|
|
#901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Widziałam dzisiaj komplet Seren, nie wiem czy wszystkie egzemplarze takie są, czy tylko ten wyciągnięty do oglądania, ale te kwiatuszki nie są takie złote jak w katalogu. Sporo srebrnych "prześwitów", jakby powycierane
Myślałam też, że wisior jest płaski, a on jest w kształcie C, tzn. dość mocno wypukły wierzch. Kolczyki spore. Ogólnie jak za 35zł to komplet elegancki, ale na 20 lat to chyba zbyt poważny :P Ale i tak pewnie nie wytrzymam i go kupię, bo kocham kwiatki, a ten komplet jest naprawdę oryginalny, tylko muszę się zastanowić czy będę go w ogóle miała do czego założyć Widziałam też parasolki, konstrukcja raczej badziewna, nie wytrzyma zbyt wiele, ale to typowe dla parasolek do torebki. W kwiaty bardzo ładna, podoba mi się chyba nawet bardziej, bo czarna jest dla mnie skreślona za "rączkę", a raczej gałkę, w deszczu może się wyślizgnąć moim zdaniem, chociaż nie przyglądałam się zbyt mocno. Na jej korzyść przemawia koronka, to naprawdę niepowtarzalny dodatek, nie widziałam takich, jest cudna. Jednak żadnej chyba nie wezmę, bo są warte nie 35, a 15zł, nawet te piękne wzory chyba mnie nie przekonają... Otwieranie - nawet nie półautomat, miałam nadzieję chociaż na jakiś "psztyczek" do otwierania, ale nie, otwieramy ręcznie i składamy ręcznie, zwalniając tę metalową blokadę tam, gdzie łączą się te wszystkie druty (na środku parasolki). Przy dłuższych paznokciach raczej bym się obawiała. Nie wiem sama, ja się trochę zraziłam, bo patrzę realnie na funkcjonalność, a nie na wzorek. Hmm... Widziałam też cienie i jak do mojego typu urody, to Mystery, drugie niestety nie. Wąchałam też FAE i faktycznie BARDZO czuć kokos, gapa jestem, bo nie popsikałam nadgarstka Ale na pierwsze "niuchnięcie" nosem to typowa Far Away, tylko ta kokosowa nuta daje odsłonę Exotic na pewno trochę duszące, baardzo ciepłe, no wielbicielkom Far Away oraz kokosa na pewno się spodoba. Mnie kusi ten kokos, ale nie wiem czy nie będą dla mnie zbyt ciężkie. Wcale nie bleee, bleee to były Aspire, te są dla wielbicielek otulających, lekko mdłych zapachów, no i Far Away Takie moje zdanie.Więcej rzeczy nie pamiętam, torebek praktycznie nie było, a chciałam obczaić Tallulah na żywo, bo reszta akcesoriów jest śliczna |
|
|
|
#902 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
i tak jak Tobie-mnie tez Aspire śmierdzi
|
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Prezenty są dla konsultantek które nie były aktywne przez 2-3 katalogi, a te co nie miały zamówienia tylko w k2 to niestety ale nic nie dostaną
|
#906 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w sobote w coku zwrócić kosmetyki i mam pytanko w jakim czasie zostanie wystawiona korekta?
|
#907 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą na dole ulotki pisze: te co nie miały zamówienia w katalogu 2 i te co nie miały zamówienia w katalogach 1 i 2
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2012-02-13 o 22:52 |
|
|
|
|
#909 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładny jest ten wieszak na torebkę z kociakiem. Żałuję, że nie zamówiłam. Ale tak to jest jak się przegląda katalogi niedokładnie
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, nie wiem ile on w tym COKu leżał, bo biżuterię można już oglądać (w niektórych COKach, nie wiem czy we wszystkich) już w trakcie trwania wcześniejszego katalogu niż wchodzi do sprzedaży
|
|
|
|
#911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sarunieczka mam pytanie odnośnie biżuterii FLORALIE tzn. chodzi mi o same kolczyki bo są w Netto do kat. 4 i zastanawiam się czy ich sobie nie zakupić, bo piękne są te kolczyki (zakochałam się w nich jak zobaczyłam twoje fotki na katalogowym
Edytowane przez kosmiderdmwz Czas edycji: 2012-02-14 o 08:40 |
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czekam na paczuszke....
|
|
|
|
#913 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki kupowała któraś z 3 zestaw CORINNE ? jak myślicie będzie on pasował dla kobitki 50-letniej?
|
|
|
|
#914 |
|
BAN stały
|
ja też czekam na paczuche tylko znając życie u mnie będą coś około 14(kurier)... zawsze jak czekam napalona na paczuszke to są popołudniu a jak mi nie zależy kiedy będą to są rano o 9...
dziewczyny jaką macie kwote kwalifikacyjną do torebki Batycki.... u mnie 3 tysiące... nie jest źle może się załapie.... a torebke bym chciała mamie na urodzinki kupić bo ma w kwietniu.... może sie załapie predzej już mam zaznaczony tysiąc z kat.3 ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- napisałam do avonu wczoraj zapytanie jakie są przewidziane kosmetyki w programie lojalnościowym za sprzedaż w katalogu 3 a oni mi odpisali dzisiaj że jeszcze nic nie wiedzą i żeby napisać ponownie wiadomość pod koniec katalogu 3 .... jak zwykle oni nigdy nic nie wiedzą..... ;p Edytowane przez slodki_lizaczek Czas edycji: 2012-02-14 o 09:05 |
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#916 |
|
Zadomowienie
|
W Dzień Św. Walentego - życzę Wam dużo miłości, radości i ciepła na co dzień od najbliższych
Moja paczka czeka w InPoście
|
|
|
|
#917 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jeśli możecie, to zdradźcie swoje sposoby na tak dużo klientek i taki zarobek. Chętnie dowiedzialabym się, jak to robicie, bo ja niestety nie mam dużych zamówień.
|
|
|
|
#918 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja te kolczyki zamawiałam w netto kat 4, ale jest zakończona produkcja. |
|
|
|
|
#919 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy polecacie kosmetyki dla dzieci z firmy Avon? Słabo znam tę firmę, w sensie użytkowania oczywiście. Moja 4 letnia córka co wieczór płacze pod prysznicem, bo szampon szczypie ją w oczy jak twierdzi (mamy Johnsona dla dzieci). Muszę używać taki dla niemowląt Rossmanowy. Ale chciałabym zaproponować jej coś ładnie pachnącego, dziewczęcego
![]() Chodzi mi o szampony do włosów dla dzieci czy żele pod prysznic. W sumie to o wszystkie kosmetyki dla dzieci. CZY WARTO? Dzięki.
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jakbyście mogły, to zdradźcie swoje sposoby na tak dużą ilość klientek i taki zarobek. Z chęcią dowiedziałabym się, jak to robicie, bo ja niestety, ale jak mam zamówienie, to dosyć małe.
Edytowane przez patula483 Czas edycji: 2012-02-14 o 11:03 |
|
|
|
#921 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A zapomniałam napisać że córeczka ma 2 latka i 10 miesięcy Mam nadzieję że jakoś pomogłam
|
||
|
|
|
#922 |
|
BAN stały
|
Nowoczesna romantyczka
Oferta walentynkowa do AVON 14.02.2012 Woda perfumowana Far Away 50 ml Spray do ciała Far Away 75 ml Dezodorant w kulce Far Away 50 ml zestaw za 49 zł |
|
|
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie prawie 4800zł ale jakoś większego wrażenia ta torebka na mnie nie zrobiła tak, jak i ta biała co była latem- więc podejrzewam, że również jej nie zamówię nawet jeśli cel uda mi się zrealizować Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2012-02-14 o 11:14 |
|
|
|
|
#924 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, ponawiam pytanie o nowy żel antycellulitowy z karambolą.. używa któraś?
|
#925 |
|
BAN stały
|
http://www.pl.avon.com/PRSuite/stati...ki/index.html# no dzisiaj nie zaszaleli....
|
|
|
|
#926 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#928 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Zrobiłam szkolenie on line, na certyfikacie brak polskich liter, mam nazwisko przekręcone. |
||
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze patrze tylko na dzienny raport
|
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczą się tylko konsultantki nieaktywne 2 i 3 katalogi. Myślimy o tym samym ale nie możemy się zrozumieć
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

Myślałam też, że wisior jest płaski, a on jest w kształcie C, tzn. dość mocno wypukły wierzch. Kolczyki spore. Ogólnie jak za 35zł to komplet elegancki, ale na 20 lat to chyba zbyt poważny :P Ale i tak pewnie nie wytrzymam i go kupię, bo kocham kwiatki, a ten komplet jest naprawdę oryginalny, tylko muszę się zastanowić czy będę go w ogóle miała do czego założyć
Ale na pierwsze "niuchnięcie" nosem to typowa Far Away, tylko ta kokosowa nuta daje odsłonę Exotic
na pewno trochę duszące, baardzo ciepłe, no wielbicielkom Far Away oraz kokosa na pewno się spodoba. Mnie kusi ten kokos, ale nie wiem czy nie będą dla mnie zbyt ciężkie. Wcale nie bleee, bleee to były Aspire, te są dla wielbicielek otulających, lekko mdłych zapachów, no i Far Away
Takie moje zdanie.

i tak jak Tobie-mnie tez Aspire śmierdzi