|
|
#2371 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo-październikowe 2012
Cytat:
|
|
#2372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, lekkie kości mam, więc tłuszczyk mi się wszędzie odkłada .Mi na brzuchu krostka wyszła, swędzi cholernie.. Ale to akurat uczulenie na nikiel Cytat:
.Możesz zazdrościć chłopowi
|
||
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przestań natychmiast ! nie postarzaj mnie ! ja mojemu nie będę uświadamiać bo mu się smutno zrobi bo przecież on młodziutkie mięsiwko jeszcze tylko troszkę siwizny nie ? no i te zakola co mu się pojawiły heh ... lata lecą
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale pewnie mówi tak, bo musi się jakoś pociaszać ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- W ogole, Kochane, co dzisiaj dobrego na obiadek robicie?
|
|
|
|
|
#2376 |
|
Wtajemniczenie
|
o matko mój ma też zakola ostatnio se wypatrzył szampon na porost włosów
jejeje taka ze mnie sadystka |
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehee nie no mój to ostatnio powiedział że dlatego mi się wydaje że sie powiększają bo krócej się ściął ![]() ale z zakolami i z siwizną będę go kochać
|
|
#2378 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja na obiad mam pomidorową
i rurki z bitą smietaną i może gofry se zrobie na podwieczorek jak mi pani doktor dzidka na USG pokaże bede musiała to uczcić rurą i gofrem a ONY pomidorówą jejejejeje ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żal mi tego Pitera twego boroczek jeden ehhh ma babe sadystę a obiadek? my sobie do chińskiej idziemy więc jutro będę narzekać pewnie że nie było smacznie a i rosołek sobie robię ...małż obiecał mi moje kochane oponki ale czy mi przejdzie przez gardło ?? ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- oj lepiej co by tego nie doczytał bo podpadniesz mu na maxa hyhy a już chciał do Cię na ten obiad wpadać ![]() ale wiesz jak by wpadł żebyś go nakarmiła to wiesz nie wspominaj że za krótko się ściął ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Mamusie w week jadę do dzidziolka prawie 4 miesięcznego co by podarować takiemu szkrabowi ?
|
|
#2380 |
|
Wtajemniczenie
|
ło jezusie
|
|
|
|
#2381 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje kochana ale co sie z mama strachu najadlysmy to..eh |
||
|
|
|
#2382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to za rurki Twe hyhy ... ![]() o której masz usg esa mi napisz jak wypełzacie z gabinetu - jasne ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
piękna wiadomość, ciesze się razem z Wami - dbaj o ojczulka bo to przecież skarb
|
|
#2383 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Szpinak, ziemniaczki duszone, jajeczko i mizeria ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- niegrzeczna88-dobrze, że z tatą już okej. |
|||
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wercia no jakoś muszą to kamuflować nie ![]() oj mizeria mniam se zrobię tyż muszę jechać do mej rodziny z prezentami walentynkowymi, mam dla moich łasuchów lizaki walentynkowe niech im w boczki pójdzie
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie układałam sukienki do szafy.. i o Bożeeeeeeeeeeeeeee... Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się w nie zmieszczę
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam kurna staro sie nie czuje, a i wręcz przeciwnie :P Siwych kłaczków to nie zauważe bom blondyna ![]() A mój chłopek owszem, jakiesik białe brzydale mu wyskakują na czuprynie. Aaaaa no i zakola lekkie też, ale to stwierdził że od leżenia na boku ![]() Kurde to ja teraz musze uważać co przez te musowe leżenie w łożu mi sie takie dupne zakole z tyłu głowy nie zrobi Jeroooona, ale by było
|
|
|
|
|
#2387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem o której bo wchodzę bez umawiania mam iść kartke podac jej i wyjdzie i mi zrobi usg no a bede u niej około 17-tej więc moze koło 18-tej sie uda bosze zeby było widać dzidka!
|
|
|
|
|
#2388 |
|
Rozeznanie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32293743]
A tak z innej beczki to bez problemu dopinacie się w swoje spodnie? Bo ja tak z trudem i mi ciasno strasznie.Jestem tym troche przerażona bo to 10 tydzień dopiero [/QUOTE]Ja jeszcze się dopnę, ale jest mi niewygodnie. Kupiłam ostatnio nowe z Vero Mody, czarne rurki na przecenie po 50zł. Teraz są trochę za luźne, ale takie wygodne, elastyczne, wystarczą mi na długo. Duży brzuch w nie zmieszcze ![]() Nic się nie martw. Ja wystartowałam z taką wagą. 62,5kg - waga po świętach. Do 1 lutego przytyłam 3 kg, ważyłam 65kg, lekarz zalecił mi diete i schudłam. Teraz waże 61 kg. Musiałam odstawić słodycze i nie objadać się jak wariatka. Szczególnie wieczorem. Waga strasznie mi się waha, zaparcia też swoje zrobiły, najgorszy jednak był apetyt wieczorny.
|
#2389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż normalnie odliczam minuty do powrotu TŻa . A co, niech im idzie! Nam może to im też ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mizeeeriaaa oooo kotlecik z ziemniaczkami młodymi i z mizerią mniam o bosze kalafiora mi sie zachciało z bułką tartą i fasolki szparagowej
|
|
|
|
|
#2391 |
|
Rozeznanie
|
|
#2392 |
|
Wtajemniczenie
|
dzidek rośnie ale moja
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
idę, bo nie mogę Was czytać - normalnie jak baby w ciązy phiiii !!!
do później mamusie !!!! ps szwagier z wałówą przybędzie to muszę kawę zapodać nie ?
|
#2395 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32293743] A tak z innej beczki to bez problemu dopinacie się w swoje spodnie? Bo ja tak z trudem i mi ciasno strasznie.Jestem tym troche przerażona bo to 10 tydzień dopiero [/QUOTE]dziś korzystając z okazji, że musiałam jechać do szpitala zapisać się na konsultacje i usg w kwestii torbieli na razie się nie zdecydowałam, bo nawet nie chciało mi się rozbierać, żeby przymierzyć.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo z usg jeszcze nie dojade a po drodze na zakupy musze po te rury jechać bosze kto y pomyślał ze na diecie bede ciążowej |
|
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na początku marca powinnam być w Kielcach właśnie przejazdem
|
|
|
#2398 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Tak się ostatnio skarżyłam że nie mam żadnych objawów i dzień później zaczęła się jazda! Mam mdłości, ale bez rzygawki. Wszystko mi śmierdzi, mam jadłowstręt i nie mam na nic siły! Nawet z laptopa nie mogłam korzystać, bo mi śmierdzi przegrzanym plastikiem! TŻ wczoraj wypił parę piwek i całą noc męczyłam się z tym smrodem. Jeszcze mi jazdę robi ze przesadzam ![]() Co do wieku mamusiek to ja taka średnio młoda jestem, bo w maju 24 stuknie (tak - też jestem smoczym rocznikiem 88 ). U mnie wygląda to tak, że zawsze miałam bolesne @ i w każdym miesiącu 2 dni były wyrwane z życia. Sraczka, rzygaczka, omdlenia i majaczenia. Będąc w klasie maturalnej bałam sie że w czasie matur wypadnie mi @ i nie doczołgam się na egzaminy, więc wybrałam sie do gina. I co? I tablety A że wygodne jest to cholerstwo to i brałam aż do końca 2011. W grudniu byłam na usg piersi i ginka powiedziała że cycory nabrzmiałe od tablet i aż piszczą żeby piguły odstawić. Uznałam że co ma być to będzie - odstawiam. W sylwestra ostatnia tableta a w lutym dwie kreski na teście Ja chciałam odczekać pare miesięcy, ale mój tż od dawna jęczał że chce bejbika i od razu wziął się do roboty i podobnie jak u Jagody - nie mogę znaleźć pracy w mojej mieścinie i planujemy z tż otworzyć coś własnego. No i mój chłop tez jest starszy (30 niedługo stuknie) i nie chciał dłużej czekać. i tak o to wygląda ![]() Ale nasmarowałam, widać ze dawno laptopa w łapach nie miałam-wybaczcie
|
|
|
|
#2399 |
|
Zadomowienie
|
Macie super humor dziewczyny. Z Wami od razu weselej
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
a ja Wam powiem, że każdy czuje się na swój wiek i jest młody dla siebie ... chociaż ma własna sis mnie dinozaurem od jakiś 8 lat zwie a sama już w wieku tym jest co pierwszy raz mnie ochrzciła i ona nieee .. jej brakuje co najmniej lat 4 co roku mi to powtarza ... a instynkt ... można poczuć w każdej z chwil ... niektóre kobiety mimo wieku nie posiadają go i tego się nie zmieni ...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

29 lat to stary dziadek już 

, lekkie kości mam, więc tłuszczyk mi się wszędzie odkłada
.
Ale to akurat uczulenie na nikiel 

może Poznań?
ale co sie z mama strachu najadlysmy to..eh

esa mi napisz jak wypełzacie z gabinetu - jasne
piękna wiadomość, ciesze się razem z Wami - dbaj o ojczulka bo to przecież skarb
[/QUOTE]
Aż normalnie odliczam minuty do powrotu TŻa 
oooo kotlecik z ziemniaczkami młodymi i z mizerią mniam o bosze kalafiora mi sie zachciało z bułką tartą i fasolki szparagowej
na razie się nie zdecydowałam, bo nawet nie chciało mi się rozbierać, żeby przymierzyć.