|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
Hmm ale mam dylemat. Co włożyć za gratis klientce która zamówiła za 300zł? co byście dołożyły?
![]() ![]() ![]() a te kartki zapachowe trochę dziwne... ale rozdam je klientkom skoro już kupiłam ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4805 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Rozeznanie
|
Ja bym z tej serii nic na gratis nie dawała. Mydełka są do niczego, a waniliowego zapachu może nie lubić. Spokojnie dałabym jej coś za 10-20zł CK, bo na to zasługuje, a Ty i tak sporo zrobiłaś. A np. krem Oxygen Boost do twarzy albo pod oczy. Uniwersalny i na pewno się uceiszy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla mnie By marcel są ![]()
![]() |
#4810 |
Raczkowanie
|
Witam a czy jak cos mam zbednego czego nie bede uzywac nie otwartego z oriflame to mozna sprzedawac na allegro?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zadomowienie
|
Nie można.
Konsultantki nie mogą sprzedawać na all. Ale to czysta teoria.
Aniołek[*]28.11.2015 Edytowane przez anetka832 Czas edycji: 2012-02-13 o 14:42 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Raczkowanie
|
i jeszcze jedno mam pytanie dotyczacego kat 4 jest tam promocja ze jak sie zrobi zamowienia z dwoch kat za 69 zl to mozna wybrac podklad i jeszcze na innej stronie tez jest jakis perfum itd np mam zamowienie za 70 zl to moge dwie rzeczy z tej promocji zamowic czy nie?
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- a pozniej sprzedam i pojde siedzic hehee ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- ma ktos link do kat 5 i 6 ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
♛ Edytowane przez razdwapiec Czas edycji: 2012-02-13 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Raczkowanie
|
Taka ciekawostka odnośnie K4 - oglądałam dziś w wersji papierowej i zobaczyłam, że jest dopięta wkładka promocyjna, której nie ma na necie. Są tam wody toaletowe i kremy do ciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na katalogowym wrzuciłam zdjęcia wkładki ![]() ![]() Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2012-02-13 o 17:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Raczkowanie
|
Hehe, kiedyś dali na Walentynki kubki po 30zł ![]() Dzięki za wkładkę Kroooliczek89! ![]() Czy pędzel do podkładu z Ori (będzie w K4 za niecałe 20pln) jest dobry? Mam dwa inne pędzle z Ori i są dobre, ale może ktoś go ma i może coś powiedzieć? Grrr... zabrakło mi na koncie 1gr do opłacenia poprzedniej faktury, więc zapłaciłam bez tego grosza. Później o tym zapomniałam i teraz mam zablokowane konto z powodu niespłaconego zadłużenia na JEDEN GROSZ! Wpłaciłam go już dziś, oby szybko doszedł przelew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moja siostra też go ma i za cholerę nie potrafi go używać.. twierdzi że woli nakładać palcami bo zostają jej smugi itd. wystarczy że będziesz nakładać poziomymi pociągnięciami i poprawiać takimi krótkimi pionowymi i obejdzie się bez smug ;D używam go codziennie - tylko musisz go dosyć często prać bo po każdej aplikacji zostaje odrobinka a po dłuższym czasie cały pędzel robi się od tego szary.. tak więc ja polecam ;D i ma strasznie wytrzymałe włosie ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Raczkowanie
|
Mam pierwszy raz 200 punktów od czasu zmian w rabatach Oriflame. Teraz moje pytanie. Czytałam pierwszego posta, ale szczerze mówiąc nie rozumiem tak do końca tego wszystkiego.. Kiedyś liczyłam rabat w ten sposób:
200 punktów * 1,7 * 3% = 10,20zł Teraz na stronie jest napisane, że mam 200 punktów i 491 OH (co to jest? jaka cena netto niby? nie rozumiem jak powstała, skoro dług za zamówienie to 627,80zł). Jest też napisane, że mój rabat będzie wynosił 14,73zł. Skąd? Jak? Jeszcze jest napisane, że kredyt (status): 372,20.. A co to oznacza? Dodam, że nie mam nikogo w piramidzie pod sobą. Jeszcze mam jedno pytanie. W katalogu 2 i 3 miałam ponad 120 punktów, więc ok, policzą mi w czwórce jeden produkt 90% taniej. Ale widziałam, że niektóre z was czekały na cennik do produktów 90% taniej. Po co ten cennik? Przecież można samemu obliczyć ile zapłacimy. Że nie dotyczy akcesoriów, produktów wellness i promocji wiązanych. Ok, wywalam to, to po co mi cennik? No i jeszcze jedno. Czy może w cenniku są specjalne kody? Gdzie go w ogóle znaleźć? Czy może produkt 90% tańszy jest automatycznie wybierany, czyli wybrany zostaje najdroższy, gdy wklepuję zamówienie i wtedy od razu jest on zredukowany o 90%?(tak właśnie myślałam, dopóki nie przeczytałam o tym cenniku i zdanie w pierwszym poście, że 90% procent jest liczone od każdej ceny, a to chyba błędne, bo jest liczone tylko od jednego produktu, chyba jest to źle sformułowane zdanie) Rozumiem, że produkt nie musi być w promocji, może być w cenie standardowej? Bardzo proszę o wyjaśnienie, nie krzyczeć przy tym na mnie;], naprawdę próbowałam to ogarnąć i proszę o wyczerpującą odpowiedź (na wszystkie moje okropnie męczące pytania;] ). Pozdrawiam! Edytowane przez Pogrom_czyni Czas edycji: 2012-02-13 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
200 punktów * 2,47 * 3% = 14,82 zł (chyba tam co z OH też jest zależne, bo cena jak widać waha się, bo Tobie wyszło 14,73 zł) hmmm. napewno się tak liczy jak pisałam, bo dzisiaj jeszcze o tym rozmawiałam z dyrektorką. Kredyt masz w wysokości 372,20 (oznacza to, że możesz zrobić zamówienie jeszcze jedno na kredyt w kwocie 372,20 , jeżeli w wyższej, albo płacisz przy odbiorze paczki (jeżeli bierzesz na dom) lub e-płatność). Jak wiadomo kredytu ogólnego masz 1000 zł i jak od tego odejmiesz swoje zadłużenie czyli 627,80zł to wychodzi 372,20. Jeśli chodzi o produkt 90% taniej to: redukowany jest najdroższy produkt z pierwszego zamówienia w danym katalogu, np. jeżeli woda kosztuje w cenie standardowej 99 zł to dla nas jest ona za 9,90 zł jako CK (cena katalogowa, czyli z tego 9,90 zł zapłacimy 7,62zł); a o cennik nie wiem o co chodzi, wiem, że jest, ale to chyba bez znaczenia bo wydaje mi sie, że produkt nawet jak jest w promocji w danym katalogu to i tak jest cena -90% jest odliczane zawsze od ceny standardowej. Chociaż może być tak, że jakiś produkt nie pojawi się w cenniku i nie będzie można go kupić 90% taniej. Nie umiem znaleźć tego cennika... zniknął mi :P może ktoś inny wklei link. Jak coś nie jasno napisałam pisz! ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Czy któraś z Was ma torbę na standy 620995?? I wie jak ona wygląda, bo nigdzie nie mogę znaleźć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was próbowała zrobić loki tą prostownicą Oriflame z programu lojalnościowego? Chyba się nie da.. Jakoś super też nie prostuje, chyba, że nie umiem jej stosować (to moja pierwsza prostownica i nie chcę za długo trzymać jej na kosmykach, bo boję się, że zniszczę włosy). Jakieś wrażenia macie?
Używałyście już tej maseczki oczyszczającej Pure Skin, tej nowości? |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Raczkowanie
|
Udało się, zamówienie złożone na 127 punktów, zero braków.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czytałam Twoją recenzję na Wizażu ![]() ![]() Dzięki za odpisanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Raczkowanie
|
A jesli chodzi o zapach Love Potion to odradzam dziewczyny, jest bardzo nietrwały, pachnie może przez 15 minut. Jak za taka cene to totalna porażka, skusił mnie piękny zapach ale trwałość jest minimalna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Raczkowanie
|
Mam dwie zaległe faktury z kat 2, jedną do 23.02 a druga do 29.02 bo musiałam domówic:/ jeśli chciałabym złożyć zamówienie z kat 3 to mogę zapłacić tylko jedna fakturę czy muszę obydwie? wie ktoś może?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Raczkowanie
|
Jedną. Aby zamawiać możesz mieć jedną fakturę niezapłaconą, ale żadnej przeterminowanej.
Uwzględnili mi ten grosz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.