|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Hosenko fajny kolor podłogi
![]() Nusia szczęściaro gratulacje!!! Kosmetycznie u mnie sporo zużyć i końcówek. Poszły dwa masła z BeBeauty, żel pod prysznic, drugiego zostało na 1 użycie, oprócz tego kończy mi się też peeling do ciała i nie mam zapasu.
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, na pewno się przejdę
![]() Cytat:
Oj, jest TŻ się oświadczył ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- A dziękuję
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niewiele jeszcze pokazałam, bo sporo przed nami ![]() ![]() Na zdjęciu lekko przekłamany, ale na żywo tez fajny ![]() O kurcze To jakaś epidemia chyba Kolega TŻ też się oświadczył, dowiedzieliśmy się przed chwilą
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() a ja kupiłam sobie sukienkę na urodziny dosłownie przed chwilą kliknęłam, co sądzicie?Marzyła mi się właśnie taka granatowa - zdjęcia TU
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia u mnie z blyszczykami o tak:
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2767 |
|
|
Nusia zdradź jakieś szczegóły.
Spodziewałaś się czy to kompletna niespodzianka? Pół dnia szukałam dzisiaj czegoś czym mogłabym zgrzeszyć kosmetycznie i kliknęłam właśnie dwa olejki z Helfów. Nie mogę się doczekać.
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cudownie
.Łączę się z noskiem w prośbie o szczegóły ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nusia gratulacje ![]() Miłego dnia i Walentynek dziewczyny |
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2771 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za dezodorantCytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moja też z tych za dobrych i mnie to właśnie denerwuje że sama nic nie mogę zrobić bo by we wszystkim pomagała... raz chodziła koło mnie jak robiłam sałatkę, zaglądała co kroję i w jakiej kolejności układam a kilka dni później zrobiła taką samą i jak córka z synem przyjechali to przy mnie powiedziała im że sama ja wymyśliła innym razem jak jej nie było tydzień a ja robiłam większe zakupy to kupiłam kostki mięsne bo dodaję je do sosów, jak ona wróciła i zobaczyła w szafce to pytała co to i do czego to powiedziałam że ja dodaję do sosów i za kilka dni ona na obiad robiła sos, nie pamiętam ale wtedy jacyś goście byli, i jak podawała do stołu to powiedziała że taki pyszny sos w telewizji słyszała że te kostki do sosu dobre gratulacje
|
|
#2773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nusia7 gratulacje |
|
|
|
|
#2774 |
|
|
Niech mi ktoś odłączy neta, bo właśnie kupiłam 3 lakiery.
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję.
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki, rano pobieglam po swieze nadziewane rogaliki z ciasta francuskiego i zrobilam niespodzianke Tz-towi
![]() Ł@siczk@, nynka, moze tak zareagowali bo byl to dla nich szok Faktyczne dziwne te ich zachowanie skoro macie dobre stosunki...Cytat:
Na nas jako pare nie da slowa powiedziec, bo ponoc jest szczesliwa ze synowi sie uklada, ale mamy zupelne inne charaktery, nie ma za bardzo o czym pogadac. A na dodatek ona ma tu mame i siostre wiec do nich chodzi na ploty (obgadywanie sasiadow bo na wsi to tak wyglada). Mam nadzieje ze jak kiedys wyniesiemy sie na swoje to nasze relacje "wyzdrowieja", jak rozmawiamy na temat mieszkania to wiem ze rodzina Tz-ta bedzie chciala nam pomoc, gorzej tutaj prezentuja sie moi rodzice (ktorzy odkad sie wyprowadzilam zyja sobie swoim zyciem i dla siebie) Poza tym przeszkadza mi ze tesciowa jezdzi sobie na koncerty Tz-ta, no p0myslcie jak to wyglada,w pubie tesciowa Nusia gratulacje!!!!!! Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-02-14 o 11:31 |
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie!
Planowaliście? To z tego powodu ta bielizna? Kiedy ślub? Cytat:
|
|
|
|
|
#2778 |
|
|
Hosenko używałaś już szamponów Hesh? i olejku Sesa Plus? jak wrażenia?
![]() cuciola fajna niespodzianka dla TŻ
|
|
#2780 |
|
|
Szkoda, bo właśnie dumam nad nimi. Zamówiłam Sesę o zapachu egzotycznym, Heenarę i myślę czy brać szampony.
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia - wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !
![]() Bylam dzis u gina, zalozylam karte ciazy, kolejna wizyta za tydzien ![]() Termin porodu mam na 5 pazdziernika. Musze zrobic badania i regularnie brac kilka lekow, poza tym luzik ![]() Ginka powiedziala podczas badania: ladnie paczek rosnie - ale czad Strasznie sie ciesze
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2012-02-14 o 13:59 |
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie pochwal się Cytat:
do kościoła nie jedziemy to już do boga się modli że coś jej syna opętało i od niego się odwraca moja też wypytuje synusia bo ja jej już nic nie mówię, kilka razy o jakieś tam nasze sprawy pytała odpowiadałam jej zgodnie z prawdą a ona i tak syna zaraz pytała... skoro moja odpowiedź jej nie odpowiada to teraz jej mówię że nie wiem niech się syna zapyta Cytat:
ja to jakaś durna już jestem, nie mam żadnych dolegliwości, piersi też już nie bolą i martwię się czy chociaż z dzidziusiem wszystko jest ok w ogóle to zauważyłam że ostatnio piszę w ogóle nie na temat nie wyrzucicie mnie za to?
|
|
#2784 | |
|
|
Cytat:
niech rośnie zdrowo ![]() nynko 3 kolory z Joko Street Fashion, kupiłam w ciemno i jeszcze przy okazji robienia zakupów na dozie wpadło mi do koszyka masło Galanea ale mam już tylko 4 smarowidła, więc stwierdziłam, że mogę
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, dzięki za zdjęcie! Myślałam o trochę innym szczerze mówiąc.A kolor macie naturalny czy jakoś barwiony?I to są takie małe deseczki jak parkiet?
Ja chciałabym jaśniutki jak w zał. A jaką ma tą klasę ścieralności bambus? U nas chodzi głównie o panele mogące być na podgrzewanej podłodze, bo zwykłe się nie nadają, deska barlinecka jest droga, a trochę tych metrów mamy... Będziemy mieć grzane tylko na dole, na górze będą zwykłe panele. Nusia, ogromne gratulacje! :jupi :Co do badań to jeszcze nie, bo jak na razie nie zaczęliśmy starań... Nynka, no to masz 3 światy z tą teściową... Następnym razem powiedz przy gościach, że teściowa u Ciebie wypatrzyła taki sposób ![]() A pisz ile chcesz nt ciąży itp. bo myślę, że nas wszystkie to interesuje Nosku, co tak szalejesz zakupowo? ![]() A ja miałam mieć ferie, ale jednak muszę chodzić do pracy, bo zostałam przeniesiona do sekretariatu, teraz będę miała kupę trudnej roboty, pisanie jakichś uchwał, zarządzeń itp. i boję się czy dam radę, no ale muszę...
|
#2786 |
|
|
luskap coś mnie opętało.. ale już się opanowałam
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap: kolory są różne, do salonu wzięliśmy ciemniejsze (choć też nie bardzo, tylko tak wyszły na zdjęciu) a do pokoi mamy jasny bambus, podobny do koloru z Twojego zdjęcia
![]() Deski są długie (te pudła na podłodze są właśnie z tych desek ). Jak będę miała możliwość to zmierzę ![]() Aha - co do ceny: bambus do klejenia jest tańszy niż taki do łączenia ze sobą - nie wiem jaki to system, ale po prostu sie zapina, jak panele/ EDYCJA: deski mają 96 cm długości i 10 cm szerokości
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-02-14 o 17:34 |
|
|
|
#2788 |
|
|
Podliczyłam kosmetyki. Stan na dziś to 57.
Chyba już dawno nie było tak dobrze. W dodatku spadła ilość maseł (mam tylko 4!!!!!!!) i żeli pod prysznic (3!!!! i jeden się kończy). W tych 57 kosmetykach jest też 7, które lada dzień się skończą.
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedl Tz z wieeeeelka czerwona roza
idziemy zaraz na belgijskie piwko a o tesciowej pogadam z Wami jutro
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

klask i:

W rzeczywistości podłoga jest trochę jaśniejsza, nie ma aż tak ciepłego odcienia brązu, a ściany są jaśniejsze bez nuty różu i pomarańczu (kolor to biała czekolada i nazwa nawet pasuje do koloru białej czekolady

Czekam cierpliwie na nowe mieszkanko, jak tylko skonczymy remonty to od razu zmykam tam, az sie bedzie za mna dym unosil 
innym razem jak jej nie było tydzień a ja robiłam większe zakupy to kupiłam kostki mięsne bo dodaję je do sosów, jak ona wróciła i zobaczyła w szafce to pytała co to i do czego to powiedziałam że ja dodaję do sosów i za kilka dni ona na obiad robiła sos, nie pamiętam ale wtedy jacyś goście byli, i jak podawała do stołu to powiedziała że taki pyszny sos w telewizji słyszała że te kostki do sosu dobre 
w ogóle co będzie kiedy się dowie że chcemy zostać sami na górze
Na nas jako pare nie da slowa powiedziec, bo ponoc jest szczesliwa ze synowi sie uklada, ale mamy zupelne inne charaktery, nie ma za bardzo o czym pogadac. A na dodatek ona ma tu mame i siostre wiec do nich chodzi na ploty (obgadywanie sasiadow bo na wsi to tak wyglada). Mam nadzieje ze jak kiedys wyniesiemy sie na swoje to nasze relacje "wyzdrowieja", jak rozmawiamy na temat mieszkania to wiem ze rodzina Tz-ta bedzie chciala nam pomoc, gorzej tutaj prezentuja sie moi rodzice (ktorzy odkad sie wyprowadzilam zyja sobie swoim zyciem i dla siebie)
pochwal się
nie wyrzucicie mnie za to? 
Chyba już dawno nie było tak dobrze. W dodatku spadła ilość maseł (mam tylko 4!!!!!!!) i żeli pod prysznic (3!!!! i jeden się kończy).