czy tam dobre grzańce są
|
|
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)- że się tak wyraże jest. To w centrum mamy jeszcze: Sarmatę (dobre grzane winko mają), 4 pokoje, zadorę, 3-cią strefę, vanilla cafe, johnny's pub, old pub, bagatela, legenda, winiarnia u Dyszona, Apsynt (jakkolwiek się to pisze, ale ohydną pizze tam mają ), Magma (o ile to w ogóle jeszcze istnieje) i jeszcze jest jakiś nowy pub na Grodzkiej o fajnej nazwie, której nie pamiętam, także jest w czym wybierać. To jest oczywiście tylko część pubów z centrum, gdyż nie pamiętam wszytskich (chyba za rzadko tam bywam )
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
to jak z tym spotkaniem? poprzednie bylo super i tez sie pisze na kolejne!!!!!!! buziaki
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jak, sobota g. 15:00 pod GC?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

. Ale bardzo rzadko tam bywam