|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
Już chyba wiem,co będę robić popołudniu poza jabłecznikiem ![]() Nawet mi nie mów Ja już o świętach Wielkanocnych myślę
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na bieżąco, bo znowu zapomnę .
Odradzam kupowania olejku Alterry - granat i awokado . Znowu się nacięłam. Zastosowany do ciała, zgodnie z instrukcją producenta - tragedia. Tak jak kazali nałożyłam po kąpieli na wilgotną skórę i |
|
|
|
|
#2373 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma soczku ![]() Cytat:
W takim razie powinnaś mi jeszcze życzyć większej szafy bo ja już nic w niej nie mieszczę No niestety, muszę poczekać przynajmniej do środy ![]() Nie lubię w te dni ![]() A co to na "apacza" ? Cytat:
Przyszedł mój Ecotools do bronzera - ło matko, jaki ten pędzel jest wielki, nie mam zielonego pojęcia jak można nim bronzer nakładać Jestem pod wrażeniem, bo kupiłam go 1.02, dzień później został wysłany a 09.02 był już u mnie - szok!
|
|||
|
|
|
|
#2374 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Ten olej jeszcze sobie poobserwuję, ale na razie nie ryzykuję. Szkoda zniszczyć miksturę, tym bardziej, że niektóre składniki mam w małej ilości. Ocieplenie u mnie nieznaczne, jak na zakupy jechaliśmy, -8 było, ale to w dzień, po ekspozycji słonecznej. W nocy [Twoje rano ] to faktycznie mrozisko było.Oglądałaś Aliena? ![]() Cytat:
![]() Też nie wiem, jak jest na apacza "torba:, a może wiem, bo gdzieś to słyszałam, ale zupełnie nie kojarzę Kasia, oświeć!Za to wiem, jak jest na wilka ![]() Siedzi obok nory i wyje A skąd pędzlaka zamawiałaś? BTW, przyszedł mój koniaczek vel kodżak ale z testami czekam do marca
|
|
|
|
#2375 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() Oj Dziewczyny, Dziewczyny . A jaki kolor skóry ma Apacz ? To spróbuj tego ze śliwki . Jak Ci olej pasuje, to z żelem hialuronowym tez problemów nie będziesz miała . Kiedyś też eliksir winogronowy próbowałam. Też dobrze na skórę twarzy działa . Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie bez marudzenia jak zwykle nie obędzie się . Ostatnimi czasy źle się czuję . Sama nie wiem co mi jest . Jakoś tak czuję, że wewnętrznie coś jest nie za bardzo. Moja dochtórka chce mnie na trzy dni do szpitala położyć, coby wszystkie możliwe badania od stóp do głów zrobić . Wista wio, łatwo powiedzieć . Nie ma takiej opcji, bo co z dzieciakami . I to pieprz*ne oparzenie zaczęło się gnoić. Ale to normalne - zbyt duży poziom glukozy . No to ponarzekałam i już mi lepiej .Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#2376 | |||||
|
Zakorzenienie
|
A to wszystko jasne
![]() Cytat:
![]() Tu masz linka http://www.ebay.pl/itm/230735847548?...84.m1497.l2649 Nadal jestem w szoku, jeszcze nigdy tak szybko nie dostałam przesyłki z Chin, zazwyczaj szły ok 3 tygodni. Cytat:
![]() A TŻ to by pewnie zawału dostał jakby ten "kolor skóry" zobaczył Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze, jeśli faktycznie niezbyt dobrze się czujesz to wypadałoby posłuchać lekarza i zrobić te wszystkie badania, ale sytuacja jest trudna, bo nie będziesz miała co zrobić z dzieciakami. A nie masz jakiejś bardziej zaufanej sąsiadki, która mogłaby się nimi zająć przez te 3 dni? Chociaż pewnie byłby problem z Maxem, zmieniło się coś w jego zachowaniu? O kurde, wiecie, że Whitney Houston nie żyje? Miała tylko 48 lat. ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-02-12 o 08:56 |
|||||
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Zmarła wczoraj więc aż tak zacofana to nie jesteś
![]() Wiecie co, tylko ja mogę być taka zdolna ![]() Pisałam ostatnio, że różowy MA nie umywa się do I love i nie wiem czym się tak kiedyś zachwycałam. Wczoraj znowu maluję się MA, na szybko do pracy, więc nie chciało mi się bawić z I love i jego ogromną szczoteczką - maluję się, maluję i prawie w ogóle nie widzę różnicy, zaczynam się wkurzać, że tusz jakby kompletnie wysechł, a przecież dopiero co go otworzyłam. I nagle coś mnie tknęło, podchodzę do szafki, otwieram szufladkę a tam nowy, nieruszony MA - a ja od kilku dni próbowałam malować się zużytym |
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Ale na fejsie od razu wszyscy to wrzucali,a ja i tak tego nie widziałam
![]() hahah ja ostatnio wyrzuciłam tusz,bo był tak beznadziejny,że samej siebie mi żal,że go kupiłam;/
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Essence zielony. Nawet nie pomogło dodanie płynu do demakijażu
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam... W ogóle go nie musiałam zmywać-sam schodził;/
Mnie jeden odcinek został, najbardziej w tyle jestem z GG...
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam do obejrzenia po 1 odcinku GG, 90210 i VD
|
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Vd nadrobiłam
Uwielbiam KlausaWypadałoby chyba posprzątać w pokoju,bo wczoraj ładnego syfu narobiłam po powrocie z 'imprezy'. ALe najpierw pyszny obiad
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam na TŻ'a, teraz jego kolej gotowania obiadu
![]() Będzie gotował zupę, za którą nie przepadam (grochówkę), ale ja ostatnio kazałam mu jeść przez 3 dni gotowaną kapustę z kiełbasą, więc teraz się odwdzięcza
|
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Bolała mnie dzisiaj głowa, miałam wziąć tabletkę, ale TŻ powiedział, żebym napiła się jakiegoś alkoholu - akurat mam pyszną nalewkę z aronii i liści wiśni, wypiłam 2 kieliszki i przeszło
![]() Ściągnęłam sobie utwory z Tańca Wampirów (nie wiem czemu dopiero teraz wpadłam na ten pomysł, nie myślałam chyba, że znajdę) i od kilku godzin słucham w kółko, TŻ chce mnie zamordować ![]() I strasznie żałuję, że nie było mi dane zobaczyć tego na żywo ![]() Tak samo chętnie zobaczyłabym Koty. Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-02-12 o 19:57 |
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba,że wypije się za dużo i na drugi dzień boli Możesz coś polecić? Bo mówiąc szczerze nigdy o tym nie słyszałam Dziś non stop słucham Florence&The Machine ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Właśnie kolega wstawił na fejsa- http://www.youtube.com/watch?feature...v=1oITqtIc43s#!
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest najbardziej znane http://www.youtube.com/watch?v=KLixb...eature=related (Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart) Mnie się jeszcze bardzo podoba to http://www.youtube.com/watch?v=yWN-r3m2tmM i to http://www.youtube.com/watch?v=hikmm...eature=related |
|
|
|
|
|
#2390 | |||||||||
|
|
Cytat:
Nie zgadłabym ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziś na TVP1 Tudorowie znowu [pierwsza seria]. Jak ktoś nie oglądał, to obie z Kasią polecamy ![]() Cytat:
Gąbka roślinna do mycia twarzy. Ale będę piękna Cytat:
Przydałyby się Tobie te badania, ale faktycznie ciężko z dzieciarnią ![]() Cytat:
TŻ mi rano powiedział. Zaćpała się pewnie, albo coś pokrewnego. Już jakiś czas temu było głośno o tym, jak się stoczyła, zniszczyła swój organizm, głos i talent. Podobnie jak Winehouse. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kołdra będzie fruwać
|
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do ceny to nie wiem ile kosztuje w Rossmannie, bo u mnie go nie ma. Na allegro chodzi po ok 4 dychy. Może nie będzie tak źle ![]() Mam drugą opryszczkę ![]() A gdzie? W drugiej dziurce od nosa Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-02-12 o 22:35 |
|
|
|
|
|
#2392 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Koty właśnie demolują mi dom ! Za zimno i za śnieżno na zewnątrz i nie chcą wyjść. Utłukę bydlaki ! A ja myślałam, że on hołduje zasadzie : "Homo sum humani nihil a me alienum puto” . ![]() Cytat:
Cały problem w tym, że ja uważam, iż tylko ja potrafię zająć się moimi dziećmi specjalnej troski . Max uspokoił się troszeczkę. Ale tylko troszeczkę . Zrobił się wyjątkowo upierdliwy {musi być cały czas centrum uwagi} i zazdrosny. Terroryzuje wszystkich wokół . I ludzi, i zwierzęta. Muszę jakoś rozwiązać ten problem i to szybko. Wczoraj poziom glukozy doszedł do 420. Cytat:
Wiemy . TV nie da tego faktu przeoczyć . Czyżby początek SKS ?! E, chyba nie . Zbyt wcześnie . ![]() Dobre głosy . Cytat:
![]() Cytat:
Lubię grochówkę ! Taką na wędzonce {ogonówka} . Cytat:
Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#2393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żałuję, że nie mogę zabrać jej do siebie ![]() Cytat:
Cytat:
Za późno, już obmacałam
|
|||
|
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam Dzięki za linki Wracam robić placki ziemniaczane
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
Sos czosnkowy też mam
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
O mamo, sos czosnkowy
Wyślij mi kurierem
|
|
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2400 | |||
|
|
Mi też druga wylazła, a już się cieszyłam, że ta pierwsza tak szybko zeszła ![]() Tym razem poszła w górę [poprzednio miałam na granicy ust i ciała] i miałam wielkiego guza na środku war Cytat:
To ja też Ci smsa napiszę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na razie nic nie piszę, bo mam dziś dzień piękności ![]() Ubełtałam wodę owocową, teraz peeling enzymatyczny, potem jeszcze maska na nochala i dalej już normalne rytuały
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

Już chyba wiem,co będę robić popołudniu poza jabłecznikiem 
Ja już o świętach Wielkanocnych myślę 

??? 

Uwielbiam Klausa