Miłośniczki ZARY - część XIV! - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-13, 21:50   #3001
_malayka
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XIV!

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Nie widziałam ich dzisiaj albo nie zwróciłam uwagi a szkoda bo teraz mnie zaciekawiły. Tym bardziej, że piszecie, że mają krótkie nogawki więc pierwszy raz nie musiałabym skracać spodni przy moich 160cm wzrostu
W jakiej one są cenie? Są jeszcze inne kolory? Te złote zamki mają przy nogawkach tak?
W ZT była dziś pełna rozmiarówka i gama kolorystyczna (jest jeszcze bardzo ładny nasycony beż, róż i taki jaśniutki kolor-nie przyglądałam mu się dokładnie)
Złote zamki są przy nogawkach - ale z tyłu, nie z boku
Kosztują 169 zł.

Ale czy ja wiem, czy takie krótkie... ja mam 171 cm wzrostu i są (rozmiar S i M) akurat - tak mniej więcej do kostki, może nawet trochę za...

Wszystko jest piękne, nawet na pewno, jeśli się ma te dwadzieścia parę lat. Wtedy są złudzenia i miłość – i wszystko jest do zdobycia, bo właśnie te głupie dwadzieścia lat.

_malayka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 22:01   #3002
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _malayka Pokaż wiadomość
Ale czy ja wiem, czy takie krótkie... ja mam 171 cm wzrostu i są (rozmiar S i M) akurat - tak mniej więcej do kostki, może nawet trochę za...
Ja mam centymetr więcej i na mnie były zdecydowanie za krótkie,
no ale ja mam (za)długie nogi
może też akurat wyjątkowo przykrótki egzemplarz się trafił
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 22:18   #3003
_malayka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Ja mam centymetr więcej i na mnie były zdecydowanie za krótkie,
no ale ja mam (za)długie nogi
może też akurat wyjątkowo przykrótki egzemplarz się trafił
Być może mierzyłaś mniejszy rozmiar, moja koleżanka wzięła XS i były krótsze, ja kupiłam M.

A nóg wyjątkowo długich nie mam, ale np. te woskowane spodnie ze złotymi zamkami są dla mnie mniej więcej tej samej długości.

Nie wiem czy je też masz dla porównania?

Wszystko jest piękne, nawet na pewno, jeśli się ma te dwadzieścia parę lat. Wtedy są złudzenia i miłość – i wszystko jest do zdobycia, bo właśnie te głupie dwadzieścia lat.

_malayka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 23:06   #3004
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _malayka Pokaż wiadomość
Być może mierzyłaś mniejszy rozmiar, moja koleżanka wzięła XS i były krótsze, ja kupiłam M.

A nóg wyjątkowo długich nie mam, ale np. te woskowane spodnie ze złotymi zamkami są dla mnie mniej więcej tej samej długości.

Nie wiem czy je też masz dla porównania?
Woskowane mam ale proste bez zamków i są ledwo co na mnie dobre A z zamkami były jeszcze krótsze, aczkolwiek te pastelowe wydają mi się jeszcze nieco krótsze od nich.
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 23:36   #3005
mon9
Zakorzenienie

pomyłka
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 08:10   #3006
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Dziewczyny znajdę w Poznaniu jeszcze miętowy sweterek za 79,90 w rozmiarze S ?
W Starym Browarze nie było Nie wiem, jak w pozostałych galeriach W Browarze była ostatnia emka, ale strasznie powyciągana, wybrudzona i z masą wyłażących nitek Eska była w kolorze białym
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 09:19   #3007
Arinka_
Zakorzenienie

Dziewczyny dzisiaj popoludniu po pracy postaram się wstawić zdjęcia wczoraj już nie wchodziłam na Wizaż i niestety nie widziałam Waszych wiadomości

Co to różówego pastelowego płaszczyka o który któras z Was pytała - wczoraj w SCC ich nie widziałam , natomiast pastele ogarneły cały zarowy wszechświat aż miło się do sklepu wchodzi.... co prawda mnie większość pododba się na wieszakach, bo na mnie traci urok ale i tak cieszy mnie ta gama kolorystyczna bo sprawa miły widok dla oka i wiosna w duszy się odzywa
Stary 2012-02-14, 09:24   #3008
patihipi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja ją mierzyłam bo też mi się strasznie podobała
Rozmiarówka jest strasznie zaniżona!!! Normalnie noszę rozmiar s, czasami xs, a w tej sukience w s czułam się jak powiązana bandażem Przymierzyłam emkę, ale nie była nic lepsza
Sukienka jest potwornie obcisła!!! Ja osobiście takich nie lubię
Cytat:
Napisane przez Venise Pokaż wiadomość
Wg. mnie sukienka jest dobrej jakości, ładnie odszyta, bez wystających nitek

Dziekuje za odpowiedzi......musze jechac przymierzyc mam zawsze XS wiec spróbuje M moze bedzie luźniejsza
patihipi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 11:44   #3009
funkystar87
Rozeznanie

A ja Dziewczęta zaopatrzyłam sie w tą czarną sukienkę z TRF. Bardzo ładnie się układa.

No i jeszcze zastanawiam się nad tą skórą, kosztuje 599zł i sama nie wiem. Jest dość krótka i jakaś dziwna jest rozmiarówka.
Co myślicie?

I jeszcze pytanko czy któraś z Was jest posiadaczką tych butów? Zastanawiam sie czy kupić czarne czy te z beżowym i pomarańczem.
Poradźcie Mi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5644072800_1_1_3.jpg (15,7 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7123243800_1_1_3.jpg (26,0 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2351101040_1_1_3.jpg (12,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2361101202_1_1_3.jpg (12,4 KB, 19 załadowań)
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 12:24   #3010
Venise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patihipi Pokaż wiadomość
Dziekuje za odpowiedzi......musze jechac przymierzyc mam zawsze XS wiec spróbuje M moze bedzie luźniejsza
Na co dzień noszę rozmiar XS i tą sukienkę mierzyłam właśnie w tym rozmiarze. Sukienka była dopasowana, ale nie była obcisła
Venise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 12:48   #3011
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Na co dzień noszę rozmiar XS i tą sukienkę mierzyłam właśnie w tym rozmiarze. Sukienka była dopasowana, ale nie była obcisła
Ja noszę M i M kupiłam. Rozmiarówka jest dobra

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 13:00   #3012
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez funkystar87 Pokaż wiadomość
A ja Dziewczęta zaopatrzyłam sie w tą czarną sukienkę z TRF. Bardzo ładnie się układa.

No i jeszcze zastanawiam się nad tą skórą, kosztuje 599zł i sama nie wiem. Jest dość krótka i jakaś dziwna jest rozmiarówka.
Co myślicie?

I jeszcze pytanko czy któraś z Was jest posiadaczką tych butów? Zastanawiam sie czy kupić czarne czy te z beżowym i pomarańczem.
Poradźcie Mi.
Też chciałam tę sukienke, ale na razie u mnie jej nie ma. Pokażesz się w niej? Czy ona występuje tylko w 2 rozmiarach S i M?

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 13:08   #3013
coccinea
Raczkowanie

Dziewczyny, mam pytanie dotyczące zwrotu. Jeśli kupiłam spodnie 16.01 to kiedy upływa mi czas, w którym mogę je zwrócić: 14.02 czy 15.02? Z góry dziękuję za odp
coccinea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 13:45   #3014
Agnes18
Zakorzenienie

Mam pytanie do anies5. Pokazywałaś kiedyś na forum sukienkę z H&M Trend (czarną, z górą z ekoskórki z wyciętymi dziurkami). Czy możesz napisać, jak wygląda jej rozmiarówka, Ty pewnie masz XS? A może masz jakieś zdjęcie w niej?

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 13:46   #3015
pingwinek=]
Zakorzenienie

Chciałabym, żeby w Zarze pojawiła się jakaś piękna letnia sukienka którą mogłabym założyć na ślub kuzynki :P
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 13:55   #3016
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj popoludniu po pracy postaram się wstawić zdjęcia wczoraj już nie wchodziłam na Wizaż i niestety nie widziałam Waszych wiadomości

Co to różówego pastelowego płaszczyka o który któras z Was pytała - wczoraj w SCC ich nie widziałam , natomiast pastele ogarneły cały zarowy wszechświat aż miło się do sklepu wchodzi.... co prawda mnie większość pododba się na wieszakach, bo na mnie traci urok ale i tak cieszy mnie ta gama kolorystyczna bo sprawa miły widok dla oka i wiosna w duszy się odzywa
Ja jestem oczarowana kolekcją Zary i Mango. Te pastele to dla mnie wybawienie, bo w zeszłym roku po pierwszej wizycie w Zarze i zobaczeniu neonów, byłam zażenowana. Co prawda kupiłam kilka neonowych rzeczy, ale np marynarki już pod koniec wakacji poleciały w świat. Moja szafa odetchnęła z ulgą. Co prawda chyba najkorzystniej wyglądam ( tak mi się wydaje) w granacie, ciemnej, soczystej zieleni, kobalcie itp ale to raczej jesienna kolorystyka. W tym sezonie bankrutuję
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 15:25   #3017
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Nie widziałam ich dzisiaj albo nie zwróciłam uwagi a szkoda bo teraz mnie zaciekawiły. Tym bardziej, że piszecie, że mają krótkie nogawki więc pierwszy raz nie musiałabym skracać spodni przy moich 160cm wzrostu
W jakiej one są cenie? Są jeszcze inne kolory? Te złote zamki mają przy nogawkach tak?
Hej, według mnie nogawki są normalne, do kostki, nie za krótkie - przynajmniej na mnie a mam 170 cm i wzięłam XS

Przyłącze się do pochwał kolekcji wiosennej, te pastele są zachwycające!! , co prawda nie pasują do mojej urody, ale nie zrezygnuję z nich i będę nosić pastele dalej od twarzy

Moje ostatnie zakupy to te właśnie miętowe rurki z zamkami, czarna sukienka (ale ciagle się nad nią zastanawiam - co o niej myślicie??) biały sweterek z łezką, kolejne już woskowane spodnie (tak je uwielbiam, że kupiłam drugie, jak już te pierwsze się zużyją ) , buty jeszcze na teraz do chodzenia, a wcześniej dostałam w prezencie biało-szary żakiecik (na żywo wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5575041512_1_1_3.jpg (15,2 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5039066800_1_1_3.jpg (15,1 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5747023250_1_1_3.jpg (18,2 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6840250800_1_1_3.jpg (17,0 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5126001040_1_1_3.jpg (11,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2015280712_1_1_3.jpg (18,5 KB, 74 załadowań)
fantastic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 15:53   #3018
Venise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość

Moje ostatnie zakupy to te właśnie miętowe rurki z zamkami, czarna sukienka (ale ciagle się nad nią zastanawiam - co o niej myślicie??) biały sweterek z łezką, kolejne już woskowane spodnie (tak je uwielbiam, że kupiłam drugie, jak już te pierwsze się zużyją ) , buty jeszcze na teraz do chodzenia, a wcześniej dostałam w prezencie biało-szary żakiecik (na żywo wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach)
Sukienka mi się nie podoba, jej dół sprawia wrażenie 'ciężkiego', natomiast jest żakiecik rewelacyjny
Venise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 16:14   #3019
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Sukienka mi się nie podoba, jej dół sprawia wrażenie 'ciężkiego', natomiast jest żakiecik rewelacyjny
W sumie tak wygląda na zdjęciach katalogowych, na mnie chyba trochę inaczej.. a może też dlatego że ja mam małe biodra a ramiona wydają się szersze i ta sukienka chyba wyrównuje mi proporcje hmm... załącze zdjecia jak robilam w przymierzalni, mierzylam i czarna i turkusową. Sama już nie wiem, jak mam w niej średnio wyglądać to może oddam i znajdę coś nowego

Niestety we Wrocławiu nie widziałam Aniesowych sukienek , na ta śmietankową mam wielką ochotę

A czy widziałyście już w sklepach te buty? i tą spódniczkę?? Cały czas czekam aż się pojawią
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1496-1.jpg (57,3 KB, 322 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1499-1.jpg (82,3 KB, 205 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2386101040_1_1_3.jpg (12,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6895042250_1_1_3.jpg (19,1 KB, 83 załadowań)
Stary 2012-02-14, 16:24   #3020
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, według mnie nogawki są normalne, do kostki, nie za krótkie - przynajmniej na mnie a mam 170 cm i wzięłam XS

Przyłącze się do pochwał kolekcji wiosennej, te pastele są zachwycające!! , co prawda nie pasują do mojej urody, ale nie zrezygnuję z nich i będę nosić pastele dalej od twarzy

W jakiej cenie są te woskowane spodnie? Wczoraj szukalam ale widziałam tylko z zamkami przy nogawkach, a wolałabym jednak proste.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 16:41   #3021
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
W jakiej cenie są te woskowane spodnie? Wczoraj szukalam ale widziałam tylko z zamkami przy nogawkach, a wolałabym jednak proste.
169 zł
we Wrocławiu cały czas leżą wszystkie kolory na 1 stole (razem z tymi z zamkami) ale np. czarne były tylko 2 sztuki w rozm. 42 i 44 a jak zapytałam o 34 to z magazynu wynieśli 2 sztuki
Stary 2012-02-14, 17:09   #3022
pronunciation
Zakorzenienie

koszyk przy Polsce zniknął ze strony Zary, więc pewnie to były testy
Stary 2012-02-14, 17:38   #3023
julka910
Zakorzenienie

a czy jest szansa na woskowe spodnie bez zipow z wyprzedazy w rozmiarze 36 lub 38 ?? widujecie je jeszcze?
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 17:47   #3024
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
W sumie tak wygląda na zdjęciach katalogowych, na mnie chyba trochę inaczej.. a może też dlatego że ja mam małe biodra a ramiona wydają się szersze i ta sukienka chyba wyrównuje mi proporcje hmm... załącze zdjecia jak robilam w przymierzalni, mierzylam i czarna i turkusową. Sama już nie wiem, jak mam w niej średnio wyglądać to może oddam i znajdę coś nowego

Niestety we Wrocławiu nie widziałam Aniesowych sukienek , na ta śmietankową mam wielką ochotę

A czy widziałyście już w sklepach te buty? i tą spódniczkę?? Cały czas czekam aż się pojawią
Spodniczke widzialam juz ponad 2 tygodnie temu .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 17:55   #3025
fantastic
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;32303833]Spodniczke widzialam juz ponad 2 tygodnie temu .[/QUOTE]

ooooo
a we Wrocławiu? w której Zarze?
Stary 2012-02-14, 18:01   #3026
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:

Na te buty sama mamna oku. One mają lekko woskowane czubki, prawda? Boje się,że użytkowanie w okresie po-zimowym (błoto,chlapa) będą wyglądały źle. A sukeinka bardzo ładna.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 18:08   #3027
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
ooooo
a we Wrocławiu? w której Zarze?
W Galerii.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 18:11   #3028
shineeee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
koszyk przy Polsce zniknął ze strony Zary, więc pewnie to były testy
faktyczniemyśli sz,że jednak nie szybko otworzą ten sklep?
shineeee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 18:14   #3029
paulinawu
Przyczajenie

Koszyczek przy Polsce na stronie ZARY zniknął... :-( Co to może oznaczać?
paulinawu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 18:42   #3030
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinawu Pokaż wiadomość
Koszyczek przy Polsce na stronie ZARY zniknął... :-( Co to może oznaczać?
zapewne, że jeszcze nie teraz zaczną wysyłać

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości