Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-14, 08:15   #871
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Jak słodko
Czasem powie coś mądrego
A jak Twoje przygotowania do starań? Bierzesz jakiś kwas foliowy, odżywiasz się jakoś inaczej? Jestem strasznie ciekawa, jak to jest na kilka m-cy przed staraniami...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 08:15   #872
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6

Dziewczyny, a mona dziś testuje?
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 08:22   #873
Amani
Zakorzenienie

Dzień dobry w ten walentynkowy poranek!

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Nie ma śmiaciu...naprawdę tak było...i nie wiem tak naprawdę czemu taka byłam... Wszystko mnie w nim wkurzało!!! Ale jakby ktoś popatrzył z boku, to by mnie chyba do psychiatryka wysłał...
Jezu, mam to samo a jeszcze nie byłam w ciąży ale teraz sobie myślę za każdym razem, że jak wyjadę na te 4 miesiące bez niego to będę za tym wkurzaniem tęsknić... chociaż wczoraj jak zasypiałam pomyślałam o tej rozłące, popłakałam się i stwierdziłam, że nie dam rady

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
lepiej nie, bo znowu zacznę rzucać niecenzuralnymi słowami jak zobaczę taki rachunek za gaz
ja dziś rzucałam niecenzuralnymi jak szłam do pracy pieszo mam niedaleko, ale cały czas idzie się pod górę i czułam się jak Justyna Kowalczyk

Ja też życzę wam udanych walentynek, żeby TŻci się postarali i was miło zaskoczyli ja z moim jakoś nic nie zaplanowaliśmy oprócz tego, że zaraz wpadnie po mnie do pracy i zawiesie mnie do gina na wizytę a od szefa dostałyśmy serduszka z milki i właśnie topie je sobie w kawie mój Dukan poszedł się paść

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 08:28   #874
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Czasem powie coś mądrego
A jak Twoje przygotowania do starań? Bierzesz jakiś kwas foliowy, odżywiasz się jakoś inaczej? Jestem strasznie ciekawa, jak to jest na kilka m-cy przed staraniami...
Założyłam sobie, że na 3 miesiące przed będę: jadła wiesiołka, kwas foliowy i witaminy, ćwiczyła żeby wzmocnić kręgosłup i zdrowo się odżywiała.
Z tych postanowień realizuję tylko wiesiołka i witaminy, kwasu foliowego nie jem bo jest już w zestawie witamin, vigor complete biorę.

Ciężko mi się zmobilizować do zmiany nawyków żywieniowych...

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

Jezu, mam to samo a jeszcze nie byłam w ciąży ale teraz sobie myślę za każdym razem, że jak wyjadę na te 4 miesiące bez niego to będę za tym wkurzaniem tęsknić... chociaż wczoraj jak zasypiałam pomyślałam o tej rozłące, popłakałam się i stwierdziłam, że nie dam rady

Cytat:
ja dziś rzucałam niecenzuralnymi jak szłam do pracy pieszo mam niedaleko, ale cały czas idzie się pod górę i czułam się jak Justyna Kowalczyk

Ja też życzę wam udanych walentynek, żeby TŻci się postarali i was miło zaskoczyli ja z moim jakoś nic nie zaplanowaliśmy oprócz tego, że zaraz wpadnie po mnie do pracy i zawiesie mnie do gina na wizytę a od szefa dostałyśmy serduszka z milki i właśnie topie je sobie w kawie mój Dukan poszedł się paść
hi hi, kocham milkę

Edytowane przez onyks
Czas edycji: 2012-02-14 o 08:30
Stary 2012-02-14, 08:40   #875
agnusek22
Wtajemniczenie

Hej

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 08:45   #876
emigra
Zakorzenienie

Dzien dobry
My szykujemy sie na wizyte
Jestem przerazona, bo nie mam sie w co ubrac juz w nic sie nie mieszcze, a na te ostatnie tyg nie oplaca mi sie kupowac typowo ciazowych ubran najgorzej ze spodniami ech.
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 08:51   #877
Swarovska
Zadomowienie

Witam was na nowym wątku w tamtym udzieliłam się tylko raz ale mam nadzieje, że w tym się to zmieni

oficjalnie z tż rozpoczęliśmy starania, planuje zajść w ciąże przed ślubem. Teraz jest to ciężki dla nas czas bo przeprowadzamy się z miasta to mniejszego miasta, ja rezygnuje z pracy bo tż dostał bardzo dobrą ofertę pracy w dużej firmie gdzie będzie się rozwijał i sam będzie zarabiał tyle co tu my oboje. Aktualnie regularnie zażywam tran i wit. C i od dziś kwas foliowy. No i nic na siłe jak będzie to będzie
To mój pierwszy cykl starań ostatnia @ była 6 lutego, kolejną przewiduje na 11 marzec, mam nieregularny cykl mniej więcej 35dniowy.
Pozdrawiam wszystkie staraczki!
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 08:52   #878
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Stokrotko mam nadzieje, ze za miesiąc wszystko będzie do przodu!
No i super, że z łazienką Wam tak dobrze idzie!

A w marcu najprawdopodobniej pojedziemy do W-wy. Znajomi nas zapraszają od jakiegoś czasu i nigdy się wybrać nie możemy, to może tym razem się uda albo do Holandii do mojej przyjaciółki, ale tutaj mąż mniej chętny, więc pewnie Warszawa zostanie

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------
to super wyjazd wam się szykuje, pozwiedzacie, połazicie po knajpach, super

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Przykro mi z powodu zaliczenTak czasem bywa

wiem, wiem, jeszcze trochę się nachodzę u tej "miłej" pani zanim zaliczę

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Niespodziewanie zmarł ojciec naszego przyjaciela...
przykra wiadomość, współczuję

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Stokrotko dziękuję. Współczuję poprawki Laska a ty kiedy zaczynasz staranka. Bo wiem, że od marca ale na początku??
jakoś na początku marca (ok1-5) powinna dostać @ i po zaczynamy

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

ja dzisiaj miałam koszmarny sen. Śniło mi się,że dostałam okres i pełno krwi leciało ze mnie poszłam zmienić podpaskę a tam coś okrągłego w błonie wyleciało na podłogę , a ze mnie wiszą jakieś długie błony z których odczepiło się dziecko zawinięte w tej błonie okrągłej. Moja mama na to-to jest dziecko, a ojciec siedzi na kanapie i mówi e tam dziecko.a ja w płacz i panikę. Obudziłam się cała zapłakana otwieram oczy a tutaj brzusio i wszystko na swoim miejscu uffffff
tak jeszcze nie miałam
o jejku ale okropny sen, współczuję, obyś więcej takich koszmarów nie miała

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
wspolczuje

Ale sie wspalam za wszystkie czasy Zaraz nadrobie wszystko na wizazu i zmykam na zakupy Musze sobie cos na sobote kupic bo idziemy na impreze urodzinowa

Jutro Walentynki a ja w pracy do 20 takze moze w srode pojdziemy z mezulkiem gdzies na obiad
ja sama w walentynki cały dzień

Cytat:
U was dziewczyny sie sprawdzilo to ze niby 7 rok jest najciezszy w zwiazku?
ja w tamtym roku miała 7 lat z moim tz i faktycznie był to chyba najgorszy rok między nami. Tak od maja prawie do końca roku było niebardzo między nami. Oczywiście nie cały czas, ale odsunęliśmy się wtedy od siebie. Teraz już wszystko wróciło do normy

Cytat:
Mykam już spać...a ponieważ w pracy nie mam jak wejść na forum...to już dzisiaj, na jutro, chcę Wamn powiedzieć....żę WSZYSTKIE WAS KOCHAM!!! I WASZE DZIDZIOLKI TEŻ

Co by jutrzejszy dzień minął bardzo przyjemnie...
my cię też kochamy

Cytat:
chyba właśnie dzisiaj miała robić test

słodkich buziaków od waszych tz, dużo radości i mile spędzonego dnia

nie ogarniam was w ogóle masakra ile piszecie
ja zaraz zbieram się do pracy, a tak mi się nie chce

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 08:55   #879
agnusek22
Wtajemniczenie

Emigra, a jakieś leginsy zamiast spodni wchodzą w grę?

Stokrotko dziękuję - jutro pogrzeb...

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-02-14, 09:04   #880
Gucia0987
Zakorzenienie

Żabcia, albo do Warszawy, i to jest najbardziej prawdopodobna wersja, bo znajomi nas już zapraszają od jakiegoś czasu, albo do Holandii do mojej przyjaciółki, ale tu TŻ mniej chętny. Pięknie szalejesz z zakupami!

Malensfto ja też jestem nie do zniesienia przy @. Mój mąż mówi, że ja mam chandrę przed, w trakcie i po, także już przywykł

Emigra powodzenia na wizycie! Czekam na wieści!

Svarovska witaj i powodzenia w starankach!

Bika zdrowiej, zdrowiej. Lecz się domowymi sposobami. mam nadzieje, że szybko Ci wszystko przejdzie!

Mona trzymam kciuki, bo to chyba dzisiaj testujesz

Amani ale fajny szef

Ja się już dzisiaj z meżem nie będę widziała, dopiero jutro po 21, ale za to poprzytulał mnie na do widzenia, powiedział, że jestem jego walentynką, także zaliczone

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 09:12   #881
onyks
Zakorzenienie

Hej Emigra, Agnusek i Stokrotko

Witaj Swarovska
Stary 2012-02-14, 09:14   #882
Swarovska
Zadomowienie

hej co planujecie ze swoimi tżami w ten walentynkowy dzień?
my planujemy wyjście na lodowisko na łyżwy a potem może jakaś kolacyjka z winem, romantyczny wieczór
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 09:18   #883
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
!

Ja się już dzisiaj z meżem nie będę widziała, dopiero jutro po 21, ale za to poprzytulał mnie na do widzenia, powiedział, że jestem jego walentynką, także zaliczone
czasami mały gest mówi więcej niż najdroższe prezenty
Cytat:

Witaj Swarovska
hej

emigra trzymam kciuki za wizytę co do obrań to nie martw się to już końcówka, zaraz zaczniesz wracać do swojej wagi, przy dzieciątku waga sama poleci.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 09:22   #884
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
oficjalnie z tż rozpoczęliśmy starania, planuje zajść w ciąże przed ślubem. Teraz jest to ciężki dla nas czas bo przeprowadzamy się z miasta to mniejszego miasta, ja rezygnuje z pracy bo tż dostał bardzo dobrą ofertę pracy w dużej firmie gdzie będzie się rozwijał i sam będzie zarabiał tyle co tu my oboje. Aktualnie regularnie zażywam tran i wit. C i od dziś kwas foliowy. No i nic na siłe jak będzie to będzie
To mój pierwszy cykl starań ostatnia @ była 6 lutego, kolejną przewiduje na 11 marzec, mam nieregularny cykl mniej więcej 35dniowy.
Pozdrawiam wszystkie staraczki!
Witaj
Trzymam kciuki za staranka

zaaabcia, u nas najgorszy był szósty rok. Miałam takie okresy, jak pisałyście - wręcz nie mogłam na TŻa patrzeć. Teraz, z perspektywy czasu wiem, że spory wpływ na nasze relacje miały tabletki (później plastry). Od czasu ślubu i od kiedy odstawiłam hormony jest idealnie!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 09:23   #885
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Emigra, a jakieś leginsy zamiast spodni wchodzą w grę?

Stokrotko dziękuję - jutro pogrzeb...
Mam leginsy i to nawet z pasem ciazowym, ale musialabym kozaki zalozyc, a to mi idzie ciezej niz adidaski, wiec pozostaje przy dresie i wygodnych butach ale ciagle chodze w tym samym, prac nie nadazam ... coz, jeszcze niecale 4 tygodnie

dam znac moze kolo poludnia, bo bede u meza w firmie dziekujemy za kciuki
3270g, 47 cm
Stary 2012-02-14, 09:23   #886
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Jestem przerazona, bo nie mam sie w co ubrac juz w nic sie nie mieszcze, a na te ostatnie tyg nie oplaca mi sie kupowac typowo ciazowych ubran najgorzej ze spodniami ech.
ehhh... znam ten bol... tylko u mnie problem jest z kurtka i bluzkami... mam ich co prawda pod dostatkiem, ale na okraglo tylko golfiki... ktore zreszta tez powoli juz przykrotkie sa...

no ale glowa do gory... mamy juz blizej niz dalej

Stary 2012-02-14, 09:29   #887
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
czasami mały gest mówi więcej niż najdroższe prezenty
o tym samym pomyślałam

Emigra, Gucia6 ciekawa jestem, która z Was bedzie pierwsza Ale macie racie, już bliżej niż dalej!

Stary 2012-02-14, 09:35   #888
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dokładnie.

Na połowę opłaty za 2 semestr męża też już nam przelała Bo powiedziała, ze połowę studiów mu finansuje
fajnie

Moi rodzice też mi opłacają studia tyle, że całość, bo właśnie powiedzieli, że oni mnie kształcą do końca zresztą u męża to samo

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

Kopiuje z mojego podpisu też możesz, zaznaczasz, kopiujesz i już

Dziewczynki padam poczytam Was, ale nie popiszę długo, bo od rana mnie głowa boli
jak to a skąd się wzięło pierwsze? chyba tajemnicza receptura

Cytat:

U was dziewczyny sie sprawdzilo to ze niby 7 rok jest najciezszy w zwiazku?
My w tym roku mamy 6 lat razem

Cytat:
Kasia masz od razu nam się pochwalić!!

Qrcze to nam 7 rok wypadnie w przyszłym roku...2013...o matko!!
u nas to samo w przyszłym roku 7

Cześć!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 09:41   #889
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
testowałam, niestety test negatywny, nawet cień cienia nie ma, pozatym zaczyna mi się plamienie więc pewnie za 2-3 dni przyjdzie @

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 09:51   #890
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
testowałam, niestety test negatywny, nawet cień cienia nie ma, pozatym zaczyna mi się plamienie więc pewnie za 2-3 dni przyjdzie @
Monuś mocno przytulam! Mam nadzieje, że mimo wszystko @ nie przyjdzie i że powtórzysz test i będzie pozytywny!

Stary 2012-02-14, 10:09   #891
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:

Witaj Swarovska
Hej słoneczko

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-02-14, 10:10   #892
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, może jednak nie przyjdzie

Hej obydwie Gucie
Stary 2012-02-14, 10:20   #893
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Monuś mocno przytulam! Mam nadzieje, że mimo wszystko @ nie przyjdzie i że powtórzysz test i będzie pozytywny!
Cytat:
Kurcze, może jednak nie przyjdzie

Hej obydwie Gucie
oj przyjdzie, ja to czuję
ja już nie wiem co dalej, zrobić badania hormonów w tracie @ i z wynikami pójść do ginki czy najpierw pójść do niej żeby sama zdecydowała co jak i kiedy.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 11:28   #894
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

:
dasz radeto tylko 4 miesiace

Cytat:
Dzien dobry
trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
hej co planujecie ze swoimi tżami w ten walentynkowy dzień?
hej
Nic

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
ehhh... znam ten bol... tylko u mnie problem jest z kurtka i bluzkami... mam ich co prawda pod dostatkiem, ale na okraglo tylko golfiki... ktore zreszta tez powoli juz przykrotkie sa...

dziewczyny juz niedlugo

Dzien dobry

Dla wszystkich duzo milosci na walentynki!
Stary 2012-02-14, 11:38   #895
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
oj przyjdzie, ja to czuję
ja już nie wiem co dalej, zrobić badania hormonów w tracie @ i z wynikami pójść do ginki czy najpierw pójść do niej żeby sama zdecydowała co jak i kiedy.
Mona, przytulam Najlepiej będzie jeśli chyba pójdziesz do ginki i razem ustalicie co dalej robić

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-02-14, 12:03   #896
Tusia_90
Raczkowanie

hej dziewczyny dawno się nie odzywałam, ale jestem wmiare na bieżąco. Jakoś nie mam weny napisanie...z Dziadkiem coraz gorzej, przedemną 2 poprawki, weekend w pracy. @ powinna byc w sobotę i raczej przyjdzie, bo starania w tym cyklu były marne. Raz w ciągu dni płodnych a ja na walentynki ostałam płytę mojego ulubionego zespołu i dziś rano jak tz wrócił z pracy przywiózł mi bukiet róż
Tusia_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 12:45   #897
Amani
Zakorzenienie

Cytat:

hi hi, kocham milkę
ja od dziś też

Cytat:
Hej
heeej
Cytat:
Dzien dobry
o matko... jeszcze tylko trochę będziesz pewnie jeszcze tęsknić za tym bębenkiem powodzenia na wizycie!!

Cytat:
Amani ale fajny szef
hehe no szefów mam fajnych często gdzieś wyjeżdżają i każdemu przywożą fajne upominki... (ale pracuję do końca lutego, więc się skończą dobre i złe rzeczy...) Dziś wracając od lekarza kupiłam ciacho, więc trochę się zrewanżowałam

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

zaaabcia, u nas najgorszy był szósty rok. Miałam takie okresy, jak pisałyście - wręcz nie mogłam na TŻa patrzeć. Teraz, z perspektywy czasu wiem, że spory wpływ na nasze relacje miały tabletki (później plastry). Od czasu ślubu i od kiedy odstawiłam hormony jest idealnie!
Eh... 6. rok, podobno 7. jest taki przełomowy, ale na pewno to sprawa indywidualna. My już po roku mieliśmy intensywne docieranie się, ale też wtedy brałam dodatkowe hormony z tabletek anty... teraz zaś mam rozregulowane inne hormony, oj biedne życie ma ten mój TŻ ze mną a wam życzę, żeby tak idealnie już pozostało na zawsze

Cytat:

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
dasz radeto tylko 4 miesiace
4-5 miesięcy, zależy jak TŻ się obroni... ja robię to tylko ze względu na mojego siostrzeńca, żeby nie musiał iść do żłobka, więc mam silną motywację...

ja już wróciłam od gin do pracy, nienawidzę tych wizyt za miesiąc następna.... za to jak weszłam do auta TŻa, czekał na mnie wielki bukiet róż a biedny TŻ o mało co nie dostał mandatu za parkowanie przed kwiaciarnią już straż miejska mu zdjęcia robiła, ale wytłumaczył się, że tylko po kwiaty był i dostał tylko upomnienie

PS. Teraz czytam wstecz i przeczytałam, że już Zabciaa pisała o 7. roku w związku przepraszam za powtórzenie

-26kg

Edytowane przez Amani
Czas edycji: 2012-02-14 o 12:51
Stary 2012-02-14, 12:52   #898
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tusia_90 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny dawno się nie odzywałam, ale jestem wmiare na bieżąco. Jakoś nie mam weny napisanie...z Dziadkiem coraz gorzej, przedemną 2 poprawki, weekend w pracy. @ powinna byc w sobotę i raczej przyjdzie, bo starania w tym cyklu były marne. Raz w ciągu dni płodnych a ja na walentynki ostałam płytę mojego ulubionego zespołu i dziś rano jak tz wrócił z pracy przywiózł mi bukiet róż
Jak miło

A my dziś kolacja i winko

Kotku, robię Twój makaron penne ze szpinakiem, fetą i słonecznikiem, tylko zmodyfikowałam jeszcze o kurczaka bo mój mąż to bardziej mięsny jest
A na deser smażone banany z lodami i topioną czekoladą, sama się nakręcam, a narazie głodna siedzę w pracy

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
ja od dziś też

ja już wróciłam od gin do pracy, nienawidzę tych wizyt za miesiąc następna.... za to jak weszłam do auta TŻa, czekał na mnie wielki bukiet róż a biedny TŻ o mało co nie dostał mandatu za parkowanie przed kwiaciarnią już straż miejska mu zdjęcia robiła, ale wytłumaczył się, że tylko po kwiaty był i dostał tylko upomnienie
Super
Stary 2012-02-14, 12:59   #899
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Jak miło

A my dziś kolacja i winko

Kotku, robię Twój makaron penne ze szpinakiem, fetą i słonecznikiem, tylko zmodyfikowałam jeszcze o kurczaka bo mój mąż to bardziej mięsny jest
A na deser smażone banany z lodami i topioną czekoladą, sama się nakręcam, a narazie głodna siedzę w pracy

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Super
Też mi się marzy, żeby TŻ zrobił jakąś kolacyjkę i nastrój jak wrócę... zobaczymy a może to ja zrobię, bo ode mnie dzisiaj jeszcze nic nie dostał. Życzę udanego wieczoru
on nie tylko dla mnie kupuje te róże co chwile - mamy szynszyle i one kochają ususzone płatki róż, więc śmieję się, że to dla nich robi prezenty

-26kg

Stary 2012-02-14, 13:00   #900
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Ja w moja zimowa kurte sie nie mieszcze od listopada kupilam sobie plaszczyk ciazowy ale jest mi w nim za goraco wiec chodze w starej kurcie wiekszosc bluzek jest zbyt krotka juz, ale kupilam sobie 3-4 koszulki bokserki takie mega dlugie - az za pupe i zawsze zakladam pod spod i jest git
Cytat:
o tym samym pomyślałam

Emigra, Gucia6 ciekawa jestem, która z Was bedzie pierwsza Ale macie racie, już bliżej niż dalej!
stawiam na Gucie
Cytat:
przykro mi .... a jak dlugo sie staracie?

Wklejam relacje z wizyty z innego watku

My po wizycie, na ktg moje dziecie sobie smacznie spalo bo ani razu sie leniuch nie ruszyl :mdeleje: ale przed ktg i po owszem, szalala co nie miara nie mialysmy usg, ginek zbadal tylko manualnie i twierdzi ze ''wszystko w porzadku'' cokolwiek to oznacza. Ten wymaz co mi bral ostatnio wyszedl dobrze, on nadal nazywal to ''rakowy'' wiec spytalam co to konkretnie i powiedzial ze taki cytologiczny wymaz, czyli chyba zwykla cytologia Mialam tez badania hbs i jest negatywne, nadal bialko w moczu, spadla mi hemoglobina na 10.5 (ostatnio bylo 11.3) ale nie kazali nic brac. Nastepna wizyta w przyszly czwartek, nie wiem czemu tak szybko. A jakby cos sie dzialo to mam jechac do szpitala, bo gin do przyszlej srody ma urlop, ale stwierdzil ze nie powinnam urodzic do przyszlego czwartku tez mi nowosc wypowiedzial
3270g, 47 cm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości