![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IV
właśnie doczytałam, ze phdwao poczuła maleństwo - gratuluje
![]() ja już swoje czuje codziennie, na poczatku tylko wieczorem a od dziś nawet rankiem ![]() słodkich snów pisarki ![]() TŻ nie wierzy, ze tak można intensywnie tworzyć na forum hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Ja mam niemiłe wrażenia ogólnie z połówkowego z powodu lekarza - wielki specjalista jak się okazało, kolejka na kilometr, byłam zapisana oczywiscie na dana godzine, a panisko miało obsuwę z jakiegoś powodu i wszystko się przesuneło o co najmniej 2h. Jak juz weszlismy, to facet szpanował swoim nowym iPhonem, dzwonił i się popisywał coś do swojego kumpla, potem komentując to, że go "ziomek" wystawił. Jak spytałam go o nagranie filmu w 3D, to powiedział,że jak dziecko bedzie grzeczne, to nagra, ze on nie robi biznesów z tego i za pieniadze nie nagrywa, ze to jego dobra wola. Mam wrazenie, że pan doktor miał dziwny żart po prostu. Potem jak spytałam go, co to znaczy, ze ciaza jest młodsza niz wg OM, to sie zaczal smiac i powiedzial: to znaczy to samo, co ze ja jestem starszy od pani a pani ode mnie mlodsza. I co najwazniejsze - w trakcie badania wstał i podszedł do drzwi zobaczyc, "ilu was tam jeszcze czeka". Ogólnie trochę zdziwiło mnie to zachowanie, bo widać było, że mu się spieszy i chciał nadrobić stracony czas, ale mógł choć trochę dłużej puścić nam "film" co tam u dzidziusia, a nie zrobić jedno zdjęcie 3D i wyłączyć sprzęt. Także jestem trochę nieusatysfakcjonowana pod tym względem, ale ogólnie zadowolona, bo wiem, że ten facet słynie z takiej aż odpychającej szczerości i mówi fakty, nie owija w bawełnę. Jak coś jest nie tak, to wali prosto z mostu, bez emocji.
Aha, u mnie koszt 3D=4D to 250 zł z płytką czy bez, w zależności od humoru lekarza ![]() Edytowane przez pumas Czas edycji: 2012-02-13 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Pumas, to faktycznie dziwnie. Wkurzyłabym się, gdybym zapłaciła za wizytę, a lekarz tak się zachowywał. Wnioskuję jednak, ze wiedziałaś wcześniej, ze taki jest - grunt, że jest dobrym specjalistą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo tego ze lekarz fachowiec mogl Was potraktowac troche bardziej po ludzku... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Blueberry, nie wiedziałam, że jest takim chamem, ale wiedziałam od koleżanek choćby, że jest taki 'szczery do bólu', czego się osobiście bałam. No ale nic, ja nie pamietam tego, co złe, czy niesmaczne, mam to gdzieś, wazne, ze wszystko z nami w porządku, a lekarz? I tak prowadzi mnie inny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
o matko jak mi jest niedobrze....
no chyba sie porzygam zaraz albo nei wiem co mam ze soba zrobic.... ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- cos mnie puka, no i teraz pytanie czy to dzidziol, co mi sie wydaje, czy to moje jelita ktore dostaja skretow z powodu moich neistrawnosci zoladkowych.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę zrobić sobie JEDNĄ kanapkę z jajecznicą i pomidorkiem i kakao, a potem posiedzę z tż i spać. Także życzę dobrej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Pumas - mnie tezby wkurzylo takie zachowanie lekarza na wizycie- przy moich hormonach nie wiem czy wytrzymalabym byc kulturalna
![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
chyba bede rzygal....
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- no i sie porzygalem... |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście dziwny przypadek. Może powinien zostać pacjentem innej poradni? ![]() A teraz pozwólcie, że napiszę o sobie. W piątek byłam na pobraniu krwi na TSH i glukozę, czyli na czczo i wróciłam zmarznięta, ale w przychodni nic mi nie dolegało. Wyniki są dobre, tj. TSH (na Euthyroxie 100) wyszło 1,306, a glukozę znów mam na poziomie 91. ![]() Endo, a właściwie gin-endo pytał mnie o objawy. Wymieniłam parę uciążliwych, ale o słabnięciu zapomniałam, a po chwili... słabłam w gabinecie! Na szczęście nie tracę w takich sytuacjach przytomności, ale na ogół mam taki problem jak stoję, a tym razem to stało się nagle w czasie normalnej rozmowy przy biurku. Do tej pory wiedziałam, że na siedząco jestem bezpieczna, a dzisiaj to poczucie bezpieczeństwa straciłam. ![]() Pielęgniarka dała mi wodę, trochę tam posiedziałam, po drodze kupiłam ciastka z migdałami i karmelem, więc poczułam się lepiej i odważyłam wysiąść przy CH. Wiem, że wchodzenie do sklepu (weszłam zaledwie do 4) w takim stanie nie było zbyt rozsądne i parę razy tam usiadłam. Na poprawę samopoczucia w C&A kupiłam sobie jeansy ciążowe - co prawda za 159, ale podobają mi się. Jeszcze są trochę za luźne, z dodatkiem stretchu i widać, że niebawem będą dobrze leżeć. A poza tym obejrzałam różne śliczne drogie ciuszki i mniej śliczne tańsze, a przed wyjściem ze sklepu zobaczyłam wiszący pięciopak. Niniejszym informuję, że kupiłam pierwsze ubranka dla mojego maleństwa. ![]() 4 x body z krótkim rękawem w rozmiarze 56 - zestaw biało - niebiesko - zielony; 5 x body z krótkim rękawem w rozmiarze 62 - białe z rysunkiem na środku; każdy rysunek inny i w innym kolorze. Jeszcze nie wiem, kto mieszka w brzuszku, więc chciałam zacząć właśnie od czegoś takiego - delikatnego i neutralnego. Potem zrobiłam zakupy w EMPIK-u i powędrowałam do domu. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-02-13 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
a ja to tak czasami mam :P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Cieszę się że nie tylko ja mam takie humory
![]() A oto co mi wyszło z piekarnika ![]()
#80 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witam w WALENTYNKI przy kubku kawy ![]() maluch mnie szturchał leciutko juz kilka razy ![]() ![]() no i ogóle jestem ciekawa moich wyników ![]() ![]() musze isc ogolic jeżyka ![]() ![]() macie cos ode mnie na walentynki gaduły kochane ![]()
Ćwiczę ![]() Zapuszczam naturalki! ![]() Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-02-14 o 05:41 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||
Zakorzenienie
|
Wesołego Walentego
![]() Ja dzisiaj z rana na chwilę i chyba będzie to jedyny kontakt z netem do wieczora. Małża nie będzie właśnie do wieczora, a obecnie korzystami z internetu z Playa. Więc niestety małż bierze go ze sobą ![]() Miłego dnia Kobietki ![]() Cytat:
![]() Zdecydowanie preferuję torebki to których mieszczą się mniejsze aparaty ![]() Cytat:
![]() I jeszcze sobie pomyślałam, że dzielnie skrobałaś odpowiedzi na posty a w między czasie taki psikus: nowy wątek. Eh szkoda że dziwne humory, zachowanie i chamstwo zniesmaczyło Ci badanie. No i ta łaska, że jak mu się będzie chciało to nagra płytkę. Szkoda, że pozostaje taki niesmak... Ale dobrze, że przebadał maleństwo i że masz innego lekarza prowadzącego ![]() ![]() kejtigda ciasto bardzo apetyczne ![]() Zmykam do pracy Papa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Karolina wreszcie się doczekałaś ![]() ![]() Z okazji nowego wątku ogłaszam ![]() ![]() ![]() A ja jadę dzisiaj po szafkę i umywalkę do łazienki,no i po lustro i do mcDonalda ![]() Będę około 15 ![]()
#83 | ||
Zakorzenienie
|
słońce, nie odstawiaj antybiotyku bo tylko sobie krzywdę zrobisz! Jeśli bakterie nie zostały wybite do końca, mogą zacząć się namnażać i skończy się to jeszcze gorszą chorobą niż teraz (nie mówiąc o tym, że mogą zaatakować serce i nerki). Antybiotyk trzeba ZAWSZE wybrać do końca! Kup sobie coś osłonowego i wybierz ten antybiotyk Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-02-14 o 07:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wstałam z rańca i zaraz idę na badania ![]() ![]() Idę poczytać co tam naskrobałyście ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciastoooo ![]() Cytat:
![]() Przeczytałam muszę ogolić język ![]() ![]() ![]() ![]() I na śmierć zapomniałam! Wczoraj TŻ wieczorem leżał na brzuszku, pukał w niego i słuchał co tam się dzieje. Za każdym razem jak pukał to słyszał jakby podpływanie? bulgotanie? Raz też dzidzia odpuknęła ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Rozeznanie
|
Hej weszłam rano na wizaż i jak zwykle doznalam szoku, tyle stron w starym wątku do nadrobienia i na dodatek nowy założony
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam już u położnej jestem pierwsza ma być o 9 a gin od 10. ciekawe czy mi zrobi ktg
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Dobra, budzę TŻ, myję ząbki i lecimy
![]() Może wpadniemy na ciacho do cukierni ![]() Ciastek mi w 17 tygodniu nie robiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pokaż jeansy i ciuszki dzidziusia! ładnie wygląda, pewnie bardzo smaczne ![]() Miałam pojechać dziś do wodociągów, ale tyle śniegu napadało, że mi się nie chce,bo pewnie jest ślisko. W czwartek jadę do fryzjera, w końcu zrobię odrosty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Blagam Was nie piszcie za duzo
![]() TZ wzial dzisiaj wolne i spedzamy dzien we dwoje (wlasciwie w trojke, bo jeszcze synus ![]() ![]()
#90 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ciasto jest naprawdę pyszne, takie kwaskowate
![]() ![]() http://www.makelifeeasier.pl/inne/wi...ymi-migdalami/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.