|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
jednak zapewne dwie z nich byly takie grubsze
|
|
#4412 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4413 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a to duo jest naprawdę fajne ![]() Cytat:
ale ja jako, że jestem pomadko/błyszczyko maniaczką bym jeszcze jakoś 'dopieściła' usta, aczkolwiek rozumiem, że nie każdy czuje sie z tym komfortowo ![]() co do DYI - rowniez fajnie wyszlo, chociaz mogłaś zaszaleć i zrobić krzyż tez bym sobie pomajsterkowała, ale mam do tego dwie lewe ręce ![]() ja juz po spamowaniu, przykro mi bo moje dolegliwosci zdrowot ne znowu powracaja. Musze sie wziac za siebie znowu przesterzegac diety narzuconej przez lekarza i takie tam... Dobija mnie to...
|
|||
|
|
|
#4414 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
i dobrze, że nie masz migren ból głowy jest straszny, strasznie osłabia ![]() masz już któreś pędzle na oku?
|
|
|
|
|
#4415 |
|
Raczkowanie
|
Co do kosmetyków Essence u mnie w Tesco extra już są po 3.99;p
|
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
kusicie ta promocja w essence, macie moze info ktore produkty wyprzedaja??
pamietam w tamtym roku byly nawet pedzle do rozu za 4zl myslalam o tym ocm i czytalam, radzilam sie dziewczyn jakie oleje powinnam wybrac i w koncu stwierdzilam ze przy mojej cerze robienie mieszanki ze zwyklej oliwy nic nie da i powinnam dobrac olej bardziej odpowiedni do mojej cery, a ze musialabym go szukac i pewnie wydac na to fortune to jednak narazie plany OCM schodza na dalszy plan, nie mam nigdzie ostatnio po drodze. Zamiast tego wyprobuje mydelka naturalne na bazie olejow
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-02-13 o 22:51 |
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
u Was te kosmetyki EEssence w Tesco Extra sa normalnie na sklepie czy gdzies na pasazu??
|
|
|
|
#4418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co do schneicia, to owszem trzeba troche odczekac, ale ja zawsze maluje paznokcie na raty, to dla mnie nie problem ![]() Cytat:
![]() z pedzli do mam na oku z Hakuro, chyba wszystkie postawie z jednej firmy, to po kolei: flat top - H50 do rozu - H24 i nie wiem czy do pudru sypkiego i w razie co mineralnego sprawdzi sie H55 czy lepiej H54... nad tymi sie zastanawiam wciaz do blendowania cieni- H77 do cieni - H70 w sumie myslalam nad jakims zestawem, ale to predzej do oczu by sie przytal, chociaz mam juz 5ulubionych pedzli, wiec najbardziej zalezy mi na tych do twarzy
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-13 o 23:04 |
||
|
|
|
#4419 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja też już po spamowaniu, usiłowałam sobie zrobić manicure hybrydowy ale średnio mi wyszło :P
|
|
|
|
#4420 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
h77- mam- fajnie blenduje cienie, bardzo go lubię ![]() h54 też mam- używam do pudkładu, sypkiego nie uzywam więc nawet nie wiem jak się ma ![]() a flat top h50 na pewno będzie fajny ![]() widzę jakąś nowość- h100 kabuki, włosie o długości 4,2cm, zawsze wydawało mi się, że dużymi, rozłożystymi pędzlami szybciej i sprawniej nalozy sie puder. Ale moze tylko odnosze takie wrażenie, sama pudru nie używam, ale w naturze pani mi takim dużym pędzlem (nie kabuki |
|
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo pomoglas mi dzieki, h24 i h77 na bank moje beda osobiscie boje sie kabuki i wydaje mi sie on zbednym pedzlem... wiec odkladam zakup jak najdalej ![]() moj flat top z edm juz zakonczyl swoja zywotnosc, wlosie sypie sie masakrycznie. czyli h54 spokojnie nadaje sie do podkladu plynnego? no to mam problem h50 czy h54....
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja muszę kupić sobie jakiś pędzel do różu, ale na razie mi się nie spieszy
|
|
|
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie podstawy, rano zadbam o siebie bardziej. dobranoc
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4425 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ciężko mi stwierdzic ![]() ja też idę spac, dobranoc
|
|
|
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Zabieram się do pracy. Zapomniałam Wam powiedzieć, że dorwałam u mnie w mieście Jantara Kupię jeszcze, chyba 2 buteleczki
|
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
Zakochałam się na 100% w tej paletce Sleek 'Oh So Special' |
|
|
|
#4429 |
|
zawsze mam racje
|
party: a jakich olejków powinnaś użyć?
jak dla mnie te oleje na twarzy są za krótko, żeby coś móc zdziałać mocniejszego i podstawą jest rycynowy, który wyciąga te wszystkie zanieczyszczenia, a resztka to dodatki. Grunt, żeby nie zaszkodziły i dobrze zmyły podkład. Ale to mój tok myślenia tylko, możliwe że mylny. Oczy zmywam tradycyjnie jednak olejkiem dwufazowym drogeryjnym, ta metoda to mniejsze tarcie dla oczu, jak widziałam na filmiku jak jedna dziewczyna tarła oczy ta mikrofibrą to masakra ![]() Zamówiłam sobię flavo-c 15% na dozie, i tak musiałam coś aptecznego tam zamówić, więc wiadomo musiałam coś dorzucić Patrzałam też na filtry, ale wszystko wygląda komodogennie. Chociaż jest dla mnie nadzieja, bo wczoraj znowu użyłam rimmel match perfection i cera dobrze wyglądała, nie wiem co przedostatnio spowodowało, że wszystkie pory twarzy zatkane, czyli chyba mogę używać cyclomethicone, ale niestety sporo filtrów ma dimethicone- a to już na bank mi szkodzi, testowane nie raz. No nic w wolnej chwili będę buszować po kwc itd, zakup filtru to akurat żadna dla mnie przyjemność, nie cierpię tego używać, aż mi się latem odechciewa seryjnie wychodzić jak się mam smarować na całym ciele Oprócz wykonania jeszcze paru telefonów chyba zakończę na dziś sprawy pracowe. Pójdę sobie do sklepu po nowy Twój styl, obejrzę gotowe na wszystko-ostatnio odcinek, poczytam książkę, potem ciasto zrobię i pizzerinki- a co Nie wiem czy ostatnio do szarlotki nie dałam ponad półtorej masła, zamiast 175 gz jednego może to dlatego mi tak ciasto ostatnio smakowało, tak mocno maślanie ![]() A może tylko wczoraj miałam takie zawieszenie
|
#4430 | |||
|
Zadomowienie
|
Część babeczki
Cytat:
![]() Cytat:
Wiem, że mówiłyście o kręceniu w jedną lub 2 strony. dziewczyna na wątku o hh pisała, że jej instrktorka mówiła, że kręgosłup może się jakoś tam skręcić od hulania w jedną stronę, także może lepiej nie ryzykować. Zresztą zapraszam do nas do wątku. Cytat:
Zazdroszczę i tesco extra i tych przecen. ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- ghana Kochana dziękuję za podpowiedz z tym lakierem.jest piękny |
|||
|
|
|
#4431 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
natimielec iesze sie ze Ci podpasował ten lakier
ja też go uwielbiam
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
właśnie ogarniam pokój, a pozniej zbieram się za szykowanie. Jeszcze chyba kokos nałożę na włoski
|
#4434 |
|
zawsze mam racje
|
wiele lat mi to ciasto nie smakowało, ale chyba żadnego ciasta mojej babci nie lubiłam, jakieś dziwne przepisy miała nie wiem skąd Ogólnie najlepsze ciasta to bez kremów, bitych śmietan itd- szarlotka, sernik z brzoskwiniami itd. Dziś zrobię taką jak ostatnio, żeby nie kombinować, ale chciałabym jeszcze opatentować jak zrobić taką jak w ikei ![]() I tak się dziwię, że ja i pieczenie ciast- jak to możliwe, nawet własny brat mnie nie poznaje. Ale to chyba głównie dlatego, że nie tknę kupnego. Dobra, czas się ogarnąć, a potem spamowanie jakieś małe, a wieczorem drinkowanie.
|
#4435 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#4436 |
|
Wtajemniczenie
|
witam serdecznie , nie mam zbytnio czasu na pisanie ale staram się czytać na bieżąco, staram się dbac o siebie chociaz w tyg to trudne i lece na podstawach ale w weekendy kiedy mąz w domu i zajmuje się małym ja ostro się pielęgnuje,maseczki, kąpiele,balsamy, moczenie stóp itp.
witam nowe kobiety w wątku |
|
|
|
#4437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam do Was pytanie: możecie mi polecić jakąś porządną paletę cieni naturalnych? Najlepiej matowych bądź z lekkim połyskiem. Szukałam w Inglocie, ale powiem szczerze, że ilość naturalnych brązów itp nie rzuciła mnie na kolana. |
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olej jojoba Olej brzoskwiniowy Olej z mniszka lekarskiego Olej z dziurawca Wiekszosc z nich to takie o ktorych istnieniu nawet nie wiedzialam, a co dopiero o miejscach w ktorych mogla bym je kupic patrzac na to ze takie 30ml z ZSK wykonczy mi sie ekspresowo to jednak wyjdzie mnie to troche;/dlatego zmowilam mydlo o skladzie: oliwa, olej kokosowy, olej palmowy, olej rycynowy, masło shea, napar z ziela przywrotnika, suszone ziele przywrotnika, olejki eteryczne: lawendowy, lemongrasowy i szałwiowy, wodorotlenek sodu, woda i kolejne o troche innym skladzie: olej kokosowy, oliwa, olej ze słodkich migdałów,olej palmowy, mielone płatki owsiane, woda destylowana, wodorotlenek sodu porównam działanie na mojej skórze i zobaczymy ![]() dziewczyny na tlusty czwartek co planujecie? bo ja chcialabym cos upiec, mysle zeby sprobowac takie prawdziwe paczki ale nie mam dobrego przepisu... wy raczej pieczecie czy kupujecie?
|
|
#4439 |
|
CABIN CREW
|
party ja pewnie kupię pączki bo jak z gotowaniem u mnie bardzo dobrze, podobno super gotuję tak z pieczeniem ciast, ciasteczek itp tragedia...
ja dziś od rana się spamuje już była depiacja, peeling ciała, duuużo balsamu wanilia i kozie mleko eveline , pedicure....zaraz zmyję olej z włosów a potem będę robiła mani ![]() wczoraj byłam na lumpkach, obłowiłam się konkretnie najbardziej cieszę się z piaskowych spodni, idealnych na lato patrzę, wszystkim się ferie skończyły, tylko ja dopiero zaczynam
|
|
#4440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

jednak zapewne dwie z nich byly takie grubsze

Myślałam o HH już od jakiegoś czasu, jakoś nigdy się nie złożyło, ale pewnie już długo nie wytrzymam, zwłaszcza jak tak wiele dziewczyn zachwala efekty, jakie daje...
. Ponadto wczoraj się pobawiłam w małe DIY, wkleiłam na blogu efekt jak ktoś byłby ciekawy ;P